- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
fery02 #38988 üzenetére
Letöltöttem a firmware-eket 2 különböző helyről, mindkét forrásból ugyanazt a SHA256 sumot produkálták (persze tudom, ez sem jelent igazából túl sokat, de jobb ötletem nem volt verifikálásra), úgyhogy eldöntöttem, hogy ha lesz egy kis időm, felteszem (leszedtem a v135 IMG-t, mert most az volt rajta, ha nem jött volna be a dolog, az ment volna vissza, a v509-et, mert az volt az utolsó elérhető IMG/PKG, meg az 534 OTA-t)
Erre most délután lefrissült magától a v509-re, OTA... Szóval jól tud időzíteni
(megjegyzem továbbra is tiltva van a frissítések automatikus telepítése a beállításokban, úgy látszik, ennyit ér...)
Ha ebben működik az automatikus hangbemenet váltás, akkor nem piszkálom tovább, nem ragaszkodok a legfrissebb firmwarehez -
kacsento1
senior tag
válasz
fery02 #38886 üzenetére
Személyesen One boltban. Viszont vásárláskor nem volt ott a két tv, ezért gondolom online vásárlásnak. De nem vagyok benne biztos. Azt tudom, ha online rendelek bármit bolti átvétellel, akkor az is annak minősül. Itt ugyanúgy nem szerződéskötéskor előre kipróbálva adták át a kezembe a két tv-t, azaz látatlanba vásároltam, ezért gondolnám. De persze nem biztos.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
fery02 #38871 üzenetére
A szinhomersekletnek ugyanolyanok kell lenni, a szineknek nyilván nem mert a hdr mas szőnyeget hazsnal, ott t9bb szin lehetséges.
Tehát a fehernek mindenhol ugyanúgy kell kineznie annyo hogy hdr eseteben világosabb jóval a feher, sdr fehérje ahhoz képest szurkes.Ha a hdr es dv jo akkor az sdrnek is jónak kell lennie. Mert olyannal en meg nem találkoztam olyannal hogy csak sdr eseteben lenne mas a kiindulási alap.
-
nicu71
addikt
válasz
fery02 #38858 üzenetére
Elsőre fura a gyári kékes,vakitó fehér,képjavítókkal turbózott de jobban megnézve túlélesített,mesterkélt képvilág,de a helyes beálitásokkal elért melegebb színvilág nagyon gyorsan megszokható,utána már minden más elviselhetetlen lesz.HDR 4K-ban persze hogy sokkal szebb a kép,hisz azért találták ki 🙂 igaz nekem 805 van de a FHD tartalom is remekül tud kinézni minőségi forrás esetén sőt a Mozi TV SD filmjei közt is van ,amelyik teljesen vállalható.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
fery02 #38854 üzenetére
Mindegy hogy netflix vagy youtube.
Viszont meg kell nezni mindne forrás esetén hogy minden be van e allitva egyszer.Melegebb mindenképpen mert gyarilag kekes a kép. Ki van kapcsolva mindne dinamikus kontraszt ezért tűnhet fakobbnak. Gamma fixen 2.4re van allitva azért nem lehet rajta állítani.
-
nicu71
addikt
válasz
fery02 #38843 üzenetére
Nem.A Yt -n nincs Dolby Vision,/HLG viszont van! tehát azt nem fogod tudni beállítani.Egy filmet virágboltból le kéne töltened ,ami DV ban van,bár ha soha nem nézel ilyen tartalmat akkor ez neked nem igazán relevans.
SDR -t a Netflix standarddal is tudod álligatni.🙂
Egyébként meg rá fogsz jönni mindenre ,nem bonyolult ez. -
Exian
addikt
válasz
fery02 #38818 üzenetére
Hja, az a Samu egy QLED valami lett volna, konkrétan ez: Samsung QE55Q7FAAUXXH 55" QLED 4K Q7F Vision AI
Egyedül a Kép beállításoknál a Mozgás résznél kikapcsoltam vagyis Alacsony beállításra raktam, mert azt a folyékony megjelenítést nagyon nem szeretem. Ne is legyen vibráló a kép, de az a túl fluid úszó kép engem nagyon zavar. Alacsonyra állítva még tűrhető.
-
kokokka
addikt
válasz
fery02 #38802 üzenetére
Az minden volt a Tv-d dobozán, csak nem sérülés. Az enyémen is volt két attól nagyobb, de ahogy ezek a TV-k be vannak csomagolva, az ilyen tépődésekre nem lehet igazi sérülésként tekinteni. Jóval mélyebben van a TV a csomagban, ráadásul plusz hungarocell is védi minden oldalról. Atom stabil a csomagolásuk, az biztos, hogy a TCL megadja ennek a módját. A 85-ös legalábbis igy volt becsomagolva, de nem hinném, hogy kevésbé adnának egy kisebb TV csomagolására is.
-
kokokka
addikt
válasz
fery02 #38799 üzenetére
Nekem 135-el érkezett és emlékeim szerint már ott is ilyen volt a LED visszajelzés. Én szeretem használni a hangutasításokat. A Goove-t is így kapcsolom, az okos izzót is, az okos konnektorokat is, és persze a TV-t is. Természetesen ez utóbbihoz azért használom a távot is.
-
kokokka
addikt
válasz
fery02 #38781 üzenetére
A LED gyárilag ilyen a TCL-en. Gondolom azért jelez veszettül ha ki van kapcsolva a mikrofon, hogy kapcsold vissza. Én hang utasítással is használom a TV-t, nálam figyel a mikrofon. Mindenki maga dönti el, de nem egy ilyen eszköztől fog összedőlni az életem csak azért, mert egy mikrofon be van kapcsolva.
-
Steve2006
tag
válasz
fery02 #38781 üzenetére
Június 30-a körül készült el a kalibráció. Emlékszem, hogy itt a fórumban érdeklődött Viktor a legújabb fw után, és az 531-est tette fel egy kis szenvedés után a C765 tévére. Tehát azon készült a kalibráció.
A folyamatos LED világítás nálam a kezdetektől megvolt, tavaly decemberben vettem a tévét.
-
Steve2006
tag
válasz
fery02 #38777 üzenetére
De van kalibráció hozzá. Az oldalon fent lévő a 486-ostól jó, konkrétan 531-es firmware-en készült a kalibráció. Nekem is 55C765 van V534-gyel, és a megvásárolt kalibrációval.
Amúgy a címében is benne van:
TCL C765 3D LUT KALIBRÁLT BEÁLLÍTÁSOK CSOMAG (SDR, HDR, DOLBY VISION, HLG) 486 FW-től! -
bnorci71
addikt
válasz
fery02 #38745 üzenetére
a korrekt mindig az ha kibontják/tod
fizz rendelés marketworld kiszállítás minden e-mailben felhívták a figyelmem a kibontásos ellenőrzésre, szállítóknak ezt nem is kellett mondani sőt ők fotózták ,hogy doboz nélkül képernyő egyben szállították le.
még a Philips 55"-t is amikor én mentem a futár után mert szerviz küldte vissza az út szélén kibontottam és belenéztem minden rendben van-e -
freeland0806
tag
válasz
fery02 #36921 üzenetére
Elvileg maga a tévé nem igazán tud mozogni a dobozban és az ilyen feszültségeket is elnyelik azok a habszivacsok, amik benne vannak. Persze kivételek mindig vannak és ha dobálják leejtik az tényleg okozhat gondot. Viszont ha biztosra akarsz menni, akkor a videózás nem rossz ötlet szerintem. Én is csináltam, bár én csak visszaküldéskor, hogy lássák, hogy én sértetlenül csomagoltam be a készüléket és ha esetleg megsérült az nem az én saram.
-
bnorci71
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
fery02 #36908 üzenetére
A vállalkozás addig felel a termék sérülésmentességért, amíg a vevő birtokba nem veszi. Ez pedig magában foglalja azt is, hogy kibontja és beüzemeli, amit nyilván nem fog minden futár megvárni. Főleg, ha például télen érkezik egy műszaki cucc és várni kell a beüzemeléssel.
Ha kívülről jól láthatóan sérült a termék doboza, akkor azt fel kell vezetni átvételkor. Vagy jegyzőkönyvet kell írni róla. Vagy visszautasítod az átvételt.
Ha átvétel során nem győződhetsz meg arról, hogy a termék sértetlen, mindegy mit írattak veled alá.
-
vargalex
félisten
válasz
fery02 #36908 üzenetére
Ha kiterjesztett garanciában gondolkodsz, akkor inkább érdemes a Telekomnál venni, mert arra ingyen aktiválhatsz +3 év garanciát és "csak" 15000 Ft-al drágább, mint az Euronics-nál. Igaz, ebben nincs biztosítás.
Illetve most nézem, hogy az Euronicsnál nem is lehet jelenleg házhozszállítással kérni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest