- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoltan70
tag
válasz
Vhiktor #39117 üzenetére
Csak DV esetén volt ez a probléma a tévéken és mindkettőnél kb két hónapra rá, hogy feltettem a LUT-os beállításokat. SD és HDR10 is gyönyörű volt. Nem kell visszautalni, nem azért írtam. Dolgoztál vele. Örülök, hogy rájöttem mi lehetett a gond. Most v135-ön vagyok mindkettőn, de majd felteszem a v509-et. Valahogy az az érzésem, hogy az Xbox okozhatta valahogy talán.
Van itt olyan aki játszik DV-s játékot series x-en (Cyberpunk pl) és használja is Vhiktor LUT-os kalibrálását? -
szoltan70
tag
válasz
freeland0806 #39103 üzenetére
Te is megvetted Vhiktor beállításait? Biztos, hogy a LUT-os kalibrálással van összefüggésben nálam, mert ahogy töröltem és úgy tettem fel a v135-öt (de most már gyanítom, hogy talán lehetett volna bármelyik v486 előtti) azonnal megszűnt mindkét tévén a jelenség.
-
szoltan70
tag
Sikerült mindkét TV-men "megjavítani" a DV problémát és azt hiszem rájöttem mi történt. Mikor a C765-öt megvettem, lefrissítettem v486-ra, feltettem Vhiktor beállításait és élveztem a gyönyörű képet. Kb két hónap után egyszer csak a DV tartalom nézhetetlen lett. Előszőr factory esettel próbálkoztam aztán a v509-cel, közben Vhiktor DDC alatti beállításait is töröltem de egyik sem segített. (Be is jelentettem szervizre). Utolsó próbálkozásra downgradeltem v135-re. És ekkor megjavult a DV! Ezen felbuzdulva elővettem a C805-öt és v486-ról downgradeltem ugyan úgy v135-re. Viszont itt nem lett jobb semmivel. És ekkor jutott eszembe, hogy ezen nem töröltem v486 alatt a feltöltött DDC beállítást. Feltettem rá újra a v486-ot, Dv alatt ugyan úgy megvoltak Vhiktor beállításai. Töröltem, v135 img-t telepítettem és az is megjavult. Magyarul vettem fölöslegesen egy TV-t
Mindegy, legalább tudom már mi történt.Azt, hogy mi váltotta ki jó lenne még tudni de így azért már előrébb vagyok.
-
szoltan70
tag
-
szoltan70
tag
válasz
boborján2 #39060 üzenetére
Hidd el nem erre gerjedek. A C805-öt másfél év alatt nem reseteltem csak mikor jött ez a DV probléma akkor próbáltam, hátha megjavítja. Aztán vettem ezt a C765-öt és most ezen is ugyan az. Eddig csak frissítettem, ha jött egy új és jó vélemény volt róla, meg a kalibrált beállításokat tettem fel, amit Vhiktortól vettem. Google home-ot is csak azért tettem fel a telefonra mert hogy elvileg könnyebb lett volna beállítani vele a TV-t.
-
szoltan70
tag
válasz
snyper990 #39053 üzenetére
Igen köszönöm, ezt megtaláltam.Pontatlanul fogalmaztam, direkt linket szerettem volna. Nem akartam még egy 28. regisztrációt meg appot hogy letölthessem. Amúgy is rohadtul unom már ezt a b@szódást. Ilyen reset, olyan firmware telepítés, a telefonos google home-mal nem lehet befejezni a beállítást mert annyira csehszlovák. Vettem is egy Apple TV 4K-t azzal fogom használni ha egyszer megjavul, csak kijelzőként.
-
szoltan70
tag
V135 IMG-re nem tudna valaki egy linket? Telegramon már nem találok.
-
szoltan70
tag
válasz
blakey #38976 üzenetére
De, kiírja. 805-tel próbáltam kétszer is a gyári resetet de nem segített. Ezzel is megpróbálom majd, hátha. Aztán próbálok egy újabb meg egy régebbi firmware-t és ha az sem segít akkor gariztatom.
Van rá esély, hogy helyben javítják, vagy viszik minden esetben?
És javítás után mi a garancia, hogy nem járok ugyan így?
Van itt esetleg olyan akinek szintén ilyen TV-je van (C805, C876) Xbox series x-szel és játszik DV-s játékkal? -
szoltan70
tag
válasz
mephi666 #38967 üzenetére
Elállítva nem lett semmi, nyaralni voltam egy hétig, nem volt használatban. Kábel gond nem lehet, hiszen a saját streaming appokkal is gond van, nem csak Xbox alól. Beállításokat 77-szer megnéztem, ugyan úgy van minden, ahogy a Vhiktortól megvett beállítások leírásában.
-
szoltan70
tag
Igen, biztos, hogy a szoftver hülyül meg valamitől. Hardver kizárt mert Xboxon kikapcsolva a DV-t HDR10-zel gyönyörű a kép. Egyébként fakó (ahogy Plex appból NAS-ról lejátszva is) Stream appokból meg ez a zöld/lila.
Amiket írtál, mind eljátszottam a régivel de nem változott, azért vettem ezt. -
szoltan70
tag
válasz
rumkola #38951 üzenetére
Akkor mi? Az egyik másfél év után, a másik két hónap után produkálja ugyan azt. Nem tudok másra gondolni, mint hogy az xbox kimeneti jele triggerelhet valamit ami miatt elmászik benne valami szoftveresen mert más külső eszköz nem volt rájuk dugva a soundbaron kívül. Xboxon a DV-t kikapcsolva HDR10-zel gyönyörű a kép szóval biztos, hogy valami szoftver gond.
-
szoltan70
tag
válasz
Krisztián42 #38949 üzenetére
A TV-n lévő Apple TV, Amazon Prime alkalmazásokkal. De Xboxon is és az iphone airplayen kitett DV fényképeken is. Eddig jó volt, most lett ilyen. A C805 másfél év után.
-
szoltan70
tag
Nemrég ezért vettem új TV-t mert a 65C805 DV tartalom alatt nézhetetlen lett garim meg már nem volt. Nyaralás után az új 65C876-on airplayen szerettem volna a fényképeket megnézni de látom, hogy DV tartalom és megint! szar lett a kép. Apple TV appba belépek, elindítok egy DV-s filmet és ilyen a kép. Mi az isten történik a tévéimmel???
-
szoltan70
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest