Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Eurocsicsal sógornőm is megszívta.
2db nagy beépíthető háztartási gép, mire be akarta az asztalos szerelni ,kb.3 hét pihi után,akkor vették észre hogy mindkettő sérült.
Nagyon elrontotta ,hogy nem nézte meg a boltban. Most 30 napot kér a bolt még kivizsgalja a dolgot.
-
bnorci71
addikt
Boltba vetted át? Mert ha igen simán mondhatják te ejtetted pofára?
Philips oledet vettem anno Eunicsba eladó kihúzta a dobozból bedugta és aláíratta ,hogy OK a készülék.
Futártól is csak úgy veszünk át hogy megnézi az ember nincs külsérelmi nyom ha nem akarja megvárni akkor teheti is vissza a puttonyba. -
Kátai
senior tag
Na,fa...a, tegnapelőtt vettem, ma üzemelném be ez lett belőle TCL 65C6K Euronics.
Holnap vihetem vissza. Remélem nem kötözködnek.
-
ferob
őstag
válasz
snyper990 #38991 üzenetére
Mivel már többször előkerült ez a dolog, ezért érdemes megjegyezni, hogy az összes elérhető firmware és azok frissítései a gyártó által saját tanúsítvánnyal kerültek aláírásra, ami egyértelműen igazolja, hogy az nem került módosításra. Ezért ez nem úgy működik, hogy valaki felrakhat bármit az internetről letöltve, mert a rendszer ellenőrzi a folyamat közben, függetlenül attól, hogy az milyen formátumú.
Így amennyiben a firmware frissítés vagy a teljes firmware esetleg módosított vagy sérült, akkor azt meg sem próbálja alkalmazni a készülékre.Az automatikus és a további frissítés is teljesen megakadályozható manuálisan, ha az ember tiltja a TCSCore (azokon a rendszereken, ahol nincs neve, ott a com.tcl.ttvs) alkalmazást, de ehhez tisztában kell lenni az ADB megfelelő használatával.
-
Steve2006
tag
Persze, de ő onnan indult, hogy nem bízik meg a közzétett fw-ekben, mert orosz üzenetküldő platformon jelentek meg. Mondjuk a Telegram nem orosz, igaz Durov orosz állampolgár is, a Telegramot azután csinálta, hogy elhagyta Oroszországot, ráadásul egy időre 2018-ban Oroszországban be is tiltották a Telegramot.
-
boborján2
senior tag
válasz
camrom #38989 üzenetére
Légyszi....használd a hozzászólásra válasz gombot.
Mert pl. fogalmam nincs mi 5 perc mert nem ismerem az előzményt.
Mindenhol azt olvasom ,hogy a régiónkba szánt modellek nem tudnak műsort rögzíteni.
Az már egy másik kérdés, hogy bizonyos márkák és modellek esetén a felvétel lehetősége service menüben bekapcsolható. Természetesen saját felelőségre, mert könnyen lehet csak papírnehezék a tévéből , ha nem tudod mit csinálsz. -
snyper990
őstag
válasz
fery02 #38988 üzenetére
Letöltöttem a firmware-eket 2 különböző helyről, mindkét forrásból ugyanazt a SHA256 sumot produkálták (persze tudom, ez sem jelent igazából túl sokat, de jobb ötletem nem volt verifikálásra), úgyhogy eldöntöttem, hogy ha lesz egy kis időm, felteszem (leszedtem a v135 IMG-t, mert most az volt rajta, ha nem jött volna be a dolog, az ment volna vissza, a v509-et, mert az volt az utolsó elérhető IMG/PKG, meg az 534 OTA-t)
Erre most délután lefrissült magától a v509-re, OTA... Szóval jól tud időzíteni
(megjegyzem továbbra is tiltva van a frissítések automatikus telepítése a beállításokban, úgy látszik, ennyit ér...)
Ha ebben működik az automatikus hangbemenet váltás, akkor nem piszkálom tovább, nem ragaszkodok a legfrissebb firmwarehez -
Cartmenn
aktív tag
válasz
igenvagynem #38982 üzenetére
Azokat a paramétereket nem értem
manuálisan sose keresek semmit
ha van másik szobában TV , az ottani koaxal is próbáld
-
camrom
újonc
Köszönöm a válaszokat nem is akarom nagyon nézni , mert akad pufferol stb. pedig közepes minőségre állítottam, de nálam 5 percet ad csak, bosszantó azért. Másik fontosabb kérdés a tv 55 c6k csatlakoztattam usb - n 2,5 HDD-t nem tudom erre tudok felvenni is vagy csak lejátszani? A felvételi lehetőséget nem találom, ha erre nem, pendrive- tud felvenni a tv?
-
nicu71
addikt
válasz
igenvagynem #38986 üzenetére
Amennyiben a keresési beállitasok jók , és mégsem fut le a keresés,akkor egy rendszer restarton kívül nincs ötletem.
-
-
nicu71
addikt
válasz
igenvagynem #38982 üzenetére
Android rendszernek ehhez nem sok köze .Nálam a One ezer éves UPC kártyával is pillanat alatt behangolta a 250 tv csatornát , bár gondolom a Giganehezt nem szükséges ci kártya/nem ismerem.
-
igenvagynem
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnek most vásároltam egy TCL 65C6KS készüléket, digitális csatornákat szerettem volna behangolni, de csak 3-at talált, egy LG tvt cseréltem le, ami ugyan azon a koax kábelen megtalálta az összes csatornát. A tv szolgáltató giganet, az ügyfélszolgálat az adatokat ami a honlapjukon is megtalálható, tudták megadni, de ötletük nincs, android rendszert okolták, megoldást nem tudtak adni?!? ( [link] ) . A beállításhoz az alábbi paramétereket használtam: Frekvencia 474.000kHz-től, Moduláció: QAM256, Jelsebesség: 6952 Ks/s , de próbálkoztam már mindennel amivel csak lehet, 2 óra után egyelőre feladtam
. Más tapasztalt már hasonlót TCL TV-vel , esetleg ötlet javaslat?
köszi, -
boborján2
senior tag
T615T03 (65C835)
Tud valaki legujjabb firmvarehez tapasztalatot és főleg linket adni?
Amit keresővel itt találtam az a link halott.
-
blakey
titán
válasz
szoltan70 #38977 üzenetére
De, kiírja
- a lényegen nem változtat, mert nem kapcsol át DV módbaVan rá esély, hogy helyben javítják, vagy viszik minden esetben?
- nem ismerem a TCL szervizpolitikáját, de ekkora méretet elvileg helyben javítanak, ha tudják a gond okát.És javítás után mi a garancia, hogy nem járok ugyan így?
- tesztjeim során, akkor találkozok a fent vázolt jelenséggel, amikor a DV erőltetve van, de a megjelenítő nem DV módban játssza le, az esélye, hogy jó legyen megvan, de nem tudok ennél többet írni. -
szoltan70
tag
válasz
blakey #38976 üzenetére
De, kiírja. 805-tel próbáltam kétszer is a gyári resetet de nem segített. Ezzel is megpróbálom majd, hátha. Aztán próbálok egy újabb meg egy régebbi firmware-t és ha az sem segít akkor gariztatom.
Van rá esély, hogy helyben javítják, vagy viszik minden esetben?
És javítás után mi a garancia, hogy nem járok ugyan így?
Van itt esetleg olyan akinek szintén ilyen TV-je van (C805, C876) Xbox series x-szel és játszik DV-s játékkal? -
blakey
titán
válasz
szoltan70 #38947 üzenetére
Ilyen kép, akkor fordulhat elő, amikor a Dolby Vision erőltetve van a lejátszó részéről (ez lehet külső vagy belső is), mivel úgy érzékeli, hogy a TV képes rá, de a TV valójában nem vált át, elképzelhető, hogy valami beragadt. Ilyenkor ugye nem írja ki, hogy Dolby Vision? Gyári visszaállítás megoldás lehet.
-
szoltan70
tag
válasz
mephi666 #38967 üzenetére
Elállítva nem lett semmi, nyaralni voltam egy hétig, nem volt használatban. Kábel gond nem lehet, hiszen a saját streaming appokkal is gond van, nem csak Xbox alól. Beállításokat 77-szer megnéztem, ugyan úgy van minden, ahogy a Vhiktortól megvett beállítások leírásában.
-
mucsgyver70
aktív tag
.
-
szoltan70
tag
Igen, biztos, hogy a szoftver hülyül meg valamitől. Hardver kizárt mert Xboxon kikapcsolva a DV-t HDR10-zel gyönyörű a kép. Egyébként fakó (ahogy Plex appból NAS-ról lejátszva is) Stream appokból meg ez a zöld/lila.
Amiket írtál, mind eljátszottam a régivel de nem változott, azért vettem ezt. -
mephi666
nagyúr
válasz
Vhiktor #38965 üzenetére
hirtelen rákerestem, hogy nálam mi okozhatta a "rózsaszínesedést" amikor az android box alatt tv-t cseréltem: pl ha RGB-t küld a box, a tv pedig YCbCr-t vár... vagy a kábel is lehet rossz (...és ezekben az esetekben a factory reset sem segítene feltétlenül: én 99%-ra tippelem, hogy beállításokat áttekerve 5perc lenne megtalálni a beállítást, ami a jelenséget okozza)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
mikrofon #38964 üzenetére
Ezt írtam én is. De ez jelenleg a TV hibája. Hogy ezt mi okozta, valamilyen vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat, külső eszköz, vagy más egyéb, azt később ki lehet zárni.
De ahhoz először meg kell szüntetni a problémát a TV -n.
Normális esetben egy app vagy külső eszköz, ha felhasználói részről egyéb beállítás nem történt, azért ilyet nem kellene csinálnia. Tehát nem feltétlen, vagy nem biztos, hogy csak egy eszköz felelős ezért, hanem együtt hozták össze.
Mivel se saját OS -en, se külső eszközön nem működik normálisan.
-
mikrofon
veterán
Kizártnak tartom hogy a TV hibája legyen kétszer egymás után ráadásul pár hónapon belül. Max azt tudom elképzelni hogy a kábel vagy a lejátszó hibás és hibát generál a Tv bemenetén.
Ez a jelenség egyértelműen úgy néz ki mint amikor dv tartalmat nem DV-ként jelenít meg a TV, tehát hiányzik az az információ a tv számára hogy ez DV, vagy nem kompatibilis az információ..... Sokkal inkább azt gondolom hogy valami el lett állítva, valami elállítódott. -
mephi666
nagyúr
...vagy adott forrásra pl a gyerek eltolja az rgb skálát, mert szeretné, ha fater venne egy új tv-t
(...legutóbb bejött)
...én valami ilyenre gondolok, hogy egyes forrásokra időnként valami behülyíti a képbeállításokat
vagyis ha jobban belegondolok 6-7 éve szereztem android boxot a 15 éves samsungunkhoz, amivel gyönyörű volt a kép, majd amikor váltottunk a tu8002-re, annál alapból ilyen "rózsaszínes" lett minden... állítgatnom kellett rajta valamit, hogy megjavuljon (vagy kábelcsere kellett?), majd eladtam a boxot, mert a tv-re alapból lett plex app, ami a lényeg volt...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szoltan70 #38953 üzenetére
Így, hogy bemeneti jelen, és saját szoftveren is ugyanazt a hibát produkálja, szinte biztos, hogy a TV -vel van gond, ami nagy eséllyel szoftveres probléma.
Esetleg azonos külső eszköz vagy app hibája okozhatott problémát mindegyik TV -n.
Ezek előtt mindenképp húzd le a külső eszközöket, és csak akkor dugd vissza, ha megbinyosodtál arról, hogy nem produkálja a TV a korábbi hibákat.:
- Első körben, ha még nem volt, próbálnék egy 10-15 másodperces TV áramtalanítást.
- Ha ez nem segít, ami esélyes, akkor egy gyári visszaállításra lesz szükség.
- Ha még ez sem vezet pozitív eredményre, akkor a rajta lévő szoftvert (esetleg frissebbet) raknám újra IMG -ből.
Más esetben, ha ezek sem segítenek, akkor nekem sem marad több ötletem, mint a szerviz.
-
-
Exian
addikt
válasz
camrom #38956 üzenetére
Én is próbáltam ezt az AntikTV-t, hát megizzasztott engem is. Ugyan valahogy nekem sikerült, működik is, de borzasztó az egész rendszer, nagyon gagyi. De hmm, igaz, szerintem 5 percet nem is néztem csatornánként, ezt majd megpróbálom még. Főleg azért sem néztem sokáig, mert nálam eléggé akadozik.
A SweetTV-t viszont melegen ajánlom! Az nagyon jó, én azt használom TV-zésre, TV-n is, telefonon/tableten és PC-n is. Gyors, egyszerű, átlátható és felhasználóbarát a felület. A csatornaváltás szupergyors, sokkal gyorsabb, mint másik TV-inken a rendes szolgáltatói (Digi/ONE) előfizetéssel. Tetszik az is, hogy sok műsor visszanézhető és az élő adások megállíthatóak, visszaléptethető az elejére, ha mondjuk lekéstem a kezdést, stb.
Én azért fizettem elő a SweetTV-re, mert a TCL TV olyan helységbe került, ahová egyszerűen képtelenség jelenleg megoldanom a koax kábel behúzását, de annyira megtetszett a SweetTV, hogy lehet, hogy a ONE-nál le is mondom a sima Tv előfizetést és a többi TV-inken is a SweetTV-t fogom használni.
-
camrom
újonc
Helló mindenki, ez az Antik Tv nálam nem működik, sikeresen regisztráltam meg minden, de vagy hülye vagyok vagy hülyének néznek. 5 percet ad csarornánként, átbaszás ez? Semmi gond, de így nem lesznek új előfizetők, undorító, hazug és gusztustalan ez a marketing.
-
szoltan70
tag
válasz
rumkola #38951 üzenetére
Akkor mi? Az egyik másfél év után, a másik két hónap után produkálja ugyan azt. Nem tudok másra gondolni, mint hogy az xbox kimeneti jele triggerelhet valamit ami miatt elmászik benne valami szoftveresen mert más külső eszköz nem volt rájuk dugva a soundbaron kívül. Xboxon a DV-t kikapcsolva HDR10-zel gyönyörű a kép szóval biztos, hogy valami szoftver gond.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szoltan70 #38947 üzenetére
Ilyen képet nekem is csinált a TV C805 de Chromecast with Google TV-vel hajtva, megállítottam a lejátszást a lejátszón, és mikor újra elindítottam ez a kép fogadott, csak a TV teljes kikapcsolása és újbóli bekapcsolása segített, az a fura, hogy ezt csak a külső eljátszóval produkálta leginkább Netflix esetén DV tartalommal, a TV-n futó Netflixel és Plexel ez a hiba nem jött elő DV tartalommal.
-
szoltan70
tag
válasz
Krisztián42 #38949 üzenetére
A TV-n lévő Apple TV, Amazon Prime alkalmazásokkal. De Xboxon is és az iphone airplayen kitett DV fényképeken is. Eddig jó volt, most lett ilyen. A C805 másfél év után.
-
kokokka
addikt
válasz
vargalex #38945 üzenetére
Ki- bekapcsolási mizéria nálam sosem volt, pedig a CEC is és a gyors indítás is aktív. A hangcsúszás (most, hogy említed) nálam is megvolt, mivel azonban nem nézek TV adásokat fogalmam sincs, hogy javított e rajta bármelyik firm. Lehet, hogy ez most is megvan otthon megnézem majd.
@ Pro Konyak
Talán azért nem tudok róluk, mert nem érdekeltek különösebben, lévén, nálam egyik se létezik (elvileg). Ezért is kértem olyan hibákat, amik másnál léteznek, hogy meg tudjam nézni a sajátomon. A "fél topik" nem válasz, mert egy csomó gonddolom már a frissitések miatt sem valid.
-
szoltan70
tag
Nemrég ezért vettem új TV-t mert a 65C805 DV tartalom alatt nézhetetlen lett garim meg már nem volt. Nyaralás után az új 65C876-on airplayen szerettem volna a fényképeket megnézni de látom, hogy DV tartalom és megint! szar lett a kép. Apple TV appba belépek, elindítok egy DV-s filmet és ilyen a kép. Mi az isten történik a tévéimmel???
-
vargalex
félisten
válasz
kokokka #38944 üzenetére
Sokan a (korrigálhatatlan) hang csúszásra panaszkodnak DVB-C esetén. Mivel a külső lejátszó miatt nálam inkább csak megjelenítő, így nem vagyok teljesen kompetens a témában.
Nálam a 43C655-nél előfordult az, hogy random magától bekapcsolt (más kollégánál úgy is, hogy nem volt rákötve külső eszköz, tehát a HDMI-CEC sem okozhatta), illetve heti rendszerességgel az, hogy nem volt bekapcsolható (csak áramtalanítás segített). Ezeket a gyors indítás kikapcsolása megoldja, de sajna a TV így mindig 0-ról boot-ol, ami azért nagyon nem gyors... -
kokokka
addikt
válasz
vargalex #38943 üzenetére
Meglehet. Bár szinte minden van rákötve: Z9X, Fire TV 2nd, HDD, Mini PC, asztali gép hálózatban, USB stick. Szóval forrásból van elég. Van, ami direktbe megy rá, van ami az Onkyo-n keresztül. DV, HDR10 (+), HLG, néha SD, de ez elvétve. Működik az Assistant, a gyári és a saját felülettel is gördülékeny a menü. Esetleg tudsz írni olyat amivel lehet probléma? Mert könnyen elofordulhat, hogy tényleg van amivel lenne, csak nálam amiatt nincs amit írtál is.
-
gabber01
addikt
válasz
Vhiktor #38938 üzenetére
Ezt jó tudni
Néztem a C4-et is igen, de lehet inkább megvárom amíg a C5 is beesik arra az árszintre.
tesztek alapján azért jelentősebb fényerő növekedés van C4 és C5, mint C3 és C4 között.
De néztem S90D-t is. Annál legalább nincs az a green tint, mint az LG-ken.
Nem is az, hogy drága a C5, csak nekem tudásához képest nem éri még meg. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Pro Koryak #38933 üzenetére
Én meg egyetlen egyszer sem mertem olyat hogy csökkent volna az oled fenyereje, meg 20.000 ora hasznalat utan sem.
-
kokokka
addikt
válasz
Pro Koryak #38933 üzenetére
A világon semmiféle szoftveres gondom nincs. Márpedig a firmware az firmware.
-
Reverting
őstag
Hi... Nagyon reg voltam itt, bocs h nem olvasok vissza...
c805 tujajokat kerdeznem inkabb, nekem a V486 van jelenleg fent, es semmi bajom vele, ota persze nem talal frissebbet, de latom azert mar kijott par ujabb fw... A kerdesem, lemaradtam valamirol, erdemes keresgelnem es frissitenem az ujabbak kozul? Ha igen mit valasszak? Koszonom elore is...
-
Pro Koryak
addikt
válasz
gabber01 #38932 üzenetére
TCL-el sajnos szoftveres gondok vannak, mint itt is olvasható szinte naponta a topikban, amúgy simán jó lehet egy C7K.
Az 55C5 jobb, de jelenleg 450e körül lehet venni, 150e-rel meg nem jobb az 55C7K-nál.
Az LG G5-el is vannak gondok az új tandem panel miatt.
Azt amúgy ki mérte ki, hogy idővel mennyit csökken az oled panel fényereje? Japersze, ilyen városi legendák vannak, pl. nálam 6,5 éve hiba nélkül üzemel napi szinten egy Pana oled. -
gabber01
addikt
válasz
mikrofon #38930 üzenetére
Sajnos méretbeli korlátok vannak. 55" az abszolút max ami elfér a jelenlegi helyén és 65" alatt sajnos nem gyárt a TCL sem C855öt, sem C8K-t, sem C9K-t.
Hát, lehet várok valami akciót, meg idővel lejjebb megy az ára majd a C5-nek is, mert ennyit nekem sem ér meg. De még az se biztos hogy C5 lenne, mert ennél meg egy fura zöldes árnyalat jelentkezik, ha oldalról nézi az ember. Szóval a betekintési szög OLED-hez képest nem tökéletes.
Igazából egy G5-re bármikor váltanék, csakhát az ára...Plusz a beégés (tudom, elvileg nem kell tőle tartani, elvileg), meg a szerves komponensek degradációja miatti tovább csökkenő fényerő is némileg a miniled felé billenti a mérleget.
-
snyper990
őstag
Hivatalos helyre/szerverre mutató link nem elérhető firmware-ekhez? Vagy legalább egy hivatalos support oldal, ahol a firmware-ek checksumja szerepel?
Őszintén szólva kicsit tartok tőle, hogy egy fájlmegosztó oldalra ismeretlenek által feltöltött, orosz üzenetküldő platformon megosztott linkről letöltött firmwaret telepítsek egy a helyi hálózatomhoz csatlakoztatott, mikrofonnal és internetkapcsolattal rendelkező eszközre... -
mikrofon
veterán
válasz
gabber01 #38916 üzenetére
C5
Miért?
Ha nem azt veszed mindig benned lesz hogy ha azt vetted volna akkor sokkal jobban jártál volna...
Azért nem véletlen az árkülönbség. Még ha nem is indokolt az ekkora különbség...
Mondom ezt úgy hogy nekem TCL TV-m van a premium szegmensből és nem az első. Mindegyikkel elégedett voltam mert a saját kategóriájában kezeltem és sosem adnék annyi pénzt egy TV-ért mint a C5...Esetleg ha nagy méretben és mondjuk a c9k-t néznéd a TCL-ből akkor azt mondom érdekes alternatíva lehetne. Legalábbis egy próbát megérne max visszaküldöd. De a c7k az két kategóriával lejjebb van.
Ennek ellenére nagyon jó TV a c7k a saját kategóriájában.
-
ρσгτσ
addikt
-
Imi1981
veterán
válasz
gabber01 #38916 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy sötétben a c5 még mindig sokkal ütősebb mint egy nagyon jó miniled! Nagyon jók a miniledek de akkor sem oled. Ha lenne rá pénzem biztos a c5-öt választanám.
Világos környezetben a nagyobb fényerő miatt a c7k lehet jobbnak tűnik de általában filmeket és sorozatokat sötétebb környezetben nézzük ( legalábbis én). -
rumkola
nagyúr
válasz
BenQhunria #38921 üzenetére
599 vagy újabb firmware legyen rajta
-
DeadmaN89
csendes tag
Sziasztok,
Újabban (egyre gyakoribb) villogást tapasztalok a 65C765-ös TV-n, ez már feleségemet is zavarja. Egy nagyon gyors felvillanás, általában 30-90 mp-enként ismétlődik, látszólag teljesen random. Nem igen találtam meg pont ezt a keresőben. Eddig is tapasztaltam de csak nagyon ritkán, inkább animációs tartalmakkor, nem ütötte meg az ingerküszöbömet mert volt hogybegy hétig nem találkoztam ezzel, viszont mostmár gyakorlatilag minden tartalomnál jelentkezik. Beállításokhoz nem nyúltam, software nem frissült, anno sokat játszottam vele hogy eltűnjön a sötét tartalmaknál a stuttering (nyilván nem tűnt el az sem, de elengedtem)
Akinek van/volt ilyen hogyan tudta megszüntetni/javítani rajta?
-
BenQhunria
tag
Sziasztok.
Adott egy 50" TCL 50C645
Iszonyatosan lassú a márkatársak között, mit tudok tenni, létezik hard reset, vagy szoftver frissítés amit manuális tudok feltenni? -
Imi1981
veterán
válasz
snyper990 #38917 üzenetére
534 a legújabb a telegrammon . Én azt használon c745x2-n és jobban műkökid mint a 486.A 486 is jó volt de nálam lassú volt a rendszer és gyári alapra állítás sem segített rajta. 534 jobb rendszersebességben . Többi kérdésre nem tudok válaszolni mert nem használok olyat .
-
snyper990
őstag
C745X2-re a v503-as a legfrissebb elérhető firmware? Valaki használja azzal? Megéri felrakni? Van valami különösebb baja, bugja? A galéria appot lehet már vele frissíteni?
Esetleg ha valaki használja rajta az optikai hangkimenetet, automata üzemmódban átvált rá, ha érzékeli, hogy a Toslinken csatlakoztatott eszköz be lett kapcsolva? Mert az az utolsó OTA óta nem működik rendesen, amin a gyári visszaállítás sem segített. Annyira nem használjuk gyakran, hogy nagyon idegesítsen, de azért jó lenne, ha működne -
gabber01
addikt
Sziasztok!
55" C7K és LG C5 között vacillálok, de nem tudok dönteni. Megéri a jelentős felárat a C5?
Egyébként egy korosodó Phillips 49PUS6561-ről váltanék, aminél a C7K is biztos fényévekkel jobb, az OLED meg ...
A C7K-nak még a fényerő lehet az előnye az ár mellett a C5-tel szemben.
Szóval ha az árat nem nézzük, akkor ti melyiket választanátok? Miniled C7K vagy OLED C5? -
Steve2006
tag
Bocsánat, ha voltak már ezek a képek.
-
Zoleee83
addikt
válasz
vargalex #38891 üzenetére
Semmi ilyesmi, sőt!
Egészen komolyat fejlődtek ezek a QLED-ek az elmúlt pár évben is, számomra meglepő, hogy milyen képminőséget produkál, főleg a C735-höz viszonyítva ár/érték alapján.DirectOne (UPC parabola) a jelforrás, mozi módot használok, csatoltam a saját kép beállításaimat, nagyon közel van az ajánlotthoz, de Nekem így jó.
Software: Nálam ez a tv nagyon gyors, bármire nyomok azonnal villan, nem fagy, nem indul újra, rendben van.
HBO Max folyamatosan pörög, plusz néhány tv adás nap közben, de legtöbbször YT, kedden érkezett szerintem azóta állandóan megy, mínusz az alvás. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Probert75 #38901 üzenetére
C805-el még én is 486-on vagyok, és ahogy olvasgatom a frissebb verziós hozzászólásokat, úgy döntöttem én is, hogy nem siettetem a frissítést, mert igazán a 486-al nincs úgy bajom ami miatt frissítési kényszer lenne.
Egyelőre le van tiltva a frissítés, és ha majd jön ki olyan frissítés ami tényleges előrelépés lenne akkor majd elgondolkozom, de akkor is inkább kivárom a tapasztalatokat. -
Probert75
addikt
válasz
DaemonX #38898 üzenetére
Akkor erre nem fogom frissíteni.
Anno a 486-ot javasolták, mert ott volt egy nagy ugrás a 412-höz vagy melyikhez képest.
A 486-ról pedig hajtott a kíváncsiság, hogy hátha lesz újdonság. Nem volt semmi, teszem hozzá. Akkor most megpróbálom türtőztetni magam, mert elégedett vagyok most vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Macska topik
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest