- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kíváncsi lennék egy C6K-C7K összehasonlításra, a kisebbik modell mennyire marad el...
-
válasz
rainman72
üzenetére
Albertfalvai Euronicsban ki van rakva egymás mellé mindhárom, alaposan bevizsgáltam mindegyiket: C7K-nak a nagyobb fényereje azonnal feltűnik, de feleslegesnek érzem.
P8K és C6K között talán van egy árnyalatnyi különbség, de ez szvsz max. egy sötétebb szobában szúrna szemet, a sima QLED is baromi jó. Árban ugye 65P8K kábé az 55C6 szintjén mozog, szóval elég nagy dilemma.
3.5mm-es jack mindegyikről hiányzik, hogy a fene megenné a tervezőket.
-
Van egy film, 1,45-nél megdöccen egy pillanatra, visszaküldöm
Trú.
#39051 snyper990
Persze mindenki eldönti, hogy mennyi kockázatot vállal, pl. megbízik-e vakon egy készülék által a telepítendő firmware-en végzett vizsgálatban, aminek egyébként konkrét példákat lehet találni a hibás működésére. Nyilván az esetek túlnyomó többségében nem így alakul ... De ahhoz szükséges a teljeskörű tájékoztatás, aminek a része a kockázatok ismertetése is szerintem. Én csak ennyit írtam.
Tehát Te minden készülékeden, minden gyártó esetében kételkedsz a frissítések tartalmában, és ellenőrzöl?
Okoskarperectől és -hűtőgéptől az elektromos autóig és kerékpárig?
Gyári firmware helyett jobban bízol az innen-onnan összegereblyézett, ki tudja honnan származó negyedéves frissítésekben?
És melyik gyártó vállal ilyen "teljeskörű tájékoztatást"? -
Üdv!
Kisebb C645-ös modelleknél működik a Game Accelerator fícsör, vagy ez csak 55" mérettől elérhető?
-
-
válasz
DaemonX
üzenetére
Dulva' vas, grats hozzá.

Euronicsban nézegettem az idei TCL-eket, nekem már a P8K és C6K modellek is bőven megfelelnek, de ez még komolyabb lehet: 2048 zóna, 3000 nit, 6000:1 kontraszt, stb.A betekintési szögek milyenek, illetve a hirdetett "Anti-reflective filter" meggyőző?
-
Vadiúj 85P8K aprón most -30%.
-
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Köszi a tippet, jónak tűnik, bár valami szálcsiszolt megoldás még jobb lenne!
-
-
TCL 75QM6K Rtings Review
Nem rossz alsó-közép TV, játékos funkciókkal; vajon melyik hazai modellnek felel meg? -
válasz
rainman72
üzenetére
43PUS7956 mellé most jött egy 43PUS8506, szóval annyira nem sürgős.
50C655-öt terveztem, de a lebutított fícsörök miatt inkább az 50C805 jött volna képbe... hát ehelyett már az idei modellek közül fogok választani, valszeg' az ünnepi szezonban.P8K/T8C lenne az ideális, de az pont nincs 50"-ban, szóval az eddigiek alapján valszeg' C6K, azaz Q6C lesz a befutó.
-
Telex TCL-körkép:
Ezek a tévék akkorák, hogy rá se férnének a nappalim falára
Nocsak, valaki onnan is olvassa a PH! fórumot?
-
Displayspecificationt most elárasztották a 2025-ös ismertetők, lesz választék.

TCL P6K aka V6C (2025 4K LED HDR TV)
TCL P7K (2025 60Hz QLED TV)
TCL P8K (2025 120Hz QLED TV) - csak ebből nem érkezik 55"-nél kisebb modell.
TCL C6K, C6KS, aka Q6C (2025 QD-Mini LED TV)
TCL C7K (2025 Premium QD-Mini LED TV) -
-
válasz
blueye
üzenetére
aram01-nek az van, a legnagyobb méretben. Irigykedek is.
Minél többet nézegetem ezt a típust, annál szimpatikusabb: nem miniLED, "csak" egy jobb QLED, a drágább modellek szinte összes okosságával, játékos támogatással, alapnál jobb hangrendszerrel (mondjuk külső hangszórót használnék).
Egy baja van, nem gyártják 50"-os méretben.
-
válasz
bbubby00
üzenetére
Q60, az a fapad QLED Samsungnál, és gondolom régebbi széria, Q60B, Q60A... mondjuk egy pontos modellszámmal többre mennénk.

Ezt a szintet szvsz simán hozza egy 85C655, nyugodt szívvel venném.
De ha ennyi pénzt kiadsz, és ilyen sokáig megtartanád, akkor megfontolnám a picivel drágább opciókat is: 85C655, 85T8B, 85C805. -
-
-
Igen, a kicsomagolást, fizikai munkát csinálhatná Ő, Te meg a tesztet + előadást.
-
válasz
noblem1983
üzenetére
5 év garipromó volt a kérdés, nem az, hogy melyik modell hol kapható.
B4-re főleg nincs 5 év gari. -
válasz
TheMartin03
üzenetére
Alza, eMag, Tkom.
Lassan bele lehetne írni a topik nyitóba...
-
válasz
showtekk
üzenetére
65C745, 65C805 natívan tudja a 144Hz-es képfrissítést, előbbi FALD, utóbbi miniLED.
75C655 pedig 1440p felbontás mellett, alap QLED, de Superwide Gameview-t is tud PC-vel (21:9, 32:9 képarány).
65C655PRO pedig FALD, 1440p@120Hz-et tud, és Superwide Gameview-t is.Displayspec TCL Compare, itt a panel fényerejét, kontrasztját is látod + hangszóróban is van különbség.
300k HUF környékén van választék, 5 év garival vedd eMAG, ALZA, TCom hármastól!
Legjobb lenne, ha megnéznéd egy nagyobb Euronicsban, ott általában többet is kiállítanak (Savoya Park pl.). -
válasz
Kriszbet
üzenetére
Ez nagyon igaz: Android/Google TV rendszernél gyárilag minden szir-szar aktiválva van, kapcsolódik, "segíteni akar Neked", stb. Leginkább a kapacitást foglalják.
Képjavító eljárások is sokszor többet rontanak, mint amennyit használnak.Le kell gyalulni, le kell tiltani mindent, amit nem használsz aktívan, marad össz-vissz: streaming appok, kodi/lejátszó, yt alkalmazás, esetleg XBOX/egyéb gaming app, plusz ha van még 1-2 egyedi cucc, amire a júzernek szüksége van, akkor még az. De ennyi.
Elfér a kezdőképernyőn.Egyszer kell megcsinálni, aztán helló. Csak a júzerek többsége tesz rá magasról.
Tisztelet a kivételnek. -
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Tévéken is elérhető a Médiaklikk
Engem inkább a mindigTV érdekelne... -
Review: 115" TCL X955 Max
Nyilván baromi jó cucc, de kár a 2db HDMI 2.1 csatlakozóért. -
Van itt olyan felhasználó, akinek a C805 jól működik a tévéje a gyári, nem innen-onnan letöltött firmware-el?
Kicsit úgy tűnik, mintha nem létezne ilyen egyén...
-
válasz
bigrob
üzenetére
Nem x@roztál. Én a 75C645-ön rágódtam, de reálisan nézve nem lenne kihasználva és nehezen férne el, inkább egy 50"-os... még eldöntöm az 5 éves promóció végéig, hogy C645, vagy C805 legyen. Nem biztos, hogy megér nekem 1.5x felárat.
#28556 bigrob
Így kell csinálni... de nálam sajnos tényleg nem fér el, pedig 75" sem rossz! -
Üdv!
A C645-ös modellek a 1080p-s, 1440p-s jelet mekkora minőségromlással jelenítik meg?
Gondolok itt akár konzolokra, akár PC-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest