- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaoska
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #5261 üzenetére
Az audio chip ok, köszi, majd keresek valami drivert hozzá.
Igen elolvastam az 1.hsz és azért sikerült felismertetni a géppel a videokarit, manuális módon csináltam, ami ott képekben is ottvan.jó mondjuk én 7.12vel csináltam.Az ok hogy az xp látja de mit érek vele?? 3dmark dolgot is átolvastam, le is töröltem azt a filet, és még hotfixet és töltöttem le, de ezek után irja ki hogy baj van, vagyis elindul a progi, de teszt inditásánál irja ezt a hibát.Semmilyen 3D progi/játék nem indul el -
Chaoska
csendes tag
Hali
Vettem egy HD2600 PRO agp kártyát, de sehogyse sikerül felrakni a drivert xp alá.Amikor driver irja hogy miket egyéb progikat rakna fel a display driver szürke marad, és azt irja hogy nem található megfelelő hardver hozzá.Igen átolvastam már azt a inf fájl átirást is, de úgyse megy.Viszont sikerült felismertetni az xpvel hogy egyáltalán lássa hogy egy radeon van benne, viszont maradt még 1 ismeretlen pci cucc ami nemtom mi lehet, mert csak a videokarit tettem be.Szóval van egy "alap" driverem, ami csak windowsba gyorsit, van CCC is, lehet állitgatni is meg minden, de semmi nem indul el.3Dmark azt irja hogy "display open failed - invalid call".Játékok meg egyszerűen behalnak.Azért kéne valahogy felrakni az ő kis 15megás driverét.Valaki tudna segiteni ebben? Ha kéne hozzá bármilyen adat akkor szóljatok.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest