- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Ha csak úgy rád hagyta az még fogcsikorgatva elmegy kategória, de igazából úgy élni nem lehet nyugiban ,hogy mindent is extrán betankolok ,mert ki tudja mi lesz.
Ha elmúlik a net vagy csak korlátozzák, akkor tuti nem az lesz a legnagyobb gond hogy mennyi film van otthon offlineba. -
freeland0806
tag
Megvolt a varázsa annak az időszaknak is, hogy tudtunk örülni a filmeknek még akkor is, ha így visszagondolva volt köztük nem kevés gagyi darab. Pláne mai szemmel. A tékás csávóval másoltatni a filmeket (ameddig be nem szereztünk olyan lejátszót amivel ezt meglehetett oldani okosan
). Én teljesen megértem ezt a hobbit meg azt is aki erre nosztalgiával gondol vissza, pedig a világ összes filmje itt van konkrétan pár kattintásnyira tőlünk. Akkoriban vadászni kellett a filmekre, mégis én is jó szívvel gondolok vissza arra az időre. Lehet ha fiatalabb lennék, akkor én is feljebb tolnám a mozgás javítást ki tudja..
-
boborján2
senior tag
Ez nagyon egyszerű. A hagyományos celluliod filmet szkennelik és ahol esetleg sérült ott belejavítanak.
Ami valami más hordozón van, azt digitalizálják és AI -val felhúzzák a felbontását.Nekem nem jut eszembe VHS anyagot nézni. Ha csak nem esetleg valami régi családi video, de azt meg nyilván 20 éve digitalizáltam.
DVD SD-t sem nézek ,max akkor ha valami csak abban elérhető.
Nekem az a fura ,hogy a játékokat mindenki a világ összes fps-ével akarja játszani hogy abszolút sima legyen, de a filmet meg szándékosan nem.
Egy jó 120fps game után ,24 fps filmnél a szemem is kifolyna az fix. -
-
boborján2
senior tag
Két samsung led is van a tcl mellett , elpusztíthatatlanok. A fiatalabban már nagyon sok évvel ezelőtt kiakadt a számláló 9999 óránál
.
A másikba bele sem merek gondolni,hány órá üzem van benne.
Porszívó szintén zenész.Nem tudom ezeket miből rakták össze.
Ellenben samsung telefonból már 2 is megkotlott.
Az egyiknek a hangszórója ,a másik az örök bootloop mezejére lépet egy havi frissítés után. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Képregény topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mini-ITX
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest