Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
válasz
rainman72 #16098 üzenetére
Az a baj tv nem nézek emiatt nem kötöm össze... Ha a streaming filmek jók lesznek nem foglalkozom mással, na meg a pc, de ott sem hiszem hogy problémába ütköznék. Kb 515k kerül a tv... Ha annyit elkell viseljek hogy kijönnek és megjavitják meg az is belefér. Csak tényleg érdemben nagyon érezzem a váltást.
[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
válasz
Fail3D! #16082 üzenetére
Alaposan nézd át, hogy neked megfelel-e ez az újracsomagolt példány, innen a fórumból küldték vissza, mert rossz a képe.
-
törölt tag
Az én C725-ömön az alap szoftver van fent, az elég vacak. Plusz, kínai TV-t nemigen dugnék netre sem, de ez is egyéni preferencia. Állandóra legalábbis semmiképp. Frissíteni megint nem akarom, olvasgatva az itteni, ezzel kapcsolatos folyamatos problémákat, maradok annál, hogy kijelzőnek használom. Arra tökéletes, vagy majdnem tökéletes, de ár értékben biztosan verhetetlen.
Nekem egy sima 4K van, még csak nem is a Max, de megette reggelire a beépített lejátszót. Meg a Kodi sem ment fel rá rendesen, vagy volt valami nyűgöm vele, már nem emlékszem pontosan.
Lényeg, a Firestick már előbb megvolt, visszatettem, és élveztem a képminőséget.
Próbáld ki, ha neked bejön, akkor használd azt. Én is azzal kezdtem, bár mondom, nekem még Android rendszer van rajta.
-
törölt tag
Én nem Shieldet vennék a helyedben. Ha már veszel, olcsóbb és jobb a Cube 3rd gen, vagy akár a 4k max
Pár hete, vagy hónapja tárgyaltuk át a Firestick topikban, innen olvasgass. -
rainman72
nagyúr
Én nem szoktam ajánlani de sokan úgy tartják a tv nem lejátszásra van kitalálva és ezért mediaplayer kell hozzá,bármennyi is legyen a tv ára.
Igazából már a torrent lejátszás érdekel mióta a streameken lehetetlen mennyiségű tartalom van ami nézhető,az új filmeket is ott nézem,nem sürgős,ha az lenne akkor inkább mozi.
Szerintem az androidra leltöltött Kodi-val el lehet lehet és filmeket nézni normális minőségben.[ Szerkesztve ]
-
hanti
senior tag
válasz
rainman72 #16087 üzenetére
Szia! Figyelgetem a fórumot mert a közeljövőben aktuális lesz egy tévé csere, az UE55JU6510 TV-n megjelentek tenyérnyi fehér foltok, világosabb jeleneteknél, mint ha 3-4 napocska lenne a képen. 2015-s hajlított kijelző, nem igazán látok esélyt a javításra se technikailag se gazdaságilag.
Azt szeretném kérdezni, hogy a TCL 935 mit nem tud hogy ajánljátok hozzá az Nvidia shield-et? -
Fail3D!
addikt
válasz
mkriszadmin #16083 üzenetére
Igen, az újra csomagoltat sikerült. A szerviz emiatt érdekel, mert ennyiért még megérné kicsereltetném a kijelzőt is ha esetleg foltos..( külföldi oldalon azt írták hogy garanciában cserélik ha foltos szurkénél a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
Üdv, tegnap sikerült rendelnek egy 75c935 tv-t. Érdeklődnék hogy van valami álltalanos kép beállítás amit érdemes beallitani kalobracios eszköz hiányában? Olvastam az Nvidia sholedről hogy érdemes azt használni hozzá (nem ismerem, de elég drága és nem szívesen költenék rá...
), milyen használat mellett érdemes beruházni rá? Streaming szolgáltatást és időnként gépet kötnék rá. Emagról rendeltem, van esetleg magyar szerviz hálózata, pl helyszíni szerviz vagy minden esetben futár viszi el? 75q70bat fog váltani, nagyon bízom benne hogy ég és föld különbség lesz képminőségben.
[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
válasz
mkriszadmin #16077 üzenetére
Ha PVR/Timeshift-re van igény, akkor TCL-ből csak a 75C835 (a kisebbekben nincs).
Érdekes, hogy a C935 többet tud, de egyik méretben sincs Timeshift.. -
Khaosz55
addikt
válasz
Mivel nálam rengeteget megy a TV normál csatorna tartalommal, ezért az Oled-et elvetettem. Nem hiszek az ígéreteknek, hogy nem ég be pl 10 000 óra után. Akkor meg ki veszi meg ?
-
mikrofon
veterán
válasz
Ha a keret fix akkor szerintem c835 + nvidia shield tv pro vagy utóbbi helyett firestick 4k max ha nincs erősítőd vagy soundbar-od.
Ha nem fix a keret akkor szerintem c935 +nvidia shield tv pro....Én legalábbis ezeket venném....
-
Zsoltpeter
tag
válasz
TCL 935...szerintem..
-
rainman72
nagyúr
válasz
mkriszadmin #16073 üzenetére
Igazából nem nagyon éri a felárat.
A kép nem sokkal lesz jobb illetve a hangja se több annyival amennyivel többe kerül.
Ez inkább arról szól hogy akinek mindegy az ár egy kicsivel többet kapjon mindenből.
Rendben hogy a local dimming zónák száma 3-szor annyi 65"-ban 75"-ban meg
6-szor de nem biztos hogy ez a fekete megjelenítés és blooming szempontjából észrevehető-e nagy mértékben,főleg úgy hogy nincs egymás mellett a 2 tv.
Magyarul a C835 ár/érték aránya jobb szerintem és a mostani áron már egy nagyon jól össze rakott tv-t adnak sokkal olcsóbban mint a az ismertebb gyártók főleg a Sony.[ Szerkesztve ]
-
mkriszadmin
tag
Sziasztok!
C835 és C935 verziók között mi a különbség ami miatt megérné a felárat a C935?
Koszi!
-
vidaila
senior tag
A kiterjesztett 5 év regisztráció után hány nap múlva hagyják jóvá az igényt? Pár napja töltöttem fel az adatokat de még semmi visszajelzés.
-
gluke
csendes tag
-
angelside77
tag
válasz
angelside77 #16064 üzenetére
Megtaláltam, az Android Rendszerben a Kodi-nak külön még engedélyezni kellett, hogy láthassa. Törölhető
-
angelside77
tag
Hali!
Miért nem látom (találom) a Kodi-n keresztül a Movieshark zip fájlt a pendrive-on?
-
vidaila
senior tag
Illetve amit nem értek hogy miért nem megy:
tudja valaki, hogy miert van ha a főoldalon a keresőbe rákeresek egy alkalmazás akkor kiirja meg mondja egy női hang hogy "sorry something went wrong". De közbe pl az hbo go főoldalon ajánlatok közt ott van csak a kereső nem működik -
Mystery230
csendes tag
válasz
vidaila #16059 üzenetére
Egyébként ezt nálam is csinálja, meg a kép beállítást se menti el.Ezek a foltok is zavarnak szürke meg fehér képnél, plussz fehér képernyőnél DRY screen jelenség vehető észre nálam a jobb felső sarokban és középen.Majd ha hazaérek küldök képeket róla, kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy mit csináljak vele.
-
Gino20
őstag
Ha mondjuk emagról rendelsz, akkor ott ahogy a futár hozta a TV-t, úgy a futár el is viszi ha nem tetszik szóval nem kell vele szenvedned (MM vagy MALL esetén ez nincs így, ott neked kell visszavinni).
"más meg megkapja ugyanazt"
Ez már nem a Te problémád. Ha pl szerinted látványosan felhős a kép és visszaküldőd, majd más megveszi újracsomagolként még kicsit olcsóbban is, onnantól az Ő dolga eldönteni, hogy szerinte OK vagy nem OK a TV és ha úgy van Ő is visszaküldi a francba.
Ezen ne rágódj..[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
válasz
vidaila #16054 üzenetére
Van erre valami megoldás? Nagyon bosszantó. Hiába frissítettem firmware-t (v503) ez a fényerő váltakozása nem akar megszűnni vagy kikapcsolni. Mikor sötét-fényes jelenet váltakozik hamarabb vált a fényerő mint maga a jelenet, minden automatikus szabályozó ki van már kapcsolva, még sem szűnik meg. Főleg netflixen dolby vision filmeknél, meg mai nap a disney plus mandalorian epizodokon is észre vettem.
-
vidaila
senior tag
Csak nálam váltakozik a fényerő önhatalmúlag annak ellenére is, hogy minden ezzel kapcsolatos beállítás ki van kapcsolva?
-
nOvOp
senior tag
válasz
Kiskutya #16051 üzenetére
Igen, a teszt lenne a legjobb, csak utána visszavinni, más meg megkapja ugyanazt
De tényleg lehet, hogy én észre sem veszek semmit az említett hibákból. PVR, TimeShift funkció elérhető ezeknél a tévéknél?@mrmft: tisztában vagyok ezzel, max maradok az általam biztosabbnak tartott márkánál és egy gyengébb képességű tévét veszek, de nyilván arra sincs semmi garancia, hogy minden oké lesz.
-
Kiskutya
veterán
Rendeld meg, teszteld le ha tetszik megtartod ha nem visszaküldöd! 735 egy jó tv. A te tévézési szokásaidhoz kell tesztelni ami esetleg másnál probléma lehet te észre se veszed mert nem használod azt a funkciót vagy lehet a következő frissítés már javítja! Nekem c715 volt a hdr ott is működött valószínű itt sincs probléma vele az már más dolog hogy léteznek nagyobb hdr fényerővel rendelkező tévék de azok árban is drágábbak!
[ Szerkesztve ]
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Már nagyon nem tudom melyik tv-t vegyem, mindegyiknél találok vmi problémát ebben az árkategóriában (210e). Mennyire gáz most 55c735-öt venni? Olvasgatom a fórumokat és sokan panaszkodnak a rendszerre, meg ahogy látom a HDR-re. Ez azt jelentené, hogy a netflixes HDR tartalmak nem megfelelően jelennek meg a sötét részeknél? Maga a TV képe tetszik (bár itt is olvasni hibás darabokról). PVR, TimeShift funkciót tud a tv?
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
55c735 tv-n, hogyan lehet fogni az ingyenes dvb csatornakat?
A fizetoseket megtalalja, de mivel nincs CI kartya nem jeleniti meg az adast -
neo-geo
senior tag
válasz
F.B.I. #16041 üzenetére
Jártam így sajnos, akkor még a V463 volt, viszont másnap mikor keltem rápróbáltam és már indult is.
Én is találtam ilyen 30sec power gomb hosszan nyomva segítséget, de Én csak a távirányítón nyomtam, mivel a TV-n nem találtam bekapcs gombot. Hol van a TV-n a power gomb?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Iksz
tag
Visszaterő kérdés (ma rááldoztamm 1 órát kb,de semmi):
T-home taviranyitot osszelehet parositani a tv-vel, vagy a tcl taviranyitot a t-home boxszal? (Tv esetemben 1 TCL 55c728)
Olvastam a netet,leirasokat, de se igy se ugy nemakarnak baratkozni...
Pedig bluetooth minden... -
Endless
aktív tag
válasz
Stiletto107 #16028 üzenetére
Ez a DolbyVision IQ nagyon sokat dob a megjelenésen?
Nekem is 635 van csak kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
C728, legutolsó gyári fw, asszony bekapcsolta de csak szürkén mentek az ikonok, kikapcsolta, vissza, ugyanez.
Kikapcsolta a tévét, áramból kihúzta vagy 2 percre. Vissza kapcsolás után csak a színes négyzet pörög, felirat nélkül már vagy 10 perce (holnap leszek csak otthon).
Mi a megoldás? -
-
TIT
veterán
válasz
Budaőrsi Auchanba ki van rakva mind2 ha jól rémlik.
-
Zsoltpeter
tag
válasz
Szia ![kép] nem tudom ez mennyire hiteles ,nekem 639 van...tökéletes..
-
T95Z
csendes tag
Ezen bosszankodok hogy a 65C735 nincs benne, csak a 65C739. Pedig mindkettő ugyanaz,csak a 739 EMAG-os számozás.De 55 colosnál benne van a C735. A honlapon pedig úgy látszik 5 év van rá [link] . Szerintem ez nem korrekt.De megpróbáltam 739 regelni, valószínű visszadobják majd!
-
Stiletto107
csendes tag
Igen azért a pénzért tényleg BestBuy. De az 55C635 most 160k 5év garival Emagon. Épp ez okozza a fejtörést. A második TV nem napi szinten lenne használva. Sajnos nem látom egymás mellett a kettőt és nincs tapasztalatom, hogy milyen a képe a C635-nek. A tesztek és specik alapján nekem csak a képfrissítés a különbség. (na meg a DolbyVision IQ) Féynerőben és kontrasztban is egyformának tűnik. A P szériát pedig egyáltalán nem ismerem. Igaz az nem Q-LED, de talán ár/értékben megéri...!?
-
cd930
aktív tag
válasz
Stiletto107 #16025 üzenetére
Nem kérdés, 200k-ért 55C735 5 év garival BB ajánlat!
-
mrmft
senior tag
válasz
Stiletto107 #16025 üzenetére
Vedd a nagyobbat ha nem faj. Itt van C635 es C725 (elmeletben C635 elodje), a hetes szerianak jobb kepe van, kulonosen a szinek teren. C735 meg eleve mar mas liga.
-
Stiletto107
csendes tag
Sziasztok,
Decemberben vettem egy 55C735-t. Nagyon meg vagyok vele elégedve. (persze vannak apró hibák, de együtt tudok velük élni).
Most kell még egy TV. Érdemes az 55C635-t venni? Van valami érdemi különbség a 735 és a 635 között a 60Hz vs 144Hz-en kívül? Kép minőségben észrevehető? Esetleg érdemes a P635/P735-ben is gondolkodni? Főleg TV műsorok és Netflix/HBO filmek nézésére haszálnám. (No Game) Köszi a segítséget előre is! -
cettlee
őstag
hali!
software update óta eltünt a gyorsbeállitásokból az audio only mode.
erről tud valaki valamit? -
mikrofon
veterán
Van valamilyen lehetőség hogy hozzá férjek a Google Tv rendszeren az android/data mappához?
.kodi mappát szeretném oda másolni. -
Endless
aktív tag
válasz
nokia3650365 #16011 üzenetére
Ezt az 5év garit hogyan lehet érvényesíteni?
-
nokia3650365
aktív tag
TCL QLED 55C735 emag 199.990ft és be tudtok regisztrálni vele 5 év garira, annyiért ajándék. Én 1 hónapja vettem euronicsban 220e ért 2 év garival
-
flash-
veterán
válasz
Albert.Tamas #15981 üzenetére
pendrivera töltsd le az ota zip-et.
ha androidos rendszer van eleve a tv-n akkor inkább az androidost(állítólag a googletv bugos) ha viszont googletv rendszer van rajta akkor a googletv-t töltsd le csak úgy a zipet egy pendrivera:
[link]Android: New TCL R51MT02 Android TV Update available in V337.
R51MT02 Platform ....P725 & C725 (P815)
V8-R51MT02-LF1V337.020865V337 OTA
Backup link
build date= Dec 09 2022
build= 1670597205
security_patch= 2022-06-05
gmsversion= Android_11_R
product.build.fingerprint= TCL/BeyondTV6/BeyondTV4:11/RP1A.200622.001/AR06:user/release-keys
revision build= 020865
OTA size= 1.51 GBgoogle tv:
New TCL R51MT05 Google TV Update available in V516.
R51MT05 Platform P635/8 & P735 & C635.........(P725 & C725).
V8-R51MT05-LF1V516.020924V516 IMG
Backup link
build date= Jan 05 2023
build.date.utc= 1672910605
security_patch=2022-10-05
gmsversion= Android_11_GTVs
build.fingerprint= TCL/G03_4K_GB/BeyondTV4:11/RP1A.200622.001/AR06:user/release-keys
revision= 020924
IMG size= 3.42 GBezt csináld meg firmware frissités után:
de a leírással ellentétben ne egyből húzd ki a tápcsatit (mert akkor téglázod a tv rendszerét)csak ha már reset után ujraindult és bejött a beállítóképernyő(varázsló) és tudsz ott álltgatni,tehát egyből reset leokézás után amig irja hogy ne kapcsold ki a tvét addig még ne húzd ki!!
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Édesapám vett egy 55c635 - ös tv-t.
Nagyon elégedett vele egy dolgot kivéve.
Gyors mozgásnál darabos lesz a kép.
A készülék dobozból kivett gyári állapotú. Mit állítson, hogy ez a jelenség megszünjön.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
genya10
csendes tag
Mi különbség van a TCL 65C839 vs 65C835 között?
Sehol nem találtam infót. Valaki? -
beodokb
csendes tag
Hello.
Nézzétek meg az EMAG-on, most 322 e az 55C839es, 5 év garival..
-
MrRL19
senior tag
Csao sziasztok!
C728 Jack része egyik napról másikra megadta magát ...
Valaki járt már így ?! Pár hónapos készülék ,gari - biztosítás van rajta.
Mit tegyek ?! Javítani fogják (annyira nem orulnek)?! Őszintén szólva elég gáznak érzem,H kb 10alkalom használtam Jack részét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gran Turismo
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...