Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
Rottweiler89 #39551 üzenetére
Szerintem a 75-s némileg más konstrukciója okozhatja a masszivabb hangot.En az 55-s 30 körül, későn este 20.
Melyik szoftver verzió lehet nálad,rendszer-névjegy környekén nézd már meg légyszi,de gondolom 538 🙂 -
nicu71
addikt
válasz
gabber01 #39530 üzenetére
Az eredeti szoftverrel is visszavett,direkt ezzel próbáltam ki,az újjal szintén,amit ugye azonnal leszedett magának.Mégis jonak tartom a hangzást.
freeland0806: A fényerőt az baromi nagy ,ezzel párhuzamosan sajnos a feketék nem olyan mélyek mint a 805 esetében,ugyhogy e tekintetben csalódás.
Nem tudom más tulajoknál hogy áll ,de nálam nem tudja teljesen lekapcsolni a fényerőt/a keret mibdig látható kiveve ha egyáltalán semmi sincs a képernyőn.. -
nicu71
addikt
Na megjött ma az 55C7k .A szállítás érdekes volt,HDT futár,de legalább sértetlenül megjött ,ami a legfontosabb.Beüzemelve hozta az elvártakat,ami a 805 után azért eléggé magas szint nálam.A hangtól konkrétan elaléltam,ilyet még tv-től nem b*sztam.Igaz ,egy veretes YT bassmixtől eléggé berezonált ittott,de valahogy ezt érzékelte és visszavett,vagy csak képzeltem,nem tudom.486os softtal jött ,azonnal kérés nélkül leszedte az 538at.A kép SDR One tv elfogadható,majd este Plexxel adok neki DV-t szerintem jó lesz az is,de Vhiktortól biztos ra fog férni egy kallibrált beállítás/reméljük lesz/.Egyvalami nem tetszik :ahogy más is írta nem lehet teljesen off-ra kikapcsolni hosszan nyomva sem a power offot.Valamit mókol igy a háttérben,mert az USB RGB LED szalag kb 20 percenként 2 mpre felvillan.Ez így nem lesz jo...
-
nicu71
addikt
[link] ezt néztem ki átalakítónak ,jack,rca toslink minden van ezen ,csajok nézzetek rá légyszi
Stealth : ez teljesen egyértelmű,mindenképp leírok mindent is!
-
nicu71
addikt
válasz
rainman72 #39508 üzenetére
Ez bizonyos,yt unboxingokról is kiderült,ezert is mentem elebe a dolgoknak a kérdezősködéssel.805-n még volt.
Viszont az általad linkelt kupon megoldással rendeltem az Emagról, hálás köszönetElméletileg holnap- holnapután jön
Stealth: Imádtam a 805-t de most elkapott a gépszíj,probaképp meghirdettem és pillanatok alatt vitték mint a cukrot -
nicu71
addikt
A c7k B&O ,és eléggé lehúzták itt,feltételezem hogy egyutt lehet vele élni,de ha megjön a tv majd kiderül 😌. Mindenesetre a kis Logitechek remekül szóltak eddig,nem szeretném nélkülözni őket ./Van Pioneer erősítő is hangfalakkal,de egy évben egyszer ha használatba vannak/
-
nicu71
addikt
Hamarosan érkezik egy c7K ,viszont van egy problem ,ugye nincs rajta Jack dugasz,viszont van egy régi de korrekt Logitech hangszóró amit eddig a fejhalgató kimenetre csatlakoztattam ha moziélményre vágytam
.Kéne egy D/A konverter ,tud valaki ajánlani egy olcsó de jó megoldást?
-
nicu71
addikt
válasz
igenvagynem #38986 üzenetére
Amennyiben a keresési beállitasok jók , és mégsem fut le a keresés,akkor egy rendszer restarton kívül nincs ötletem.
-
nicu71
addikt
válasz
igenvagynem #38982 üzenetére
Android rendszernek ehhez nem sok köze .Nálam a One ezer éves UPC kártyával is pillanat alatt behangolta a 250 tv csatornát , bár gondolom a Giganehezt nem szükséges ci kártya/nem ismerem.
-
nicu71
addikt
válasz
fery02 #38858 üzenetére
Elsőre fura a gyári kékes,vakitó fehér,képjavítókkal turbózott de jobban megnézve túlélesített,mesterkélt képvilág,de a helyes beálitásokkal elért melegebb színvilág nagyon gyorsan megszokható,utána már minden más elviselhetetlen lesz.HDR 4K-ban persze hogy sokkal szebb a kép,hisz azért találták ki 🙂 igaz nekem 805 van de a FHD tartalom is remekül tud kinézni minőségi forrás esetén sőt a Mozi TV SD filmjei közt is van ,amelyik teljesen vállalható.
-
nicu71
addikt
válasz
fery02 #38843 üzenetére
Nem.A Yt -n nincs Dolby Vision,/HLG viszont van! tehát azt nem fogod tudni beállítani.Egy filmet virágboltból le kéne töltened ,ami DV ban van,bár ha soha nem nézel ilyen tartalmat akkor ez neked nem igazán relevans.
SDR -t a Netflix standarddal is tudod álligatni.🙂
Egyébként meg rá fogsz jönni mindenre ,nem bonyolult ez. -
nicu71
addikt
válasz
Baga19830701 #38639 üzenetére
Hu... nagyon remélem hogy cserélik gyorsan, és nem akadékoskodnak,mert ez így ultragáz.Én már ezt olvasva is teljesen lehangolódtam.
-
nicu71
addikt
válasz
bubuska10 #38521 üzenetére
Na hála istennek . Eléggé be kell tolni,de lehet tipusfüggő,nálam egyből kente- vágta eröltetés nèlkul is
Amit még javasoltam volna hogy a megadott One paramétereket,frekvencia ,hálózati azonosító,moduláció stb pontosan add meg hangolás előtt,de ezek szerint az rendben volt -
nicu71
addikt
válasz
mikrofon #38494 üzenetére
Köszönöm az érzékletes leírást, valahogy sejtettem hogy tökéletes hangzást nem adhatnak a mégiscsak pirinyó hangszórók, de Vhiktor tesztje alapján is , azért elég komoly próbálkozás .Kár hogy a 805be még egy basszushangszóró se jutott,igaz ettől még szeretem,meg van egyéb hangcucc ha mozizni vágynék.🙂
-
nicu71
addikt
válasz
Öcsielvtárs #38489 üzenetére
Ez a Squid Game edition?
-
nicu71
addikt
Megvettem Vhiktor új beállításait,de előtte csináltam egy HR-t, ahogy terveztem Ennél jobb nem is történhetett volna a 805el.Bár már korábban fennt volt az uj soft,a művelet után más lett a menü, megjelent az Exhibition mode is,és pár apróság.Abszolut megérte a gyári visszaállítás a sok apdét után először,a DDC kalibralás betöltése után pedig főleg sdr- ben nagyon szép mély színeket tapasztalok,svsz mindent pénzt megért.
-
nicu71
addikt
Csatlakozom,a Plex annyira egyszerű mint a faék,pillanat alatt felfogtam mit hova ,miért .A Kodi sokkal bonyolultabb, igencsak megkínlodtam vele , és nagyon ritkán voltam elégedett ,mindig elcsesztem valami beállítást és csomó időm elment kárba .És fel is felbosszantott,hogy hogylehetek ilyen béna.
Ami jó a Kodinál az a movieshark depo appjai,de most valami miatt /elég ritkán használom/azok se működnek az RTL + kivételével,rá is hagytam/Filmvilág,Netmozi el se indul,pedig automata frissítések stb be vannak állítva. -
nicu71
addikt
válasz
koppasz1986 #36808 üzenetére
Valószínűleg ha elkezdik szórni a 486ot OTA,akkor az fel fog kúszni,erre nem árt felkészülni....
-
nicu71
addikt
válasz
TheMartin03 #36591 üzenetére
Kellett neked hirtelenkedni,annyira tudtam hogy ez lesz!Pontosan emlékszem milyen gyorsan lemondtál a tvről.Nem bántás részemről nyilvan,meg nem is vagyok önjelölt jós,csak hát látod 😀
-
nicu71
addikt
válasz
freeland0806 #36556 üzenetére
Na most kell megint elővenni a Vérapó, 3 test problèma,meg a Dűne ominózus,sokszor kitárgyalt jeleneteit 🙂 Vagy pont ezekkel tesztelted?
Részemről ezek nem voltak jelen ,vagy egyszerűen láthatatlanok számomra, nemtudom,viszont 2 általam ismert hiba megszűnt/ghosting bekapcsolt mozgásjavitásnál,meg a dinamikus mód nemkívánatos aktivizálódása, bár ezek lehet a 420nál sem voltak már .
Filmmaker mód:Alapból brutál szinten volt az élesítés,a fényerő maxon,és a mozgásjavítás is .Biztos így gondolták a fimkészítők? -
nicu71
addikt
válasz
kokokka #36507 üzenetére
Milyen tv is? bár 805-re tippelek a a megszűnő akadozások miatt
és mi az a T-exhibition,valamiféle kiállitási mód?
Probáltam a Filmmaker módot,de levettem az élességet 0ra fényerőt 40-re,és a mozgásjavitások/judder,tinct/ is maxon voltak azon is finomítottam.Nem tudom miben különbözik a Mozi módtól,nálam ott be van állitva a színtér Vhiktor beállitásai alapján.
Amugy igen,szerintem is jol sikerült a frissités,még egykét dolgot tesztelnem kell a pár apró hibákra különös tekintettel amik megvoltak. -
nicu71
addikt
Uj soft november óta először telegramon 486 verziószámmal c/745,755,805,845
-
-
nicu71
addikt
Az utóbbi napokban ki lett vesézve a Kodi SMB megosztás how to,én is végre rászántam magam komolyan,kiváncsi voltam milyen mennyiben jobb,más mint az eddig használt Plex.
Minden ok ,viszont berakott a listába /virágboltból beszerzett anyagok/random ghost filmeket ,soha nem voltak meg ,a Ripley sorozatot pedig totálisan átnevezte,egy másikat /100 év magány/ pedig ki sem listázza,csak a "videók" -nál ,pedig ugyanabba a "series" feliratú mappába raktam,amit Tv műsorként jelöltem meg ahogy azt kell.Szóval érdekes dolgok ezek. -
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz
bdominik98 #34758 üzenetére
Egyértelműen a 765 a jó választás,nekem 805 van ,szeretem,de ez ujabb és jobb is,Tv-t nem egykét évre vesz az ember,ha lehet akkor válassza a jobbat.Kétszer annyi Dimming zóna az nem kevés és a jobb hang is szamít.A mozgásmegjelenités az újabb szoftverekkel szerintem egészen jó,emiatt nem kell aggódni.
-
nicu71
addikt
válasz
Hengelhoffer #34467 üzenetére
Ha internetes vásárlás akkor visszaküldheted indok nélkül ,ha zavar/amit meg tudok érteni/
-
nicu71
addikt
Meg kell most már szólaljak 🙂Nem tudok ehhez a panaszáradathoz mit hozzátenni, tényleg már kissebbségi érzésem van mert semmi akadást nem érzékelek,vagy nem látom,vagy nincs,vagy nem zavar, fogalmam sincs már .A 805 nekem annyira bejön ,hogy nem is tudnék jobbat elképzelni EZEN az áron/persze a 765 hangrendszerét meg a plusz zónákat el tudnám fogadni .Pl .most a Konyhafőnök tálalását ahogy elnézem a full fekete háttérben a szines kaják,az annyira gyönyörű 🙂
-
nicu71
addikt
válasz
freeland0806 #33950 üzenetére
Hihetetlen... tényleg vannak bajok, mondom én aki teljesen elégedett a tv-vel,de ez olyann gáz.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz
TheMartin03 #33650 üzenetére
Telekomos tv adás sokkal jobb mint a Digi,emiatt nem aggodnék annyira.Sajnos a Digi legendás képminősége már a múlté, amióta a baltaarcú 4ig-vezér bekebelezte
-
nicu71
addikt
Szia,amikor kiengedik az SW-t,előfordul hogy terhelt a szerver es kiir ilyen hülyeséget hogy nincs hálózat,de elobb-utobb megjavul, és Ok,mint most is .
En ha kijön uj mar teszem is fel a Telegramról,bár nekem sosem akadt,ill nemigen veszem észre /nem érdekel,fogalmam sincs😀 ami zavart az a Mozi módrol-dinamikusra váltás DV -SDR esetén, és az még a 420asnál talán fennáll. -
nicu71
addikt
válasz
zsolt501 #33537 üzenetére
Dehogynem tűnt fel,foci EB idején emlegettük ,mintha a focista kilépett volna az asztráltestből olyan volt,de azóta se néztem focit ill olimpia idején a repülő kalapács is olyasmi volt
mivel nekem szükségem van a mozgásjavitásra,a kikapcs nem opció.Akkor végre javitották,legalább ennyit Egyébként én már a 420nál járok,de azt manuálisan tettem fel.
-
nicu71
addikt
válasz
freeland0806 #33355 üzenetére
A kijelzőhöz nem kell hozzanyúlni,de ha mégis megtörténik úgyis fólia van rajta,amit ha már a talpán áll szépen le tudsz szedni.Egyébként én az àgyra tettem képernyővel lefelé es ugy tettem rá a talpat aztán anyámmal ketten óvatosan feltettük az asztalra,és ennyi,lehet kábelezni,fóliát lehúzni majd a legizgibb ,a bekapcs.
-
nicu71
addikt
Uj firmwire Telegramon,v420 😛 Már éppen ideje volt !
-
nicu71
addikt
válasz
Padisah #33058 üzenetére
Nagyon köszi,nekem is 805,és én imádom,de mindig jobbat szeretne az ember,és nekem jólesene az a plusz basszushangszóró is/bár van külön hangcucc de pl híradóhoz nem kapcsolom be,meg van ez a fixációm hogy biztos sokat fogyaszt még külön .Szóval lényeg hogy ezenkívül nem látványosan jobb, így talán lenyugszok a p*csába 😅
-
nicu71
addikt
válasz
Imi3estNew #32958 üzenetére
805 van,és nálam alap hálózati lejátszó a Plex .Nem tudom miért nem tudod telepíteni,de biztos valami pofonegyszerű dolog,amire más
majd rájön,nekem simán települt.Az biztos hogy jobb mint a tv DLNA lejátszója.Esetleg próbald a Kodit,azt némileg bonyolultabb beállitani,de sokaknak sikerült.
Szerintem semmi értelme a TCL fióknak,skip.
Mozgásjavitást én tvhez 8-ra teszem,DV ,HDR 4k filmeknél kilövöm.
Távirányítót pl Aliexpressröl nagyon komolyakat lehet szerezni, volt itt téma már.
És végül kimondottan ajánlom Vhiktor kalibrált beállításait,ami ha esetleg nem tetszik,egy mozdulattal kikapcsolod.Elsősorban a színeket teszi helyre egyébként,ez is téma volt egykét nappal ezelőtt. -
nicu71
addikt
válasz
d.véderjoe #32672 üzenetére
Van,412 -es igazából nem vettem észre semmi változást ezzel a verzióval/sem/,én meg vagyok elégedve a 805/55-el ,pár megbocsátható apróságtól eltekintve szó szerint imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest