Új hozzászólás Aktív témák
-
Kátai
senior tag
válasz
zsolt501 #39328 üzenetére
Ott keresgéltem, de nem tiszta melyiket válasszam az öt lehetőség közül. Jelenleg a HDMI vezérlő és a eARC van bekapcsolva. A maradékok közül melyiket kellene még bekapcsolni:
-Egyidejűleg kapcsolja be a TV-t
-Eszköz szinkronizálás készenléti állapot
-Automatikus kapcsolás ? -
-
Kátai
senior tag
-
Kátai
senior tag
Van itt valakinek 65C6k TV-je? Szívesen vennék jótanácsokat, hogy milyen beállításokat használja csak sima tévézésre ( hátha majd Vhiktor csinál egy pontos beállítási sémát).
Értem ez alatt, hogy mit kapcsoljak ki vagy be, mire figyeljek. A fényereje (akinek van ilyen készüléke) megfelelő? Tegnap csak épp behangoltam, de olyan a fényereje mintha eco módban lenne. A mai délután kezdek neki a beállításoknak. -
Kátai
senior tag
Na,fa...a, tegnapelőtt vettem, ma üzemelném be ez lett belőle TCL 65C6K Euronics.
Holnap vihetem vissza. Remélem nem kötözködnek.
-
Kátai
senior tag
Ennek [link] nem túl kevés a méretéhez képest a local dimming zone száma (242)?
Gondolom minél több, annál jobb, vagy nem sok jelentősége van? -
Kátai
senior tag
Ez [kép] megérheti az árát?
-
Kátai
senior tag
C805-öt tervezek vásárolni. Olvasgatva a fórumot, mennyire jellemző a "hangcsúszás" a TCL TV-nél? Hálózatfüggő, vagy mi lehet az oka? A C805-nek melyik típus az utódja?
-
Kátai
senior tag
Ez a TV [link] bevállalható "mezei" tévézéshez?
-
Kátai
senior tag
Erről [link] valakinek véleménye (akinek van, volt ilyen)?
Ennél többet nem akarok adni egy tv-ért. Tudom ennyiért ne várjak csodát, de nekem csak "mezei" tévézésre kell. -
Kátai
senior tag
Erről [link] mi a véleményetek? Hálószobába lenne, "mezei" tévézésre, streming szolgáltatások használatára lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest