- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCL C8K (QM8K) - FlatpanelsHD review
Betekintési szögek jobbak lettek a WHVA panellel, de kicsit furcsa, hogy ennyi dimming zone-al is észrevehető a blooming... lehet hogy túlérzékenyek már a srácok.
A 2db HDMI 2.1 port viszont elég csumpi. -
válasz
rainman72 #38157 üzenetére
Igen, ami a P8K megfelelője, ahogy azt a modell részletes adatlapján láthatod, illetve displayspecen is.
-
TCL 2025 TV line-up - FlatpanelsHD
Úgy tűnik, a T8B után megint kapható lesz sima QLED gaming TV a P8K modellekkel.
Meggondolandó, itt nincs gond a dimming zónákkal... -
Hmm... most nézem, durva a 115C7K felára a 98"-osokhoz képest.
Még durvább, ha azt nézem, osztrák MM-ből jóval olcsóbb lenne. -
Sőt. TCL 75C655 most 260k HUF 5 év garival... az nagyonnemrossz, ha valakinek megfelel a képminősége.
-
Aprón most mintha lenne egy 98C805, ócsóér'.
-
A lényeg, hogy a legtöbb méretben lesz választék, csak türelem kell ide!
-
Rögtön egy akciós 50C6KS 2025-ös példány...
-
-
TCL 75QM6K Rtings Review
Nem rossz alsó-közép TV, játékos funkciókkal; vajon melyik hazai modellnek felel meg? -
válasz
rainman72 #36417 üzenetére
43PUS7956 mellé most jött egy 43PUS8506, szóval annyira nem sürgős.
50C655-öt terveztem, de a lebutított fícsörök miatt inkább az 50C805 jött volna képbe... hát ehelyett már az idei modellek közül fogok választani, valszeg' az ünnepi szezonban.P8K/T8C lenne az ideális, de az pont nincs 50"-ban, szóval az eddigiek alapján valszeg' C6K, azaz Q6C lesz a befutó.
-
Telex TCL-körkép:
Ezek a tévék akkorák, hogy rá se férnének a nappalim falára
Nocsak, valaki onnan is olvassa a PH! fórumot? -
Displayspecificationt most elárasztották a 2025-ös ismertetők, lesz választék.
TCL P6K aka V6C (2025 4K LED HDR TV)
TCL P7K (2025 60Hz QLED TV)
TCL P8K (2025 120Hz QLED TV) - csak ebből nem érkezik 55"-nél kisebb modell.
TCL C6K, C6KS, aka Q6C (2025 QD-Mini LED TV)
TCL C7K (2025 Premium QD-Mini LED TV) -
-
válasz
blueye #36061 üzenetére
aram01-nek az van, a legnagyobb méretben. Irigykedek is.
Minél többet nézegetem ezt a típust, annál szimpatikusabb: nem miniLED, "csak" egy jobb QLED, a drágább modellek szinte összes okosságával, játékos támogatással, alapnál jobb hangrendszerrel (mondjuk külső hangszórót használnék).
Egy baja van, nem gyártják 50"-os méretben. -
válasz
bbubby00 #36007 üzenetére
Q60, az a fapad QLED Samsungnál, és gondolom régebbi széria, Q60B, Q60A... mondjuk egy pontos modellszámmal többre mennénk.
Ezt a szintet szvsz simán hozza egy 85C655, nyugodt szívvel venném.
De ha ennyi pénzt kiadsz, és ilyen sokáig megtartanád, akkor megfontolnám a picivel drágább opciókat is: 85C655, 85T8B, 85C805. -
-
-
Igen, a kicsomagolást, fizikai munkát csinálhatná Ő, Te meg a tesztet + előadást.
-
válasz
noblem1983 #31955 üzenetére
5 év garipromó volt a kérdés, nem az, hogy melyik modell hol kapható.
B4-re főleg nincs 5 év gari. -
válasz
TheMartin03 #31941 üzenetére
Alza, eMag, Tkom.
Lassan bele lehetne írni a topik nyitóba... -
válasz
showtekk #30010 üzenetére
65C745, 65C805 natívan tudja a 144Hz-es képfrissítést, előbbi FALD, utóbbi miniLED.
75C655 pedig 1440p felbontás mellett, alap QLED, de Superwide Gameview-t is tud PC-vel (21:9, 32:9 képarány).
65C655PRO pedig FALD, 1440p@120Hz-et tud, és Superwide Gameview-t is.Displayspec TCL Compare, itt a panel fényerejét, kontrasztját is látod + hangszóróban is van különbség.
300k HUF környékén van választék, 5 év garival vedd eMAG, ALZA, TCom hármastól!
Legjobb lenne, ha megnéznéd egy nagyobb Euronicsban, ott általában többet is kiállítanak (Savoya Park pl.). -
válasz
Kriszbet #29505 üzenetére
Ez nagyon igaz: Android/Google TV rendszernél gyárilag minden szir-szar aktiválva van, kapcsolódik, "segíteni akar Neked", stb. Leginkább a kapacitást foglalják.
Képjavító eljárások is sokszor többet rontanak, mint amennyit használnak.Le kell gyalulni, le kell tiltani mindent, amit nem használsz aktívan, marad össz-vissz: streaming appok, kodi/lejátszó, yt alkalmazás, esetleg XBOX/egyéb gaming app, plusz ha van még 1-2 egyedi cucc, amire a júzernek szüksége van, akkor még az. De ennyi.
Elfér a kezdőképernyőn.Egyszer kell megcsinálni, aztán helló. Csak a júzerek többsége tesz rá magasról.
Tisztelet a kivételnek. -
válasz
Öcsielvtárs #28958 üzenetére
Tévéken is elérhető a Médiaklikk
Engem inkább a mindigTV érdekelne... -
Review: 115" TCL X955 Max
Nyilván baromi jó cucc, de kár a 2db HDMI 2.1 csatlakozóért. -
Van itt olyan felhasználó, akinek a C805 jól működik a tévéje a gyári, nem innen-onnan letöltött firmware-el?
Kicsit úgy tűnik, mintha nem létezne ilyen egyén... -
válasz
bigrob #28554 üzenetére
Nem x@roztál. Én a 75C645-ön rágódtam, de reálisan nézve nem lenne kihasználva és nehezen férne el, inkább egy 50"-os... még eldöntöm az 5 éves promóció végéig, hogy C645, vagy C805 legyen. Nem biztos, hogy megér nekem 1.5x felárat.
#28556 bigrob
Így kell csinálni... de nálam sajnos tényleg nem fér el, pedig 75" sem rossz! -
Üdv!
A C645-ös modellek a 1080p-s, 1440p-s jelet mekkora minőségromlással jelenítik meg?
Gondolok itt akár konzolokra, akár PC-re... -
Köszi a tippet, böngészős/csetelős remótnak tök jónak tűnik!
Én valami teljesen fapadot keresek, pl. ilyet vagy ilyet, mivel amúgy is csak okosrendszert, streaming appokat használnám egy TV-n... valami olyasmit, mit a Samsungok-é, vagy az AppleTV / Google távirányítója.Esetleg valami powered USB elosztóval érdemes lehet próbálkozni, ahol az egyik ágon egy töltőfej adja a kakaót a stick-nek, a másik ág meg megy a TV-be.
-
válasz
Parmezan77 #27603 üzenetére
Oks, csak én még nem láttam erről tesztet, bemutatót.
-
válasz
Parmezan77 #27559 üzenetére
Ezt honnan vetted?
Én a kisebb modelleknél is látom a Game/Motion Accelerator 120 fícsört, ill. a 98"-os átlójú alapból 144Hz-es, és ott ugye 240Hz-re gyorsít.
TCL
Displayspec
FlatpanelsHDEz Samsung-os beidegződés lehet, ott tényleg lebutítják a 43-50"-os modelleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest