Új hozzászólás Aktív témák
-
szoltan70
tag
válasz
snyper990 #39053 üzenetére
Igen köszönöm, ezt megtaláltam.Pontatlanul fogalmaztam, direkt linket szerettem volna. Nem akartam még egy 28. regisztrációt meg appot hogy letölthessem. Amúgy is rohadtul unom már ezt a b@szódást. Ilyen reset, olyan firmware telepítés, a telefonos google home-mal nem lehet befejezni a beállítást mert annyira csehszlovák. Vettem is egy Apple TV 4K-t azzal fogom használni ha egyszer megjavul, csak kijelzőként.
-
Swenk
aktív tag
válasz
snyper990 #39027 üzenetére
Szia! "innen-onnan beszerzett firmwareket telepítgetni"
Ezek szerint itt-ott valakik azzal foglalkoznak, hogy fw-ket gyártsanak tcl tv-re, lehetőleg olyat, amit maga a tcl tv ellenőriz le, csak ezután telepíti.
És ha brick lett egy tv, akkor a készítők otthon röhögnek? Kinek éri meg FW-t gyártni, a tcl nevében, úgy, hogy még a "sikert" sem tudják learatni, nemhogy anyagi hasznuk legyen. Arra lennék kiváncsi, hogy ha valaki lg vagy samu tv vesz akkor is ilyen "körültekintően" jár el, hatalmas elvárásokkal. Legyen tökéletes tv, játék monitor, mindent visz média player...."Van egy film, 1,45-nél megdöccen egy pillanatra, visszaküldöm"
Ok, vegyél mást, ha találsz. Lg-t vagy samut kell venni, annak a korlátait mindenki elviseli. Érdekes. Nem tudja DV-t nem baj, szar a képe, nem baj. Én azt látom, hogy nagyon elharapódzott a szőrszál hasogatás, sok esetben. Amúgy nekem 2 tv-m van: egy 65C805 és egy 65C765.
Sajnos én is kezdtem beleesni a hibába, kezdtem nagyítóval lesni, hogy milyen problémát találhatok. Jaj, nem egyenletes a háttérfény....Ha ez nem dúrva, akkor nem érdekel, mert a storyt figyelem, a filmet nézem, olyankor meg úgysem látszik. Nem akarok műszaki vizsgáló lenni, tesztekkel és mérésekkel. Ha szemre oké, akkor én maradok néző. -
ferob
őstag
válasz
snyper990 #39002 üzenetére
Az a beállítás főként a szolgáltatások opcionális frissítése miatt kapcsolható, a kritikus javításokat tartalmazó frissítéseket nem gátolja meg.
A vázolt problémákra a megoldás le lett írva, másoknak is hasznos a jövőben, ha felmerül a kérdés.
Ezen felül minden általad említett teljesen irreleváns és felesleges taglalni.
-
ferob
őstag
válasz
snyper990 #38991 üzenetére
Mivel már többször előkerült ez a dolog, ezért érdemes megjegyezni, hogy az összes elérhető firmware és azok frissítései a gyártó által saját tanúsítvánnyal kerültek aláírásra, ami egyértelműen igazolja, hogy az nem került módosításra. Ezért ez nem úgy működik, hogy valaki felrakhat bármit az internetről letöltve, mert a rendszer ellenőrzi a folyamat közben, függetlenül attól, hogy az milyen formátumú.
Így amennyiben a firmware frissítés vagy a teljes firmware esetleg módosított vagy sérült, akkor azt meg sem próbálja alkalmazni a készülékre.Az automatikus és a további frissítés is teljesen megakadályozható manuálisan, ha az ember tiltja a TCSCore (azokon a rendszereken, ahol nincs neve, ott a com.tcl.ttvs) alkalmazást, de ehhez tisztában kell lenni az ADB megfelelő használatával.
-
Imi1981
veterán
válasz
snyper990 #38917 üzenetére
534 a legújabb a telegrammon . Én azt használon c745x2-n és jobban műkökid mint a 486.A 486 is jó volt de nálam lassú volt a rendszer és gyári alapra állítás sem segített rajta. 534 jobb rendszersebességben . Többi kérdésre nem tudok válaszolni mert nem használok olyat .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest