- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaoska
csendes tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az audio chip ok, köszi, majd keresek valami drivert hozzá.
Igen elolvastam az 1.hsz és azért sikerült felismertetni a géppel a videokarit, manuális módon csináltam, ami ott képekben is ottvan.jó mondjuk én 7.12vel csináltam.Az ok hogy az xp látja de mit érek vele?? 3dmark dolgot is átolvastam, le is töröltem azt a filet, és még hotfixet és töltöttem le, de ezek után irja ki hogy baj van, vagyis elindul a progi, de teszt inditásánál irja ezt a hibát.Semmilyen 3D progi/játék nem indul el -
Chaoska
csendes tag
Hali
Vettem egy HD2600 PRO agp kártyát, de sehogyse sikerül felrakni a drivert xp alá.Amikor driver irja hogy miket egyéb progikat rakna fel a display driver szürke marad, és azt irja hogy nem található megfelelő hardver hozzá.Igen átolvastam már azt a inf fájl átirást is, de úgyse megy.Viszont sikerült felismertetni az xpvel hogy egyáltalán lássa hogy egy radeon van benne, viszont maradt még 1 ismeretlen pci cucc ami nemtom mi lehet, mert csak a videokarit tettem be.Szóval van egy "alap" driverem, ami csak windowsba gyorsit, van CCC is, lehet állitgatni is meg minden, de semmi nem indul el.3Dmark azt irja hogy "display open failed - invalid call".Játékok meg egyszerűen behalnak.Azért kéne valahogy felrakni az ő kis 15megás driverét.Valaki tudna segiteni ebben? Ha kéne hozzá bármilyen adat akkor szóljatok.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest