- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
mephi666 #39179 üzenetére
Úgy úgy!
Mondom, én még annyira is morbid vagyok, hogy van néhány film, amit kizárólag VHS szalagról láttam eddig
Valahogy nekem azzal van meg az igazi hangulata, élménye bizonyos filmeknek és ezeket időnként, évente 1-2 alkalommal előveszem (van rengeteg műsoros, gyári VHS-em, nem vagyok már annyira fiatal). Igaz, ezeket kisebb, "hozzáillő" TV-n szoktam nézni. Na de ez már tényleg nagyon más téma.
Amúgy jah, a nagyon szép, modern természetfilmek mellett még nálam is a konzol, aminél viszont pont, hogy a legjobb minőség tetszik, maxra állított játékmóddal (Xbox One X, Forzázni szoktam).
De a normál mai sorozatokat, filmeket inkább 24fps, nem tökéletesített képpel nézem. Legyen normális mozihangulata.
Viszont: fentvannak most a Disney+ -on az Alien filmek (a régiek is az új sorozat mellett). Tegnap néztük feleségemmel a 2. részét. Azon viszont ledöbbentem, hogy mennyire brutálisan jó minőségű, elképesztően tűéles és tiszta a kép, nem is értettem! Pedig '86-os film! Hogy a bánatba lehet ez? Feljavított verzió lehet?
Ezen az új, nagy TV-n most nagyon meglepett, hogy mennyire jó minőségű. Még a feleségem is szóvá tette, pedig ő kevésbé érzékeny erre, de ő hozta szóba, hogy milyen jó minőségű.
-
szoltan70
tag
válasz
mephi666 #38967 üzenetére
Elállítva nem lett semmi, nyaralni voltam egy hétig, nem volt használatban. Kábel gond nem lehet, hiszen a saját streaming appokkal is gond van, nem csak Xbox alól. Beállításokat 77-szer megnéztem, ugyan úgy van minden, ahogy a Vhiktortól megvett beállítások leírásában.
-
lemmy9
őstag
válasz
mephi666 #38628 üzenetére
Igen jó lenne, ha jó lenne. Lehet, rosszul fogalmaztam.
Ugyanaz, de van hogy nem pont ugyanaz a beállítás marad a streamingeken sőt a Youtubeon is, mint a TV bemeneten beállított érték. Ha felhúzom a streamingeken , akkor a Tv bemeneten is felmegy, de nem a felhúzott értékre, hanem egy random magasabbra, káosz szerűen. C805/486fw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Kézilabda topik
- Gitáros topic
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- SAMSUNG (QE55Q67D) 140CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest