Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Az OLED az biztosan más világ, és megértem. Nálunk például méretes kanapé van, így lényeges a betekintési szög minősége. Ráadásul én nagyon érzékeny is vagyok rá. Erre a VA nem igazán jó...az OLED viszont igen. Emellett persze van más előnye is.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy aki megteheti, az vegyen VA mini LED -et vagy OLED -et. Attól függően, hogy milyen felhasználói szokásai és lehetőségei vannak. Valahol ott kezdődik a minőség.
Viszont sima QLED -ben is lehet találni jó TV -t. A C655 szerintem pont ilyen. Annak tökéletes, aki nem tud vagy nem akar sokat költeni.
Ha mini LED -et keresnék, akkor én jelenleg a C765 -öt venném meg. Jó áron jó képminőség. Főleg, ha szoftveresen is rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
én hülye vagyok ehez ilyen szinten, de nem lehet az hogy a streaming 4K de alacsony bitráta miatt ilyen mint ahogy írjátok is más forrás magasabb bitráta nem lesz ilyen. Sőt még akár FHD anyag normális bitráta felskálázva is jobb lehet mint az 4K alacsony bitráta hisz nem a tv skálázza fel hanem egyszerűen nincs infó a képfeldolgozónak és nem tud mit csinálni ilyen szar lesz a végeredmény.
TV adások nem ilyen szarok felskálázva -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32095 üzenetére
Az a baj, hogy nálad már más probléma is volt a kijelzővel. Így lehet egy új FW vagy teljes visszaállítás megoldaná a fenti problémát, de a foltokkal és a felhősödéssel semmit nem tud kezdeni.
Szerintem így jártál a legjobban, hogy elengedted ezt a TV -t.
[ Szerkesztve ]
-
freeland0806
junior tag
Csak a szokásos quality controll hiánya, ahogy tapasztalom. Mintha 240p-ben jelenítené meg a feketét. Na ilyen bajom se volt még. És valószínűleg ez a probléma tegnap jelentkezett, tuti észre vettem volna előtte, főleg, hogy még először tetszett is. A pixel problémával kezdődött. Nesze neked panel lottó jól megjártam. De legalább még benne vagyok a 14 napos ablakban ennyi a szerencsém.
szerk: a hang nálam is jó volt, de rádiónak drága lenne használni
Remélem te több szerencsével fogsz járni[ Szerkesztve ]
-
-
belan
addikt
válasz
freeland0806 #32087 üzenetére
Sajnos led LCD csak Mini led jöhet szóba abból se mindegyik én mindig azt mondom legyen kisebb a képméret valamivel de méret ne menyjen a képminőségére . Vagy ha nagyobb méret kell kicsit többet kell rá áldozni . Sajnos c645 és c655 nézhetetlen sötétbe ! Kell lámpa mellé vagy valami mert oylan felhős .
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz
d.véderjoe #32090 üzenetére
Vérapó 29:50. DV világos mód, mozgásjavítás és egyéb szarság legyen kikapcsolva. Nem mintha bekapcsolt mozgásjavítással nem akadna.
-
kenicsab
tag
válasz
d.véderjoe #32090 üzenetére
Szia!
A 29 és 30. perc között, amikor elindul a nyársalt-tól az ablakhoz és a fenyőnél megáll. -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32087 üzenetére
Nem fontos. Az nagyjából normális, hogy a kijelzőn lévő fólia nélkül küldik vissza az emberek. A panelt érintő hibák egy része ki sem jön (vagy nem rendesen) úgy, ha rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
Kriszbet
csendes tag
válasz
freeland0806 #32085 üzenetére
Nem, rendesen be van állítva rajta minden, ahogy kell.
-
freeland0806
junior tag
válasz
Icewloxy #32086 üzenetére
Olyan felhős a kép sötétben, ha egy nyári zápor közepette felnézek az égre ott nincsenek olyan felhők. De ezzel is együtt tudtam volna élni még, viszont lehet ez okozza a problémát így belegondolva, hogy ugye fekete és sötétebb tónusú színekkel vannak gondok.
Viszont eredeti doboza megvan nyilván, viszont a kijelző fólia az nincs. Hogy csomagoljam be, hogy ne kössenek bele? Kibéleljem valamivel? Habszivacsok megvannak még
-
Icewloxy
junior tag
válasz
freeland0806 #32079 üzenetére
igen jobban jársz.
-
belan
addikt
Jo tcl akció van euronincsba tcl 75c765 500 ezer ,65 c765 350 jo ár .
-
Kriszbet
csendes tag
válasz
freeland0806 #32062 üzenetére
Nálam semmi gond nincs vele az emlitett két jelenetnél, de igazából teljesen hibátlan az egész sorozat 1080p felbontás mellet, mert ugye olyan előfizum van.
c805[ Szerkesztve ]
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32079 üzenetére
Az gáz, de én már eleve a "kosz"foltok miatt is visszaküldtem volna. Vagy cserét kérnék, mert nem így kellene kinéznie.
[ Szerkesztve ]
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok,
TCL 55 C728 tpushoz tudnátok javasolni kérlek valami jól bevált Bluetooth távirányítót? Az infrás nagy, ami járt hozzá, nem használjuk ebszolút.
Azt hiszem RC802v van hozzá, de a gumi gombokkal elég gagyi, gyorsan is kopik. Nincs Guide sem gyárilag, Youtube sem, szóval kissé hiányos. RC833 az egyik amit néztem, illetve van még talán az RC933.
Ezek vajon működnek a TV-vel? Van tapasztalatotok, hogy melyik a legjobb, legkényelmesebb?
Esetleg más alternatíva, ami nem kimondottan TCL, de jó a TV-vel használni?
Illetve melyik Firmware-t hsaználjátok? Nekem azt hiszem 599-es van még, elég stabil, nem tudom az újabbak mivel tudnának többet.Köszönöm!
-
ρσгτσ
addikt
Mondjuk ha streaming oldali hiba, akkor más TV -n is ki kellene jönnie. Tehát már abból is könnyen kiderül, ha valaki más TV -n ránéz. Lehetőleg TCL QLED -en.
Viszont amit Icewloxy írt, azt mindenképp ki kellene próbálnia. Volt nálam is C655, gyári beállításokon, mozi módban sem volt egyszer sem ilyen.
Persze a fenti filmeket nem néztem, de ha többnél is ilyen, akkor tök mindegy mivel teszteli az ember.
Szerk.:
Utóbbi bekezdést stremaing tartalmon belül értem.[ Szerkesztve ]
-
Icewloxy
junior tag
válasz
freeland0806 #32068 üzenetére
egy képmód gyári állitást csinálj és mozi módba próbáld ki.
-
Icewloxy
junior tag
válasz
freeland0806 #32053 üzenetére
sok a kék is.
-
mrmft
senior tag
válasz
freeland0806 #32068 üzenetére
Tovabbra is azt mondom nezd meg nomalis minosegu forrasrol. Ha tudod ugyanezt, akar ahogy Koko52 irta. Ha ugy is ilyen akkor TV hiba, ha nem akkor a streaming oldal gyenge.
-
mikrofon
veterán
válasz
boborján2 #32069 üzenetére
Az amazon prime video is ezt csinálja és a HBO MAX is. Van is olyan, hogy ha megnézed a tulajdonságait akkor 1080P-t ír 4K helyett. Induláskor mindig így indul aztán felmegy, de van amikor vissza esik. Mindegyik streaming szolgáltató sávszélességhez igazítja a felbontást és a bitrate-et...
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz
koko52 #32066 üzenetére
Ilyet hosszú évek alatt csak a HBO Go-nál lehetett tapasztalni. pl. az aranyéletnek amikor felkerült egy-egy része az valóban a 720p és a 480p között szenvedett, ide-oda váltogatva. Majd pár nap után ,amikor már mindenki látta ,akkor rögtön tudta tolni 1080p-ben is. végig.Amikor elhagyták a Go nevet ,akkor javult a helyzet.
A netflix mögött viszont van olyan infrastruktúra ,hogy megoldja a kiszolgálást.
Amit mondasz soha az életben nem tapasztaltam.De még csak egy homokórázást sem.
Virágboltban is ugyanaz a minőségű NF rip van,mint amit az NF appban lehet nézni.
Kivétel persze ha már van belőle BD kiadás, mert akkor az valóban jobb minőség.Most a nagyok közül a skyshowtime csinálja azt ,hogy 480p -vel indul , aztán 10-15 másodperc alatt felmegy 1080p-re majd 4k-ra , vagy 480p ről egyből 4k-ra.
Viszont itt annyiban jobb a helyzet hogy ott is marad, mert van mógötte szerver kapacitás.[ Szerkesztve ]
-
freeland0806
junior tag
Itt van néhány kép, hát nyilván kaputelefonnal készült talán nem is adja vissza annyira, de kivehető amit mondok. Ráadásul villog is valamelyest, mintha próbálá kompenzálni a sötétebb tónusú szineket
-
freeland0806
junior tag
Még visszatudom küldeni, ha ez esetleg nem beállítási dolog lenne, ezért is vagyok kíváncsi ki mit mond erre. Amikor visszaállitom alapra a beállításokat legyen az dinamikus kép vagy mozis képmód akkor előjön ez a probléma. Még alaplap hibára tudnék gondolni, vagy valami olyasmire, hogy a képfeldolgozással van valami gebasz. Az az érdekes, hogy ugye vannak youtubeon ezek a 4K HDR teszt videók amikor full sötét minden és vannak színes tárgyak a képen (black uniformity test videók azt hiszem). Na ott nincs ilyen probléma. Dolby Visionnél elhanyagolható, bár az ugye világosabb és mivel nem Oled meg nem mini led a fekete is bőven világosabb nyilván, de nem pixelesedik/folyik szét. De sima 4Knál streamingen (Max, Sky) borzasztó, 1080Pben meg pláne. Ha meg visszább veszem a fekete háttérfényt akkor esti vagy sötétebb jelenetek jók, a nappaliak már túlságosan sötétek lesznek.
-
koko52
nagyúr
válasz
freeland0806 #32062 üzenetére
Netflix és társai nagy kammerek a minőségben. Én is tapasztalok néha ilyet. Aztán letöltöm Ncore-ról valódi 4K + Dovi minőségben és tökéletes a kép. Biztos, hogy csalnak a felbontás felskálázással vagy bitrate sűrűséggel. Nem tud szerintem a szerverük egy felkapott sorozatot ennyi nézőt kiszolgálni. Nézd meg fél év múlva amikor a kutya se nézi, jó lesz a kép!
-
mikrofon
veterán
válasz
Ez a kép alapján a fényerőd és a kontrasztod biztos el van állítva.
Szerintem ez a leírás alapján állíts be a fényerőt és a kontrasztot a TV-den. Vagy alkalmazd @Vhiktor féle beállításokat, azok elég jók szoktak lenni....
Utána nézd meg ugyan ezt a jelenetet. Az hogy elveszik részlet, az azért is lehet, mert sötét az anyag...
Ha a beállítás után is ezt a zavart tapasztalod, akkor szerintem néz meg letölthető demo videokat normális minőségben. Ha az szépen jelenik meg akkor a forrással van baj....
Ezen az oldalon rendetek minta videót találsz különböző formátumokban: [link][ Szerkesztve ]
-
freeland0806
junior tag
válasz
boborján2 #32060 üzenetére
Az a gond, hogy Netflixen is csinálja az éjféli klub 2. epizódjánál full sötét jelenetben. Igaz az csak 1080P. A Tulsa Kingnél meg az első évad első részében vettem észre legelőször, amikor megy be az eladóhoz Stallone 25 percnél. 28:20nál meg amikor szemben ül a szemüveges taggal és Stallone feje mögött van egy sárga "tábla" az meg ilyen zajos zöldes pixeles lesz (de csak az) mintha túl lenne húzva a szín
-
vata666
tag
43c645 v619-el skyshowtime 4khdr nem működik, meg sztem ami 4k az is full hd. Természetesen prémium előfizetés van. Samsung és LG tévék rendben vannak.
-
boborján2
aktív tag
válasz
freeland0806 #32058 üzenetére
Ha megírod ez melyik epizód melyik perce ,megnézem neked a skyshow-on este hogy nálam milyen 65C835 -el.
Csak tipp : érdemes figyelembe venni ,hogy streamingen adaptív bitráta van. Az csak egy dolog hogy ez 4K ,meg gyors a net és jó a router-tv kapcsolata. De attól még lehet szerver oldali bug és esetleg nem vált fel a legjobb minőségre. Bár ezt azért a rutinos felhasználó észreveszi azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz
freeland0806 #32058 üzenetére
Westcoastog-vel vedd fel a kontaktot, o frissitett FW-t a C655-jen, hogy nala milyen.
-
freeland0806
junior tag
válasz
Pro Koryak #32056 üzenetére
4K-s előfizum van Tulsa King az pont 4K ráadásul
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Ha a valóságban is ilyen a kép, akkor túl világosra van állítva, nincs is fekete a képen csak sötétszürke, pl. alsó+felső csík.
Sky amúgy sem a minőségről híres, főleg nem fullhd-ban/ben, nálam is van poszterizáció/color banding oled tévén. -
mrmft
senior tag
válasz
Rossz minosegu a forras. Mozi kepmodban 2160p nalam hibatlan ugyanez.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz
poszterizáció, near black luminance overshoot.
Minden képmódban ilyen? -
freeland0806
junior tag
Sajnos mikor már elfogadtam volna a tvt (C655) úgy ahogy van észrevettem valami más problémát. A Tulsa Kinget néztem SkyShowtime-on és a fekete színek borzasztóan pixelesek vagy szétfolynak/szétesnek nem tudom mi a jó szó rá. Pl van egy jelenet ahol Stallone fekete öltönyt visel és megy be kintről bentre, az öltöny elkezd pixelesedni villogni, vagy a csajnak a haja. Vagy random általában sötét tónusú színek ugyanígy elkezdenek torzulni. Ha a fekete háttérfényt lejjebb veszem, akkor mintha javulna, de akkor meg túl fekete a kép, egyébként minden képjavító funkció off és az élességet is levettem 0-ra, képernyő módtól függetlenül csinálja. Netem is gyors (500as ráadásul kábellel használom nem wifivel) Szoftveres dolog ez? Olyan mintha a tv nem tudná normálisan kezelni a színeket legalábbis a szín átmeneteket. Most nem tudom lefényképezni mire gondolok de neten találtam néhány példát nekem a tv ugyanezt produkálja
-
classic B
senior tag
válasz
IMseventhson #32043 üzenetére
Azt tanácsolom küldd vissza amíg lehet. Később se lesz jobb! De te döntésed csak ne bánd meg. Gagyi az egész TCL úgy ahogy van (szoftveresen leginkább).
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz
IMseventhson #32043 üzenetére
Ez érdekes. Vajon mi lehet a lassításban, amire így reagál a tv.
Mi a terv, megtartod vagy visszaküldöd? Javításban nem bíznék.
-
bnorci71
addikt
válasz
IMseventhson #32044 üzenetére
a foltos elszineződés se volt senkinek anno videót is tetem be ide az olimpia idején
ki a kábelszolgáltató?anno én erre jutottam
TCL 75C845 Pr telekom kábeltévé szolgáltató koax kábeles rendszer, amin az Internet és telefon is rajta
eredmények
Movie képbeállítás fényerő 10-20-30% Local Diming Maximumon
-földi digitális M4sport > nincs hiba
-szolgáltató Amiko Hd boxa > nincs hiba
-Tv saját digitális tunerje > hiba Local Diming mindegy hova van állítva már a kikapcsolást is próbáltam.
kontrolnak ugye az olimpia lehetőséget adott a EUSport összehasonlításra is ott sincs hiba -
Liko1
újonc
Sziasztok! 65C825 ös készülékre melyik a legújabb stabil software?
-
kenicsab
tag
válasz
Imi1981 #32037 üzenetére
Szia!
Én még az év elején küldtem vissza emag + videoton szervíz, akkor becsomagoltam mindent, mert nem tudtam hogy mi lesz a javítás vége, saját doboz, gyári pántok még a fólia is rajta volt, megúszta a tv egy alaplap cserével csak a csavarok feje volt összegányolva, mintha egészen más csavarhúzót használnának (szerződött sz.partner).
Szóval ha nem javítható v. nem éri meg, akkor csereutalvány, amit csak az összes tartozék meglétével lehet, elvileg.Eszerint dönts!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32038 üzenetére
Amiről ő beszél az is a plexi mögött van. Magán a panelen, tehát te nem tudod letörölni. Szennyezett.
[ Szerkesztve ]
-
freeland0806
junior tag
Én amin meglepődtem az a TCL pixel policyje. 16(!) dead/stuck pixel az elfogadható 4Knál??!! Már 1 is lelombozó, na de 16??
https://support.tcl.com/ca/12-tcl-pixel-policyÉs akkor így küldjem vissza, ha nekik ennyi belefér lehet még jól is jártam 1el
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Holnap jön a futár és viszi garanciális szervizre a tévém. A kérdésem az lenne ahhoz aki küldte már szervizbe ( mert ezt elfelejtettem megkérdezi emailban), hogy a távirányítót és tápkábelt is csomagopjam hozzá? Vagy ezeket ilyenkor nem kell?
-
N4ri87
senior tag
Ti tapasztaltatok olyat, hogy a tv Bluetooth-on csatlakoztatott fülesre botrányos hangminőséget küld ki? Huawei freebuds pro-val próbáltam, ami szerintem jól szól, de a tv-vel használva szörnyű. Mi lehet ennek az oka?
-
Celtis
veterán
válasz
freeland0806 #32031 üzenetére
Ez nem dead pixel, hanem kosz. Hasonló mint ρσгτσ-nál
-
ρσгτσ
addikt
Itt képeken mutatom hogy kell feltölteni.
Képfeltöltés --> Tallózás --> kiválasztod a képet --> Feltöltés
Ha feltöltötte azt nyomd meg, amit pirossal jelöltem. Így beilleszti a képet a hozzászólásba.
Egyébként én pixelhibával visszaküldeném. Nem akarok ilyenekkel szórakozni és biztos zavarna. Hogy kinek mennyire fér bele azt nem tudom. Nekem biztos nem lenne jó.
[ Szerkesztve ]
-
freeland0806
junior tag
válasz
freeland0806 #32030 üzenetére
Sose fogok tudni telóról képet beszúrni úgy hogy működjön is úgyhogy inkább itt a link.
https://drive.google.com/file/d/1G0jYizOCuis0b_tvLFKKcrKRlv0DsHss/view?usp=drivesdk -
freeland0806
junior tag
Nekem ilyen. Ezen filózom, hogy visszamenjen e vagy ne. Az a helyzet, hogy utána néztem és a gyártó szerint ebből 6-8 darab megengedett pláne ha nem a képernyő középpontjában van. Úgyhogy amilyen az én szerencsém kapnék egy olyat aminek van kettő halott pixele a képernyő közepén
-
bnorci71
addikt
válasz
IMseventhson #32015 üzenetére
M4 el nekem is vannak problémáim. Lassítás nem tűnt fel. Nekem időnként a kép színeződik el piros / zöld árnyalattal. Hasonló mint amikor a háttér világitás elment a kis Lg-n
csatorna váltásos kép szétesés nekem is van de nem zavar lehet hamarabb jelenít meg képet mint ahogy az összes infót feldolgozta de ez csak tip. -
Celtis
veterán
válasz
IMseventhson #32015 üzenetére
Ezt az akadozós lassítást én is tapasztalatam a 805-ön, de azt speciel a közvetítés vagy a lassítógép hibájának tudtam be. Ha másik tv-n nem jelentkezik, akkor persze más a helyzet.
-
ndomokos
tag
Sziasztok!
55” TV-t vennék vagy 65” ha belefér a keretbe) elsősorban Telekomtól, keret 475e. MAX.
Csak a képminőség érdekel, eddig LG-k voltak, OLED-et az állandó nappali-esti Jimjammel szerintem tönkretenné, pedig azt venném szívesebben. TCL full ismeretlen számomra de sok helyen ajánlották, ebben az ársávban mik az ajánlott vételek? -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32016 üzenetére
Azok sokkal nagyobbak nálam, mint egy pixel. Ahogy írtam teljesen olyan, mintha valaki betegen rátüsszentett volna.
Egyébként igen, szürke vagy barna tesztnél látszik a legjobban, de 2 méterről már kevésbé. Ami sokkal feltűnőbb, az a sötét folt vagy csík a kijelző alsó harmadán. Vízszintesen. Az normál TV adásnál is látszik, de főleg mesénél, ahol egyszerűbb formák, tartalom van. Gyakorlatilag minden színen nézve jól látható a csík.
Itt talán jobban látszik, de a kép annyira nem adja vissza.
[ Szerkesztve ]
-
freeland0806
junior tag
Azok a kis fekete pöttyök amúgy dead pixelnek tűnnek. Én is kaptam belőle egyet jobb felülre, de csak akkor vettem észre, amikor megcsináltam a grey screen tesztet. Hát nem tudom. Van 2 hetem elvileg elállni a vásárlástól ha több kijön ezalatt az idő alatt akkor én is visszaküldöm.
-
IMseventhson
újonc
Sziasztok! Rendeltem egy 55C805-ös tv-t. Lenne két kérdésem. Egyes csatornákon odakapcsoláskor (pl. M4, RTL, Spiler, Duna stb.) kb. 1 másodpercre szétesik a kép, aztán megjavul. Ez a tv hibája lenne? Illetve pl. foci meccsen a lassításoknál sok esetben elég erősen akadozik a kép. Legjobban ez a jelenség az M4-en tapasztalható. Hiába állítgatom, akár Vhiktor C835-ös youtube-os videója alapján, nincs változás. Más is tapasztalt hasonlókat ennél vagy más típusnál? Eléggé elszomorít. Egy 10 éves Samsung helyére került. Annál ilyen problémák nem voltak. Köszönöm előre is a válaszokat!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32013 üzenetére
Nálam olyan probléma nincs. Nyilván nem OLED vagy mini LED, de abból a szempontból jól szuperál. Szimpla TV adáshoz vettem, szóval még az sem igazán zavarna. A fenti hibák már inkább...
Szerk.:
2 méterről kevésbé látszik, de ez akkor is értékcsökkentő tényező. Szervizzel meg nem szeretnék szenvedni.[ Szerkesztve ]
-
freeland0806
junior tag
Én elégedett vagyok azt leszámítva, hogy backlight bleeding azért befigyel sötét jelenetekben a bal felső sarokban, jobb felül meg van egyetlen dead pixel, de vissza azért nem viszem, mert valószínűleg kapnék egy olyat, amin még durvábban beszűrődik a háttérfény és nem csak a bal felső sarokban kapnám az áldást
A tied viszont tényleg nem a legjobb ezt én is visszaküldeném. Kár, hogy ilyen hibák vannak, mert egyébként jó kis tv ez.[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32000 üzenetére
Igen. A 65 colos verzió. Ebben már van mély a hátlapon, és meglepően jól szól. Drágább OLED TV -kkel tudom összehasonlítani, és simán hozza azt a szintet. Sőt, szerintem jobb is.
Viszont megy vissza a feladónak. 3 munkanapos cserével.
Van egy sötét csík a képernyő alsó részén. Plusz olyan pici foltok is, mintha valaki náthásan rátüsszentett volna a kijelzőre. Természetesen nem letörölhető, 4-5 darab. Illetve van két olyan folt/hiba is, ami mindig világosabb a többinél.
Nem tudom fotókon mennyire látszik, de gondoltam megmutatom. Élőben sokkal durvább mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
resist
tag
Sziasztok, az 55C765-ről érdeklődnék a tapasztalatokról. Megbízhatóság, képminőség (ezen belül mennyire fekete a fekete), ilyenek érdekelnének, köszönöm
-
soldi3r
veterán
válasz
Celtis #32003 üzenetére
Irtal a supportnak?
-
storm3
senior tag
65c765 ára marketworldnél is 350k lett.
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #31513 üzenetére
Ha már megígértem, hát megtettem. Ma bementem egy Euronics áruházba és alkalmat kerítettem, hogy kipróbáljak egy kiállított 55C805-öt.
Találtam egy távirányítót a tv-k mögött félretéve és azzal tudtam kezelni. Mobil hotspottal adftam neki netet és beléptem a Netflixbe. Elindítottam a Vérapót, kikapcsoltam a mozgásjavítást és a teszt jelenethez tekertem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gran Turismo
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile (ARPG)
- Odébb van még a One UI 7 frissítés
- További aktív témák...