- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
22100 - 22001
46472 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
dehogy ...Dia sajnálattal közölte,hogy ez most nem jött össze ,de irhatok panaszt,észrevételt stb,jött egy űrlap amit kitöltöttem/a továbbiakban némi nehézséget okoz a termék átvétele stb ,ezért nem vagyok igazán elégedett,kb ennyit írtam/
Munkatársunk majd jelentkezni fog
Egyébként a 735-t a posta hozta és legnagyobb meglepetésemre igazán korrekt,pontos volt. -
rumkola
nagyúr
-
flash-
veterán
Nagyméretű remuxokhoz nem elég a 100 MB/s ahoz több kell. USB gigabites adapter megoldja.
Torrentet csak akkor kell leállítani ha ugyanarra a HDD-re töltesz le amiről streamels.rendben az nem gond. viszont smb2-nek vajon mi a maximális adatátviteli sebessége? az jóval magasabb lenne? én erről sehol nem találtam semmi relevánsat
-
Stealth
őstag
-
Parmezan77
tag
ha megveszem az usb 3.0 portra csatlakoztatható 1000 megabites lan portot (vagy miez) akkor megszünik az a gond hogy smb2-őn ha nézek nagy méretű-minőségű 4k filmet( 60-70Mb/s vagy nagyobb bitrátájú) akkor 1-2 percenként be be laggol és leesik a puffer?("megoldás" az 1 másodpercre a pause, dehát így ki akar filmet nézni.., külső hddről ilyen gond természetesen nincs csak smb2-őn)
(próbáltam a puffert automatáról 500-ra meg 700 ra,1gb ra állítani úgy még borzalmasabb lett szóval auto módban "jobb")
vagy más módon kellene lejátszanom? én probakoztam a dlna-val nem tudom beálltítani)
Nagyméretű remuxokhoz nem elég a 100 MB/s ahoz több kell. USB gigabites adapter megoldja.
Torrentet csak akkor kell leállítani ha ugyanarra a HDD-re töltesz le amiről streamels. -
rainman72
nagyúr
-
Stealth
őstag
-
nicu71
addikt
Értem én ezt, csak a sameday oldalon az van, hogy nem kapták meg.
Nem értek ezzel egyet, az emag akkor kommunikálja azt, hogy várjuk a futárt, ne azt, hogy már elküldték. Ez azért fontos, mert nem tud mindenki 5 perc alatt hazaérni, hogy átvegye a csomagot.Egyébként Dia szerint holnap szállítják ki este 19.00-kor. Ami ha igaz fasza, mert már otthon leszek.
Nekem is még felvetelre várakozik a Samedaynél,de Dia szerint meg MA 19.00kor fog érkezni.Szerintem meg ez egy ordas kamu 🙄
-
flash-
veterán
igen de szerintem akkor is van ha bezárom a qubittorrentet, na majd tesztelem azért újból.
ez a vérapó a neo barátnőjétől végre olyan tartalom amivel lehet tesztelni a szineket fényeket.
dv-n is jól mutat a c725-őn
szerintem itt valamiért nem sötétít le a tv
(dvhe.08.06, BL+RPU)
(az más kérdés hogy nekem kicsit "csalódás" a film, lehet hogy azért mert annyian túldicsérték hogy jobbat vártam, ez a nagy adok kapok az én "koromban" ("85-ös évjárat) már nem elég a szórakoztatáshoz, inkább a jó poénok amit jobban preferálok vagy a jó sztory (főleg) -
Stealth
őstag
ha megveszem az usb 3.0 portra csatlakoztatható 1000 megabites lan portot (vagy miez) akkor megszünik az a gond hogy smb2-őn ha nézek nagy méretű-minőségű 4k filmet( 60-70Mb/s vagy nagyobb bitrátájú) akkor 1-2 percenként be be laggol és leesik a puffer?("megoldás" az 1 másodpercre a pause, dehát így ki akar filmet nézni.., külső hddről ilyen gond természetesen nincs csak smb2-őn)
(próbáltam a puffert automatáról 500-ra meg 700 ra,1gb ra állítani úgy még borzalmasabb lett szóval auto módban "jobb")
vagy más módon kellene lejátszanom? én probakoztam a dlna-val nem tudom beálltítani)
Torrentezel is?
A torrent minden sávszélt fel tud zabálni. Célszerű korlátozni a torrentre engedett sávszélességet a routeredben, már ha van. A fullos sebességű feltöltés is belassíthatja a hálózatod többi részét.
Milyen az interneted sebessége? -
flash-
veterán
-
HF77
őstag
-
Stealth
őstag
-
HF77
őstag
Értem én ezt, csak a sameday oldalon az van, hogy nem kapták meg.
Nem értek ezzel egyet, az emag akkor kommunikálja azt, hogy várjuk a futárt, ne azt, hogy már elküldték. Ez azért fontos, mert nem tud mindenki 5 perc alatt hazaérni, hogy átvegye a csomagot.Egyébként Dia szerint holnap szállítják ki este 19.00-kor. Ami ha igaz fasza, mert már otthon leszek.
hidd el...aznap fognak keresni mikor viszik!!!
jó esetben kapsz előtte 1-2 órával sms-t -
Stealth
őstag
Pont azért nincs telszám, hogy ne hivogassák őket százezren a kérdéseikkel, nem bírja el ezt semmilyen ügyfélszolgálat.
Az emag már lecsomagolta, kiszámlázta és:
1. raklapon várja a somedayt hogy az elvigye
2. már úton van a someday raktárába és az ottani átvételre vár a többi többezer csomag között.
Hiába hívnál bárkit ezzel, ugyanezt fogja mondani. Türelem.Értem én ezt, csak a sameday oldalon az van, hogy nem kapták meg.
-
rumkola
nagyúr
Pont azért nincs telszám, hogy ne hivogassák őket százezren a kérdéseikkel, nem bírja el ezt semmilyen ügyfélszolgálat.
Az emag már lecsomagolta, kiszámlázta és:
1. raklapon várja a somedayt hogy az elvigye
2. már úton van a someday raktárába és az ottani átvételre vár a többi többezer csomag között.
Hiába hívnál bárkit ezzel, ugyanezt fogja mondani. Türelem. -
Stealth
őstag
Hát nálam az van, hogy a sameday szerint nem kapták meg az emagtól, az emag meg már azt írja, hogy már elküldték.
És még egy krva telszámot se találok az emaghoz.
-
HF77
őstag
nekem novemberben végén 3 nap alatt megjött....semmi email, sms, aztán aznap reggel hívott a futár hogy 10-14 között hozzák

-
GrandS
senior tag
Topikgazda, illetve admin(ok): Nem kellene már egy rendes nyitó összefoglalót készíteni?
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Sikerült beszereznem, egy TCL 75C805-öt.
Viszont van egy nagyon bosszantó problémám, ami valszeg. valami bug lehet.
Ahhoz , hogy az ember egyénileg tudja a képmódot kalibrálni/részletesen beállítani, ki kell kapcsolni a beállításokban az intelligens kép -----> adaptív tartalom off-ra.
Ez rendben is van, ha kikapcsoltam elő is jönnek a részletes képi beállítások.
A probléma most jön:
Amint kilépek egy film-ből (teljesen mind1, hogy hdr vagy sdr) és újra elindítom,
már eltűnik a részletes kép beállítási opció és az intelligens képi beállításokban a tv "visszaállítja/vissza pipálja" magának az adaptív képi tartalom beállítást.
No erre mi a megoldás? Minden egyes film indításnál, manuálisan kapcsoljam ki? pfff...
(természetesen már reseteltem a tv-t is és angol nyelv sw. üzemmódban is kipróbáltam.
ugyanaz a jelenség)
Ezáltal hiába kalibráljuk a tv-t? Van itt más c805 tulaj aki ezt meg tudná nézni?
Egyébként a képe az kiváló lenne
Köszi srácok előre is!Nekem (szintén 75C805) ilyet nem csinál. Annyi van, hogy formátumonként (SDR, HDR, HDR10, HLG, stb) külön-külön kezeli a képmódot és képbeállításokat, de ez teljesen normális, sőt elvárt. Ha valami új formátum bukkan fel, akkor újra be kell állítani, de utána megtartja.
Mozi képmódot választottál? Még esetleg válaszd azt, hogy a beállítás minden bemenetre legyen érvényes, illetve DV esetén a DV brught vagy dark módot kell választani, mert az intelligens mód széltb@sz mindent és letiltja a részletes beállításokat is.
Nálam a régió magyar, a nyelv angol, de magyar menüvel is ugyanígy működött. -
dota1
aktív tag
Sziasztok,
Sikerült beszereznem, egy TCL 75C805-öt.
Viszont van egy nagyon bosszantó problémám, ami valszeg. valami bug lehet.
Ahhoz , hogy az ember egyénileg tudja a képmódot kalibrálni/részletesen beállítani, ki kell kapcsolni a beállításokban az intelligens kép -----> adaptív tartalom off-ra.
Ez rendben is van, ha kikapcsoltam elő is jönnek a részletes képi beállítások.
A probléma most jön:
Amint kilépek egy film-ből (teljesen mind1, hogy hdr vagy sdr) és újra elindítom,
már eltűnik a részletes kép beállítási opció és az intelligens képi beállításokban a tv "visszaállítja/vissza pipálja" magának az adaptív képi tartalom beállítást.
No erre mi a megoldás? Minden egyes film indításnál, manuálisan kapcsoljam ki? pfff...
(természetesen már reseteltem a tv-t is és angol nyelv sw. üzemmódban is kipróbáltam.
ugyanaz a jelenség)
Ezáltal hiába kalibráljuk a tv-t? Van itt más c805 tulaj aki ezt meg tudná nézni?
Egyébként a képe az kiváló lenne
Köszi srácok előre is! -
nicu71
addikt
Hát én meg 29,és mára ígérték 😬 De nagyon úgy néz ki hogy ebből semmi nem lesz, nyilvánvalóan a decemberi roham előszele miatt...pedig már hihetetlenül várom.😐
mzsol:Mindegyik preferált 🙂A kép forrásától,az adott formátumtól függ,hogy a Tv hogy jeleníti meg. -
mzsol
tag
Sziasztok! 50C805-ön a hétvégén megnéztem pár 4K filmet, nagyon szép a kép sőt gyönyörű. Abban segítsetek már hogy ezen a tv-n akkor melyik anyag lenne a preferált: HDR10, DV, stb?
-
ttrap
tag
Én is erre gondoltam, hogy egységes fotót használhatnak mindenütt, így akkor megerősítetted a sejtésem. Már csak az alsó csavarok és a tv aljának a távolsága maradna a kérdésem a 55C805 tulajok felé.
-
Celtis
veterán
Sziasztok! Akinek 55C805 van, megkérdezném, hogy valóban 400x300 a VESA méret? A specifikációban 400x300, viszont a termék fotókon a hátlap képeken a csavarok vízszintes és függőleges távolsága szemre azonosnak tűnik. Továbbá azt is kérdezném, hogy az alsó VESA csavarok milyen távolságra vannak a készülék aljától mérve? Lenne valaki olyan kedves, és lemérné ezeket? Köszönöm.
Minden mérethez ugyanaz a termékfotó, szóval az nem mérvadó. Én is a kép alapján számoltam a 75-ös felfogatási pontjati, de a valóságban teljesen más.
-
ttrap
tag
Sziasztok! Akinek 55C805 van, megkérdezném, hogy valóban 400x300 a VESA méret? A specifikációban 400x300, viszont a termék fotókon a hátlap képeken a csavarok vízszintes és függőleges távolsága szemre azonosnak tűnik. Továbbá azt is kérdezném, hogy az alsó VESA csavarok milyen távolságra vannak a készülék aljától mérve? Lenne valaki olyan kedves, és lemérné ezeket? Köszönöm.
-
Stealth
őstag
-
MaCS_70
félisten
Garanciák nincsenek, de nézett már ki pont így emagos rendelésem, amely végül pontosan megjött.
De tudni kell, hogy minden futárszolgálat kezd elhavazódni. Lesz valami ajándékozási alkalom alig három hét múlva...
MaCS
-
gianni85
veterán
Necces
én tavasszal vettem az enyémet, üzletben intéztem, mert csak ott adtak 6hó 0% thm-et, azt mondták másnap viszik, emag fiókban is azt láttam. Aztán 3-4 napba telt (szintén sameday kiszállítás). Jól meg is reklamáltam, hogy dolgoznom kell, így nem tudok bizonytalan ideig készenlétben állni, hogy mikor kedveskednek végre szállítani… legalább kaptam egy 4e forintos utalványt
-
nicu71
addikt
Sziasztok ,szerdán rendeltem az E-magnál egy 805-t,Dec 1-4-ig igérik a kiszállítást,péntek óta igy áll a folyamat.Szerintetek van esély hogy holnap,azaz hétfőn megkapom?
-
haxxika
senior tag
Ők végzik a szervizelést.
Ha probléma van, akkor tv becsomagol és futár elviszi. Ha kész van hozzák (akár jó, akár nem). Nekem volt velük egymás után pozitív és negatív tapasztalat is. -
boborján2
őstag
-
szkutyi
addikt
-
vacs
veterán
Tényleg Telegramról kell levadásznom egy C835 ota frissítés linket?
-
Swami
senior tag
Amúgy a TCL-nek milyen a magyarországi szerviz háttere? Van valakinek tapasztalata? Teszem azt, ha elromlik a kijelző pl. jönnek, megnézik, cserélik zokszó nélkül?
-
mrmft
senior tag
Sziasztok
55C835 tévém van, gyári firmware-el, nem talál frissebbet!
Olvastam itt, hogy van rá és jobb is lett.
A topik keresőt használva találtam egy mega linket és egy telegram tclupdates linket, de ez semmit nem csinál.
Tudnátok linket adni?
Telepítéshez találtam ezt a linket, ez jó?IMG-nel jo, de inkabb tegyel fel OTA verziot, akkor nem kell ujra beallitgatnod mindent. NTFS-re formazott kulso drive-al is mukodik, a TV-n a frissites menubol fel tudod tenni.
-
Parmezan77
tag
Sziasztok
A topik keresőt használva találtam egy mega linket és egy telegram tclupdates linket, de ez semmit nem csinál.
Tudnátok linket adni?
Telepítéshez találtam ezt a linket, ez jó?Telegram link működik. Telepítsd fel a telegram alkalmazást a gépedre.
-
vacs
veterán
Sziasztok
Tudnátok linket adni?
Telepítéshez találtam ezt a linket, ez jó? -
kispalsz
tag
Tudja valaki, hogy a Google által reklámozott több mint 800 db csatornát hogy lehet beállítani a TCL TV-n. Nekem nincs is fent Live menüpontom...
-
viktorka83
csendes tag
-
Imi1981
veterán
A távirányítón valamelyik gombal ki lehet kapcsolni a képernyőt? Véletlenül rádőltem a távirányítóra és kikapcsoltam a kijelzőt és csak hang ment! Alig tudtam vissza csinálni.
-
rumkola
nagyúr
-
boborján2
őstag
-
Bogyi007
veterán
Regisztráltam az Auchanban vett 55C645 tévémet online...
-
krepp
tag
Üdv fórumtársak! Van egy 50C805-ös készülékem, melyen a V8-T653T01-LF1V028-as szoftver található. SSD-re, HDD-re letöltött filmeknél, leginkább HDR anyagoknál időnként szétesik a kép 1-2 mp-re, valamint gyakran csúszik a hang. Tapasztalt ilyet más is, mi lehet a probléma?
Segítségeteket köszönöm!Nem tudom megoldás e, de szerintem erősen javasolt egy jó playert használni a beépített helyett, pl vimuplayer, hálózatos lejátszását is tud, beton stabil, nem találkoztam a viragboltban olyan filmek amit ne vitt volna...
-
rumkola
nagyúr
-
Stealth
őstag
-
Imi1981
veterán
-
viktorka83
csendes tag
Üdv fórumtársak! Van egy 50C805-ös készülékem, melyen a V8-T653T01-LF1V028-as szoftver található. SSD-re, HDD-re letöltött filmeknél, leginkább HDR anyagoknál időnként szétesik a kép 1-2 mp-re, valamint gyakran csúszik a hang. Tapasztalt ilyet más is, mi lehet a probléma?
Segítségeteket köszönöm! -
Szbyyke
csendes tag
-
mikrofon
veterán
-
DroneZ^
őstag
-
Imi1981
veterán
Nekem van szünetmentes táp ami pillanatnyi vagy pár perces áramszünet esetén véd. Alapból nem volt rákötve a tv de frissítés előtt bedugtam a szünetmentesbe. Rajta is hagyom szerintem.
-
petikeke
tag
Sziasztok!
Van akinek elrontották az 5 éves gari papírt a TCL promócióban? Nekem egyetlen dátum sem stimmel rajta. -
Gabes13
tag
Üdv mindenkinek! 43 645K tv-m van, próbáltam hozzá frissítést keresni OTA nincs. Olvasom, hogy sokan pendrive-on keresztül frissitik vagy androidot cserélnek Google tv-re. Tudna erről valaki infót, hol talalok hozza frissítést (ha van)? A hogyan az menni fog szerintem. Köszönöm!
-
szkutyi
addikt
Frissítettem! Nagyon paráztam de nem volt gond. Sokminden nem változott. Most már van élesség állítás de minimális. Úgyis mondhatnám nagyon finoman állít ellenséget ami nem is rossz. A fekete sáv sötétítés mintha sdr-nél működne de franc tudja. Mindegy mostmár nyugodt vagyok hogyha sokat nem is javított ez a firmware de azért picit javított itt ott.
Anno vihar közben indítottam el...csak mikor már ment, akkor jottem rá hogy bammeg....de szerencsére nem volt áramszünet.xddd
-
Morph76
senior tag
-
Imi1981
veterán
Frissítettem! Nagyon paráztam de nem volt gond. Sokminden nem változott. Most már van élesség állítás de minimális. Úgyis mondhatnám nagyon finoman állít ellenséget ami nem is rossz. A fekete sáv sötétítés mintha sdr-nél működne de franc tudja. Mindegy mostmár nyugodt vagyok hogyha sokat nem is javított ez a firmware de azért picit javított itt ott.
-
Imi1981
veterán
Nekem ilyen fagyás még egyáltalán nem volt. Egyszer volt az, hogy apple tv 4k 2021 - en nem volt hang de megoldotta az hogy megnyomtam tévé távirányítón a home gombot majd vissza váltottam apple tv -re és jó lett. Semmi más problémám nem volt eddig. Igazából stabil és elég gyors is a Google tv rendszer rajta eddig.
-
Celtis
veterán
Viszont írtad ( ha jól emlékszem te írtad) hogy lehet lehúzza a fekete sávokat is sötétebbre. DV esetén nem lenne baj. Meg ezek alap funkciók és működjön már szerintem. Lehet túlreagálom de jelenleg így érzem, hogy zavar. Azért örülnék neki ha javítaná legalább egy részét ez a firmware.
Amúgy amíg nem vettem észre, hogy nem működnek semmi problémám nem volt 😄.Igen, elvileg olyasmit csinálna.
Nekem ma másodszor fordult elő, hogy egy YT videó képe egyszerűen kifagyott. A hang megy tovább, de a kép megáll.
-
Imi1981
veterán
Ugyan sokadszor írod le, de fekete sáv sötétítés funkció nincs. Az egy hibás fordítás. Ettől függetlenül én sem veszem észre, hogy bármit csinálna.
Az élesség alig-alig észrevehető változást okoz végállásban is. Amúgy is tökéletesen felesleges.Számomra teljesen feleslegesek a funkciók amiket hiányolsz, de megértem az elégedetlenségedet.
Ugye, valaki kifogásolta, hogy low costnak minősítettem a készüléket...Viszont írtad ( ha jól emlékszem te írtad) hogy lehet lehúzza a fekete sávokat is sötétebbre. DV esetén nem lenne baj. Meg ezek alap funkciók és működjön már szerintem. Lehet túlreagálom de jelenleg így érzem, hogy zavar. Azért örülnék neki ha javítaná legalább egy részét ez a firmware.
Amúgy amíg nem vettem észre, hogy nem működnek semmi problémám nem volt 😄. -
Celtis
veterán
Azért mert nem vagyok elégedett mindennel. Nem működik az élesség állítás, képjavító funkciók egyik se, fekete sáv sötétítés, dinamikus fényerő, meg ami most nem jut eszembe. Ezek egyáltalán nem működnek! Persze nem azt jelenti hogy most mindegyiket használni fogom de ha akarom működjön.
nem tudom javítja e ez a firmware de hátha. Akkor éjjel megpróbálom és addig szünetmentesre rakom a tévét, hogy áramszünet véletlenül se zavarja meg a frissítést.
Kösz mindent!
Azért kicsit parázok nehogy tégla legyen a tévé.Ugyan sokadszor írod le, de fekete sáv sötétítés funkció nincs. Az egy hibás fordítás. Ettől függetlenül én sem veszem észre, hogy bármit csinálna.
Az élesség alig-alig észrevehető változást okoz végállásban is. Amúgy is tökéletesen felesleges.Számomra teljesen feleslegesek a funkciók amiket hiányolsz, de megértem az elégedetlenségedet.
Ugye, valaki kifogásolta, hogy low costnak minősítettem a készüléket... -
nicu71
addikt
Azért mert nem vagyok elégedett mindennel. Nem működik az élesség állítás, képjavító funkciók egyik se, fekete sáv sötétítés, dinamikus fényerő, meg ami most nem jut eszembe. Ezek egyáltalán nem működnek! Persze nem azt jelenti hogy most mindegyiket használni fogom de ha akarom működjön.
nem tudom javítja e ez a firmware de hátha. Akkor éjjel megpróbálom és addig szünetmentesre rakom a tévét, hogy áramszünet véletlenül se zavarja meg a frissítést.
Kösz mindent!
Azért kicsit parázok nehogy tégla legyen a tévé.én is mindig felteszem az ujat egyszerűen nem birom megállni
bár volt olyan hogy egykettőt kihagytam ,amikor valaki elégedetlenkedett az aktuálissal. -
Imi1981
veterán
Kösz mindent!
Azért kicsit parázok nehogy tégla legyen a tévé. -
winters123
tag
-
Stealth
őstag
Miért akarsz frissíteni? Ha mindennel elégedett vagy, nem ajánlott.
Ha a te tv-d C745X2, akkor jó a képen látható frissítés.
OTA esetén nem kell nulláról beállítani semmit, IMG esetén kell.
Visszatérés nem tudom, hogy lehetséges-e. -
ETOM
addikt
-
Imi1981
veterán
Ja és frissítés után megmarad minden vagy nulláról kell beállítani? Bedugva tévébe látja a frissítést és tudná telepíteni de még nem mertem rányomni. Valaki frissítette már ezzel a c745 X2 -t?
-
Imi1981
veterán
Telegram-ról.
Csatorna neve: tclupdates. TCL Android TV Updates.
Linkelni nem tudom közvetlenül, úgy látszik már csak alkalmazásban nyitható meg.
Két féle update van: OTA és IMG. Az ota-t egyszerű feltenni: csak felmásolod a zip fájlt egy pendrivera és a tv-n kiválasztod a manuális frissítést. Az IMG-t nem tudom hogyan kell, nekem jó az OTA az egyszerűsége miatt.
Nem hivatalos updatek ezek, de eddig nekem eggyel sem volt gondom.Itt [kép] látom az én tévé típusom c745 X2 akkor ez elvileg jó ugye? Pendrive exfat -ra formázva? Felmásolom a zip fájlt kicsomagolás nélkül? Visszatérés lehetséges gyári most rajta lévő firmware-ra? Ha igen hogy? Bocs a sok kérdésért.
-
Parmezan77
tag
75C935 van már kb fél éve. Kalibrálás után a csik eltünt, nekem nem látszik vagy nem veszem észre. Persze ha kimerevítek eggyes DV filmeket pontosan megadott képkockáknál akkor talán észre lehet venni, de ez már megint olyan ami a mindennapos használatnál nem látható.
Viszont a fekete szép mély, a HDR/DV tartalmaknak olyan kontrasztja van, hogy lemászik a tvről és nem mellesleg a szélesvásznú filmeknél a csík az fekete
-
Stealth
őstag
Telegram-ról.
Csatorna neve: tclupdates. TCL Android TV Updates.
Linkelni nem tudom közvetlenül, úgy látszik már csak alkalmazásban nyitható meg.
Két féle update van: OTA és IMG. Az ota-t egyszerű feltenni: csak felmásolod a zip fájlt egy pendrivera és a tv-n kiválasztod a manuális frissítést. Az IMG-t nem tudom hogyan kell, nekem jó az OTA az egyszerűsége miatt.
Nem hivatalos updatek ezek, de eddig nekem eggyel sem volt gondom. -
Nikeri
újonc
Ez gyors volt.
Meg is jött a plusz gariról az email.
Rájöttem, csak béna voltam
-
Fecni 65
újonc
-
BreamHunter
tag
Ez gyors volt.
Meg is jött a plusz gariról az email.
-
Nikeri
újonc
Sziasztok!
Vettem egy 65c805-t. Első benyomás, szép kép, gyors reagálás mindenre. A menüjét szokni kell, még logisztikázok rajta....
Sokat visszaolvastam itt a fórumon, de nem találkoztam a mikrofon használattal kapcsolatos témával.
Problémám, hogy a mikrofon használattal a google beírja amit szeretnék, viszont kiírja, mondja angolul, hogy "sajnálja, valami nem jó". Lehet valamit valahol be kellene állítanom? Kezdek kicsit aggódni
Előre is köszönöm a segítséget.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a 65c805 t.
Euronicstól vettel, GW hozta ki, ki is bontották, nagyon rendesek voltak.
TV nagyszerű, fantasztikus képe van., minden beállítás sikerült, appok indulnak, (Netflix stb..)
Viszont a PS5 képe nem jelenik meg. Amikor bekapcsolom a TV érzékeli, és kiítja a Game mode-t, de kép jele nem jelenik meg.
Próbáltam másik HDMI portot, és a PS5-öst safe modeban a felbontást változtatni de nem ad képet. Mit kellene még beállítani?Segítséget előre is köszi.
Lejért a szerkesztési idő. Kábelcsere kellett végül.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a 65c805 t.
Euronicstól vettel, GW hozta ki, ki is bontották, nagyon rendesek voltak.
TV nagyszerű, fantasztikus képe van., minden beállítás sikerült, appok indulnak, (Netflix stb..)
Viszont a PS5 képe nem jelenik meg. Amikor bekapcsolom a TV érzékeli, és kiítja a Game mode-t, de kép jele nem jelenik meg.
Próbáltam másik HDMI portot, és a PS5-öst safe modeban a felbontást változtatni de nem ad képet. Mit kellene még beállítani?Segítséget előre is köszi.
-
Imi1981
veterán
-
kicsi444
csendes tag
Sőt, maga a szemlencse is befolyásolja hogy milyennek látjuk a színeket.
Minél öregebb, annál sárgább. És mivel lassan változik az adott egyénnek fel sem tűnik.
Nekem műtötték az egyik szemem, műlencse van benne. Teljesen más színeket látok a két szememmel. -
mikrofon
veterán
Én c825-ön használom már jó ideje és minden jól működik. Persze én a saját rendszerét a TV-nek nem használom csak HDMI-ről táplálom.
Nekem nincs ilyen air... értesítés, nem is volt így nem kapcsoltam semmit!
Helyette van egy olyan, hogy Soundbar-t csatlakoztattam e-ARC felületen így álltsam be.
Csak nem értem mit szeretne, mert minden be van állítva...
Ezzel találkozott már valaki? -
mikrofon
veterán
Szerintem nagyon jó. Venném ha nem lennék elégedett a 65c825-tel...
Jó a c805 is nagyon, de ez azért más, még egy nagy ugrással jobb. -
Stealth
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
boborján2
őstag
Jaja , rohadt idegesítő.
Semmi szükségem rá, nem értem miért nem opcionálisan kapcsolható. -
Stealth
őstag
-
ricsik
őstag
c835-re is bevált a V592, minden hibát, ami zavart javított.
Mondjuk egy maradt az Apple Air lfaszt még mindig nem tudom végleg megszüntetni, minden bekapcsolás után feljön az értesítés...
-
Stealth
őstag
-
Imi1981
veterán
-
Stealth
őstag
-
Fecni 65
újonc
Tisztelettel kérdezném hogy valaki felrakta c735 re a V592-es frissitést.
Mik a tapasztalatok? Előre is köszönöm.
-
ricsik
őstag
Mindenkinek köszönöm az infókat színekkel kapcsolatban!
-
Celtis
veterán
A 75-öst néztem anno belőle, azokban van valami szériahiba. Ha szélesvásznú a film, a felső fekete sáv alatt van egy világosabb csík. Így nekem kiesett.
A 65-öst ugyan nem érinti, viszont ennyiért tényleg inkább OLED. -
rainman72
nagyúr
Ha 300e lenne újra a C805 akkor felesleges a drágább C935 annyit nem nyújt,egy soundbar meg most 46e az eMagon szintén TCL.
Az úgy jobb kombó.
Ha meg lenne felesleges 500ezrem 65s tvre akkor inkább oledet vennék. -
Swami
senior tag
Tudom, hogy most megy a C805 őrület és valóban ár/érték arányban verhetetlen, de talán érdemes egy pillantást vetni az Euronicsban kapható 65c935-re 485 ezerért. Mégiscsak egy 2000 nites, 1000 + zónás TV ( a 805 1300 nit, 384 zóna). Vagy mi a véleményetek?
-
Stealth
őstag
-
rainman72
nagyúr
-
Vhiktor
Topikgazda
-
Stealth
őstag
-
Vhiktor
Topikgazda
Ennyi erővel bármelyiket lehet kalibrálni és a fehér fehér lesz nem? Ha jól értem a szabványtól messzebb van pl a warm 1. Kalibráláskor az értékeket jobban kell húzni, de abból is lehet fehér nem? Innentől kezdve akkor evidensnek tűnik hogy csak az tegye warm 5re aki kalibráltat is mert nélküle sárga lesz.
És igen. Baromság hogy megszokja a szemed. Megszokja kb annyiban igaz, ha nézed a filmet és nem figyeled akkor nem annyira tűnik fel, biszont bizonyos jeleneteknél, vagy ha figyeled akkor bármikor feltűnik.El kell menni egy jó moziba, ha szerencséd van akkor ott elég közel van a kép a kalibralthoz (lehet még egy kicsit melegebb is D65-nél, pl.6300k). Ha az nem tetszik(persze a kontrasztot és a fekete szintet leszamitva) akkor nem Neked való. Hozzáteszem az országban sok mozi kritikán aluli ilyen szempontból (is).
-
Gotiz
csendes tag
Ez a sárga - kék ellentét amúgy abból is eredhet ha a kolléga szemüveges és kék fény szűrő réteg van a szemüvegén. Minimálisan de az is ad egy plusz sárga réteget ha olyan a szemüveg, nekem is ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
22100 - 22001
46472 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- SAMSUNG QE75Q950TST 190CM 8K Q-LED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 55" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400 F / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dv-n is jól mutat a c725-őn
jó esetben kapsz előtte 1-2 órával sms-t

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
55C735, v592.