Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
85526 - 85401
85526 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nagyon vártam. Már évek óta látom, hogy Hetfield mennyire megváltozott, mondjuk úgy, meggyógyult. Qrva nagy vezér volt a színpadon, erős, szuggesztív, olyan Rock Sztár, amilyen ma már nem nagyon van. És élvezték, basszus, lejött, hogy nem a kötelezőt hozzák, hanem jól érzik magukat. Csütörtökön sokkal több volt a szöveg, Hetfield sokat beszélt a közönséghez. Megkérdezte, kinek ez az első Metallica koncertje, majd amikor látta a kezeket, beleüvöltött a mikrofonba, hogy hol voltatok eddig. A Sad but True felvezetése is spontán volt: "You want heavy? Metallica brings you heavy" - majd az első riff után felrobbant az aréna. A tegnapi naptól nem vártam, hogy megüsse a szintet, már csak azért sem, mert az én nagy kedvenceim többsége csütörtökön volt, de csalódtam, mert simán hozta a szintet. Feszesebb volt a koncert, erőteljes volt. A Lux Aeterna vagy a Moth into the Flame már mást jelent nekem, nem voltak a kedvenceim, de koncerten baromi jól szólnak. A végén pedig a lezárás, zseniális. Az előételt illetően: a Pantera soha nem volt a szívem csücske, a Gojira jobb volt.
Én annak idején vettem két jegyet, majd megkérdeztem ki jönne, egyik haver jelentkezett. Szerdán a lányomon láttam, hogy nem tud magával mit kezdeni, akar valamit mondani. Nagy nehezen kinyögte, hogy nagyon bánja, hogy annak idején nemet mondott, szeretne eljönni az egyik koncertre. Csütörtökre még volt pár jegy, mondtam akkor veszek kettőt, haver meg elhozhat valakit. Erre hív, hogy elkapta valami fosós hányós vírus, nem tud jönni. Szóval jött Julcsi. Aztán a koncert felénél mondta, hogy jönne szombaton is. Vettünk egyenpólót, tegnap abban csapattuk, apa-lánya-Metallica. Életem egyik legnagyobb élménye lett az elmúlt pár nap.
Az pedig már csak a cseresznye a tortán a habon, hogy a tavalyelőtt vett XXXXL póló helyett most L-es pólókban voltam végig. Öreg rokker nem vén rokker.
Tök jó, nekem sajnos a nagyobbik sem elég nagy ehhez, így egyedül jöttem-mentem. Illetve nem, mert ismerős azért volt vastagon, sokat rohangáltam az elején találkozni velük, de maga a Metallica az egyedül megélős volt. Fura, hogy soha nem láttam őket, de hát ez ilyen, huszonévesen azt hiszi az ember, korlátlan idő van a klasszikus bulikra, most meg már vadászom az "öreg bandákat", hogy amíg élnek, együtt a csapat, addig lássam őket. Egy kicsit azért meginogtam a koncert előtt pár héttel, menjek-e, mert egy bölcsis szülőit kihagyva (én dolgoztam Pesten, az asszony meg nem tudta kikre bízni épp a két lurkót) nem tudtuk a kisebbik pontos ballagási idejét. Na mikor volt? Na mikor? Mikor az apja véradásra jelentkezett, Kirk Hammettet fotózza, másnap meg koncert. Eljöttem végül, de nem hiszem, hogy máskor szeretnék ilyet... kicsit sz@r érzés, na.
-
Freddy76
addikt
Nagyon vártam. Már évek óta látom, hogy Hetfield mennyire megváltozott, mondjuk úgy, meggyógyult. Qrva nagy vezér volt a színpadon, erős, szuggesztív, olyan Rock Sztár, amilyen ma már nem nagyon van. És élvezték, basszus, lejött, hogy nem a kötelezőt hozzák, hanem jól érzik magukat. Csütörtökön sokkal több volt a szöveg, Hetfield sokat beszélt a közönséghez. Megkérdezte, kinek ez az első Metallica koncertje, majd amikor látta a kezeket, beleüvöltött a mikrofonba, hogy hol voltatok eddig. A Sad but True felvezetése is spontán volt: "You want heavy? Metallica brings you heavy" - majd az első riff után felrobbant az aréna. A tegnapi naptól nem vártam, hogy megüsse a szintet, már csak azért sem, mert az én nagy kedvenceim többsége csütörtökön volt, de csalódtam, mert simán hozta a szintet. Feszesebb volt a koncert, erőteljes volt. A Lux Aeterna vagy a Moth into the Flame már mást jelent nekem, nem voltak a kedvenceim, de koncerten baromi jól szólnak. A végén pedig a lezárás, zseniális. Az előételt illetően: a Pantera soha nem volt a szívem csücske, a Gojira jobb volt.
Én annak idején vettem két jegyet, majd megkérdeztem ki jönne, egyik haver jelentkezett. Szerdán a lányomon láttam, hogy nem tud magával mit kezdeni, akar valamit mondani. Nagy nehezen kinyögte, hogy nagyon bánja, hogy annak idején nemet mondott, szeretne eljönni az egyik koncertre. Csütörtökre még volt pár jegy, mondtam akkor veszek kettőt, haver meg elhozhat valakit. Erre hív, hogy elkapta valami fosós hányós vírus, nem tud jönni. Szóval jött Julcsi. Aztán a koncert felénél mondta, hogy jönne szombaton is. Vettünk egyenpólót, tegnap abban csapattuk, apa-lánya-Metallica. Életem egyik legnagyobb élménye lett az elmúlt pár nap.
Az pedig már csak a cseresznye a tortán a habon, hogy a tavalyelőtt vett XXXXL póló helyett most L-es pólókban voltam végig. Öreg rokker nem vén rokker.
-
madgie
titán
Fú, Freddy, te mindkettőn ott voltál, én csak ezen a második napon, de ez a Gojirával, Metallicával nekem erősen a dobogó tetején van, mint minden idők (számomra) legjobb koncertje. Nagyon állat volt

ui: Gojirát szeretnék majd főzenekarként látni, és nem a Barba Negrában
-
madgie
titán
Mondanám, hogy régen minden jobb volt, de ez nem igaz. Hiába nyomják 45 éve, tegnap este a Metallica akkora bulit tolt a Puskásban, amilyen stadion még nem látott. James nem öregedett, a hangja még mindig szenzációs, Lars pedig a legjobb formájában volt, persze sokszor ütött mellé, de nála ez nem hiba, ez ő. Kirk és Robert pedig profik, ketten minden helyzetben ki tudják menteni a két nagy öreget.
A látvány, a hangzás, a setlist egyaránt odab@szott, az pedig, hogy a lányommal élhettem át mindezt, életem egyik legszebb napjává tette a tegnapot.
Vettünk is egyenpólót, szombaton abban csapatjuk. Apa, lánya, Lars, James, Robert, Kirk, kirúgjuk a ház oldalát még egyszer!
A banda felével tegnap összefutottam, a többi mára marad... falbontást én is vállalok, ha kellene segítség
Én is drágállottam a jegyet elsőre, de tavaly pont elkezdte a bitcoint b@szogatni az (ex)kormány, én meg mérgemben elnyaraltam meg koncerjegyeztem azt a kis aprót a Revolutról. -
.mf
veterán
Mondanám, hogy régen minden jobb volt, de ez nem igaz. Hiába nyomják 45 éve, tegnap este a Metallica akkora bulit tolt a Puskásban, amilyen stadion még nem látott. James nem öregedett, a hangja még mindig szenzációs, Lars pedig a legjobb formájában volt, persze sokszor ütött mellé, de nála ez nem hiba, ez ő. Kirk és Robert pedig profik, ketten minden helyzetben ki tudják menteni a két nagy öreget.
A látvány, a hangzás, a setlist egyaránt odab@szott, az pedig, hogy a lányommal élhettem át mindezt, életem egyik legszebb napjává tette a tegnapot.
Vettünk is egyenpólót, szombaton abban csapatjuk. Apa, lánya, Lars, James, Robert, Kirk, kirúgjuk a ház oldalát még egyszer!
Pont a stadion (és a sor) mellett tekertem el tegnap, kicsit irigykedtem is, de nekem már fájdalomküszöb feletti a jegyár - így bármennyit is hallgattam fiatalabb koromban, már csak a legnagyobb kedvencekre megyek el ebben az ársávban. Azért kicsit fáj. S szombaton még Knocked loose is lenne, meg Gojira... Na mindegy, van már program holnap estére, a kislány majd megvigasztal
-
Freddy76
addikt
Ez nekem elég durva, hogy sok ismerősöm is ráduplázik a koncertre :-O Annó a budapesti után lenyomtam Zágrábban is, ennyi pont elég lett Metallicaból. Ott mondjuk túlzottan nem jött be, bár zágrábi bulinak volt hangulata az egyszer biztos. Azóta emlegetem.
Pár hasonló régi vágású bandát megnéznék, de nem adja ki vagy drága, aztán úgy látszik majd nélkülem halnak ki. Megadethen sem jártam életemben, eddig 3szor vettem jegyet ami elmaradt, innentől nem is biztos, hogy erőltetem.
Nem igazán duplázás, teljesen más a setlist, vagyis két önálló Metallica koncertről van szó.
-
Jahno
veterán
Ez nekem elég durva, hogy sok ismerősöm is ráduplázik a koncertre :-O Annó a budapesti után lenyomtam Zágrábban is, ennyi pont elég lett Metallicaból. Ott mondjuk túlzottan nem jött be, bár zágrábi bulinak volt hangulata az egyszer biztos. Azóta emlegetem.
Pár hasonló régi vágású bandát megnéznék, de nem adja ki vagy drága, aztán úgy látszik majd nélkülem halnak ki. Megadethen sem jártam életemben, eddig 3szor vettem jegyet ami elmaradt, innentől nem is biztos, hogy erőltetem.
-
Freddy76
addikt
-
gorgo
őstag
Streeteltem tegnap, Stella Artois egész ízlett, meg is lepett. Klasszik vonalon most az lett a kedvenc! Ashai-t elbakterolták, Peroni se az igazi most, nem tom mi van... Aztán meg a Gyöngy presszóban ittunk ANTL NEIPA-t, hmmm az nagyon finom volt!
-
j.bravo
addikt
-
Jahno
veterán
-
gorgo
őstag
Kellett hozzá pár sör
Csoda, hogy benne van a teteje, mert kicsit nehéz tájolni. Most nézem a többi képet, hogy mégis melyiket csináltam a tövéből és melyiket a járdaszigetről. Mondanám öregfater után szabadon, hogy occsó játék hülyegyerekeknek, de összességében elég drága mulatság. Most megyek vidékre borozni, beraktam újabb 5 tekercs filmet, hátha találok valamit.Ne is mondd! Megéreztem másnap azokat a söröket, bakker! Azé' jóvót! Megyek hasonló rendezvényekre, igyekszem majd ráérni... becsszó!
A héten elkezdtem dolgozni új melóhelyen (végre). -
j.bravo
addikt
Ő egy másik fórumtárs, nem az aki épületen belül másik folyosóra költözött
Igaz volt olyan meeting az elvarázsol-lak nevű műintézményben ahol mindketten jelen voltak.ellenfényes képet lájkolom! Milyen váz/obi/film vala ez?
-
Jahno
veterán
Kellett hozzá pár sör
Csoda, hogy benne van a teteje, mert kicsit nehéz tájolni. Most nézem a többi képet, hogy mégis melyiket csináltam a tövéből és melyiket a járdaszigetről. Mondanám öregfater után szabadon, hogy occsó játék hülyegyerekeknek, de összességében elég drága mulatság. Most megyek vidékre borozni, beraktam újabb 5 tekercs filmet, hátha találok valamit. -
szuszinho
őstag
-
Jahno
veterán
-
gorgo
őstag
-
Jahno
veterán
-
j.bravo
addikt
-
Jahno
veterán
-
j.bravo
addikt
A folyosóváltásra emlékszem; csak azt hittem h azóta még frissebb újság is van

-
rbalint88
veterán
Ezzel nem vagyok elégedetlen. Hogy árában van-e, azt nem tudom, illetve simán adom hogy rendes táskagyártótól lehet beszerezni ennél sokkal jobbat is, de rossznak nem mondanám. A konkrét darab másfél éve van meg, egyelőre semmi baja (igaz, jellemzően nem közösségi közlekedésen ütöm-vágom, csak autóba dobom a padlóla dulván).
Studi kérdésére reagálva:
elsőre át is siklottam ezen. Ahova pár hónapja beugrottunk (november végén), ott vagy még, vagy máshol?Ott vagyok meg Budaorson, 3 eve is csak az egyik folyosorol koltoztem epuleten belul
de ugye most nagykerben ulok, ahol csak regsiztralt cegeket tudunk kiszolgalni, a kedves topiktarsaknak a regi helyrol kiskerbol pottyet konnyebb volt segitenem 
-
j.bravo
addikt
A regi munkahelyemen szokott lenni Samsonite, hozzajuk tartozik az American Tourister is, az is nagyon jo minosegu.
Laptopgyartoi taskakat nem ajanlom, tularazott szutyok az osszes.
Nekem Burton van, snowboardos/“deszkas” marka, az elozo 10 ev aktiv hasznalat utan meg mindig egyben van, csak annyit vekonyodott az anyaga, hogy mar nem vizallo, de a gyereknek az oviban tartani a cuccat meg pon’ jo.Ezzel nem vagyok elégedetlen. Hogy árában van-e, azt nem tudom, illetve simán adom hogy rendes táskagyártótól lehet beszerezni ennél sokkal jobbat is, de rossznak nem mondanám. A konkrét darab másfél éve van meg, egyelőre semmi baja (igaz, jellemzően nem közösségi közlekedésen ütöm-vágom, csak autóba dobom a padlóla dulván).
Studi kérdésére reagálva:
elsőre át is siklottam ezen. Ahova pár hónapja beugrottunk (november végén), ott vagy még, vagy máshol? -
Jahno
veterán
A regi munkahelyemen szokott lenni Samsonite, hozzajuk tartozik az American Tourister is, az is nagyon jo minosegu.
Nekem Burton van, snowboardos/“deszkas” marka, az elozo 10 ev aktiv hasznalat utan meg mindig egyben van, csak annyit vekonyodott az anyaga, hogy mar nem vizallo, de a gyereknek az oviban tartani a cuccat meg pon’ jo.American tourister régen ilyen "senkinemismerteanevét de legalább ritka és drága" volt. Most itt-ott kultúr áron kapni és műxik. Amiről fent van kép azt legalább 10 éve hordom napi szinten és már akkor is valami céges örökség volt az egyik lomis raktár sarkában.
Nekem van Toshiba/Dell/egyéb feliratos, szerintem nem vackok. HP 15 éve olyanokat adott a vasak mellé ingyen, ami annyit sem ért. Többi gyártó neve alatt futó cuccok átlagosabb piacon nem is drágák és működnek. Toshiba szerintem már nem is létezik, Lenovo everyday van kb. 10-12ezer pénzért, ára sem vészes. Logitechnek volt erősített vázas ami elsőre tetszett, aztán meg pont ezért nem :-D Ha így szóba került, akkor lehet nekiállok selejtezni.
-
Studi
veterán
Nekem Burton van, snowboardos/“deszkas” marka, az elozo 10 ev aktiv hasznalat utan meg mindig egyben van, csak annyit vekonyodott az anyaga, hogy mar nem vizallo, de a gyereknek az oviban tartani a cuccat meg pon’ jo.Melyik a régi munkahelyed? És melyik az új? Lehet lemaradtam egy körről?

-
rbalint88
veterán
Nekem Burton van, snowboardos/“deszkas” marka, az elozo 10 ev aktiv hasznalat utan meg mindig egyben van, csak annyit vekonyodott az anyaga, hogy mar nem vizallo, de a gyereknek az oviban tartani a cuccat meg pon’ jo. -
Jahno
veterán
Pedig Decában szokott lenni. Én tele vagyok laptopra kihegyezett hátizsákokkal, de mindig valami egyebet használok. Legjobbakat Lehel piacon táskásnál az aluljáróban vettem, occsón adta a Swisswint, de etaska.hu, taskapont.hu és néha MediaMarktban is van American Tourister. Az állítólag menő, de csak azért mert éppen olyanom van :-D És nem is ilyen gnóm, mint a képen:

Kérdés occsó kell-e vagy valami márkásabb, ha nem is Luizputtony akkor Alzában is fruttiért [link]
Igazából az a baj, hogy túl nagy a választék :-D Szűkíteni is kellene, hogy hány tonna egyéb cuccot raksz mellé, mint én. Akkor tán egy Kensington Contour, ha igényeid vannak akkor csakis kizárólag Samsonite 70ezertől felfelé :-D
-
j.bravo
addikt
Melóhely nem ad a laptophoz? (nálunk se volt mindig alap, de az évek során végre az lett)
Hogy tipp is legyen: a laptop gyártója 99% hogy árul olyat amibe passzol az ő modelljük.
(tudom-tudom, a méretosztályokon túl nagy csodák nincsenek, illetve vsz nem ez a leginkább költséghatékony) Vagy mondjuk oldschool választásként Lowepro, Case Logic.
A 16" lenovo táska tulképp korrektebb mint maga a gép
bár az előző 14" táska még eggyel jobb volt. -
gorgo
őstag
Kéne vennem egy hátizsákot. Ilyen mindennapos, munkába járós használatra, 15.6" laptop beférjen, stb. Decathlonban nem igazán találtam. Jól jönne vmi tipp, hol keressek.
-
Mercutio_
félisten
-
Studi
veterán
Pont most, mikor épp megszűnt a 6 éves veszélyhelyzet? Most kell belekötni a nagy medvébe?
-
Freddy76
addikt
Ezt most ízlelgessük kicsit. Mint a sznobok, amikor a korty bort tolják jobbra-balra-fel-le a szájukban, hogy kiélvezzék.
Magyarország külügyminisztere berendelte az orosz nagykövetet.
Eddig Forsthoffer Ágnesbe voltam szerelmes, most már Orbán Anitába. A feleségem pedig megérti.
-
Jahno
veterán
Az a baj, hogy az FB-n mutogatják. Az m1, m2, tv2-n kéne esti hírekben lenyomni, hogy az agymosott vidék is lássa...
Épp munkahelyet váltok. Kell orvosihoz vérvétel és tüdőszűrő. Vérvételre június 17-re tudtam ma foglalni, az több mint egy hónap! Vérvétel b+! december 2-n kaptam UH-ra beutalót. Az a vizsgálat meg is szűnt államiban, nem is lehet rá foglalni, helyette állami eü intézményben lehet ugyanoda fizetősre foglalni...
Agymosottat nem érdeki, nem fogja fel és teljesen kicsúszott a talaja lábuk alól, realitás a kanyarban nincs.. Mikor mondom haversrácnak is, hogy nem kapok létfontosságú dologra 3 milliót és megbaszódunk, vagy volt iskolám ahol 10 évig egyik szárnyban nem volt hideg ivóvíz, cserébe 2 milliárd rögtön volt túlárazott semmire nem jó cuccokra és szoftverre, akkor addig lát, hogy de mennyit fejlődtünk, mennyit költöttünk és minden szép, legszebb 16 év, épülszépül, autópálya, minden van. Teljesen másik párhuzamos umniverzum és azért nem volt 3 millió mert megszorítás kellett és covidbrüsszelháború. Ezekkel nem leszel előbbre, még most is belekötnek az élő fába is minden baromsággal. Teljes logikátlan agyfasz egy csomó minden ahogy műxik. Vagyis inkább nem műxik, de megmagyarázza a megmagyarázhatatlant is. Én anyóssal ott szabódtam meg kórházban a folyosón mert nem volt betegszállító azt sem tudták mit nem tudnak, de én vagyok az egyetlen takony gombóc és minden szar és nem is úgy volt ahogy mondom. Napi szinten baszódunk meg MÁVval a gyerekkel, de azt is kommentáradatban magyarázzák meg, hogy nem úgy van. Félelmetes,főeg mikor itt állsz a közepén és magasabb szinten elvárás lenne, de leszarják, nem foglalkoznak vele, pénz logisztika meg nincs semmire. Ahogy betette magát a BM a cégünkbe onnantól káosz és zuhanórepülés lett. Bár ez utóbbiért most megpróbáltak fizetésileg kompenzálni, de van egy bizonyos IQ ami felett ez nem működik és nem így műxik, aztán ahogy elképzelték az egészet szerintem csak segített a helyzetükön. Itt-ott minisztériumban 1-2 jó fej és dolgozni akaró államtitkárt azért sajnálok, felém ma jött meg az ukász, hogy aki alá közvetlenül is tartozom annak mennie kell és yajjmilegyen. Hát mi lenne, én 3 éve megmondtam, hogy rég nem lesz itt mikor mi még szívni fogunk a szaraikkal. Hát, most elérkezett, ne is lássam a legtöbb hazudós, cinikus, magas lóról pofázó majmot. Ugyanitt tippelős játék lehet privátban :-D
-
gorgo
őstag
Az a baj, hogy az FB-n mutogatják. Az m1, m2, tv2-n kéne esti hírekben lenyomni, hogy az agymosott vidék is lássa...
Épp munkahelyet váltok. Kell orvosihoz vérvétel és tüdőszűrő. Vérvételre június 17-re tudtam ma foglalni, az több mint egy hónap! Vérvétel b+! december 2-n kaptam UH-ra beutalót. Az a vizsgálat meg is szűnt államiban, nem is lehet rá foglalni, helyette állami eü intézményben lehet ugyanoda fizetősre foglalni...
-
Freddy76
addikt
Nagyon érdekes, hogy MP hihetetlenül korán elkezdte kiépíteni a saját ellensúlyait és fékeit. A kampányfőnöke mondta, hogy ő sok politikust látott közelről, és a hatalom mindegyiket megváltoztatta, hol a rossz, hol a jó irányba. Szerintem ezt neki is elmondta, és hogy egyáltalán vállalta és kibírták egymást Tóth Péterrel, azt jelzi, nagyon is tudatában van ennek. A másik, hogy az egyik első vállalás volt, hogy törvénybe iktatja, legfeljebb 8 évig lehet valaki kormányfő.
Na és a ki nem nevezett oktatásügyi miniszter. Kicsit pikírten beszólt a gimnáziumi igazgatóknak a nyílt levélért, hogy ezt talán át kéne beszélni, aztán fogadta és meghallgatta őket, és más lett az oktatási miniszter.
Pedig nem ma kezdték a felkészülést a kormányzásra. Ami engem nagyon meglepett, az az, hogy már másfél éve elkezdték letárgyalni az EU-val a pénzek hazahozatalának a módját. Bakker, másfél éve egy EU-s választáson feltűnt prostestpárt voltak! Micsoda önbizalom kell ahhoz, hogy ezt elkezdjék, és micsoda előrelátás (ha ez a jó szó rá egyáltalán), hogy az EU ebben partner legyen. Tegnap pedig kiderült, hogy a leendő egészségügyi miniszter is már fél éve minden orvosi szervezettel és lépviselettel egyeztet és tárgyal!
Amúgy nem azt érzitek, hogy attól, hogy elmúlt a nyomás, máris minden jobban működik egy kicsit?
-
Ear001
addikt
A szombati nap újabb hatalmas élménycunami volt. Sok rendezvényen voltam az elmúlt években, de október 23., március 15., április 10., április 12. után május 9. egy csodás lezárás volt. Amikor Forsthoffer Ágnes felment a pulpitusra, és elkezdett beszélni, majd bejelentette, hogy újra kikerül az Unió zászlaja a Parlament épületére, még a könnyem is kicsordult. 16 évig kellett elviselni azt a pökhendi, lekezelő, a tőle másként gondolkodókat szardarabnak, árulónak tekintő bajszos házmestert, most végre méltó elnöke van az Országgyűlésnek. Amikor a gyerekek a Tavaszi szél vizet áraszt dalt énekelték, a feleségemmel átöleltük egymást, életem egyik legfelemelőbb pillanata volt. Az pedig, hogy utána az Országgyűlés mind a 193 nem náci képviselője felállva tapsolt, némi reményt is adott (ahogy azt másnap meg is írta a 444).
Hegedűs Zsolt táncát pár méterről néztem most, tudtam, hogy mém lesz az egész világon, de jó ez így, ha valakivel találkozok külföldön, és az egészségügyi miniszter tánca fog az eszébe jutni arról, hogy magyar vagyok, büszke leszek.
Visszakaptuk a zászlót, a himnuszt, a nemzeti jelképek újra mindenkié. Talán újra ki tudok menni augusztus 20-án, október 23-án, március 15-én úgy az utcára, hogy nemzeti ünnepre, és nem pártrendezvényre megyek.
Remélem, nem kell csalódnom. Volt egy különös mozzanat a zászlófelvonás előtt. Síri csend volt a téren, valaki hangosan bekiabált: "El ne baszd, Peti!". Lehet, hogy vulgáris volt, de szerintem az ott lévő százezernyi ember reményét fogalmazta meg...
Nagyon érdekes, hogy MP hihetetlenül korán elkezdte kiépíteni a saját ellensúlyait és fékeit. A kampányfőnöke mondta, hogy ő sok politikust látott közelről, és a hatalom mindegyiket megváltoztatta, hol a rossz, hol a jó irányba. Szerintem ezt neki is elmondta, és hogy egyáltalán vállalta és kibírták egymást Tóth Péterrel, azt jelzi, nagyon is tudatában van ennek. A másik, hogy az egyik első vállalás volt, hogy törvénybe iktatja, legfeljebb 8 évig lehet valaki kormányfő.
Na és a ki nem nevezett oktatásügyi miniszter. Kicsit pikírten beszólt a gimnáziumi igazgatóknak a nyílt levélért, hogy ezt talán át kéne beszélni, aztán fogadta és meghallgatta őket, és más lett az oktatási miniszter.
Pedig nem ma kezdték a felkészülést a kormányzásra. Ami engem nagyon meglepett, az az, hogy már másfél éve elkezdték letárgyalni az EU-val a pénzek hazahozatalának a módját. Bakker, másfél éve egy EU-s választáson feltűnt prostestpárt voltak! Micsoda önbizalom kell ahhoz, hogy ezt elkezdjék, és micsoda előrelátás (ha ez a jó szó rá egyáltalán), hogy az EU ebben partner legyen. Tegnap pedig kiderült, hogy a leendő egészségügyi miniszter is már fél éve minden orvosi szervezettel és lépviselettel egyeztet és tárgyal!
Amúgy nem azt érzitek, hogy attól, hogy elmúlt a nyomás, máris minden jobban működik egy kicsit?
-
Studi
veterán
A szombati nap újabb hatalmas élménycunami volt. Sok rendezvényen voltam az elmúlt években, de október 23., március 15., április 10., április 12. után május 9. egy csodás lezárás volt. Amikor Forsthoffer Ágnes felment a pulpitusra, és elkezdett beszélni, majd bejelentette, hogy újra kikerül az Unió zászlaja a Parlament épületére, még a könnyem is kicsordult. 16 évig kellett elviselni azt a pökhendi, lekezelő, a tőle másként gondolkodókat szardarabnak, árulónak tekintő bajszos házmestert, most végre méltó elnöke van az Országgyűlésnek. Amikor a gyerekek a Tavaszi szél vizet áraszt dalt énekelték, a feleségemmel átöleltük egymást, életem egyik legfelemelőbb pillanata volt. Az pedig, hogy utána az Országgyűlés mind a 193 nem náci képviselője felállva tapsolt, némi reményt is adott (ahogy azt másnap meg is írta a 444).
Hegedűs Zsolt táncát pár méterről néztem most, tudtam, hogy mém lesz az egész világon, de jó ez így, ha valakivel találkozok külföldön, és az egészségügyi miniszter tánca fog az eszébe jutni arról, hogy magyar vagyok, büszke leszek.
Visszakaptuk a zászlót, a himnuszt, a nemzeti jelképek újra mindenkié. Talán újra ki tudok menni augusztus 20-án, október 23-án, március 15-én úgy az utcára, hogy nemzeti ünnepre, és nem pártrendezvényre megyek.
Remélem, nem kell csalódnom. Volt egy különös mozzanat a zászlófelvonás előtt. Síri csend volt a téren, valaki hangosan bekiabált: "El ne baszd, Peti!". Lehet, hogy vulgáris volt, de szerintem az ott lévő százezernyi ember reményét fogalmazta meg...
Nagyon egyetértek! Az "El ne baszd, Peti!" részre fűznék annyit, hogy nagy figyelemmel követtem Ruff Bálint munkáját, és abban egészen biztos vagyok, hogy amíg ő a stábban van, addig biztos jó úton vagyunk.
De összességében is amit eddig látunk, láttunk nekem nagyon tetszik. Mind a fontosabb szerepet vállalók, mind az országgyűlés összetételét illetően. És nem csak szakmailag, hanem emberileg is.És most pörgetem a mai híreket: Hegedűs Zsolt felkérte a tanácsadói csapatába Karikó Katalint... Újabb telitalálat... A kormányszóvivőkre tekintve szintúgy, nem hiszem, hogy hiányozni fog a múmianő egy percig is...
-
Freddy76
addikt
-
Mercutio_
félisten
Nah, tegnap Kossuth tér
Az nekem vicces volt, hogy a tippre részben korábbi fidesz/mihasznás motorosok most Tiszás szinekben feszítettek
A vonatozásról szerencsére már lemaradtunk, világmegváltottunk a St. István parkban még napnyugtáig
-
gorgo
őstag
-
Mercutio_
félisten
Felrobbant a város.
0:45-nél és 3:41-nél. A kettő között ittam mindenfélét.Amúgy igen, Julcsit előjegyeztettük nemváltó műtétre, utána megy az ukrán frontra.
Ismerősnél eredményvártunk, de leszavaztuk a Batyit mert nehezen bírjuk a tömeget.
Másnap a videókat látva eléggé FOMO érzésem volt, pedig úton haza az utolsó metróhoz a Deákon pacsiztam én is a mozgólépcsőn szembejövőkkel
-
Byk01
őstag
-
Freddy76
addikt
-
gorgo
őstag
-
Freddy76
addikt
-
TayRol
nagyúr
-
Ear001
addikt
Volt egy ügyfelem. 2020-ban összevesztünk, miután nem voltam hajlandó valamit aláírni. Azóta semmilyen kapcsolat nincs. Zéró. Nulla. Sem telefon, sem mail, sem találkozó, sem levél, még közvetítőn keresztül sem, több, mint hat éve.
Erre ma rámír, hogy látta a Telexen a "politikai szerepvállalásomat", és a jövőben nem kíván velem együtt dolgozni.
Először felröhögtem, de aztán rájöttem, hogy ez voltaképp nagyon szomorú...
Szerintem nem gond, biztos lesz sok, frissen a munkaerőpiacra lépő ügyvédi végzettségű ember, a számára megfelelő előélettel...
-
j.bravo
addikt
Volt egy ügyfelem. 2020-ban összevesztünk, miután nem voltam hajlandó valamit aláírni. Azóta semmilyen kapcsolat nincs. Zéró. Nulla. Sem telefon, sem mail, sem találkozó, sem levél, még közvetítőn keresztül sem, több, mint hat éve.
Erre ma rámír, hogy látta a Telexen a "politikai szerepvállalásomat", és a jövőben nem kíván velem együtt dolgozni.
Pontosan, sírva röhögős, vagy röhögve sírós.

Legalább a közös munka mennyisége nem tud az utóbbi 6 évinél kevesebbre csökkenni. -
Studi
veterán
Felrobbant a város.
0:45-nél és 3:41-nél. A kettő között ittam mindenfélét.Amúgy igen, Julcsit előjegyeztettük nemváltó műtétre, utána megy az ukrán frontra.
Ennyi?
Azt hittem legalább igazságügyminiszter leszel ezért a haragért...
Büfésünk mesélte, hogy amíg a körmös csinálta a körmeit, háromszor hívta fel azt az anyja, ittasan beleordítva a telefonba, hogy "Te mocskos szemét áruló!", majd kinyomva azt.
Nagyon durva állapotok vannak a fejekben.
Azért remélem a közmédia kitakarítása jól sikerül (Ruff Bálint mondta az utolsó Vétó adásban, hogy "beszélgetnek", és nagyon bízom benne, hogy ezzel kapcsolatban), és akkor rövid időn belül oszlik a köd.
Nem gondolnám, hogy az alapítványokba rejtett propagandagépezet friss forrás nélkül fenntartható lesz hosszú távon, így tisztulhat a kép. -
Balinov
titán
Szomorúnak szomorú de az ilyen ügyfélért szvsz nem kár ..
-
Freddy76
addikt
Felrobbant a város.
-
Studi
veterán
Legalább hivatalosan megerősítette, ő már akkor is tudta, hogy te a Tisza alapításánál is ott voltál, és az ukránok szekerét toltad Soros pénzből, Manfred Weber megbízásából!
Milyen politikai szerepet vállalsz?
Lusta vagyok kiguglizni! -
Freddy76
addikt
-
Mercutio_
félisten
-
TayRol
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
-
TayRol
nagyúr
Váltok is, hogy kicsit javitsam az eddig 380-400 között vett átlagát
Grat Julcsinak és minden pajtijának!
Úgy érzem már az, hogy lassan nagykorú az ő generációjuk garancia arra, hogy nem lehet újra visszacsinálni egy orbáni rendszert.Btw tegnap átköltöztünk az új irodaházba, ilyen igénytelen puruttya kivitelezést...
ugye nem ide a Kopaszi mellé?
-
Jahno
veterán
Úgy érzem már az, hogy lassan nagykorú az ő generációjuk garancia arra, hogy nem lehet újra visszacsinálni egy orbáni rendszert.Btw tegnap átköltöztünk az új irodaházba, ilyen igénytelen puruttya kivitelezést...
Mi a régi irodaházatokba vagy egy másikba költözünk elvileg tavaly decemberig, amit már módosítottak idén februárra, most meg már nem tudjuk. Azt megúsztuk, hogy a MÁVhoz csapjanak aztán ki tudja melyik lett volna a jobb. Mostani rendszer átkavarja még kétszer, oszt 30 év alatt sem érünk a végére.
-
Mercutio_
félisten
-
madgie
titán
-
Studi
veterán
Abban segítsetek, hogy most használhatjuk a nyugdíjasokat DPK-ra szállító buszokat az ukrán front felé, vagy nekünk kell megoldani az 1000 Ft-os benzinnel?
-
Jahno
veterán
-
szuszinho
őstag
-
gorgo
őstag
-
Jahno
veterán
-
Studi
veterán
-
Freddy76
addikt
-
gorgo
őstag
-
Freddy76
addikt
Elaludtam korán, mi lett az eredmény?
-
Jahno
veterán
Én annó mikor elolvastam a tervezetet,akkor látszott, hogy nekünk írták, mindenre lenne benne megoldás, ami fáj. Akkor bőven 10% alattit emlegettem, hogy az is haladás és ha nem szórnak ennyit propagandára, eltűnnek a plakátok, meg néhány pénzszívattyús társulás, akkor már jobb lehet a dolog. Kemény lesz ez.
-
Jahno
veterán
Nekem nem volt húsosfazék, pár éve hozzácsaptak a BMhez csak úgy.
Addig kb. független dolog volt, el voltunk magunkban. Akkor kezdődött az eszetlenség, hogy nincs pénz semmire és szervezetlen káosz, másra meg volt nagyon sok pénz, amire igazából nem is kellett volna, mert minek... Bekerültünk ebbe az EÜoktatásVolánMÁVrendőrség katyvaszba. De írhatok valami meglepőt privátban, vagy mittomén, lassan bármit bevállalok, mert ezek munkaszervezés és szervezetből is olyan logikátlan hülyék voltak, világukat nem értik, az egész működését és azt sem, hogy miben vagyunk más, mint a rendőrség, kórház, vagy egyéb és miképpen kellene hozzáállni. Bár itt azért kuss volt, látszott, hogy itt is mindenki behúzza a strigulát, mert ha meg kell baszódni, akkor baszódjunk meg rendesen :-D Akadt aki fel is vállalta, egyik srác igazgatói értekezletre bejött egy "brüsszelista, genderlobbista, migránssimogató háborúpárti ukrán vagyok" feliratos pólóban
Szerintem elég egzakt vélemény. -
Studi
veterán
Szintúgy... Hihetetlen megkönnyebbülés volt, amikor Orbán Viktor fél tíz után kicsekkolt... Nem tudjuk, mi lesz, de ha a negyedét sikerül megvalósítani az ígéreteknek itt jobb ország lehet. Csak legyen hozzá türelem!
-
gorgo
őstag
??? Na, melóhely közel volt a húsosfazékhoz, vagy hogy kell ezt értelmezni?
btw, engem is kibasztak márciusban, de most valahogy kicsit sem vagyok szomorú (ehhez kell az is hogy tőzsdén elég faszául lehetett eddig keresni). -
Jahno
veterán
-
Freddy76
addikt
-
cdl
senior tag
-
Freddy76
addikt
-
Balinov
titán
Ez gyönyörű volt
-
Balinov
titán
A lányomék nálunk tartanak eredményvárót a barátnőivel. Ők a Telexet és a Partizánt tervezik követni. Mi a feleségemmel megyünk eredményváróra, vagy a rakpartra, vagy a Rákóczi térre.
Eszméletlen amúgy, hogy 14 éves, nyolcadikos kiskamaszként mennyire képben vannak a politikai helyzettel, és milyen markáns véleményük van. Március 15-én reggel ő kérdezte meg, hogy kijöhet-e velem délután a Nemzeti Menetre. Egyedül terveztem menni, végül jött a feleségem, a lányom, négy barátnője, és még kettőnek a szülei. Utána beszélgettem vele, és elmondta, hogy a plakátokkal indult, majd a mindenhova bejutó fideszes AI videók miatt akadtak ki. Annyit riogatta őket a fidesz Brüsszellel, Ukrajnával és a szokásos baromsággal, hogy 14 évesen meggyőződéses ellenzékiek lettek úgy, hogy előtte itthon soha nem beszéltünk politikáról. Pénteken kint voltunk a koncerten, az elejétől a végéig. Amikor az állami gondozásban felnőtt két gyerek száma szólt, utána a vállamon sírtak. Tegnap szó nélkül nézték végig velünk a Tavaszi szél filmet. Ma a lányom jön velem szavazni, a feleségemmel is (én a parkolás miatt az irodámba vagyok bejelentve...). Büszke vagyok rá, rájuk, de egyben szomorú is, hogy kicsivel rövidebb lett a gyerekkoruk a politika miatt. Ha marad a mostani kormány, négy év múlva, érettségi után nem fog itt maradni...
Itt a teljes koncertfelvétel, ha mást nem, 5 óra 45 körül kezdődik Saiid, utána a két intézetis gyerek előadását nézzétek meg. Mondjuk én Pálinkás Szilveszter és Szabó Bence kiállását is megkönnyeztem...
Hatalmas respect a kis hölgynek és a barátainak ,nektek meg külön ,szerintem történeti pillanatok részesei voltatok .
Itteni koztvn kb 5 perces blokkot szentelt az Rté a Magyarországi eseményeknek,asszem 2 helyszíni tudositoval ,szóval Európa Magyarországgal van
A két srác beszédét Redditen láttam ,47 évesen nekem is kijotettek a könnyeim
-
Freddy76
addikt
A lányomék nálunk tartanak eredményvárót a barátnőivel. Ők a Telexet és a Partizánt tervezik követni. Mi a feleségemmel megyünk eredményváróra, vagy a rakpartra, vagy a Rákóczi térre.
Eszméletlen amúgy, hogy 14 éves, nyolcadikos kiskamaszként mennyire képben vannak a politikai helyzettel, és milyen markáns véleményük van. Március 15-én reggel ő kérdezte meg, hogy kijöhet-e velem délután a Nemzeti Menetre. Egyedül terveztem menni, végül jött a feleségem, a lányom, négy barátnője, és még kettőnek a szülei. Utána beszélgettem vele, és elmondta, hogy a plakátokkal indult, majd a mindenhova bejutó fideszes AI videók miatt akadtak ki. Annyit riogatta őket a fidesz Brüsszellel, Ukrajnával és a szokásos baromsággal, hogy 14 évesen meggyőződéses ellenzékiek lettek úgy, hogy előtte itthon soha nem beszéltünk politikáról. Pénteken kint voltunk a koncerten, az elejétől a végéig. Amikor az állami gondozásban felnőtt két gyerek száma szólt, utána a vállamon sírtak. Tegnap szó nélkül nézték végig velünk a Tavaszi szél filmet. Ma a lányom jön velem szavazni, a feleségemmel is (én a parkolás miatt az irodámba vagyok bejelentve...). Büszke vagyok rá, rájuk, de egyben szomorú is, hogy kicsivel rövidebb lett a gyerekkoruk a politika miatt. Ha marad a mostani kormány, négy év múlva, érettségi után nem fog itt maradni...
Itt a teljes koncertfelvétel, ha mást nem, 5 óra 45 körül kezdődik Saiid, utána a két intézetis gyerek előadását nézzétek meg. Mondjuk én Pálinkás Szilveszter és Szabó Bence kiállását is megkönnyeztem...
-
Balinov
titán
Köszi srácok
-
Lassú Víz
addikt
partizán, telex, juhi, jóvanezígy és társai. Persze nem tévék, de amióta van élő közvetítés a youtube-on, kit érdekel honnan jön?
-
gorgo
őstag
Holnap nehéz nap lesz orban bandája még tartogat valamit, meglepne, ha simán menne minden.
TV-ben nem vagyok otthon 20 éve nem nézem, de az RTL talán ellenzéki. Többiek kijavítanak. Persze lehet nézni valamelyik propaganda adót is, remélem sokáig nem futnak már ezek a szutykok, szóval "most kell őket nézni, amíg lehet". -
Balinov
titán
Ámen
Vera otthon van Patrikkal ,holnap elmegy szavazn,du meg jönnek haza Pozsonybol .én meg kb rá leszek tapadva a hirekre ,magyar tvre takarítás ,sütés közben Melyik magyar tvt érdemes nézni ? M1/csigaketto egy vödör fos,rtl?
-
gorgo
őstag
Van egy menő pezsgőm (~15khuf), holnap behűtöm. Az esküvőmre gondoltam, de ez sztem jobb alkalom lesz! Előbbi bizonytalan 😆
-
Freddy76
addikt
Tegnap koncerten voltam, a lányommal és a barátnőivel, ott voltunk végig. Ma elmentünk moziba, megnéztük a Tavaszi szél című filmet. Úgy döntöttem, hogy a holnapi napot ünnepként élem meg. Olyan nincs, hogy ne legyen valami.
-
.mf
veterán
-
gorgo
őstag
Voltunk asszonnyal a Ganzban (ő találta ki!). A sörök jók, most még elkélt a kapucnis pulcsi, de mire Feri hazatér, jó lesz az idő! Mikor is leszel itthon, Feri?
-
Freddy76
addikt
-
Balinov
titán
-
Jahno
veterán
-
didyman
őstag
-
cdl
senior tag
Ha nappali fehér, a naphoz hasonló szín kell, 5500-6500 K-es (ezt helytelenül hívják hideg fehérnek, valójában nappali fehér) csövet keress. Mivel fontos a színminőség, a nagyon magas hatásfokú csöveket el kell felejteni, nem lesz vörös színük rendesen, ronda lesz a bőr is alatta, márpedig a kuncsaft szeretné szépnek látni saját magát is a tükörben-ezt a minél magasabb Ra (CRI) érték garantálja, 90 alattit nem is szabad keresni, ha ez szempont.
Valamint, kerüld a neve nincs márkákat, nincs annál rosszabb, mint a már eleve vibráló, egy év alatt színét változtató cső. A márkás színe alig változik, nem vibrál. Szempont lehet a káprázat: ha csillogó fény kell, tiszta, ha szórt, diffúz, akkor tejüveg legyen. A hosszú élettartamot pedig a nyitott armatúra szolgálja leginkább.
Tehát: 5500-6500 K, Ra95, márkás (Philipset ajánlok leginkább).Köszi Neked is.
-
Jahno
veterán
Arra talán én is. Múlt héten 34 fok árnyékban, aztán 3 napig szakadt az eső, most talán lesz némi napsütés, de elég szopó ez a 6 fok. Igaz lehetne rosszabb is.
-
.mf
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
Jahno
veterán
-
Studi
veterán
Ha nappali fehér, a naphoz hasonló szín kell, 5500-6500 K-es (ezt helytelenül hívják hideg fehérnek, valójában nappali fehér) csövet keress. Mivel fontos a színminőség, a nagyon magas hatásfokú csöveket el kell felejteni, nem lesz vörös színük rendesen, ronda lesz a bőr is alatta, márpedig a kuncsaft szeretné szépnek látni saját magát is a tükörben-ezt a minél magasabb Ra (CRI) érték garantálja, 90 alattit nem is szabad keresni, ha ez szempont.
Valamint, kerüld a neve nincs márkákat, nincs annál rosszabb, mint a már eleve vibráló, egy év alatt színét változtató cső. A márkás színe alig változik, nem vibrál. Szempont lehet a káprázat: ha csillogó fény kell, tiszta, ha szórt, diffúz, akkor tejüveg legyen. A hosszú élettartamot pedig a nyitott armatúra szolgálja leginkább.
Tehát: 5500-6500 K, Ra95, márkás (Philipset ajánlok leginkább).Ide bárkit beengednek?
Üdv! Mi szél hozott? -
didyman
őstag
Tehát: 5500-6500 K, Ra95, márkás (Philipset ajánlok leginkább). -
cdl
senior tag
-
gorgo
őstag
-
Jahno
veterán
-
gorgo
őstag
-
Jahno
veterán
Nem is mindig a Kelvin számít, hanem a szín visszaadás, de sima napfény jó lesz oda.
-
cdl
senior tag
Egy kérdés fiúk.
Rövidáru boltban lecserélésre kerül a világítás, led fénycsövekre.
Milyen színhőmérsékletűek legyenek az új fénycsövek?
Itt nagyon fontos, hogy az áruk valós színét lássák a vevők. -
gorgo
őstag
Mondom végre kipróbálok pár új Mad Scientist eresztést a Madhouse-ban, hát kiderült, hogy (már) nem is a nevezett főzde/tulajdonos üzemelteti.
Azért van pár bevált sör tőlük, de semmi újdonság.
Mire az ember elverekszi magát Kőbányára a főzdébe (meg főleg haza becseszve!), bakker...
Jut eszembe, a Ganz utcába kéne már egy topiktali, kezd tavaszodni! -
Jahno
veterán
Szevasztok,
Kollégám benyalt egy zsarolóvírust (blackbit). Zárolt minden file-t, a megjelenő szöveg szerint e-mailen vegye fel a kapcsolatot valakivel. Nyilván pénzt akarnak tőle. Ilyenkor mi lehet az okos lépés?
Egy ügyféllel történt hasonló még 2016-ban, akkor ő fizetett, és helyre is állították a dolgait.
" Ilyenkor mi lehet az okos lépés?"
Úgyis lehetetlen nagy összeget kérnek és nincs garancia, hogy nem nyúlják le ez egészet amit kriptoban átutalt valahová vagy bárhová. Vissza kell állni mentésből. Ha nincs, akkor faarccal lehet közölni, hogy legalább most megtanulta (nagy része nem fogja). Vannak olyan cuccok amik egy meglévő eredeti és egy darab titkosított file alapján már visszalegózzák a titkosító kulcsot és olcsón lőn boldogság.
Többire lásd a nevesebb kibervédelmi megoldásokat gyártók írásait és egyéb blogokat.
-
Freddy76
addikt
Szevasztok,
Kollégám benyalt egy zsarolóvírust (blackbit). Zárolt minden file-t, a megjelenő szöveg szerint e-mailen vegye fel a kapcsolatot valakivel. Nyilván pénzt akarnak tőle. Ilyenkor mi lehet az okos lépés?
Egy ügyféllel történt hasonló még 2016-ban, akkor ő fizetett, és helyre is állították a dolgait.
-
Mercutio_
félisten
Á, nem az én világom ez, miért nem adják oda a környezetet és oldjam meg, de ezt kaptam tegnapról mára sztorinak. Azt sem értem mi a különbség a kettő közt, de hát ennyi tudok, inkább ittam vóna egy sört :-D
"- Készíts egy résztvevőről egy a rendezvény hangulatához illő portréképet!
- Készíts egy olyan képet, ahol egy résztvevő hangulatát mutatod be!"Ez még mindig az OFF topic...
-
Jahno
veterán
-
Byk01
őstag
Á, nem az én világom ez, miért nem adják oda a környezetet és oldjam meg, de ezt kaptam tegnapról mára sztorinak. Azt sem értem mi a különbség a kettő közt, de hát ennyi tudok, inkább ittam vóna egy sört :-D
- Készíts egy olyan képet, ahol egy résztvevő hangulatát mutatod be!"Segítek: ha két ember táncol a temetésen, ők nem illenek bele az első kategóriába
-
Jahno
veterán
- Készíts egy olyan képet, ahol egy résztvevő hangulatát mutatod be!" -
j.bravo
addikt
-
Freddy76
addikt
-
Mercutio_
félisten
Bálintoknak boldog Valentint
-
.mf
veterán
-
Jahno
veterán
Szerintem minden macskában van valamilyen forma autizmus, szóval mittomén. Lehet 2 hét múlva átszokik valami más hülyeségre. Sajátunk is meg ismerősöké is csinál ilyen fura dolgokat. Egyiket mondjuk értem, hogy amint fotómasinát lát ugrik fel a székre pózolni, de az is csak azért mert kajával szokott járni.
-
Freddy76
addikt
Azt nem értem, hogy mi a pöcs baja van a macskánknak a Lego macskám bal fülével, hogy mindig azt basztatja?
-
.mf
veterán
-
Balinov
titán
Kicsit forumlaggom van, ezert batorkodom csak most Gratulalni! Hatalmas feel-good erzes lehet, teljesen megerdemelten
B
-
Jahno
veterán
Ráadásul nem ennyire egzakt, hogy lesz valami, haversrác az elsőről pont lecsúszott, feldobott egy pénzt és maradt hajnalig, az szépen kiadta.
Eleve kell egy hely, ahová célirányosan kimész vagy mező, mert ott az üstökössel pont lukra futottam, holott iránytűvel körbejártam a fél világot. Néha tudom merre van dél, másnap meg lukra futók mert előtte nem néztem a hátam mögé, ahol már nem legjobb a terep. Vagy felmentünk egy dombra felmérni, kellett volna még kb. 300 méter de haver nem bírta, feladtuk, mehetek vissza azért, hogy megnézzem jo-r valami asztróra.
Ha valami 100%bwk néz ki az sem az, múltkor egyik kinézett helyen megjelent egy akkugyár, masiknál kerítés, vagy csak vasút épült és egész éjjel kivilágították a fél világot.
Ezért én is kicsit irigykedem a hasonló fotósokrs akik bárhol bármikor egy pillanat alatt megjelennek és csinálják.
-
gorgo
őstag
Sokkal nagyobb esélyed lett volna.
Bp felől lehet, de az nem északra van, meg akkor látod így ha felhős. Ha haverok erősebben rugdalnak, akkor most lenne Budakeszi környékéről képem. Az előző gyengébb kivitel sok fotósnak meg van Pestről is. Ehhez képest Budakeszi jobb irányba áll és bőven sötétebb van, északi panorámát sem takarja ki semmi. Simán meg lett volna.
Magán Budaörsön a hegyekben sem látszik bele a város fénye, Budajenőnél meg úgy adja a terep, hogy alul minimál százalékban észak felé, talán Perbál, de már jó ég tudja.
Budajenő felé is néztem a káposztaföldeket, majd 10 év múlva előveszem az albumot és arra már pontosan tudjuk hova kell menni, vagy mi változott a városi fényekben:

Ott 30 kilométere körzetben baromi jól lehet lenni, Tök széle és Bajnán a káposztaföldek is rendben vannak, Gyermelynél meg tervem sem volt, megálltunk az úton és értelmezhető esti képek estek ki a semmi szélén.
Mondjuk jó volt, tekeregtem a faluban, térkép szerint jól nézett ki a faliu egyik oldala, Útról sorompóba futottam, másik irányból házak közt magánterület, fel sem írtam rendesen a térképre, hogy jó lesz-e valamire. Erre nem sokkal később kiderült, hogy haveromé a ház meg a telek fele
Oké, a fő baj az hogy én már túl lusta vagyok, ha pizsiben kapok értesítést fekvés előtt, ez már nem. Ilyenkor már csak egy 28 éves jó bőr lenne képes kipattanni...
-
Jahno
veterán
Ezek a vöröses fények pl. nálunk Bkeszin esélytelenek, felnézek az égre és meleg narancsos fényár ömlik Bp, Börs felől, de még Pátyot sem kell keresni hogy hol lehet...
Most mondjuk legalább volt olyan is Balaton környékén, meg Dunakanyarban, hogy telibe kárminpiros az ég. Valszeg azért attól is beájultam volna, na! Nekem a zöld aurora az 'igazi', havas tájjal. (Meg a fülemen egy Arcturus - Aspera Hiems Symfonia-val, lenne non plus ultra).Sokkal nagyobb esélyed lett volna.
Bp felől lehet, de az nem északra van, meg akkor látod így ha felhős. Ha haverok erősebben rugdalnak, akkor most lenne Budakeszi környékéről képem. Az előző gyengébb kivitel sok fotósnak meg van Pestről is. Ehhez képest Budakeszi jobb irányba áll és bőven sötétebb van, északi panorámát sem takarja ki semmi. Simán meg lett volna.
Magán Budaörsön a hegyekben sem látszik bele a város fénye, Budajenőnél meg úgy adja a terep, hogy alul minimál százalékban észak felé, talán Perbál, de már jó ég tudja.
Budajenő felé is néztem a káposztaföldeket, majd 10 év múlva előveszem az albumot és arra már pontosan tudjuk hova kell menni, vagy mi változott a városi fényekben:

Ott 30 kilométere körzetben baromi jól lehet lenni, Tök széle és Bajnán a káposztaföldek is rendben vannak, Gyermelynél meg tervem sem volt, megálltunk az úton és értelmezhető esti képek estek ki a semmi szélén.
Mondjuk jó volt, tekeregtem a faluban, térkép szerint jól nézett ki a faliu egyik oldala, Útról sorompóba futottam, másik irányból házak közt magánterület, fel sem írtam rendesen a térképre, hogy jó lesz-e valamire. Erre nem sokkal később kiderült, hogy haveromé a ház meg a telek fele
Új hozzászólás Aktív témák
-
85526 - 85401
85526 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Thomson Neo HUN14C-4BK128 notebook (új, bontott csomagolás)
- Iphone 17 Pro 256 GB, Független USA. Esim. Új.
- Lenovo ThinkPad X13 i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD Win11 Pro Jó akku
- Garanciás Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen 7 7435HS, 16GB RAM, RTX 4050 105W kevesebb mint 3 napos használat
- Eladó újszerű Samsung A57 8/256 GB független készülék, dobozában garanciával.
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0398)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB Kingston HyperX Fury 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 3471 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dobozos! PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - GIGABYTE B650 EAGLE AX Alaplap
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Csoda, hogy benne van a teteje, mert kicsit nehéz tájolni. Most nézem a többi képet, hogy mégis melyiket csináltam a tövéből és melyiket a járdaszigetről. Mondanám öregfater után szabadon, hogy occsó játék hülyegyerekeknek, de összességében elég drága mulatság. Most megyek vidékre borozni, beraktam újabb 5 tekercs filmet, hátha találok valamit.

elsőre át is siklottam ezen. Ahova pár hónapja beugrottunk (november végén), ott vagy még, vagy máshol?
fura!

Azért van pár bevált sör tőlük, de semmi újdonság.