- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdominik98
kezdő
válasz
DeadmaN89 #35095 üzenetére
Igen, jelenleg én is csak stuttert láttam de első pár alkalommal frame drop fixen.. viccesen hangozhat de lehet, hogy tanul a tv vagy csak szokja a jelenetet vagy nem tudom, a vezércsel ep5 3:50-től a kocsinál volt az első teszt, hát borzasztó mennyi kocka kimaradt aztán váltogattam a DV módokat sötét világos ide oda még a végén egyiknél se jelentkezett (kb 10 alkalom) pedig nem történt változás az akadós beállitáshoz képest ugyan ez mostmár a Wednesdaynél is tapasztalható nem akad 24fps es stutter/judder jelen van de ennyi.. játszottam eleget low end pc-n, hogy lássam a különbséget kevés de stabil fps és 1%-os bezuhanások között
-
freeland0806
tag
válasz
DeadmaN89 #35017 üzenetére
Ha nem jelenne meg a kiválasztott képmódok között a "játék" akkor a beállításokban keresd meg a "majstor igre" nevezetű nem tudom milyen nyelvű cuccot. Ott ha rámész mutatni fogja a bemeneteket és ki is tudod választani, hogy bekapcsolva maradjon e, automatikus legyen e, vagy inkább kikapcsolnád.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
DeadmaN89 #35017 üzenetére
Arra volt panasz, hogy dv játékmódban nem annyira fényes a kép. De lehet, hogy dv világos képmódhoz hasonlították, ami alapból fényesebb, mint kellene. A dv sötét képmód áll közelebb a helyes megjelenítéshez, azzal kellene összehasonlítani ugyanolyan beállítások mellett. Én már megtettem volna, de nincs külső dv lejátszóm.
-
bdominik98
kezdő
válasz
DeadmaN89 #34989 üzenetére
Hat a tokom kivan valaki irja akad valaki nem mostmar en is latni akarom valszeg meg rendelnem kene egy kulso lejatszot, hogy azzal mit produkal pont most hivott a futar tcl holnap 8-11 kozott jon kivancsi leszek annyival lelegzetelallitobb lesz-e a b4-es lg mint azt sokan mondjak (elvileg nem tul fenyeros es valaki irta, hogy eleg semleges/flat a kepe ez miatt)
-
Swenk
aktív tag
válasz
DeadmaN89 #34226 üzenetére
"Ha olyan problémám van ami 8-10 éves készülékekkel nem volt, hadd keressem már a megoldást."
Ird már le, hogy milyen tv, milyen lejátszójával, mit lejátszva volt tökéletes. A remek upnp-s sajáttal, aminél legtöbbször az "ismeretlen file format", üzi jelent meg, vagy be sem tallózta azt a filmet, amit nem tudott megfelelően kezelni. Volt még egy remek lehetőség a lejátszásra, a Plex. Tudom, sokan szeretik, na de azért a Plex szépen konvertálgat, alakítgat magának. Aztán annyi, nincs más. Vagy csak nekem voltak ilyen szar Lg és Samsung Tv-im? Egyik sem volt egy média player bajnok
Amúgy ezt mindenkitől kérdezném, aki mindenevő, csúcs kategóriás playert szeretne a TCL TV-ben, hogy mondjon már egy más tipusú Tv márkát, amelyik szerinte, tökéletes, és ezt a tapasztala alapján mondja. Lg vagy Samsung miniledes tv, vagy Oled mindent jól lejátszik, tényleg? Milyen saját playerrel? /DoVi nélkül/
Teljesen más dolog, ha a menüje lassú, laggol, villog a kép stb. Az hiba.
Ha a külső lejátszókkal sincs javulás, meg lehetne nézni egy másik tv-vel mi a helyzet ugyanezzel a forrással. Ha marad a hiba, akkor persze vissza a babaruha.
A Firestick igazából streaming lejátszó, a neflix pl jó vele? -
mikrofon
veterán
válasz
DeadmaN89 #34215 üzenetére
Degradalod itt semmilyen értelemben nem helyes. Gondolom arra gondoltál hogy kicsinyítem csak menő idegen szóval szeretted volna kifejezni....
Te szemedben kicsinyítem....
Az év szememben te meg felfújod túlzod....
....neked nincs bajod, de szemmel láthatóan gyűlnek azok a fórumozók, akiknek azért akadnak....
Ezt nevezik irigységnek.... Ezért gyűlölni elég sajátos lelki világ....Persze az is igaz én teszek is érte hogy ne legyen hibám... Én csak kijelzőnek használom mert erre tökéletes. Át hogy nagyobb szép a képe még azok is elismerik akikre hivatkozol. Akkor aki tudatos az miért nem használja ki, élvezi ezt az előnyét. Én ezt teszem.
A rendszere csapni való.
Ezt nem is titkolom, hanem rendszeresen leírom, hogy javasolt mellé médialejátszó a nyugalom érdekében és megfelelő élvezethez.
Ha nem lenne teli ilyen siránkozásokkal és ennyi panaszkodással ez a topik, akkor lehet hogy aki jön és nézelődik annak feltűnik, hogy rendszeresen leírom hogy javasolt mellé legalább egy médialejátszó. Aztán ha olvassa eldönti hogy szeretne-e egy médialejátszót vagy inkább nem és másik márkát választ.
Én kettőt használok. Egyet streaming-re egyet offline tartalomra. Nincs is semmilyen problémám..... -
Cocos 2.
csendes tag
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
DeadmaN89 #33234 üzenetére
Igen,de még nagyobb baj lett. A tv falon van és nehez a kábelekhez hozzáférni. Hogy könnyebb legyen kivettem a tv kártyát. Mikor végeztem a kábelek ellenőrzésével és visszatettem (volna) a kártyát ,a kicsi hely miatt ferdén nyomtam be és elhajlottak a tüskék a fogadómodulban. Legalább nem idegesít innen a tv csatornák problémája.Persze ez nem garanciális javítás lesz. Lehet belevágom a kisfejszét ebbe a szxrba a végén. 2006-ban vásárolt samu plazmám a mai napig jó. Soha nem volt javítva. A 3D-LG tv-m 5 év után hiba nélkül cseréltem le.A samu led tv-m 8 éves és hibátlan. Ez a szar 3 hónapos.Ahhhhh...
-
-
kenicsab
tag
válasz
DeadmaN89 #33147 üzenetére
pl. a Firestick teljesen automata képkockasebesség váltásban, csak ugye elég zárt a rendszere,korlátozott a bővíthetősége,,,
a ATV box pedig képes programokkal eggyütműködni pl.
Smart-tube és Vimu autom.
és a tvquickactions pro pedig manuálisan kínál 5 módot a lejátszáshoza második üzemmód a CoreElec felület (Kodi) pedig teljesen automata képk. módban.
Természetesen háttértárról történő lejátszáshoz, pl DD 5.1 hang és HDR vagy Dovi képi formátumokhoz.
A streaming az megint más!Ja és Hdmi Cec segítséggel vezérelhető a tv távjával is, fordítva viszont nem, de 1 táv mindenhez még az AVR-t is tudja hange. szab.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DeadmaN89 #33117 üzenetére
Gyári visszaállítást, vagy másik FW -t próbáltál már? Utóbbiból lehetőleg IMG verziót. Tudom, nem mindenkinél oldja meg a problémát, de egy próbát talán megér.
Nekem az egyik TCL TV -n sokat segített. Teljesen nem oldott meg minden problémát, de lényegesen jobb lett.
Szerk.:
Amúgy külső eszköz kompatibilitással is biztosan szórakoznak egyes gyártók, és ez is okoz problémákat.Például ott a DEX, ami korábban a nálam lévő TCL modelleknél nem ment túl jól. De LG -nél sem volt teljesen az igazi. Ugyanakkor Samsung TV -n meg szárnyal a rendszer. Valószínű nem véletlenül... De eleve a Samsung -ra ez jellemző. Pl. okosóra funkciók használata más gyártó telefonjával.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest