- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Mindkét alkalmazással van gond rendszeresen.
Időközönként ha frissítésük nem segít, akkor le kell törölni és újra feltenni.
Ez nem telefon függő mert más készülékeken sem mennek rendesen néha.
Legutóbb Apple készüléken az Auchan alkalmazás nem ment egyáltalán - még szerencse, hogy a kódja le van mentve a "kártyák/tárca" alkalmazásba illetve volt róla képernyő fotó is.
Szóval ez nem a telefon hibája.Csak nekem az a furcsa, hogyha nem megy a cib alkalmazás akkor a Lidl alkalmazás se, mintha összeakadna a két app.
Minden más működik a telefonon, most ebben a pillanatban nem megy azért vagyok itt
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
Gondoltam megkerdezem mitől lehet az, hogy elég sűrűn nem indulnak el az appok a telefonon vagy csak jó hosszú idő után?
Ilyenkor mindig megpróbálom minden más futó appot leállítani és megint próba de semmi, majd egy ujrainditas után normálisan elindul az alkalmazás gondolok itt a cib bank alkalmazásra vagy a Lidlplusra, ha nem megy a cib akkor a Lidl se és fordítva is igaz, mi lehet a gond?
Segítő válaszokat előre is köszönömMindkét alkalmazással van gond rendszeresen.
Időközönként ha frissítésük nem segít, akkor le kell törölni és újra feltenni.
Ez nem telefon függő mert más készülékeken sem mennek rendesen néha.
Legutóbb Apple készüléken az Auchan alkalmazás nem ment egyáltalán - még szerencse, hogy a kódja le van mentve a "kártyák/tárca" alkalmazásba illetve volt róla képernyő fotó is.
Szóval ez nem a telefon hibája. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Gondoltam megkerdezem mitől lehet az, hogy elég sűrűn nem indulnak el az appok a telefonon vagy csak jó hosszú idő után?
Ilyenkor mindig megpróbálom minden más futó appot leállítani és megint próba de semmi, majd egy ujrainditas után normálisan elindul az alkalmazás gondolok itt a cib bank alkalmazásra vagy a Lidlplusra, ha nem megy a cib akkor a Lidl se és fordítva is igaz, mi lehet a gond?
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
szetib
tag
Más is észlelte már, mennyire megugrik az üzemidő 4g-n 5-el szemben?!? Használatban nem érzem lassabbnak, de durva (25-30%) a különbség. Persze ez hálózat függő, Voda hollandia, nem vettem észre, hogy az 5g lefedettség gyenge lenne, de mégis. Előző telóm snapdragon 870-es volt, ott nem volt érezhető különbség.
Szerintem ez egyértelmű, a korábbi telefonok is ilyenek voltak, csak az akku kapacitással "hozzászoktunk". 2G -> 3G,
3G -> 4G, most meg amit leirtál. A hírekből meg látható, hogy jönnek a nagyobb kapacitású akksik, tehát a tendencia hasonló lesz/marad. -
SkylineGTR76
tag
Más is észlelte már, mennyire megugrik az üzemidő 4g-n 5-el szemben?!? Használatban nem érzem lassabbnak, de durva (25-30%) a különbség. Persze ez hálózat függő, Voda hollandia, nem vettem észre, hogy az 5g lefedettség gyenge lenne, de mégis. Előző telóm snapdragon 870-es volt, ott nem volt érezhető különbség.
-
ANDROID???
addikt
-
Sn00k
veterán
Mekkora nagy "baj".

Te jól vagy amúgy? Minden ok?
-
ANDROID???
addikt
Na, akkor a fő fontos kérdés, meddig van frissítés és hogyan oszlik az el??
-
ANDROID???
addikt
Mekkora nagy "baj".

-
Sn00k
veterán
-
ghiottone
nagyúr
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Jo szerintetek a teló? Szemezgetek vele! Könnyű és ezért választanám!
-
Sn00k
veterán
Hi all
Vettem egy edge 70-et viszont olyan problémába ütköztem, hogy zárolt képernyőnél ha kapok egy üzit pl: whats up nincs hang nem hallom ha írtak. Ha flemelem ott már látom az ikont de ez így nem jó nekem, már mindent átnéztem nem volt korábban motom, de gondolom ezt meg lehet oldani de valahogy nem jövök rá. Tudna valaki infót adni, mit próbáljak még ? THX
-
ANDROID???
addikt
Esim nincs, AA van.
Nem is lesz e sim.
-
SkylineGTR76
tag
-
ghiottone
nagyúr
Állítólag frissül, nem automatán, de kereséssel igen. Amúgy belakva minden pöpec, ráadásul 12 Gb-os. Ez így konkrétan félárban volt, megért egy próbát.
Ez eddig jól hangzik.
Android auto, esim? Az szokott még hiányozni altalaban más márkák kínai verzió esetén. Mondjuk, az AA ezek alapján mehet. -
SkylineGTR76
tag
Állítólag frissül, nem automatán, de kereséssel igen. Amúgy belakva minden pöpec, ráadásul 12 Gb-os. Ez így konkrétan félárban volt, megért egy próbát.
-
ghiottone
nagyúr
Akit az ár tart vissza: a kínai piacos verzió x70 Air , 12/256 Gb, global rommal (edge 70ként jelenik meg a szoftverben) 5 számjegyű Ft-ért kézben van... Tudom kérdés a gari, de ennyiért lenyelem (amúgy megbízható a bolt, Spanyolországból postázzák). Adapter is van a dobozban. Google pay parázik (root), de van helyette működő tárca. Best buy!
Nem is a gari, hanem a firmware és a frissítés. Kíváncsi lennék arra a kínai modellre, amire felhegesztették a "global rom"-ot...
-
Gábor-KJ
őstag
Akit az ár tart vissza: a kínai piacos verzió x70 Air , 12/256 Gb, global rommal (edge 70ként jelenik meg a szoftverben) 5 számjegyű Ft-ért kézben van... Tudom kérdés a gari, de ennyiért lenyelem (amúgy megbízható a bolt, Spanyolországból postázzák). Adapter is van a dobozban. Google pay parázik (root), de van helyette működő tárca. Best buy!
Ez a bestbuy-tól igencsak messze van...
-
SkylineGTR76
tag
-
Gábor-KJ
őstag
-
pietrrr
senior tag
Sima edge 60 vagy edge 60 pro volt előtte?
Kinézeten, flat kijelzőn kívül mik az említendő különbségek?
Miért váltottál olyan gyorsan a 60-ról?
Köszi a választ előre is!
-
ANDROID???
addikt
Pwm
Semmi mást nem tudok felhozni negatívumként. -
ghiottone
nagyúr
-
Oldfoksz
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
-
Oldfoksz
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
Elbúcsúzok a topicktól. Most ideiglenesen egy Honor Magic7 Pro-ra váltottam, amíg nem lesz elérhető a Signature.
-
espi38
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
-
espi38
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
-
espi38
őstag
Hát a fogadalom az nekem is sokszor meg van, főleg az asszonyka előtt

Előtte edge 60 volt és kB 3-4 hónapot használtam ,aztán megjelent az edge 70 és végem volt
-
Loik
aktív tag
Lehet, csak belefutottam néhányba, amikor a tokot rendeltem. Amúgy sem szívesen rendelek már külföldről nagyobb értékű műszaki cikket.
espi38 Decemberben vettem a G86-ot és megfogadtam, hogy fél évig biztosan marad.
--------
Amúgy tök jó, hogy vence már nem uralja a Moto topikokat.
-
espi38
őstag
Ja igen az enyém 12/512GB verzió.
Én nem várnák egy percig se a vételel. Ahogy eladtam az előző telom, rohantam az edge 70 ért és ez még Karácsony előtt volt -hozzá kell tennem egyáltalán nem bántam meg
-
ghiottone
nagyúr
-
Loik
aktív tag
-
espi38
őstag
-
Loik
aktív tag
-
espi38
őstag
-
Loik
aktív tag
PWM-re szerencsére nem vagyok érzékeny. A Signature nekem az eddigiek alapján az LTPO panel miatt nagyon szimpatikus, jó barátja lesz az 5200 mAh-s akkunak. Még az is lehet, hogy amíg nem lesz emészthető ára, addig elfogyasztok egy Edge 70-et.
-
espi38
őstag
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
espi38
őstag
Végre pörög a topic

-
Loik
aktív tag
Már megint ezek a negatív hullámok.
De amúgy az eladások tényleg visszaestek. A 15-ös nem igazán előrelépés, a Hasselblad kooperációt elengedték. + amúgy hülyék lesznek elismerni, hogy ja, lassan bezárjuk a boltot, ha még el kell adni a meglévő modelleket + le van fejlesztve a 16. Szerintem tuti az Oppo szépen lejjebb pozicionálta az OP-t és majd kiderül megmarad-e.Részemről meg a Signature is játszik, de az horror áron fog nyitni, karácsonyig nem lesz jó vétel.
-
ghiottone
nagyúr
Már megint ezek a negatív hullámok.
De amúgy az eladások tényleg visszaestek. A 15-ös nem igazán előrelépés, a Hasselblad kooperációt elengedték. + amúgy hülyék lesznek elismerni, hogy ja, lassan bezárjuk a boltot, ha még el kell adni a meglévő modelleket + le van fejlesztve a 16. Szerintem tuti az Oppo szépen lejjebb pozicionálta az OP-t és majd kiderül megmarad-e. -
Gábor-KJ
őstag
-
Loik
aktív tag
-
espi38
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
-
espi38
őstag
-
Loik
aktív tag
Jó, azért nyárig még piacra fog kerülni ez-az (nem csak Motorola). De a már piacon lévő modellek közül is csak egy lehetséges opció az Edge 70, mert pl. a OnePlus 13R is benne van a pakliban.
-
espi38
őstag
Hát igen,jó ideje hirdeti már a készüléket-fogalmam nincs miért nem veszik át tőle-pedig a hivatalos árához képest nagyon jó árban adja.
Hidd el nagyon nem bánod meg ha megveszed a típust.
-
Loik
aktív tag
Nagy ugrás. Akkora már talán lejjebb is megy az ára.
Nagyon sok telefonom volt, devez visz mindent. Jó kézbe venni, minősége számomra max-konkrétan nem tudok rosszat mondani róla.
Nagyon jó választás, ha kezdő árát jól indította volna a Motorola akkor majdnem, hogy minden kézben ez lenne - na jól van túloztam egy kicsit
Igen, arra számítok, hogy fél év múlva 220-230 körül már elérhető lesz. Amúgy ha nem lenne most sok kiadásom, megvenném ghiottone fórumtárstól.
-
espi38
őstag
Nagy ugrás. Akkora már talán lejjebb is megy az ára.
Nagyon sok telefonom volt, devez visz mindent. Jó kézbe venni, minősége számomra max-konkrétan nem tudok rosszat mondani róla.
Nagyon jó választás, ha kezdő árát jól indította volna a Motorola akkor majdnem, hogy minden kézben ez lenne - na jól van túloztam egy kicsit
-
Loik
aktív tag
Nyáron tervezem az upgradet G86-ról, az Edge 70 nagy esélyes. Tokot már rendeltem hozzá eBay-ről.
-
espi38
őstag
Úgy látom ez a topic nem igazán pörög-ha mi nem pötyögünk valamit akkor nagy a csönd

Valószínűleg nem jött be Motorolának ez edge 70 piacra dobása-hiába kecsesség nagyon drága lett a típus.
Ezzel a hardverrel tudással 200 ezer körüli árat kellett volna belőni a Motorolának
-
ghiottone
nagyúr
Érkezett egy combos, 1,45Gbos frissítés. Hiányoltam is a decemberi frissítést:
-
espi38
őstag
Hát sajnálom,mert nagyon jó dolog.
Lehet kipróbálom más tárcsázóval hátha nem fordul el a kijelző.
Köszönöm a válaszod
-
ghiottone
nagyúr
-
espi38
őstag
Szia! Az enyémben nincs ilyen opció, pedig Android 16 van rajta - érdekes

-
ghiottone
nagyúr
Végre a Google Tárcsázóban elérhető lett a portré mód kényszerítése. Nem tudom, hogy az android 16 miatt, de az Oppo Find X9 és az Oneplus 13-asnál is ugyanúgy elforgott a tárcsázó hívás közben. Az is lehet, hogy az alkalmazás hülyesége volt ez, de idegesítő volt mindegyik telefon esetén, hogy raknám le és fekvő módban van a hívás. Szóval a tárcsázóban a Beállítások - megjelenítési beállítások alatt:
-
Gábor-KJ
őstag
Igen - fent vannak a kedvencek.
Talán egyszer nem jelent meg még valamelyik frissítés alkalmával - aztán vissza is jött.
-
ghiottone
nagyúr
Nekem is szimpatikus a készülék, de...
Azt meg tudod nézni, hogy Android Auto tárcsázóban(telefon alkalmazásban?) látszanak-e a kedvenc névjegyek?
Edge 40-em van + a családban van Edge 30 Neo is, de egyiknél sem működik a dolog.
Moto G *, Edge 50 *, stb modelleknél ugyanez a hiba megvan/volt: linkIdeje lenne kijavítani (ha már a korábbi modelleken nem, legalább az újakon).
Igen. Leellenőriztem, nálam látszódik az összes kedvenc névjegy. Edge 60 Prok is amik voltak nálam azoknál sem emlékszem, hogy nem lettek volna ott. Egy S-Crossban néztem meg.
-
adabra
senior tag
Nekem is szimpatikus a készülék, de...
Azt meg tudod nézni, hogy Android Auto tárcsázóban(telefon alkalmazásban?) látszanak-e a kedvenc névjegyek?
Edge 40-em van + a családban van Edge 30 Neo is, de egyiknél sem működik a dolog.
Moto G *, Edge 50 *, stb modelleknél ugyanez a hiba megvan/volt: linkIdeje lenne kijavítani (ha már a korábbi modelleken nem, legalább az újakon).
-
ghiottone
nagyúr
Boldog Karácsonyt! 🎁🎄
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Teljesen ÚJ - iPhone 17 Pro 256 GB Kártyafüggetlen - Fóliás - 0 ciklus - Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akksi, szép állapot, 12 hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Csak kipróbált!!! JONR X1 Max 20000 Pa Automata állomás LiDAR + AI
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest