Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gabber01 #40020 üzenetére
Francia oldalon az adatokat elnevézve a C89K eltér a C7K -tól, de csak 65 coltól. Az 55 colos modell tényleg olyan, mintha egy átnevezett C7K lenne.
Más országot nézve, ahol hivatalosan elérhető a C89K, nem feltétlen van 55 colos méret. Pl. Izraelben is 65 coltól indul.
Kár, hogy a TCL is ennyire a kavar a modellekkel...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
proradeon #40017 üzenetére
Valószínű az 55 colos egy butított változat. Felette már más paraméterek vannak. De az is előfordul, hogy a hivatalos oldalon lévő adatok pontatlanok.
Izraeli oldalon is elérhető a C89K.
Egyébként ilyen is előfordul, hogy egy bizonyos méret alatt nem hozza azokat az adatokat, amit a nagyobb tesók. Csak ez általában 55 col alatt van így. Erre a méretre nem jellemző...
-
gabber01
addikt
Minden jel arra utal, hogy az 55"-os c89k csak egy átcímkézett c7k. A specifikációja tökéletesen egybevág azzal és semmi köze nincs a valódi c8k sorozathoz, ami egyébként is csak 65"-től kezdődik igazából. A francia oldalt eltekintve más tcl oldalakon meg sincs említve 55"-os kiadás, nem véletlenül.
Kár erről vitázni.
Az 55C89K nem a C8K sorozathoz tartozik technikailag, sem a kijelző képességei, sem a wifi, sem az audio tulajdonságai nem azt tükrözik. Hovatovább az ára sem, aminél jobb indikátor nem is kell. -
válasz
Vhiktor #40014 üzenetére
Az mondjuk érdekes, hogy az alzán elérhető 55"-os változat eltér a nagyobb verzióktól: [link]
Míg a nagyobbaknál 4500-5000 nit-et írnak és WHVA panelt, addig az 55-ösnél 2600 nit-et és HVA panelt tüntettek fel. Továbbá WiFi6 helyett csak WiFi5-öt tud, és DTS Premium sound sincs.
-
Steve2006
tag
válasz
Vhiktor #40014 üzenetére
Igen. Korábban feltettem már ide egy táblázatot, amelyben szerepelt, hogy melyik tévé melyiknek felel meg. Abban volt, hogy a 2024-es C855 utódja a C8K, exkluzív online modellként Q8K, exkluzív modellként C89K vagy C81K. A francia hivatalos TCL oldalon pedig van 55"-osban is, de a zónaszám nincs megadva.
-
Steve2006
tag
válasz
Komplikato #40008 üzenetére
Ebből a táblázatból kiderül, hogy a 65C8K az 1680 zónás, így a 65C89K is ugyanannyi.
-
Steve2006
tag
válasz
Komplikato #39995 üzenetére
TCL 55C89K:
[link] -
Steve2006
tag
válasz
ervinushun #39960 üzenetére
Azért, mert neked ezt küldték, még ne mese a hosszabbítás. Én tavaly decemberben vettem az Euronicsnál, nem volt az akcióban a bolt, de elküldtem a számlát, és egy hónap múlva megküldték a regisztrációt.
"Tisztelt,
Mellékelten található egy tanúsítvány, amely megerősíti az új TCL eszköz 5 éves garanciájának aktiválását.
Kérjük, őrizze meg a levelet és a mellékletet a jótállási idő lejártáig.
Köszönöm, Jasna
A Partum d.o.o." -
válasz
Komplikato #39995 üzenetére
Az 55C7K-nak is 720 zónája van 🤔
A 65C89K pedig 1680 zónás
Közben találtam egy cikket is, amiben említik az összes különbséget 55" és társai között. -
weky
tag
Sziasztok!
Eddig egy TCL 55C728 TV-t használtam, teljesen meg voltam vele elégedve, egy családtag használja tovább, így rászántam magamat vásárlásra.
Az 55-s méretnél nagyobbra nem lenne szükségem. Döntően filmezésre és PS5 -re lenne használva. A C765 -es szériával szemeztem korábban, de azt itthon már nem látom boltokkban, mintha kifutott volna.
A fenti paramétereket figyelembe venne melyik most az ajánlott TCL típus? -
Komplikato
veterán
válasz
Vhiktor #40006 üzenetére
"Precise Dimming Series Up to 3840 Zones"
Persze véletlenül sem derül ki, hogy a 65"-os akkor mennyi.
Semmi nem kerülne vagy precíz táblázatba foglalva vagy kiválasztott képátlónál kiírva. -
Vater
csendes tag
3 éves 55c728 készülékem 65c6k irányban cserélném. A "motiváció" oka láttam hétvégén egy teljesen gyári beállításokkal 4 éves Samsungot és sokkal jobban tűntek azon a színek, egyszerűen mintha minden kb 15-20%-al több kontraszttal rendelkezne, amit képtelen vagyok előhozni az 55c728-ból. A 65c6k most elvileg 230k környékén van az Emagon 20% kupon segítségével. Váltott valaki esetleg 55c728-ról miniledes TCL tv-re mostanában? Vagy csak csináltassak szemüveget és kész, hagyham a mostanit míg ki nem pukkan
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Komplikato #40004 üzenetére
Amit bead oldalt kb uagnyazt írja mint c8k eseteben. Nem tudom valójában mennyi zona van benne.
Mennyi van a 65 colos c8kban es c89kban? -
klaca1978
tag
Sziasztok! Google alapú tv-t szeretnék venni. Kérdésem, hogy mivel nincs bennük DLNA, hogy lehet csatlakoztatni NAS-t, illetve Serviio és plex szervert?
-
Komplikato
veterán
válasz
Vhiktor #40003 üzenetére
Csak 3200 darabbal kevesebb világítási zónával?
Jó, persze, ki lett beszélve nem egyszer, hogy a gyártó típusszámai teljesen átláthatatlanok. Bár ez mostanában sokaknál divat.
Minden esetre a "sima" C7-hez képest akkor is jó áron van, amikor kérdeztem, akkor 5db volt még készleten.
Csak mert eddig eddig C805, C765, C7K vonalon nézelődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest