- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- VR topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
Hát elég érdekesek ezek az fw-k az biztos. Én is megvettem 2 kalibrált beállítást a c765höz, még az elsőt, ami a 135ös fw-hez készült. Majd elszaródott a 5**fw-vel, túl zöldes lett azokkal a beállításokkal a kép. Aztán megvettem az ujabbat is, de az valamiért sosem volt nekem okés. De most azzal a régivel amit elsőnek vettem meg, újra nagyon jó a kép a 626os fw-n

-
koppasz1986
aktív tag
Ha annyira frissítgetni akarsz, szerintem a 626ot rakd fel, valahogy ez tűnik nekem eddig a legjobbnak eddig.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok!
A Milyen TV-t vegyek topikból jövök, ott a TCL C6K és C7K modelleket ajánlották. Kicsit beleolvastam itt a hozzászólásokba is, és a garanciális / firmware-es problémák miatt elbizonytalanodtam, ezért vásárlás előtt kicsit érdeklődnék.
Jelenleg egy Samsung H7000 van itthon, ami már megérett a cserére. Az új TV-re a keret nagyjából 250–300 ezer Ft. A méret elég kötött: a TV-nek maximum 120 cm széles és 80 cm magas helye van, ezért legfeljebb 50 colos készülék fér be.
A fő felhasználás:
YouTube, Netflix, hagyományos TV-műsor és filmnézés Linux szerverről (Jellyfin, Seerr). A jelenlegi TV-m a Linux szerveren lévő tartalmakat csak DLNA-n keresztül éri el, így nincs rendes médiatár, borítók, menü vagy normális kezelőfelület. Emiatt is egyre inkább időszerű a csere.A TCL 50C7K papíron jónak tűnik, viszont pár hozzászólásban olvastam garanciális ügyintézésről, firmware-hibákról, illetve egyéb problémákról. Ezek mennyire aktuálisak még jelenleg?
Érdemes ettől tartani, vagy mostanra már vállalhatóbb a helyzet?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
K.Miket olvastál garanciális ügyintézésekről? Csak, mert nekem volt dolgom a tv-vel ilyen téren, és semmi probléma nem volt. Kijöttek, elvitték, megcsinálták, visszahozták szó nélkül.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakozom egy 65c6k -val.
Nekem olyat csinál, hogy ha filmet nézek pc -ről akkor időnként egy fél mp re bedob egy random fekete képet, mintha lekapcsolna. Már átnéztem a beállításokat és a 20 perces készenlétit is átállítottam 2 órára de úgy is random bevillan a fekete kép.
Előtte ugyanezzel a géppel egy 15 éves lg tv-m volt azzal sosem volt ilyen hiba tehát nem a pc csinálja hanem a tv.
Nem tudom melyik a megfelelő firmware ehhez a tipushoz ami stabil.Köszönöm

Én a euronics be vettem mert saját autóval hazavittem így ha máshol olcsóbb is volt a szállítás miatt annyira jött volna ki.
Az 5 éves gar regnél simán kiválasztottam, hogy alza feltöltöttem a számlát és ha megkapom örülök ha nem akkor bízom benne, hogy nem lesz gond vele.
Ez 5 napja volt még nem jött válasz a regre. De írták is, hogy 30 nap is lehet.Nekem is ezt csinálgatta néhány fw-vel (amd káryta), pedig rendesen bevolt lőve az mpchc. Igaz nálam csak hdr-nél csinálta. Most a 626os fw van fent és tökéletes, nincs villogás.
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Sehogy. Telepítsd a kodit, az dv-ben fogja lejátszani.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok!
Könnyen lehet hogy visszatántorgok a TCL irányába, bár korábbi 765-ömtől elálltam, mert sajnos zavart a néhai akadozás, amit régebben az a modell produkált jó pár embernél, reprodukálhatóán sokféle app-on/külső lejátszón is.
Kérdezni szeretném, azóta ezzel mi a helyzet?
Tényleg nem hater-kedni jöttem, csupán valószínűleg kelleni fog egy új TV, és nálam ez volt sarkallatos pont...
Nekem is c765 van már régóta tökéletes, nincs semmi akadás. 5xx fw-k óta minden ok.
-
koppasz1986
aktív tag
Nem a verziókhoz kreálnak szabályt, hanem a tévé szar ilyen téren, azt 20 pendrive-ból amit próbáltam egyel engedte megcsinálni. Nem egy ember kinlódik ezzel, telegrammon is folyton megy a rinyálás, hogy mindent tökéletesen csinálnak mégsem indul el a telepítés, hanem a recovery jön be... ott is azt ajánlják, hogy 2.0ással próbálja. Van akinek megy minden szarral, van akinek nem, tv-től függ valamiért.
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Nem számít, hogy van akinek megy. Neki nem megy vele, meg sokaknak, ahogy az enyémet se tudnád arról a pendrive-ról frissíteni, ezen a tv-n az img telepítés csak így indul el ahogy leírtam.
-
koppasz1986
aktív tag
ssd-vel nem is fog menni soha az img telepítés, ahhoz venni kell valami hoki 2.0ás usb-t
-
koppasz1986
aktív tag
2.0-ás usb-vel működik csak. Az is minél kisebb. 32-16 gb-ossal próbáltam nem ment (van akinek megy). Partition wizardal kell a méretét lecsökkenteni 4gb-ra, majd formázni vele fat32re, és mbr-legyen, és úgy már működni fog.
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok !
Megvettem a Projectifvy Launcert . Szépen beállítgattam . Eddig tetszik . Annyi gondom van , hogy második napja figyelem és full leállítás után a TCL Launcherrel idul a TV . Elméletileg minden engedélyt megadtam neki .
Ha elindítom onnantól megy folyamatosan .Lenne valami segítőkész válasz erre ?
Gondoltam még opcióként , hogy a TCL Home Passive ben a kényszerített leállítást bekapcsolom , de f@ sok , hogy mellényúlok az akciónak .
Kösz szépen !
Én ez alapján csináltam, és mindig a projectivy launcherrel indul a tv [link]
-
koppasz1986
aktív tag
Sikerült rájönni a problémára.
V590-nél hiba, hogy a freesync premium a játékoknál 1440p-nél nem működik. Full HD és 4K esetében igen. Nem is értem hogy 2K esetén miért nem aktivizálódik a freesync premium. Csak freesyncet ír és 60fps-t..
Ez így elég gáz.
Aki szintén c805(v590) tv-n játszik amd kártyával, nézze már meg pls!!
KöszönömAzzal az fw-vel nekem sem működött még 1080p-ben sem.
-
koppasz1986
aktív tag
Nem kell feladni. Addig kell rendelgetni, míg jó nem jön
-
koppasz1986
aktív tag
Nagyon ritkán előfordult inkább új sorozatoknál, de ma két filmnél is. Letöröltem a kodit majd a play-es verziót feltelepítettem, meg a tv-t teljesen kikapcsoltam majd vissza, igy végig ment a film elejétől kezdve, hát remélem ez volt a kínja
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Én pár éve vettem valami olcsó Nokia okostelefont, akkoriban volt, hogy a régi telefont beszámították fix áron, mert leállították a 3G-t. Hozzá voltam szokva, hogy mindig rootoltam a mobiljaimat, így a Nokiánál is megpróbáltam. Már az első nap tönkre is vágtam, nem töltődött be a rendszer. A futár elvitte a szervizbe, ahol megállapították, hogy én barmoltam el valamit, de kicserélték a belsejét, és újra működőképes lett.
Akkor elveszhetne a garancia, ha módosított FW-t tennél fel, de a letölthető FW-ek gyáriak, ha jól emlékszem, a TCL szervereiről gyűjtik be őket.
így van, a root az más dolog persze.
-
koppasz1986
aktív tag
Mi köze annak a garanciához? Én annyit mókoltam a sok fw-vel, hogy tönkre vágtam vele a tévét... Kijöttek, elvitték, megcsinálták, vissza hozták ennyi.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok segítségre van szükségem, nem tudom, találkozott-e valaki ilyen problémával és van-e megoldás rá.
TCL65C765-ös TV V590-es SW-vel dlna-n lejátszva a filmeket a kodi kb. 7 percenként kilép, bezárja magát. Új elindítás esetén nem onnan indul, ahol abbahagyta a filmet, hanem előlről kezdi. Ezt csak úgy egyik napról a másikra, pedig semmi nem lett állítgatva, fél évig semmi baj nem volt. A TV gigabites ethernet hálón lóg, USB 3.0-ás átalakítóval.
Mindegy, mekkora bitrátás filmet játszok le, ugyanúgy csinálja 5GB-os webrip esetén is mint egy komoly 70GB-os release-nél. A TV gyári lejátszója ugyanakkor gond nélkül lejátsza.. már amit lejátszik, mert az meg válogatós ilyen téren, szóval szeretném továbbra is a kodit használni, megszerettem azt.
Próbáltam factory resetet, nem oldotta meg. Tegnap frissítettem SW-t package-ből, most a V624-en van már, factory reset, kodi újratelepítés után ugyanúgy kilépeget 7 percenként.
Kodiban a gyorsítótáron belül emeld meg a memória méretet 256 mb-re. Lehet frissítés szarta el, rakj fel a kodiból régebbit, vagy próbálj ki maven kodi-t. Nekem a fallout sorozattal játsza ezt csak el ha közvetlen netről nézem, letöltve pc-ről dlna-n nincs gond
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Ki csinál olyat és kb mennyiért?
Asszony kiüldöz a világból, hogy milyen szhar képe van a C7K-nak...Azon szar a kép? Inkább te üldözd el az asszonyt szemészetre
Nem a hoki tv adást kell alapul venni ezeknél a tévéknél, hanem jó minőségű dv-t-hdr-t. -
koppasz1986
aktív tag
Nekem már végre sikerült régebbi fw-t vissza rakni.. Találtam még egy ezer éves 100gb-os pendriveot, aztán partition wizardal lecsökkentettem a méretét 4gb-ra, leformáztam, rá a pkg fw, majd azzal a kontraszton beírt kóddal a gyorsindítást kikapcsolva úgy kinyomva a tv, mellé még a tévét is kihúzva, pendrive be tévé bekapcsoló gombját nyomva tartva és úgy vissza dugva (igaz eddig is ugyanígy csináltam, nem tudom mi alapján dönti el melyik pendrive jó neki) végre a rohadt életbe elindult már... Újra van vrr megszünt a mikro lag végre ismét jó minden.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok! Nekem ez az új fw sokat rontott a tévén (c765), mikrolaggokat veszek észre, pedig ilyen eddig soha nem volt, 1-2 app is lassan nyilik meg, kodi is sokat gondolkodik, hát engem zavar nem tudom elviselni, volt fr is nem javult semmit. Valahogy vissza kell rá raknom az 538 fw-t. Aki downgradelt már, linkelje már be nekem ha kérhetem a pendrive-ot amivel csinálta azt veszek egy olyat, mert biztos próbáltam már vagy 5el, de egyikkel sem megy. Folyton a recovery szarság jön be a kék képernyő helyett... Nem lehet, hogy nálam ez a downgrade levan tíltva a tévén szoftveresen? Már nem tudok másra gondolni, hogy miért nem indul el.
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
ChatGpt:
🔹 RX 480 (Polaris, 2016)
HDMI 2.0b (NEM 2.1)
VRR csak DisplayPorton megbízhatóan
HDMI-n:
régen sok TV „engedékeny” volt (nem szabványos FreeSync over HDMI)
az új FW szigorúbb EDID/VRR ellenőrzést használ
👉 Régi FW:
a TV elfogadta az RX 480 nem szabványos FreeSync jelét
ezért „volt VRR”
👉 Új FW (V613):
csak szabványos HDMI VRR-t fogad
RX 480 HDMI-n nem jelenti le helyesen
ezért írja: „VRR nem támogatott”
Ez nagyon gyakori Polaris + új TV FW kombónál.✅ Ami MŰKÖDIK 1️⃣ DisplayPort → HDMI 2.1 aktív átalakító (drágán)
CSAK aktív, VRR-kompatibilis
pl. Club3D CAC-1085 / CAC-1087
nem garantált, RX 480-nál lutri
2️⃣ Firmware downgrade a TV-n
vissza arra a FW-re, amin még ment
EZ A BIZTOS MEGOLDÁS, ha nem akarsz VGA-t cserélni
❌ Ami NEM fog menni
HDMI kábel csere
AMD driver frissítés
Windows beállítás
FreeSync ON/OFF
→ RX 480 HDMI-n hardveresen limitáltAz fasza... köszi legalább nem idegeskedek tovább feleslegesen. A downgradelgetést nem próbálom, legutóbb is szervíz lett a vége. Úgy is ép most tervezek venni egy rx 9070 xt-t azzal akkor csak jó lesz.
LLKobe, Vhiktor igen ezek a dolgok mind bevannak kapcsolva, mondjuk eddig elég volt automatikusra állítani, magától váltott, de így már tudom, hogy nem is lesz jó
-
koppasz1986
aktív tag
Nekem amd van... Na mindegy ugyis rég volt már ujra lökve a gép, megpróbálom hátha
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Lefrissítettem én is a tv-t (c765) erre az új 613ra, de már meg is bántam... Elszállt a vrr pc-ről, már nem lehet bekapcsolni, azt írja kijelző nem támogatott... Valaki akinek pc van rálökve, megtudná nézni megy e neki? Ujra telepítem a gépet hátha..
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Hahhh kitépem a hajam!
Kodiban dolby-val játssza le
Akkor most össze zavarodtam a vimu-val kapcsolatban
Szerintem a kodi a legjobb lejátszó
-
koppasz1986
aktív tag
Eddig még nem használtam soha Kodit, de már letöltöttem és megnézem azzal.
Először engedélyezd majd a beállításaiban a dolby vision-t, és a gyorsítótárban a memória méretet emeld meg 256 mb-re
-
koppasz1986
aktív tag
Haza megyek rápróbálok én is.
-
koppasz1986
aktív tag
Más téma:
Úgy néz ki "hamar" sikerült megfogni a tvmnek (c6k) a maximumát.
Letöltöttem csupán teszt szempontjából a gemini man filmet 4k dolby vision 60 fps és 93 Mbps minőségben.
Dolby vision version 1, profile 5.6
És sajnos csak hdr10-ben indul el, de tökéletesen megy
Ai szerint: "
Ez a „végső teszt”. Nemcsak 4K, de 60 fps (képkocka/másodperc) sebességgel fut. A dupla annyi képkocka miatt brutális adatfolyamot igényel, a mozgásmegjelenítést és a processzort egyszerre teszteli."
Minden faszán be van állítva a vimu playerben sorjában mennek a dolby vision filmek szépen, csak ez nem
(mondjuk eddig nem találkoztam tudtommal dv profile 5-el)Próbáld meg kodival
-
koppasz1986
aktív tag
Erre is volt válaszuk amikor kint volt a szaki. Mégpedig azt mondta, hogy valószínűleg eredetileg is ilyen volt csak most vettem észre. Mondtam, hogy biztosan nem, mert szürke tesztképpel megnéztem beüzemelést követően. Erre kiselőadást tartott a LED tévékről, hogy hány LED világítja meg a több rétegből álló műanyagot, amiből ilyen eltérések elkerülhetetlenek. Szóval ez úgy van megoldva, hogy nekik jó legyen a felhasználónak meg szar. Van 5 év garanciám amit hiába érvényesítek, mert nekik csak az a hiba, ami minden körülmények között látszik. Rengeteget vitatkoztam velük telefonon és élőben is egyaránt. A vége mindig az volt, hogy ezt a TCL nem fogadja el, megvan kötve a kezük.
Szóval nem tudom van e ebből valami tanulság, a leendő tévé vásárlók számára, vagy itt esetleg a fórumon az embereknek. Annyit tudok mondani, hogy imádkozzatok, hogy ne kelljen igénybe venni a szerviz szolgáltatást hacsak nem olyan probléma van, hogy nem kapcsol be a tévé vagy tönkrement a háttérvilágítás stb. Mert ha zavaró panel egyenetlenség jelentkezik megvagytok lőve. Nálam később jelentkezett ennyire, valószínűleg a működésből fakadó hő hatására változhatott meg. Gondolom ha megdöglik néhány pixel a tévén, az sem lenne garanciális hiba hacsak nem több, mint egy fél tucat halott pixel és nem a képernyő szélén vannak.
Nekem is hasonló dumát nyomtak régen még egy philips tévéhez mikor kijött megnézni, én majdnem beverdestem neki. Valahogy utána kellene járni, hogy lehet tönkre tenni a kijelzőt úgy, hogy ne kegyen nyoma
Azt akkor már biztos kicserélnék -
koppasz1986
aktív tag
Értem én, de valahol el kellene kezdenem a próbát.
Mindig telefonon töltök le a anyagot és azt dobom a külső merevlemezre és mehet a mozi.
Sokkal egyszerűbb lenne telefonról lejátszani a videót, de ha megáll akkor nincs mit tenni - meg kell találni a hibát mi az oka az akadásnak.
Jobb lenne más tipp is, mert nekem a falon van a tévé és nehéz kész bedugnom egy lan kábeltRakd fel a telódra meg a tv-re a web video cast-ot a play-ből, kapcsold össze azt úgy jó kell legyen
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Hát lehet, 5 ön volt alapból azt mindíg léptem egyet visszább, míg 1en már elfogadható volt és azon maradtam azóta.
-
koppasz1986
aktív tag
Továbbra is hiszek neked és most egyre inkább azon vagyok, hogy félek, hogy a szememmel lehet akkor inkább valami.
Itt nem a látás élességre gondolok ugye, mert elvileg tökéletes a szemem, a 36 év alatt közel sem voltam még szemüvegre szorulva, de most erősen kíváncsi lettem, hogy közben meg hátha van valamiféle “színvakságom” és az eddigi életemet így éltem le, hogy másképp látok, mint az átlag.
Sajnos Bp egyáltalán kiesik nálam helyileg (nagyon köszönöm a lehetőséget), arra lenném most kíváncsi, hogy mondjuk szemészeten (akár magán) lehet-e valami színhelyesség felmérést végeztetni látással kapcsolatban, mert egy olyanra mindenképp beneveznék a közeljövőben.
Nem nagyon ismerem a lehetőségeket, orvosnál is betegség miatt évekkel ezelőtt jártam utoljára.
Mindez persze természetesen OFF-ban és persze ha nem is itt, privátban mindenképp megköszönök általános tájékoztatást a lehetőségekről.Amit kijelenthetek úgy talán bátran, hogy a papagájom az avataromon határozottan piros színű, aztán lehet átcsesztek vele és csak én látom úgy.

Most jelen pillanatban tényleg több kétségem is támadt hirtelen.Nem hiszem, hogy ennyire túl kellene ezt gondolni. Nálam is +1en van a színhőmérséklet, játéknál meg normálon. Én próbáltam megszokni a meleg képet, de nem ment, azt a húgysárgás beütést nem tudtam sokáig elviselni. Nekem a szép vakító fehér (vagy kék ha azt mondják) tetszik azt kész.
-
koppasz1986
aktív tag
Nem engem kérdeztél, de nálam napi 10 órát megy minimum (c765, 75ös méret),de amikor éjszakás vagyok, akkor 24et is ha úgy van, mert az asszony olyankor úgy alszik, hogy nem kapcsolja ki reggelig. Én csak dv-hdr-t nézek, átlagban úgy napi 1-2 filmet, de volt már olyan, hogy reggeltől estig sorozatot néztem, ritka, ha sdr-t. Minden nap megy 3-4 óra fifa is, az is hdr-ben, mindig bekapcsolom a pc-n ha játszok, ha lejönnek a haverok, olyankor megy 7-8 óra is egyhuzamban. Nálunk diktálós a villany, 5 ezer ft havonta átlagban. 5500 ft volt a legtöbb. Úgyhogy komolyan mondom, nem igazán értem én itt ezt a fogyasztás problémát...
-
koppasz1986
aktív tag
Próbáld ki Vhiktor beállításai nélkül milyen. Nem mindegyik fw-n jók. Nekem valamiért mindegyiken igy néz ki a beállításaival sajnos.
-
koppasz1986
aktív tag
Az ilyen kijelentéssel az a baj hogy akkor én erre azt írom hogy nehogy már ezt ajánld mint nem hoki, hanem akkor legyen JBL bar 1300 mk2! Nah az már igazi élmény soundbar szinten. De minimum JBL bar 1000 mk2. Ráadásul ezt az utóbbit német oldalakon (gyártói, amazon vagy egyéb elektronikai kereskedés) 40-55%-os akcióban adták novemberben. Annyit bőven megér és az teljesen más világ.
Ezzel szemben a valódi javaslatom, hogy mindenki gondolja végig mennyire fontos neki a hang, aztán pedig hogy mennyit szeretne, tud rákölteni és abban az árban keresse meg a legjobb akciós soundbart esetleg komplett házi mozi rendszert.....
Ugyanakkor a sztereó rendszer nem filmezésre való, még a felső kategóriásak se ... szerintem.
Persze ha valaki pedig kisgyerek mellett társasházban filmezik az inkább egy rendes fülhallgatót szerezzen be...
Szerintem..100 ezer ft környékét írt, arra válaszoltam neki, annyiért van z906 normális térhangzással, aminek a közelébe se ér egy 100 ezres soundbar... én eleve nem nézem azokat semmibe, de így van mindenki azt vesz amit akar.
-
koppasz1986
aktív tag
Sajnos már igy van ez, még talán igény az lenne is rá, de a sztori sokszor csak eddig tart.
Sajnos én sem vagyok megelégedve a C805-ös hangjával, én is tervezgetem, hogy beszerzek valamit a TV-hez, mert ami hangja van az messze elmarad a saját elvárásomtól, de még nem tudtam eldönteni mit is válasszak olyan 100e-es kategóriáig.Ha lehet, akkor ne hoki soundbarokkal szarakodj, hanem vegyél z906-ot. Tökéletes.
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Hát akkor lehet a wifiddel is van valami gond. Én ha letöltök telóra egy 50 gb-os 4k filmet azt is akadásmentesen végig tudom nézni tévén. Mondjuk nekem c765 van, de az mindegy szerintem.
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok, nekem egy 2 éves 65C839 minden oké vele néha ki kell húzni a 220v mert Dolby atmos hang nincs de ez is ha 3x volt a 2 év alatt.
Ismerősnek ajánlatottam, erre a MM azt mondták neki hogy nagyon sok TCL tv op rendszerre meghal 2 év után...nem is értem mire gondolt a költő ...de van bármi panasz a TV-kre?Hát ritka nagy félkegyelműek lehetnek akik ilyesmiket szövegelnek... meghal 2 év után az op rendszer... 🤣🤣🤣
-
koppasz1986
aktív tag
Én is ugyanígy nyomom
Még mellé vagy két online sport addon a kodihoz, azt az rtl+ért se kell fizetni ha meccset akar az ember nézni. -
koppasz1986
aktív tag
Megnézem ezeket is, a sport mód végülis egy hirtelen beállított megoldás volt, mert már akkor nem volt több időm a TV-re. De majd a hétvégén
Köszi!Meccseknél a helyi fényerőcsökkentést vagy ki kell kapcsolni, vagy max alacsonyra állítani, mert közepesen meg maxon a játékosok körül elsötétül a kép, azt elég zavaró tud lenni
-
koppasz1986
aktív tag
V486-tól hozták be
-
koppasz1986
aktív tag
Már többször olvasok itt erről a csúcsfényerőről, nálam a tv-n (c765) nincs is ilyen opció, soha nem is volt egyik fw-el sem.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok! Már nem nagyon játszom, de ha már megvettem az 55C7K-t akkor a játékmódot is kipróbáltam. (Pc-vel)
Szóval game mód bekapcsolva, és a game bar egyszer feljött állítottam egy valamit aztán kiléptem, vagy kilépett.
Minta azt láttam volna kiirva, hogy ez a menü csak egyszer jön fel,,,aztán, hogy mivel lehet újra előhozni azt már nem láttam.
Sokat vacakoltam vele, de nem jöttem rá hogyan kell előcsalni a game bar-t.
Esetleg valaki használja? vagy tudja hogyan kell? Köszi előre is! 
A 9es alatt van egy gomb (legalább is c765nál ott van) 3 vízszintes vonallal, azt hosszan kell nyomni és előjön.
-
koppasz1986
aktív tag
Akkor megnyugodtam, kezdtem azt hinni, hogy a tévével van valami. Gyárival nekem is jó, mivel az hdr-ben játsza le. Mondjuk azt sem értem miért, de a gyári lejátszó nekem a dv filmek 90%át hdr-ben indítja el, ezért használom helyette a kodit.
-
koppasz1986
aktív tag
Gondolom nem túl releváns, de Amazon Primeon keresztül ilyen nincs nálam. Én a helyedben megnézném ott, tesztnek teljesen jó lenne. 7 nap próbaidő van, addig nem von le semmit a számládról.
Azt egyszer régen már elhasználtam
-
koppasz1986
aktív tag
Mióta megvan a c765 már biztos megnéztem rajta vagy 200 DV filmet és eddig semmi gond nem volt, de az elmúlt 2 napban már a harmadik filmnél futok bele abba, hogy a felso es also fekete részen túl megjelenik egy másik halványabb rész, erre gondolok [kép] [kép] Ez pl a Gen V második évadának első része, dv/hdr 5,21 gb. Akinek van egy kis ideje és szokott töltögetni annak megköszönném, ha leszedné és ránézne kodival, hogy neki is ilyen e. Hdr-ben nézve nincs ilyen probléma, csak dv-ben.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok,
Újabban (egyre gyakoribb) villogást tapasztalok a 65C765-ös TV-n, ez már feleségemet is zavarja. Egy nagyon gyors felvillanás, általában 30-90 mp-enként ismétlődik, látszólag teljesen random. Nem igen találtam meg pont ezt a keresőben. Eddig is tapasztaltam de csak nagyon ritkán, inkább animációs tartalmakkor, nem ütötte meg az ingerküszöbömet mert volt hogybegy hétig nem találkoztam ezzel, viszont mostmár gyakorlatilag minden tartalomnál jelentkezik. Beállításokhoz nem nyúltam, software nem frissült, anno sokat játszottam vele hogy eltűnjön a sötét tartalmaknál a stuttering (nyilván nem tűnt el az sem, de elengedtem)
Akinek van/volt ilyen hogyan tudta megszüntetni/javítani rajta?
Nézd meg nincs e bekapcsolva valami dinamikus szarság (fényerő, kontraszt ilyesmi), ha igen kapcsold ki
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Lehet, hogy van, de én úgy veszem észre, mint ha az 5*** sorozatú fw-k megemelték volna a feketeszintet vagy nem tudom, vagy csak én lennék ilyen szerencsétlen, hogy egyedül nekem ilyen... Itt van pl ez a star wars: [kép] a feketeszint így van 50en most és kivan szürkülve nagyon a háttér, tisztán emlékszek, hogy a 135ös fw-n szép feketék voltak az űr jelenetek meg gyönyörűen világítottak a csillagok, most meg ha nem veszem le 48ra legalább, akkor olyan, mint ha anyámék sima led tévéjén nézném
-
koppasz1986
aktív tag
A legújabb 532-es vagy melyik FW-vel nekem is kellett valamit állítani 40-rol 50re vagy fordítva a kalibralt beallitasokhoz képest hogy a fekete ne szürküljön ki. Egy tizessel kellett eltolni és úgy jó lett. Ennél jött ki az állítható gamma asszem és kicsit megment valszeg a többi beállítás. C805. Előtte jó volt a korábbi FW-vel amin a kalibracio történt.
A kalibrációt Vhiktor 531fw-s tévén végezte, nekem is az volt fent még akkor, de az enyémen nem lett jó. 2-3 hete frissítettem 534re mikor megjelent, pont emiatt hátha jobb lesz, de teljesen ugyanolyan. Csináltam gyári vissza állítást és aztán ujra fel, de hiába. Hát én in hiába tologattam a beállításokat, sehogy sem lett nálam oké, de elvagyok a gyári beállításokkal, annyi hogy a feketeszintet itt is muszáj levennem 48ra, mert 50en kiszürkül kicsit.
-
koppasz1986
aktív tag
Igen 75c765. Ha kikapcsolom a 2 pontos dolgot akkor is ugyanilyen csak a színek változnak.
-
koppasz1986
aktív tag
75ös a tv. Természetesen importáltam fileokat átirva a tv számát ahogy írva is volt és beállítottam a képek alapján az értékeket. Igen a képek nem adják át teljesen, de azért látszik a lényeg szerintem. Ez a gyári sötét dv kép: [kép] , ez pedig a kalibrációs beállítások után, látszik az alak körül az elfolyás vagy hogy nevezzem: [kép] és végig ilyenek a filmek sötét jelenetei sajna. Ez pedig az, ha kalibrált beállítások mellett leveszem a feketeszintet 45re: [kép] , de így is nagyon nem jó a kép, teljesen fura az egész.
-
koppasz1986
aktív tag
531 volt rajta mikor megcsináltam és ilyen lett ahogy írtam, azóta frissítettem 534re, de teljesen ugyanolyan. Tudom, hogy nem jó 45 re levenni. Munka után majd megosztok 2-3 képet hogyan néz ki. Ezt a hdr ki-be kapcsolást megpróbálom majd, de igazából a filmek 90%a amiket nézek az dv.
-
koppasz1986
aktív tag
Amúgy aki megvette c765re az újabb kalibrációs beállításokat mindenkinek jó? Nekem teljesen nézhetetlen tőle... Sdr sem okés, de a dv, hdr nálam dúrván nem jó, mint ha a gamma a normális 2,2 helyett lenne vagy 1,6os vagy nem is tudom, hogy írjam le, szétfolyik a sötét jeleneteknél a kép meg kifakul.. Local dimming is furán vibrál sötét jeleneteknél. Gamma beállítás az eltünik a kalibrációs cucc telepítése után, így nem lehet állítani sem rajta, egyedül a feketeszinttel lehet játszani, azt 45re levéve lenne nagyjából jó a feketeszint, de úgysem jó teljesen fura a kép. Muszáj voltam törölni a beállításokat és vissza állítani a gyári képmódot.
-
koppasz1986
aktív tag
Próbáltam azt is többször. 5-10 percig is tartottam, már volt úgy kitámasztottam egy órára
. Már nem idegeskedek rajta hívtam az alzat 4 munkanap jönnek érte. -
koppasz1986
aktív tag
Szia!
Hát a recovery gallyra ment rajta, előhozni nem lehet szóval az a megoldás nem lehetséges, a másik meg ezen nincsenek hangerőgombok, legalább is én nem találok rajta szóval nincs mit rajta egyidejűleg lenyomni
-
koppasz1986
aktív tag
Igen. Ugyanarra a pendrivera amivel legutóbb downgradeltem. Először elindult vagy 10 percig 1%on állt aztán hirtelen elkezdett gyorsan pörögni a % majd kidobta hogy flashing error valami ilyesmi volt és kikapcsolt. Egyből próbáltam ugyanarról a pendriverol előlről kezdeni, de azóta semmi... Felraktam rá a 412est is majd vissza a 135öt, formáztam a pendriveot pc-ről, telóról laptopról, többet is kipróbáltam semmi. Nem reagál a tv semmire... nem világít a led semmi.
-
koppasz1986
aktív tag
Próbáld Yandex -ről, amit vargalex linkelt, onnan le kell jönnie. V412 -vel vagy V135 -tel próbálkozva.
Egyébként alapvetően nincs gond az okos TV -vel, csak ha nincs rendes support mögötte. Én már évek óta használok különböző márkákat, minden külső eszköz nélkül.
Van Fire TV stickem, de azt utazáskor, nyaraláskor használjuk.
Már túl vagyok ezeken a letöltéseken, próbáltam többet is itt már komolyabb a probléma a tévének gatya. Ilyenkor hová kellene ezt jelezni elsőnek az alzanak vagy egybol a tcl szervíznek?
-
koppasz1986
aktív tag
Én innen nem tudok letölteni, valami fizetős baromságot hoz fel. Már nekem annyira elegem van ebből az okostv szarságból, hogy nem igaz. Egy tv legyen megjelenítő azt kész semmi több... Minek erre google, youtube meg ilyen frissítgetések meg olyan beállítgatások... aki azt akar vegyen hozzá boxot. Mindjárt beletaposok azt veszek helyette egy 100 éves kocka videotont, hozzá egy videólejátszót azt majd nézem kazettáról mint az őskorszakba
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Szerintem 765re nincs img-s csak az a pkg, mert én sehol sem találok. Semeddig sem tudok jutni. Ha bedugom a pendrájvot bekapcsolás előtt ha nem, akkor is ugyanazt csinálja, gyorsan kattan kettot kétszer, az a hang amikor be meg kikapcsol a tv. A led annyi időre világít csak arra a 2-3 másodpercre míg ez lezajlik, aztán kialszik és onnantól semmi. Ez után már semmi életjelet nem ad, nem ég a led nem reagál a bekapcsológombra semmi, egyedül csak arra ha kihúzom és visszadugom, akkor megint kattan kettőt és semmi. Próbáltam pendrive be aztán benyomni a bekapcsológombot tartani és úgy áram alá helyezni, de akkor is ugyanazt csinálja.
-
koppasz1986
aktív tag
Hát most is próbáltam letöltöttem a 412est amit legutóbb linkeltek itt, de semmi... Majd meló után még próbálkozok. Azt ilyenkor mit mondjak nekik az igazat, hogy én kurtam el?
Akkor nem lesz garanciába megcsinálva -
koppasz1986
aktív tag
Na hát én szépen gallyra vágtam a tévét. Kiváncsiságból lefrissítettem erre az új 503asra, tesztelgettem egy darabig, de nem jött be, megpróbáltam visszarakni a régit. Bejött a kék kép elkezdte csinálni majd pár % után kiírt valami errort azt azóta se kép se hang. Ha kihúzom a tévét majd vissza, megpróbál bekapcsolni kattan kétszer kettőt, kétszer kivillan a készenléti led aztán az is kialszik és utána semmi. Hiába próbálom hosszan nyomni a bekapcsoló gombot már nem csinál semmit. Lehet még ezzel kezdeni valamit vagy hivhatom a szervízt?
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja vásároltam egy TCL 65C765 televíziót és a sport közvetítéseknél pl. foci nem szép a képe (nem éles). Ráadásul a gyors mozgásoknál elhomályosodik az ember körüli rész. Ugyanez figyelhető meg mesénél is.
Más is tapasztalt ilyet? Ezt lehet orvosolni beállítással vagy ennyit tud?
Direkt nem vettem nevesebb márkát, de sajnos nem vagyok tökéletesen megelégedve.Az emberek körüli rész a helyi fényerőcsökkentés miatt van, azt meccseknél alacsonyra kell venni és megszűnik.Hát nem tudom nekem telekomról szép a képe a meccseknek, minden képjavító funkció kikapcsolva egyedül a színeknél van a dinamikus bekapcsolva, nekem jobban tetszik úgy ha kicsit túlszaturáltabb meg zöldebb a pálya.
-
koppasz1986
aktív tag
És Vhiktor C805 estén én azt vettem észre, hogy a megvett kalibráció a v486 szoftverrel nem az igazi, a színek el vannak mászva zöldes irányba, legalábbis a bőr színnél ezt vettem észre és a kép is mintha zöldesebb árnyalatot kap, szóval ehhez a szoftverhez nem lenne rossz egy új beállítási leírás, mert ez nem az igazi így.
Nálam is ugyanez, nagyon zöldes lett sajna.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok. Remélem tudtok segíteni. Van egy c805 ös TV-m és jelenleg a V143 as frissítés van rajta. Láttam azóta kijött már 5 frissítés a TV hez. Tudnátok segíteni benne hogy hogy tudom lefrissíteni a legújabbra? V486 le is töltöttem a telegram csoportból de nem tudom hogy kell legfissíteni. Leformáztam a pendrive ot. Ráraktam a V486 filet(nem kicsomagola). Beraktam a TV be a pendrive ot. Kikapcsoltam, és utána hosszan tartom a TV alján a bekapcsoló gombot de egy kis idő utan a boot menüt adja be és nem a frissítést. Valakinek valami tipp hogy mit csinálol rosszúl?
Azt a tv menűjéből kell.Beállítások-rendszer-névjegy-rendszerfrissítés és ott usb frissítés
-
koppasz1986
aktív tag
Hát vigyed a 135öst is, azt legfeljebb visszarakod ahogy én
Nekem sokat rontott a képen, másnak jó. -
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Ezt hogyan teszitek meg? Én anno a 43C655-ön direkt ki akartam próbálni egy régi firmware-t, de ha indításkor nem adtam neki netet, akkor megállt valahol az inicializálás (legalábbis emlékeim szerint), ha pedig adtam, akkor nem volt választási lehetőség, hogy frissít-e, azt mindenképpen megtette.
Letöltöd a 135ös zip-et, kicsomagolod és rámásolod egy fat32re formázott pendrájvra. Aztán a távirányítön hosszan nyomod a kikapcsológombot feljön a leállítás és ok. Aztán pendrive be a tv-be, tv bekapcsolo gombját hosszan nyomod, és ha szerencséd van elsőre bejön a kék képernyő és elindul a telepítés.
-
koppasz1986
aktív tag
ezt én is így látom, annyi különbséggel, hogy nekem alapból a 420 volt, mert még új a TV, tehát nincs tapasztalatom a 135-el, de ez a zöldes elszíneződés sajnos bosszantó.
Én is igyekeztem mindent kikapcsolni, és most egész jó, cserébe nincs meg az a színvilág, élmény, ami a korábbinál megvoltHa neked is ilyen problémád van, akkor ha teheted rakd fel a 135öst. Ég és föld a különbség a javára, én tegnap raktam vissza, nem is frissítek többet másra.
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Én 135-el kaptam. Használtam, teszteltem, aztán ment fel a 420-as. Képre full ugyan az volt mind a kettő, és ugyan úgy sz@rul működött a YT és a Netflix is mindegyiken (minden más hibátlan volt). 420-on voltam egészen eddig, most feltettem az újat, a kép ugyan olyann szép, a mozgás sokat javult, és a két fenti appon is hibátlan lett minden. Nálam ennyi a sztori, szóval a két előző firm-el sem volt képbeli (de valojaban semmilyen érdemleges) különbség.
Hát elhiszem, nekem hibátlanul működött és sokkal jobb rajta a kép, mint a többin.
-
koppasz1986
aktív tag
Na de úgy néz ki végre sikerül. Köszi a segítséget mindenkinek!
-
koppasz1986
aktív tag
Mivel 420 -nál is ilyen volt már neked, így akkor érdekesen viselkedik TV. Vagyis a szoftver. Nem tudom másnál mi újság, aki a letölthető, kalibrált beállításokat használja. De gondolom már ott is lett volna panasz, ha ez általános probléma lenne. Nem tudom...majd ír valaki, aki szintén azt használja.
Lehetséges. Vagy csak ahogy megvették a tv-t aztán egyből frissítettek 412-420ra, meg van olyan akinek már eleve azzal jött meg, azt így egyből azt a képet szokták meg. Lehet ha feltennék a 135öst azt ők is észre vennék, hogy mennyivel jobb a kép.
-
koppasz1986
aktív tag
Képi beállításokat nem próbáltál? Vagy nem igazán tudtad úgy beállítani, ahogy a régi FW -n?
Töröl minden beállítást, adatot, egyebeket, de lehet egy visszaállítással érdemes lenne megpróbálkozni. Egyrészt azért, hogy úgy megy -e a downgrade. Másrészt meg azért, mert lehet valamilyen telepítési hiba van nálad, ami rosszabb képet eredményez.
Vaktában tippelek én is, mert még nem jártam így, és nem is nagyon jellemző, hogy erről az FW -ről valaki vissza akar térni. Így visszajelzést sem nagyon látok...
Először frissítettem a 486ra gyári vissza állítás nélkül szóval megmaradtak a képi beállítások, és zöldessé váltak egyes jelenetek, amik mondjuk pl egy sötétebb szobában látszódnak, mint ha a szereplők arca átvenné a zöldes háttér színét, nem igazán tudom ezt elmagyarázni, képet meg most nem tudok mutatni, mert nem vagyok otthon. Csináltam aztán egy gyári vissza állítást, majd a képbeállítást újból minden értéket megadtam, és ugyanolyan zöldes lett. Aztán a képnél már inkább vissza van állítva alapértékre, mindegy, hogy filmmaker vagy mozi mód, minden képjavító meg dinamikus dolog kikapcsolva ahogy kell, persze így nincs zöldesség, de egyszerűen nem olyan jó a kép, mint volt, sokszor nem olyan éles, mint ha kicsit elmosódott is lenne vagy nem tudom. A 135ön pazar volt a kép, öröm volt nézni, de ezen valahogy nincs olyan élmény. Sokat fifázok, és a játékmódon is megváltoztak a színek alap beállításokon is. Nem tetszik, ennyit tudok mondani. A 420as és az azt követő béta is ilyen volt nekem képileg, mint ez az új, ezért is tértem vissza a 135re, ami sajna most nem akar összejönni.
-
koppasz1986
aktív tag
Töröltem annak a TCSCore.apknak az adatait, de semmi. Igen fat32re van formázva. Formáztam win11 alól gyárilag is, rufusal is semmi. Már kipróbáltam délután óta mindent, amit lehetett, már nincs mivel próbálkozni, ez a 486os fw úgy van megcsinálva, hogy nem lehet downgradelni azt kész
-
koppasz1986
aktív tag
Köszi a segítséget, de ez sehogy se megy. Már mindent megpróbáltam, már próbáltam azt is, hogy a kicsomagolt fájlt átneveztem update-ra is, de már a pkg-t is átneveztem update.img-re is már nem tudok mit kitalálni... hagyom egy kicsit mert tenyleg elgurul a gyogyszer azt én beletaposok ebbe a szarba... nem igaz hogy egy szaros tévével meg fwvel ennyit kelljen szineszkedni
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Nem. Ez nekem le volt mentve a pc-re, a 420as fw-ről ezzel downgradeltem és simán ment. Lehet talán először a 420asra kellene megpróbálni, de azt meg most letölteni sem tudom sehonnan, mert nem hozza be azt az oldalt, ahonnan eddig le lehetett ilyesmit
-
koppasz1986
aktív tag
Az IMG-hez tartozó fájlt letöltöd, kicsomagolod a ZIP-pet egy üres fat32-re formázott pendrivera.
TV-t kikapcsolod a távirányító kikapcs gombját hosszan nyomva.
Bedugod a pendrive-ot, bekapcsolod a TV-t a tv bekapcsoló gombját addig nyomva, amíg nem villog a led.Nekem a ZIP-ben egy fájl volt: Update.img. Semmi PKG. De neked lehet más van a ZIP-ben.
Ugyanígy csinálom és nem megy...
-
koppasz1986
aktív tag
OTA és IMG telepítés folyamata.
Összefoglaló hiányában érdemes a keresőt használni.
Kis segítség a kereséshez:
Update
Upgrade
Zip
Flash
ROM
Firmware
FW
Szoftver
SW
Frissítés
FAT32Én is eszerint csinálom még sem megy... Már 3 pendriveot próbáltam, még sem indul el az a gyászos telepítés... pedig vissza akarom rakni a 135ös fwt, mert azon sokkal faszább volt a kép (c765), mint ezen az újan. 16gb pendrive, formázom fat32re, rá a pkg file, tévé hosszan nyomva a kikapcsológomb leállítás , vagy tv kikapcs áramtalanítás, mindegy, pendrive be majd tv bekapcsológomb hosszan, de mindig csak az a recoverys hoki jön be, de már rohadtul idegesít... behozok egy baltát azt összevagdalom az egész tévét
-
koppasz1986
aktív tag
Nem emlekszek, hogy eddig meddig lehetett állítani, de most ezt az R, G, B- erősítést -80-0ig lehet, az R, G, B-offsetet pedig -40től+40ig
-
koppasz1986
aktív tag
Én megvettem 2-3 hónapja Viktor beállításait a c765re, a 135ös fw-n szuper volt vele a kép, de ezen az új fw-n ugyanazok a beállítások már nem túl jók... Nagyon zöldessé teszik a képet.
-
koppasz1986
aktív tag
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy TCL 65c765 TV-t.
Se HBO Max, se skyshowtime nem tölthető le, ezt írj:
"Ez az elem nem áll rendelkezésre a te országodban"Alzán vettem, Magyarországon használom, saját gmail-es profillal, nincs VPN.
Az alapbeállításoknál magyar nyelv, Magyarország lett beállítva (ellenőrizni akartam, persze nem találom hogy látható)
Valakinek van valami ötlete?
köszönömHát ezek alapból rajta vannak első induláskor, minek kellene külön letölteni? Csinálj a tv-n egy visszaállítást
-
koppasz1986
aktív tag
Megrendeltem ezt a jóárasított 75C855-ot
. Gondolom az új széria előtt kiszórják a korábbi modelleket és ehhez kell az eMag-nak pár jó értékelés, ahhoz meg jó ár
.
Igazából 400-450 között néztem 75 colosokat, de a Hisense kiesett, mert ebben a méretben IPS-ek vannak, az oled meg sokkal drágább.
Egy közel 6 éves 55EP660-at vált, gondolom képminőségben ez is nagy ugrás lesz. Főleg filmnézésre lesz, meg napi TV a háttérben (sokat megy nálunk ezért sem akartam oled-et). Viszont az akadásoktól nagyon tartok, a 765 volt a kiszemelt, ott olvastam az akadásokról, de most ez nem volt sokkal drágább. A C855-ben is ugyanaz a hardver (processzor) van mint a 765-ben, elvileg itt is akadni fog a 4K120Hz?
A C855-ről nem sokat olvastam ott mi a tapasztalat, akadhat ez is?
Mivel teszteljem? Medialejátszóm nincs, egy Xbox One S van, ez csak 4k 60fps úgy tudom HDMI 2.0 (nincs használatban, csak a lemezegysége miatt tartottam meg, nem akartam sz_ré- h_gyé eladni) , a PC is a nappaliban van, arról szoktam filmet kirakni, illetve USB-re (SSD) tudok felmásolni, ha kell és Netflix előfizunk van. Egy 5m-es vention HDMI 2.1 kábelt is rendeltem hozzá [link] .
Jövő héten várhatóan megérkeznek, minden tanácsot szívesen fogadok.
Nem mindenkinek akad a c765 pl nekem sem, legalább is kodival semmi. Leginkább a netflix kinlódik másoknál, de míg torrent van én nem fizetek ilyen szarokért. A c855 biztos, hogy bika tv, 14 nap alatt le tudod tesztelni rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fogyjunk le!
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Diablo IV
- Ingatlanos topic!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mondjuk eddig nem találkoztam tudtommal dv profile 5-el)

Köszi!