- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Flayer #39890 üzenetére
Nekem a 135 volt fenn, ha jól emlékszem, magától feldobta az 509-est, addig szerintem nem is volt nagyon ilyen, hogy firmware-t felajánljon, nem is értem miért, (de mindegy is, annyira nem is érdemes sokszor frissíteni, mert 1 dolgot kijavítanak, 2 meg elrontanak.
)
Na az 509 el is cseszte nekem a programot...Ma miután itt kérdeztem, azért addig el kezdtem keresgélni a neten, amíg az xda-develpoeren meg nem találtam a 486-ost. (mert azt ajánlotta a chat-gpt.
)
De mivel tovább keresgettem (mivel az downgrade lett volna) belefutottam az 538-asba.
Gondoltam leszedem, kipróbáltam,
és csodák-csodájára sikeres lett (először féltem, hogy tele lesz bug-gal aztán keresgethetek tovább, meg még a program sem javul meg...)
a direct one működik.
Mindent jónak látok egyelőre, és még frissebb is lett mint az 509, nem pedig downgrade...Szóval most örülök, hogy minden sikerült amit akartam.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Flayer #33777 üzenetére
Hát amúgy én gondolkodok ha nem is G4 de egy samsung s90 vagy valamin... Még futok egy kört a csere darabbal 55c765aztán kiderül de most így hogy elvitték és visszatértem a régi tv re 10 éves Samsung 0 akadás minden megy egy beállítással folyamatos minden, szal ha ezzel a Tcl így kell kinlódni mindig akkor lehet megy vissza majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest