- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve2006
tag
Persze, de ő onnan indult, hogy nem bízik meg a közzétett fw-ekben, mert orosz üzenetküldő platformon jelentek meg. Mondjuk a Telegram nem orosz, igaz Durov orosz állampolgár is, a Telegramot azután csinálta, hogy elhagyta Oroszországot, ráadásul egy időre 2018-ban Oroszországban be is tiltották a Telegramot.
-
Steve2006
tag
Megnéztem az nfo fájlt.
SOURCE........: CiNEPHiLES
AUDiO.SOURCE..: PTHDCsak az angol cuccra rádobták a magyar hangot. Nálam az eredeti release-t sem játssza le a KODI (C765) csak HDR10-ként.
(HDR format: Dolby Vision, Version 1.0, Profile 7.6, dvhe.07.06, BL+EL+RPU, no metadata compression, Blu-ray compatible / SMPTE ST 2086, Version HDR10, HDR10 compatible)Én a 2160p Hybrid WEB-DL-t töltöttem le. Ez elindul DV módban.
(HDR format: Dolby Vision, Version 1.0, Profile 8.1, dvhe.08.01, BL+RPU, no metadata compression, HDR10 compatible / SMPTE ST 2086, Version HDR10, HDR10 compatible / SMPTE ST 2094 App 4, Version HDR10+ Profile B, HDR10+ Profile B compatible) -
blakey
titán
Ha te Blu-ray remuxot akarsz lejátszani, akkor ahhoz normális lejátszó dukál, a TV-k megjelenítők és nem tudják megfelelően lejátszani. Egyébként lehet élni a kisebb bitrátával is, ha szórakozni akarsz és nem pixeleket vadászni, írom ezt úgy, hogy rengeteg lejátszót használtam, teszteltem. Vagy megbarátkozol a HDR10-zel és a magasabb bitrátával.
-
blakey
titán
Nem a film címe (neve) a gond, hanem a készítő, az kb. senkit nem érdekel, viszont a legfontosabb a mediainfo (alkalmazás) által kiírt HDR-re vonatkozó tulajdonságok.
Amúgy ne konvertálj, ha nem értesz hozzá, inkább szerezz be egy másik verzió, ne remux legyen, mert azok a DV-k általában P7-esek, amit a TV-k és a legtöbb lejátszó nem képes megfelelő minőségben lejátszani. Kevés lejátszó támogatja a P7-t, pl. Ugoos AM6B+, Homatics R 4K Plus, Dune Homatics/Premier + CoreELEC, ezeken működik a P7. -
Kronk
őstag
Szóval ezt a filmet a plex hdr10-el játsza le
1985.2160p.UHD.BluRay.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR10+.x265.HuN-TRiNiTY
ViDEO.CODEC...: HEVC [HDR10+] + [Dolby Vision RPU]
Uj eljarassal keszult, Dolby Vision Profile 8.1 single track single layer, HDR10 kompatibilitassal, a TV gyári lejátszója, legalább hdr10+-el
A korábbi filmet, mind a plex, mind a tv gyári lejátszója, csak hdr10-ben -
blakey
titán
Legközelebb ne másold be a teljes nevet, elég a mediainfo.
Azért játssza le csak a HDR10 sávot, mert a TV-n futó app nem támogatja a DV P7 FEL-t, ez lehet, hogy csak a konténer miatt van, pl. mkv, de az is előfordulhat, hogy sehogyan sem fog menni csak megfelelő külső lejátszóval. -
Swenk
aktív tag
Itt megvan. Amúgy találtam egy oldalt, ahol ezt taglalják és aközepe táján van egy nagy táblázat,amelyben tv tipusok vannak. Az elején lehet rápipálni a Te tv-d tipusára, és,hogy mire vagy kiváncsi: Atmos Imax stb. Én azt találtam, hogy az én C765 tv-m ismeri DTS Profile 2-őt.
A link: https://www.flatpanelshd.com/guide.php?subaction=showfull&id=1722855796
-
Swenk
aktív tag
Köszönöm, akkor valszeg nem a profile 2-t ismeri a tv. Bár , ha jól emlkszem a 65C805 előző tv-m kiírta a válsztható kép beállításoknál, / szabvány, mozi stb/ hogy IMAX . Most ez nincs és az imax kép kiterjesztést sem csinálja minden filmnél, holott a választható formáknál felkínálja. Egyiknél igen, másiknál nem. Ám ha ez a DTS profile 2 egy tömörített fajta, akkor talán már nrm is bánom annyira, hogy nincs, hiszen az 5.1 tömörített atmosznál nem lehet sokkal jobb. Az meg van így is.
-
ρσгτσ
addikt
A btrc30 nem távirányító lesz, hanem (gondolom) amit feljebb írtam. Csak azért gondoltam, mert a BT -s távirányítót is btrc -nek azonosítja, csak nem teljesen így írja.
3 elutasítás után nem hozza ki, hogy blokklistára szeretnéd -e tenni az eszközt? Mert elvileg úgy kellene működnie.
Más opciót nem látok a tiltásra...
-
ρσгτσ
addikt
Elvileg 3 elutasítás után lehet blokklistára tenni.
De a BTRC szerintem távirányító lesz. A te távirányítód benne van a BT listában? Nem az akar folyamatosan kapcsolódni a TV -hez?
Szerk.:
Jah most nézem a Somogyinak is van egy btrc 30 -as eszköze. Lehet az akar kapcsolódni... -
Saccco
nagyúr
Ez a kettő van:
[Comfast UR20]
[TP-Link UE300]Tesztelve: 65C728, 55C635, 65C835-ön.
szerk.: Mondjuk egyszer 3.490ft volt a TP-Link, azóta dobott egy duplát. A Comfast olcsóbb Alzá-n.
-
Perillustris
senior tag
Nekem TP-LINK UE300-vel simán megy (75C835).
-
mihaly13
tag
Nekem egy C635-m van és egy olyan bajom volt vele hogy kábelről nem működőt jól a 4K-s programok és ezért kipróbáltam először a 523-t tettem föl és még rosszabb volt mint a gyári 508 és a bajt nem orvosolta , azután egye fene megpróbáltam az 559-t is és lássál csodát működik a 4K programok a kábelről is , tehát az 559-t ajánlom , de ha nincsen semmijen gond azt mondják hogy ne frissítsünk !
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest