-
32100 - 32001
46472 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
őstag
Az amazon prime video is ezt csinálja és a HBO MAX is. Van is olyan, hogy ha megnézed a tulajdonságait akkor 1080P-t ír 4K helyett. Induláskor mindig így indul aztán felmegy, de van amikor vissza esik. Mindegyik streaming szolgáltató sávszélességhez igazítja a felbontást és a bitrate-et...
Tudom hogy működik.
Ezek szerint nekem szerencsém van, mert klikkre megy minden max minőségben.
-
ρσгτσ
addikt
Az OLED az biztosan más világ, és megértem. Nálunk például méretes kanapé van, így lényeges a betekintési szög minősége. Ráadásul én nagyon érzékeny is vagyok rá. Erre a VA nem igazán jó...az OLED viszont igen. Emellett persze van más előnye is.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy aki megteheti, az vegyen VA mini LED -et vagy OLED -et. Attól függően, hogy milyen felhasználói szokásai és lehetőségei vannak. Valahol ott kezdődik a minőség.
Viszont sima QLED -ben is lehet találni jó TV -t. A C655 szerintem pont ilyen. Annak tökéletes, aki nem tud vagy nem akar sokat költeni.
Ha mini LED -et keresnék, akkor én jelenleg a C765 -öt venném meg. Jó áron jó képminőség. Főleg, ha szoftveresen is rendben van.
-
bnorci71
addikt
én hülye vagyok ehez ilyen szinten, de nem lehet az hogy a streaming 4K de alacsony bitráta miatt ilyen mint ahogy írjátok is más forrás magasabb bitráta nem lesz ilyen. Sőt még akár FHD anyag normális bitráta felskálázva is jobb lehet mint az 4K alacsony bitráta hisz nem a tv skálázza fel hanem egyszerűen nincs infó a képfeldolgozónak és nem tud mit csinálni ilyen szar lesz a végeredmény.
TV adások nem ilyen szarok felskálázva -
belan
addikt
Volt nekem c845 Mini led is jó képe volt ! Gondolkodtam c765 mert sok zónából áll és jó a zóna kezelés is de maradtam kisebb méretnél inkább Oled . 8 éve oledet használok persze méret is sokat számít . Igen az c655 elég csúnyán nézik.
-
ρσгτσ
addikt
Csak a szokásos quality controll hiánya, ahogy tapasztalom. Mintha 240p-ben jelenítené meg a feketét. Na ilyen bajom se volt még. És valószínűleg ez a probléma tegnap jelentkezett, tuti észre vettem volna előtte, főleg, hogy még először tetszett is. A pixel problémával kezdődött. Nesze neked panel lottó jól megjártam. De legalább még benne vagyok a 14 napos ablakban ennyi a szerencsém.
szerk: a hang nálam is jó volt, de rádiónak drága lenne használni
Remélem te több szerencsével fogsz járniAz a baj, hogy nálad már más probléma is volt a kijelzővel. Így lehet egy új FW vagy teljes visszaállítás megoldaná a fenti problémát, de a foltokkal és a felhősödéssel semmit nem tud kezdeni.
Szerintem így jártál a legjobban, hogy elengedted ezt a TV -t.
-
freeland0806
aktív tag
Csak a szokásos quality controll hiánya, ahogy tapasztalom. Mintha 240p-ben jelenítené meg a feketét. Na ilyen bajom se volt még. És valószínűleg ez a probléma tegnap jelentkezett, tuti észre vettem volna előtte, főleg, hogy még először tetszett is. A pixel problémával kezdődött. Nesze neked panel lottó jól megjártam. De legalább még benne vagyok a 14 napos ablakban ennyi a szerencsém.
szerk: a hang nálam is jó volt, de rádiónak drága lenne használni
Remélem te több szerencsével fogsz járni -
ρσгτσ
addikt
Sajnos led LCD csak Mini led jöhet szóba abból se mindegyik én mindig azt mondom legyen kisebb a képméret valamivel de méret ne menyjen a képminőségére . Vagy ha nagyobb méret kell kicsit többet kell rá áldozni . Sajnos c645 és c655 nézhetetlen sötétbe ! Kell lámpa mellé vagy valami mert oylan felhős .
Szerintem kategóriájában nagyon jó TV és 55 coltól a hang is baromi jó. Mert ott már van mély is a hátlapon, és tök jól szól.
Oké, hogy nem egy OLED vagy mini LED, de közel sem ilyen a C655, ahogy nála kinéz. Legalábbis normális esetben...
-
belan
addikt
Olyan felhős a kép sötétben, ha egy nyári zápor közepette felnézek az égre ott nincsenek olyan felhők. De ezzel is együtt tudtam volna élni még, viszont lehet ez okozza a problémát így belegondolva, hogy ugye fekete és sötétebb tónusú színekkel vannak gondok.
Viszont eredeti doboza megvan nyilván, viszont a kijelző fólia az nincs. Hogy csomagoljam be, hogy ne kössenek bele? Kibéleljem valamivel? Habszivacsok megvannak még
Sajnos led LCD csak Mini led jöhet szóba abból se mindegyik én mindig azt mondom legyen kisebb a képméret valamivel de méret ne menyjen a képminőségére . Vagy ha nagyobb méret kell kicsit többet kell rá áldozni . Sajnos c645 és c655 nézhetetlen sötétbe ! Kell lámpa mellé vagy valami mert oylan felhős .
-
Celtis
veterán
Helló!
Melyik ez a jelenet a filmből én is megvizslatnám...
(65C805)Vérapó 29:50. DV világos mód, mozgásjavítás és egyéb szarság legyen kikapcsolva. Nem mintha bekapcsolt mozgásjavítással nem akadna.
-
kenicsab
tag
Helló!
(65C805)Szia!
A 29 és 30. perc között, amikor elindul a nyársalt-tól az ablakhoz és a fenyőnél megáll. -
d.véderjoe
tag
Ha már megígértem, hát megtettem. Ma bementem egy Euronics áruházba és alkalmat kerítettem, hogy kipróbáljak egy kiállított 55C805-öt.
Találtam egy távirányítót a tv-k mögött félretéve és azzal tudtam kezelni. Mobil hotspottal adftam neki netet és beléptem a Netflixbe. Elindítottam a Vérapót, kikapcsoltam a mozgásjavítást és a teszt jelenethez tekertem...Helló!
(65C805) -
ρσгτσ
addikt
Olyan felhős a kép sötétben, ha egy nyári zápor közepette felnézek az égre ott nincsenek olyan felhők. De ezzel is együtt tudtam volna élni még, viszont lehet ez okozza a problémát így belegondolva, hogy ugye fekete és sötétebb tónusú színekkel vannak gondok.
Viszont eredeti doboza megvan nyilván, viszont a kijelző fólia az nincs. Hogy csomagoljam be, hogy ne kössenek bele? Kibéleljem valamivel? Habszivacsok megvannak még
Nem fontos. Az nagyjából normális, hogy a kijelzőn lévő fólia nélkül küldik vissza az emberek. A panelt érintő hibák egy része ki sem jön (vagy nem rendesen) úgy, ha rajta van.
-
Kriszbet
csendes tag
Gyári beállításokkal?
Nem, rendesen be van állítva rajta minden, ahogy kell.
-
freeland0806
aktív tag
-
Orbiteric
aktív tag
Megvolt. Ugyanilyen. Teszt videónál is kijött a fekete rész egy bizonyos ponton villog szétmosódik. Szerintem küldöm vissza.
igen jobban jársz.
-
freeland0806
aktív tag
-
belan
addikt
Jo tcl akció van euronincsba tcl 75c765 500 ezer ,65 c765 350 jo ár .
-
Kriszbet
csendes tag
Az a gond, hogy Netflixen is csinálja az éjféli klub 2. epizódjánál full sötét jelenetben. Igaz az csak 1080P. A Tulsa Kingnél meg az első évad első részében vettem észre legelőször, amikor megy be az eladóhoz Stallone 25 percnél. 28:20nál meg amikor szemben ül a szemüveges taggal és Stallone feje mögött van egy sárga "tábla" az meg ilyen zajos zöldes pixeles lesz (de csak az) mintha túl lenne húzva a szín
Nálam semmi gond nincs vele az emlitett két jelenetnél, de igazából teljesen hibátlan az egész sorozat 1080p felbontás mellet, mert ugye olyan előfizum van.
c805 -
freeland0806
aktív tag
Mondjuk ha streaming oldali hiba, akkor más TV -n is ki kellene jönnie. Tehát már abból is könnyen kiderül, ha valaki más TV -n ránéz. Lehetőleg TCL QLED -en.
Viszont amit Icewloxy írt, azt mindenképp ki kellene próbálnia. Volt nálam is C655, gyári beállításokon, mozi módban sem volt egyszer sem ilyen.
Persze a fenti filmeket nem néztem, de ha többnél is ilyen, akkor tök mindegy mivel teszteli az ember.
Szerk.:
Utóbbi bekezdést stremaing tartalmon belül értem.Másik tvn megnéztem azon nincs ilyen probléma, ráadásul wifiről megy mégis tök stabil. Én szerintem feladom, már minden beállítást kipróbáltam amit lehetett, így megy vissza. Elég dühítő. Így nem vagyok benne biztos, hogy maradok a TCL vonalon
-
ρσгτσ
addikt
Megvolt. Ugyanilyen. Teszt videónál is kijött a fekete rész egy bizonyos ponton villog szétmosódik. Szerintem küldöm vissza.
Az gáz, de én már eleve a "kosz"foltok miatt is visszaküldtem volna. Vagy cserét kérnék, mert nem így kellene kinéznie.
-
ρσгτσ
addikt
A hálózat mondjuk még lehet gyenge pont. Esetleg érdemes még megnézni úgy is, hogy kábelen megy a TV -be a net. Plusz visszaállítva a képmód.
Az tuti, hogy nálam nem volt gond. De ettől még westcoastog szintén ránézhetne, mert nála is C655 van.
-
freeland0806
aktív tag
-
mrmft
senior tag
Sziasztok,
TCL 55 C728 tpushoz tudnátok javasolni kérlek valami jól bevált Bluetooth távirányítót? Az infrás nagy, ami járt hozzá, nem használjuk ebszolút.
Azt hiszem RC802v van hozzá, de a gumi gombokkal elég gagyi, gyorsan is kopik. Nincs Guide sem gyárilag, Youtube sem, szóval kissé hiányos. RC833 az egyik amit néztem, illetve van még talán az RC933.
Ezek vajon működnek a TV-vel? Van tapasztalatotok, hogy melyik a legjobb, legkényelmesebb?
Esetleg más alternatíva, ami nem kimondottan TCL, de jó a TV-vel használni?
Illetve melyik Firmware-t hsaználjátok? Nekem azt hiszem 599-es van még, elég stabil, nem tudom az újabbak mivel tudnának többet.Köszönöm!
RC833 volt az utolso szerias C725hoz amivel elvileg elvileg kortarsak.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok,
TCL 55 C728 tpushoz tudnátok javasolni kérlek valami jól bevált Bluetooth távirányítót? Az infrás nagy, ami járt hozzá, nem használjuk ebszolút.
Azt hiszem RC802v van hozzá, de a gumi gombokkal elég gagyi, gyorsan is kopik. Nincs Guide sem gyárilag, Youtube sem, szóval kissé hiányos. RC833 az egyik amit néztem, illetve van még talán az RC933.
Ezek vajon működnek a TV-vel? Van tapasztalatotok, hogy melyik a legjobb, legkényelmesebb?
Esetleg más alternatíva, ami nem kimondottan TCL, de jó a TV-vel használni?
Illetve melyik Firmware-t hsaználjátok? Nekem azt hiszem 599-es van még, elég stabil, nem tudom az újabbak mivel tudnának többet.Köszönöm!
-
mrmft
senior tag
Mondjuk ha streaming oldali hiba, akkor más TV -n is ki kellene jönnie. Tehát már abból is könnyen kiderül, ha valaki más TV -n ránéz. Lehetőleg TCL QLED -en.
Viszont amit Icewloxy írt, azt mindenképp ki kellene próbálnia. Volt nálam is C655, gyári beállításokon, mozi módban sem volt egyszer sem ilyen.
Persze a fenti filmeket nem néztem, de ha többnél is ilyen, akkor tök mindegy mivel teszteli az ember.
Szerk.:
Utóbbi bekezdést stremaing tartalmon belül értem.Nem feltetlen, lehet csak az adott platform, adott streaming appja szorakozik, vagy nala a halozat, vagy barmi. Ezert kellene mas forrasbol is megnezni ugyanezt. Igy rogton kiderulne.
-
ρσгτσ
addikt
Szerk.:
Utóbbi bekezdést stremaing tartalmon belül értem. -
Orbiteric
aktív tag
Itt van néhány kép, hát nyilván kaputelefonnal készült talán nem is adja vissza annyira, de kivehető amit mondok. Ráadásul villog is valamelyest, mintha próbálá kompenzálni a sötétebb tónusú szineket
egy képmód gyári állitást csinálj és mozi módba próbáld ki.
-
Orbiteric
aktív tag
Sajnos mikor már elfogadtam volna a tvt (C655) úgy ahogy van észrevettem valami más problémát. A Tulsa Kinget néztem SkyShowtime-on és a fekete színek borzasztóan pixelesek vagy szétfolynak/szétesnek nem tudom mi a jó szó rá. Pl van egy jelenet ahol Stallone fekete öltönyt visel és megy be kintről bentre, az öltöny elkezd pixelesedni villogni, vagy a csajnak a haja. Vagy random általában sötét tónusú színek ugyanígy elkezdenek torzulni. Ha a fekete háttérfényt lejjebb veszem, akkor mintha javulna, de akkor meg túl fekete a kép, egyébként minden képjavító funkció off és az élességet is levettem 0-ra, képernyő módtól függetlenül csinálja. Netem is gyors (500as ráadásul kábellel használom nem wifivel) Szoftveres dolog ez? Olyan mintha a tv nem tudná normálisan kezelni a színeket legalábbis a szín átmeneteket. Most nem tudom lefényképezni mire gondolok de neten találtam néhány példát nekem a tv ugyanezt produkálja
sok a kék is.
-
mrmft
senior tag
Itt van néhány kép, hát nyilván kaputelefonnal készült talán nem is adja vissza annyira, de kivehető amit mondok. Ráadásul villog is valamelyest, mintha próbálá kompenzálni a sötétebb tónusú szineket
Tovabbra is azt mondom nezd meg nomalis minosegu forrasrol. Ha tudod ugyanezt, akar ahogy Koko52 irta. Ha ugy is ilyen akkor TV hiba, ha nem akkor a streaming oldal gyenge.
-
koko52
nagyúr
Ilyet hosszú évek alatt csak a HBO Go-nál lehetett tapasztalni. pl. az aranyéletnek amikor felkerült egy-egy része az valóban a 720p és a 480p között szenvedett, ide-oda váltogatva. Majd pár nap után ,amikor már mindenki látta ,akkor rögtön tudta tolni 1080p-ben is. végig.Amikor elhagyták a Go nevet ,akkor javult a helyzet.
A netflix mögött viszont van olyan infrastruktúra ,hogy megoldja a kiszolgálást.
Amit mondasz soha az életben nem tapasztaltam.De még csak egy homokórázást sem.
Virágboltban is ugyanaz a minőségű NF rip van,mint amit az NF appban lehet nézni.
Kivétel persze ha már van belőle BD kiadás, mert akkor az valóban jobb minőség.Most a nagyok közül a skyshowtime csinálja azt ,hogy 480p -vel indul , aztán 10-15 másodperc alatt felmegy 1080p-re majd 4k-ra , vagy 480p ről egyből 4k-ra.
Viszont itt annyiban jobb a helyzet hogy ott is marad, mert van mógötte szerver kapacitás.De egy felskálázott 1080p-t 4K-nak mutat. Bitrate csalás sem látod (csak a szemed).
Az is más, amikor letöltöd és nem rip. A letöltött tartalommal nem mernek csalni. Igaz még sosem töltöttem le streaming szolgáltatótól. -
mikrofon
veterán
Ilyet hosszú évek alatt csak a HBO Go-nál lehetett tapasztalni. pl. az aranyéletnek amikor felkerült egy-egy része az valóban a 720p és a 480p között szenvedett, ide-oda váltogatva. Majd pár nap után ,amikor már mindenki látta ,akkor rögtön tudta tolni 1080p-ben is. végig.Amikor elhagyták a Go nevet ,akkor javult a helyzet.
A netflix mögött viszont van olyan infrastruktúra ,hogy megoldja a kiszolgálást.
Virágboltban is ugyanaz a minőségű NF rip van,mint amit az NF appban lehet nézni.
Kivétel persze ha már van belőle BD kiadás, mert akkor az valóban jobb minőség.Most a nagyok közül a skyshowtime csinálja azt ,hogy 480p -vel indul , aztán 10-15 másodperc alatt felmegy 1080p-re majd 4k-ra , vagy 480p ről egyből 4k-ra.
Viszont itt annyiban jobb a helyzet hogy ott is marad, mert van mógötte szerver kapacitás.Az amazon prime video is ezt csinálja és a HBO MAX is. Van is olyan, hogy ha megnézed a tulajdonságait akkor 1080P-t ír 4K helyett. Induláskor mindig így indul aztán felmegy, de van amikor vissza esik. Mindegyik streaming szolgáltató sávszélességhez igazítja a felbontást és a bitrate-et...
-
boborján2
őstag
Netflix és társai nagy kammerek a minőségben. Én is tapasztalok néha ilyet. Aztán letöltöm Ncore-ról valódi 4K + Dovi minőségben és tökéletes a kép. Biztos, hogy csalnak a felbontás felskálázással vagy bitrate sűrűséggel. Nem tud szerintem a szerverük egy felkapott sorozatot ennyi nézőt kiszolgálni. Nézd meg fél év múlva amikor a kutya se nézi, jó lesz a kép!
Viszont itt annyiban jobb a helyzet hogy ott is marad, mert van mógötte szerver kapacitás. -
freeland0806
aktív tag
-
freeland0806
aktív tag
Még visszatudom küldeni, ha ez esetleg nem beállítási dolog lenne, ezért is vagyok kíváncsi ki mit mond erre. Amikor visszaállitom alapra a beállításokat legyen az dinamikus kép vagy mozis képmód akkor előjön ez a probléma. Még alaplap hibára tudnék gondolni, vagy valami olyasmire, hogy a képfeldolgozással van valami gebasz. Az az érdekes, hogy ugye vannak youtubeon ezek a 4K HDR teszt videók amikor full sötét minden és vannak színes tárgyak a képen (black uniformity test videók azt hiszem). Na ott nincs ilyen probléma. Dolby Visionnél elhanyagolható, bár az ugye világosabb és mivel nem Oled meg nem mini led a fekete is bőven világosabb nyilván, de nem pixelesedik/folyik szét. De sima 4Knál streamingen (Max, Sky) borzasztó, 1080Pben meg pláne. Ha meg visszább veszem a fekete háttérfényt akkor esti vagy sötétebb jelenetek jók, a nappaliak már túlságosan sötétek lesznek.
-
koko52
nagyúr
Az a gond, hogy Netflixen is csinálja az éjféli klub 2. epizódjánál full sötét jelenetben. Igaz az csak 1080P. A Tulsa Kingnél meg az első évad első részében vettem észre legelőször, amikor megy be az eladóhoz Stallone 25 percnél. 28:20nál meg amikor szemben ül a szemüveges taggal és Stallone feje mögött van egy sárga "tábla" az meg ilyen zajos zöldes pixeles lesz (de csak az) mintha túl lenne húzva a szín
Netflix és társai nagy kammerek a minőségben. Én is tapasztalok néha ilyet. Aztán letöltöm Ncore-ról valódi 4K + Dovi minőségben és tökéletes a kép. Biztos, hogy csalnak a felbontás felskálázással vagy bitrate sűrűséggel. Nem tud szerintem a szerverük egy felkapott sorozatot ennyi nézőt kiszolgálni. Nézd meg fél év múlva amikor a kutya se nézi, jó lesz a kép!
-
ρσгτσ
addikt
Westcoastog-vel vedd fel a kontaktot, o frissitett FW-t a C655-jen, hogy nala milyen.
Én tesztelgettem a C655 -öt több képmódban, forrásból, illetve beállítással is. Nálam nem volt ilyen gond. Még gyári beállításokon sem.
Ránézni, segíteni már nem tudok, mert a korábbi okok miatt ment vissza a TV.
-
westcoastog
veterán
Westcoastog-vel vedd fel a kontaktot, o frissitett FW-t a C655-jen, hogy nala milyen.
MÉG nem csináltam meg a frissítést, nem nagyon értem rá a héten.

Hétvégén ha otthonleszek megpróbálom külső hdd-ről beadni neki. -
mikrofon
veterán
Sajnos mikor már elfogadtam volna a tvt (C655) úgy ahogy van észrevettem valami más problémát. A Tulsa Kinget néztem SkyShowtime-on és a fekete színek borzasztóan pixelesek vagy szétfolynak/szétesnek nem tudom mi a jó szó rá. Pl van egy jelenet ahol Stallone fekete öltönyt visel és megy be kintről bentre, az öltöny elkezd pixelesedni villogni, vagy a csajnak a haja. Vagy random általában sötét tónusú színek ugyanígy elkezdenek torzulni. Ha a fekete háttérfényt lejjebb veszem, akkor mintha javulna, de akkor meg túl fekete a kép, egyébként minden képjavító funkció off és az élességet is levettem 0-ra, képernyő módtól függetlenül csinálja. Netem is gyors (500as ráadásul kábellel használom nem wifivel) Szoftveres dolog ez? Olyan mintha a tv nem tudná normálisan kezelni a színeket legalábbis a szín átmeneteket. Most nem tudom lefényképezni mire gondolok de neten találtam néhány példát nekem a tv ugyanezt produkálja
Ez a kép alapján a fényerőd és a kontrasztod biztos el van állítva.
Szerintem ez a leírás alapján állíts be a fényerőt és a kontrasztot a TV-den. Vagy alkalmazd @Vhiktor féle beállításokat, azok elég jók szoktak lenni....
Utána nézd meg ugyan ezt a jelenetet. Az hogy elveszik részlet, az azért is lehet, mert sötét az anyag...
Ha a beállítás után is ezt a zavart tapasztalod, akkor szerintem néz meg letölthető demo videokat normális minőségben. Ha az szépen jelenik meg akkor a forrással van baj....
Ezen az oldalon rendetek minta videót találsz különböző formátumokban: [link] -
freeland0806
aktív tag
Ha megírod ez melyik epizód melyik perce ,megnézem neked a skyshow-on este hogy nálam milyen 65C835 -el.
Csak tipp : érdemes figyelembe venni ,hogy streamingen adaptív bitráta van. Az csak egy dolog hogy ez 4K ,meg gyors a net és jó a router-tv kapcsolata. De attól még lehet szerver oldali bug és esetleg nem vált fel a legjobb minőségre. Bár ezt azért a rutinos felhasználó észreveszi azonnal.
-
vata666
tag
43c645 v619-el skyshowtime 4khdr nem működik, meg sztem ami 4k az is full hd. Természetesen prémium előfizetés van. Samsung és LG tévék rendben vannak.
-
boborján2
őstag
4K-s előfizum van Tulsa King az pont 4K ráadásul
Ha megírod ez melyik epizód melyik perce ,megnézem neked a skyshow-on este hogy nálam milyen 65C835 -el.
Csak tipp : érdemes figyelembe venni ,hogy streamingen adaptív bitráta van. Az csak egy dolog hogy ez 4K ,meg gyors a net és jó a router-tv kapcsolata. De attól még lehet szerver oldali bug és esetleg nem vált fel a legjobb minőségre. Bár ezt azért a rutinos felhasználó észreveszi azonnal.
-
mrmft
senior tag
4K-s előfizum van Tulsa King az pont 4K ráadásul
-
freeland0806
aktív tag
Ha a valóságban is ilyen a kép, akkor túl világosra van állítva, nincs is fekete a képen csak sötétszürke, pl. alsó+felső csík.
Sky amúgy sem a minőségről híres, főleg nem fullhd-ban/ben, nálam is van poszterizáció/color banding oled tévén.4K-s előfizum van Tulsa King az pont 4K ráadásul
-
freeland0806
aktív tag
-
Pro Koryak
addikt
Ha a valóságban is ilyen a kép, akkor túl világosra van állítva, nincs is fekete a képen csak sötétszürke, pl. alsó+felső csík.
Sky amúgy sem a minőségről híres, főleg nem fullhd-ban/ben, nálam is van poszterizáció/color banding oled tévén. -
mrmft
senior tag
Rossz minosegu a forras. Mozi kepmodban 2160p nalam hibatlan ugyanez.
-
Vhiktor
Topikgazda
poszterizáció, near black luminance overshoot.
Minden képmódban ilyen? -
freeland0806
aktív tag
-
Imi1981
veterán
-
classic B
senior tag
Az M4-en és a Sport tv-n akadozik. Az M4-en sokkal jobban. A többi csatornát még nem volt időm tesztelni. Más tv-n nem jelentkezett. Ennél viszont első perctől.
Azt tanácsolom küldd vissza amíg lehet. Később se lesz jobb! De te döntésed csak ne bánd meg. Gagyi az egész TCL úgy ahogy van (szoftveresen leginkább).
-
Celtis
veterán
Az M4-en és a Sport tv-n akadozik. Az M4-en sokkal jobban. A többi csatornát még nem volt időm tesztelni. Más tv-n nem jelentkezett. Ennél viszont első perctől.
Ez érdekes. Vajon mi lehet a lassításban, amire így reagál a tv.
Mi a terv, megtartod vagy visszaküldöd? Javításban nem bíznék.
-
Till@
aktív tag
-
bnorci71
addikt
A lassítást biztosan észrevetted volna, mert annyira erőteljes és zavaró. A piros árnyalatot én is tapasztaltam. A csatorna váltáskor történő kép szétesésére rajtad (most) és rajtam kívül nem emlékszem, hogy írt volna más.
a foltos elszineződés se volt senkinek anno videót is tetem be ide az olimpia idején
ki a kábelszolgáltató?anno én erre jutottam
TCL 75C845 Pr telekom kábeltévé szolgáltató koax kábeles rendszer, amin az Internet és telefon is rajta
eredmények
Movie képbeállítás fényerő 10-20-30% Local Diming Maximumon
-földi digitális M4sport > nincs hiba
-szolgáltató Amiko Hd boxa > nincs hiba
-Tv saját digitális tunerje > hiba Local Diming mindegy hova van állítva már a kikapcsolást is próbáltam.
kontrolnak ugye az olimpia lehetőséget adott a EUSport összehasonlításra is ott sincs hiba -
Liko1
csendes tag
Sziasztok! 65C825 ös készülékre melyik a legújabb stabil software?
-
resist
tag
-
N4ri87
senior tag
-
IMseventhson
újonc
M4 el nekem is vannak problémáim. Lassítás nem tűnt fel. Nekem időnként a kép színeződik el piros / zöld árnyalattal. Hasonló mint amikor a háttér világitás elment a kis Lg-n
csatorna váltásos kép szétesés nekem is van de nem zavar lehet hamarabb jelenít meg képet mint ahogy az összes infót feldolgozta de ez csak tip.A lassítást biztosan észrevetted volna, mert annyira erőteljes és zavaró. A piros árnyalatot én is tapasztaltam. A csatorna váltáskor történő kép szétesésére rajtad (most) és rajtam kívül nem emlékszem, hogy írt volna más.
-
IMseventhson
újonc
-
Imi1981
veterán
Szia!
Én még az év elején küldtem vissza emag + videoton szervíz, akkor becsomagoltam mindent, mert nem tudtam hogy mi lesz a javítás vége, saját doboz, gyári pántok még a fólia is rajta volt, megúszta a tv egy alaplap cserével csak a csavarok feje volt összegányolva, mintha egészen más csavarhúzót használnának (szerződött sz.partner).
Szóval ha nem javítható v. nem éri meg, akkor csereutalvány, amit csak az összes tartozék meglétével lehet, elvileg.Eszerint dönts!
Kösz! Akkor mindent belerakok..
-
kenicsab
tag
Szia!
Én most próbáltam ki a sajátommal, (OneOdio Studio Wireless),
egyébként samsunggal (gsm) használom , hasonlónak hallom, csak a hangerő kisseb, tehát fel kell emelni a csúszkát 70 fölé.
Szóval szerintem jó! -
kenicsab
tag
Szia!
Én még az év elején küldtem vissza emag + videoton szervíz, akkor becsomagoltam mindent, mert nem tudtam hogy mi lesz a javítás vége, saját doboz, gyári pántok még a fólia is rajta volt, megúszta a tv egy alaplap cserével csak a csavarok feje volt összegányolva, mintha egészen más csavarhúzót használnának (szerződött sz.partner).
Szóval ha nem javítható v. nem éri meg, akkor csereutalvány, amit csak az összes tartozék meglétével lehet, elvileg.Eszerint dönts!
-
ρσгτσ
addikt
Én amin meglepődtem az a TCL pixel policyje. 16(!) dead/stuck pixel az elfogadható 4Knál??!! Már 1 is lelombozó, na de 16??
https://support.tcl.com/ca/12-tcl-pixel-policyÉs akkor így küldjem vissza, ha nekik ennyi belefér lehet még jól is jártam 1el
Amiről ő beszél az is a plexi mögött van. Magán a panelen, tehát te nem tudod letörölni. Szennyezett.
-
freeland0806
aktív tag
Én amin meglepődtem az a TCL pixel policyje. 16(!) dead/stuck pixel az elfogadható 4Knál??!! Már 1 is lelombozó, na de 16??
https://support.tcl.com/ca/12-tcl-pixel-policyÉs akkor így küldjem vissza, ha nekik ennyi belefér lehet még jól is jártam 1el
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Holnap jön a futár és viszi garanciális szervizre a tévém. A kérdésem az lenne ahhoz aki küldte már szervizbe ( mert ezt elfelejtettem megkérdezi emailban), hogy a távirányítót és tápkábelt is csomagopjam hozzá? Vagy ezeket ilyenkor nem kell?
-
freeland0806
aktív tag
-
N4ri87
senior tag
Ti tapasztaltatok olyat, hogy a tv Bluetooth-on csatlakoztatott fülesre botrányos hangminőséget küld ki? Huawei freebuds pro-val próbáltam, ami szerintem jól szól, de a tv-vel használva szörnyű. Mi lehet ennek az oka?
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Itt képeken mutatom hogy kell feltölteni.
Képfeltöltés --> Tallózás --> kiválasztod a képet --> Feltöltés

Ha feltöltötte azt nyomd meg, amit pirossal jelöltem. Így beilleszti a képet a hozzászólásba.

Egyébként én pixelhibával visszaküldeném. Nem akarok ilyenekkel szórakozni és biztos zavarna. Hogy kinek mennyire fér bele azt nem tudom. Nekem biztos nem lenne jó.
-
freeland0806
aktív tag
Nekem ilyen. Ezen filózom, hogy visszamenjen e vagy ne. Az a helyzet, hogy utána néztem és a gyártó szerint ebből 6-8 darab megengedett pláne ha nem a képernyő középpontjában van. Úgyhogy amilyen az én szerencsém kapnék egy olyat aminek van kettő halott pixele a képernyő közepén
Sose fogok tudni telóról képet beszúrni úgy hogy működjön is úgyhogy inkább itt a link.
https://drive.google.com/file/d/1G0jYizOCuis0b_tvLFKKcrKRlv0DsHss/view?usp=drivesdk -
freeland0806
aktív tag
Azok sokkal nagyobbak nálam, mint egy pixel. Ahogy írtam teljesen olyan, mintha valaki betegen rátüsszentett volna.
Egyébként igen, szürke vagy barna tesztnél látszik a legjobban, de 2 méterről már kevésbé. Ami sokkal feltűnőbb, az a sötét folt vagy csík a kijelző alsó harmadán. Vízszintesen. Az normál TV adásnál is látszik, de főleg mesénél, ahol egyszerűbb formák, tartalom van. Gyakorlatilag minden színen nézve jól látható a csík.
Itt talán jobban látszik, de a kép annyira nem adja vissza.

Nekem ilyen. Ezen filózom, hogy visszamenjen e vagy ne. Az a helyzet, hogy utána néztem és a gyártó szerint ebből 6-8 darab megengedett pláne ha nem a képernyő középpontjában van. Úgyhogy amilyen az én szerencsém kapnék egy olyat aminek van kettő halott pixele a képernyő közepén
-
Celtis
veterán
-
HF77
őstag
Ha már megígértem, hát megtettem. Ma bementem egy Euronics áruházba és alkalmat kerítettem, hogy kipróbáljak egy kiállított 55C805-öt.
Találtam egy távirányítót a tv-k mögött félretéve és azzal tudtam kezelni. Mobil hotspottal adftam neki netet és beléptem a Netflixbe. Elindítottam a Vérapót, kikapcsoltam a mozgásjavítást és a teszt jelenethez tekertem...húha....nem vagy semmi
szerintem enged el a témát, nehogy aztán később "gond" legyen...
-
Orbiteric
aktív tag
-
bnorci71
addikt
Sziasztok! Rendeltem egy 55C805-ös tv-t. Lenne két kérdésem. Egyes csatornákon odakapcsoláskor (pl. M4, RTL, Spiler, Duna stb.) kb. 1 másodpercre szétesik a kép, aztán megjavul. Ez a tv hibája lenne? Illetve pl. foci meccsen a lassításoknál sok esetben elég erősen akadozik a kép. Legjobban ez a jelenség az M4-en tapasztalható. Hiába állítgatom, akár Vhiktor C835-ös youtube-os videója alapján, nincs változás. Más is tapasztalt hasonlókat ennél vagy más típusnál? Eléggé elszomorít. Egy 10 éves Samsung helyére került. Annál ilyen problémák nem voltak. Köszönöm előre is a válaszokat!
M4 el nekem is vannak problémáim. Lassítás nem tűnt fel. Nekem időnként a kép színeződik el piros / zöld árnyalattal. Hasonló mint amikor a háttér világitás elment a kis Lg-n
csatorna váltásos kép szétesés nekem is van de nem zavar lehet hamarabb jelenít meg képet mint ahogy az összes infót feldolgozta de ez csak tip. -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
55” TV-t vennék vagy 65” ha belefér a keretbe) elsősorban Telekomtól, keret 475e. MAX.
Csak a képminőség érdekel, eddig LG-k voltak, OLED-et az állandó nappali-esti Jimjammel szerintem tönkretenné, pedig azt venném szívesebben. TCL full ismeretlen számomra de sok helyen ajánlották, ebben az ársávban mik az ajánlott vételek?
Philips oled 2,5 évesen nem volt semmi beégés pedig hétvégente sokat ment háttérnek a nejemnek egy adón. Szóval a logók beégésétől nem kell tartani
-
tobias40
veterán
-
Celtis
veterán
Sziasztok! Rendeltem egy 55C805-ös tv-t. Lenne két kérdésem. Egyes csatornákon odakapcsoláskor (pl. M4, RTL, Spiler, Duna stb.) kb. 1 másodpercre szétesik a kép, aztán megjavul. Ez a tv hibája lenne? Illetve pl. foci meccsen a lassításoknál sok esetben elég erősen akadozik a kép. Legjobban ez a jelenség az M4-en tapasztalható. Hiába állítgatom, akár Vhiktor C835-ös youtube-os videója alapján, nincs változás. Más is tapasztalt hasonlókat ennél vagy más típusnál? Eléggé elszomorít. Egy 10 éves Samsung helyére került. Annál ilyen problémák nem voltak. Köszönöm előre is a válaszokat!
Ezt az akadozós lassítást én is tapasztalatam a 805-ön, de azt speciel a közvetítés vagy a lassítógép hibájának tudtam be. Ha másik tv-n nem jelentkezik, akkor persze más a helyzet.
-
rumkola
nagyúr
-
tobias40
veterán
-
ndomokos
tag
Sziasztok!
55” TV-t vennék vagy 65” ha belefér a keretbe) elsősorban Telekomtól, keret 475e. MAX.
Csak a képminőség érdekel, eddig LG-k voltak, OLED-et az állandó nappali-esti Jimjammel szerintem tönkretenné, pedig azt venném szívesebben. TCL full ismeretlen számomra de sok helyen ajánlották, ebben az ársávban mik az ajánlott vételek?
-
turika86
aktív tag
Engem is érdekelne!
Amúgy ha nem az ár a szempont mi lenne a sorrend a c805-c845-c765 nél?melyiket vennétek? -
ρσгτσ
addikt
Azok a kis fekete pöttyök amúgy dead pixelnek tűnnek. Én is kaptam belőle egyet jobb felülre, de csak akkor vettem észre, amikor megcsináltam a grey screen tesztet. Hát nem tudom. Van 2 hetem elvileg elállni a vásárlástól ha több kijön ezalatt az idő alatt akkor én is visszaküldöm.
Azok sokkal nagyobbak nálam, mint egy pixel. Ahogy írtam teljesen olyan, mintha valaki betegen rátüsszentett volna.
Egyébként igen, szürke vagy barna tesztnél látszik a legjobban, de 2 méterről már kevésbé. Ami sokkal feltűnőbb, az a sötét folt vagy csík a kijelző alsó harmadán. Vízszintesen. Az normál TV adásnál is látszik, de főleg mesénél, ahol egyszerűbb formák, tartalom van. Gyakorlatilag minden színen nézve jól látható a csík.
Itt talán jobban látszik, de a kép annyira nem adja vissza.

-
nicu71
addikt
Abszolút volna rá igény,főleg mivel ismered már a 805-t ,a 765-t alig látta még innen valaki, érdekelne mennyivel látod másnak, azaz vsz jobbnak.Szóval csak rajta👌
-
freeland0806
aktív tag
Nálam olyan probléma nincs. Nyilván nem OLED vagy mini LED, de abból a szempontból jól szuperál. Szimpla TV adáshoz vettem, szóval még az sem igazán zavarna. A fenti hibák már inkább...
Szerk.:
2 méterről kevésbé látszik, de ez akkor is értékcsökkentő tényező. Szervizzel meg nem szeretnék szenvedni.Azok a kis fekete pöttyök amúgy dead pixelnek tűnnek. Én is kaptam belőle egyet jobb felülre, de csak akkor vettem észre, amikor megcsináltam a grey screen tesztet. Hát nem tudom. Van 2 hetem elvileg elállni a vásárlástól ha több kijön ezalatt az idő alatt akkor én is visszaküldöm.
-
IMseventhson
újonc
-
ρσгτσ
addikt
Én elégedett vagyok azt leszámítva, hogy backlight bleeding azért befigyel sötét jelenetekben a bal felső sarokban, jobb felül meg van egyetlen dead pixel, de vissza azért nem viszem, mert valószínűleg kapnék egy olyat, amin még durvábban beszűrődik a háttérfény és nem csak a bal felső sarokban kapnám az áldást

A tied viszont tényleg nem a legjobb ezt én is visszaküldeném. Kár, hogy ilyen hibák vannak, mert egyébként jó kis tv ez.Nálam olyan probléma nincs. Nyilván nem OLED vagy mini LED, de abból a szempontból jól szuperál. Szimpla TV adáshoz vettem, szóval még az sem igazán zavarna. A fenti hibák már inkább...
Szerk.:
2 méterről kevésbé látszik, de ez akkor is értékcsökkentő tényező. Szervizzel meg nem szeretnék szenvedni. -
freeland0806
aktív tag
Igen. A 65 colos verzió. Ebben már van mély a hátlapon, és meglepően jól szól. Drágább OLED TV -kkel tudom összehasonlítani, és simán hozza azt a szintet. Sőt, szerintem jobb is.
Viszont megy vissza a feladónak. 3 munkanapos cserével.
Van egy sötét csík a képernyő alsó részén. Plusz olyan pici foltok is, mintha valaki náthásan rátüsszentett volna a kijelzőre. Természetesen nem letörölhető, 4-5 darab. Illetve van két olyan folt/hiba is, ami mindig világosabb a többinél.
Nem tudom fotókon mennyire látszik, de gondoltam megmutatom. Élőben sokkal durvább mindegyik.

Én elégedett vagyok azt leszámítva, hogy backlight bleeding azért befigyel sötét jelenetekben a bal felső sarokban, jobb felül meg van egyetlen dead pixel, de vissza azért nem viszem, mert valószínűleg kapnék egy olyat, amin még durvábban beszűrődik a háttérfény és nem csak a bal felső sarokban kapnám az áldást

A tied viszont tényleg nem a legjobb ezt én is visszaküldeném. Kár, hogy ilyen hibák vannak, mert egyébként jó kis tv ez. -
mrmft
senior tag
Engem szemely szerint erdekelne, hogy mas modelleknel is tapasztalod-e.
-
Celtis
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Na. Megnéztem úgy nagyjából a tvt. Eddig nem rossz. Azt hiszem jól emlékszem te fogod venni ennek a nagyobb testvérét. Rengeteg beállítás van amivel lehet játszani, még nem találtam meg a megfelelőt de azt látom, hogy jobb a panel a Philipsemnél. Eddig max annyi negatív dolog van, hogy a gyors mozgást mintha a szoftver nehezen kezelné. Kicsit mint amikor alacsony a bitráta. De érdekes módon ez játékoknál nem jön elő. Full feketénél felhős, de ha filmet nézek nem látom egyáltalán, sőt játéknál sem, úgyhogy amikor állítod be és előjön az a fekete háttér ne ijedj meg ha látsz bevilágításokat. Úgyhogy eddig nem vettem észre egetrengető hibákat, bár magamat ismerve szerintem fogok találni. De megpróbálom nem keresni szándékosan 😅 ja és a hangja ott van. Pedig ebben nincs mélynyomó
Igen. A 65 colos verzió. Ebben már van mély a hátlapon, és meglepően jól szól. Drágább OLED TV -kkel tudom összehasonlítani, és simán hozza azt a szintet. Sőt, szerintem jobb is.
Viszont megy vissza a feladónak. 3 munkanapos cserével.
Van egy sötét csík a képernyő alsó részén. Plusz olyan pici foltok is, mintha valaki náthásan rátüsszentett volna a kijelzőre. Természetesen nem letörölhető, 4-5 darab. Illetve van két olyan folt/hiba is, ami mindig világosabb a többinél.
Nem tudom fotókon mennyire látszik, de gondoltam megmutatom. Élőben sokkal durvább mindegyik.

-
mrmft
senior tag
Találtam egy távirányítót a tv-k mögött félretéve és azzal tudtam kezelni. Mobil hotspottal adftam neki netet és beléptem a Netflixbe. Elindítottam a Vérapót, kikapcsoltam a mozgásjavítást és a teszt jelenethez tekertem...Tobbi TCL modellt nem nezted?
-
koko52
nagyúr
-
resist
tag
Sziasztok, az 55C765-ről érdeklődnék a tapasztalatokról. Megbízhatóság, képminőség (ezen belül mennyire fekete a fekete), ilyenek érdekelnének, köszönöm

-
soldi3r
veterán
-
Qtya123
őstag
-
storm3
senior tag
65c765 ára marketworldnél is 350k lett.
-
Celtis
veterán
-
nicu71
addikt
Találtam egy távirányítót a tv-k mögött félretéve és azzal tudtam kezelni. Mobil hotspottal adftam neki netet és beléptem a Netflixbe. Elindítottam a Vérapót, kikapcsoltam a mozgásjavítást és a teszt jelenethez tekertem...Úristen ..és?ÉS?..😮 mondd már 😀
-
Celtis
veterán
Mivel 100%-ban reprodukálható, mindig ugyanott és ugyanúgy akad, ezért nem kell egymás mellett tesztelni. Ugyanezen okból a tápegységben sem hiszek. Meg mégis mi lenne egy ilyen tv-ben finomra hangolva? Az égvilágon semmi.
Azt tervezem, hogy a kíváncsiság kedvéért bemegyek egy boltba mobil hotspottal és saját netflix accounttal tesztelni egy másik készüléket.Ha már megígértem, hát megtettem. Ma bementem egy Euronics áruházba és alkalmat kerítettem, hogy kipróbáljak egy kiállított 55C805-öt.
Találtam egy távirányítót a tv-k mögött félretéve és azzal tudtam kezelni. Mobil hotspottal adftam neki netet és beléptem a Netflixbe. Elindítottam a Vérapót, kikapcsoltam a mozgásjavítást és a teszt jelenethez tekertem...
Új hozzászólás Aktív témák
-
32100 - 32001
46472 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- DJI topic
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Óra topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ismerős lehet az iQOO Pad6 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- -20% használtpiaci ár KERESKEDŐI CSOMAG! NVMe SSD SSD SSD - 10x1TB + 10x512GB + 5x256GB + 3x2TB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest