- ASUS notebook topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Gyorsindításnál megoldható lenne, hogy bármilyen másik gombra bekapcsoljon, infra nélkül. Mert olyankor nem áll le teljesen és smart home -mal is kapcsolatban van, ha éppen nincs elcseszve szoftveresen...
Nem tudom próbálta -e már valaki olyankor, hátha bekapcsol másra is. Pl. számozott gombokra. Bár gondolom nincs túl sok esély.
-
lemmy9
őstag
Igen, köszönöm ezt láttam az Alzán is, de több helyen azt írja, hogy a 855,755-höz való. Kérdés, hogy működik-e a 805-tel.
Max visszaküldöm.
Más. Nem volt még TCL-em. Napokon belül megjön egy 85c805, para van, hogy esetleg bemutatótermi, vagy javított darab. Van fólia az elején gyárilag? Vagy csak zacsi? Az üzemidőhöz a menüből, vagy valami gombkombóval férek hozzá? -
T 1000
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a választ! Sajnos nekem a Ts, meg a PVR elég core funkciók, erről nem tudok lemondani és csak ezen a rostán esne ki a TCL és lenne Hisense, de jobban szeretnék Google TV-t Vidaa helyett, így minden megoldás érdekel. Azt lehet tudni, hogy pl egy 50C655 megmókolható-e más régió választással, hogy ezek a funkciók működjenek?
-
mlkcy
csendes tag
köszi!
Németország volt a régió, átállítottam. Elvileg akár 48 óra is lehet a frissítés. (a fiókban már megjelent magyarország)közben beléptem egy másik fiókkal is (ennél magyarország volt a régió), a beállításoknál kérdezte mi a preferált app, ott volt a Max is, rányomtam, letöltöttem. ez működik
a skyshowtime továbbra sem elérhető, nem értem...
már azon gondolkodom hogy olyan email címet hozok létre ahol biztosan (?!) támogatja a TCL az appokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest