Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...vagy adott forrásra pl a gyerek eltolja az rgb skálát, mert szeretné, ha fater venne egy új tv-t
(...legutóbb bejött)...én valami ilyenre gondolok, hogy egyes forrásokra időnként valami behülyíti a képbeállításokat
vagyis ha jobban belegondolok 6-7 éve szereztem android boxot a 15 éves samsungunkhoz, amivel gyönyörű volt a kép, majd amikor váltottunk a tu8002-re, annál alapból ilyen "rózsaszínes" lett minden... állítgatnom kellett rajta valamit, hogy megjavuljon (vagy kábelcsere kellett?), majd eladtam a boxot, mert a tv-re alapból lett plex app, ami a lényeg volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(...legutóbb bejött)
vagyis ha jobban belegondolok 6-7 éve szereztem android boxot a 15 éves samsungunkhoz, amivel gyönyörű volt a kép, majd amikor váltottunk a tu8002-re, annál alapból ilyen "rózsaszínes" lett minden... állítgatnom kellett rajta valamit, hogy megjavuljon (vagy kábelcsere kellett?), majd eladtam a boxot, mert a tv-re alapból lett plex app, ami a lényeg volt...
Vhiktor