Új hozzászólás Aktív témák
-
szoltan70
tag
Igen, biztos, hogy a szoftver hülyül meg valamitől. Hardver kizárt mert Xboxon kikapcsolva a DV-t HDR10-zel gyönyörű a kép. Egyébként fakó (ahogy Plex appból NAS-ról lejátszva is) Stream appokból meg ez a zöld/lila.
Amiket írtál, mind eljátszottam a régivel de nem változott, azért vettem ezt. -
mikrofon
veterán
Kizártnak tartom hogy a TV hibája legyen kétszer egymás után ráadásul pár hónapon belül. Max azt tudom elképzelni hogy a kábel vagy a lejátszó hibás és hibát generál a Tv bemenetén.
Ez a jelenség egyértelműen úgy néz ki mint amikor dv tartalmat nem DV-ként jelenít meg a TV, tehát hiányzik az az információ a tv számára hogy ez DV, vagy nem kompatibilis az információ..... Sokkal inkább azt gondolom hogy valami el lett állítva, valami elállítódott. -
mephi666
nagyúr
...vagy adott forrásra pl a gyerek eltolja az rgb skálát, mert szeretné, ha fater venne egy új tv-t
(...legutóbb bejött)
...én valami ilyenre gondolok, hogy egyes forrásokra időnként valami behülyíti a képbeállításokat
vagyis ha jobban belegondolok 6-7 éve szereztem android boxot a 15 éves samsungunkhoz, amivel gyönyörű volt a kép, majd amikor váltottunk a tu8002-re, annál alapból ilyen "rózsaszínes" lett minden... állítgatnom kellett rajta valamit, hogy megjavuljon (vagy kábelcsere kellett?), majd eladtam a boxot, mert a tv-re alapból lett plex app, ami a lényeg volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest