Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Ehhez elég egy HDD is. Akár egy használt, kevés perces 1TB, külső házzal. Mondjuk külső ház árában már nagyjából veszel el alacsonyabb fogyasztású, régebbi Optiplex gépet is, jó hűtéssel. Aztán mehet a Plex vagy más hasonló megoldás. Ha kilövöd a Windows bejelentkezést, akkor képernyő is ritkán kell hozzá, csak letöltögetéshez. Más esetben orrba-szájba mehet a seed.
Ha fontos adatokat, képeket is tárolnál rajta, akkor viszont WD Purple, de szerintem sima filmezős lejátszáshoz elég egy olcsóbb HDD is.
Szerintem jobb megoldás a PC megosztás, mint az USB -re kötött HDD. Univerzálisabb, nem kell mozgatni. SSD meg felesleges ilyen célra.
-
snyper990
őstag
Ha sűrűn töltögetsz filmeket, pendrive-ot nem ajánlott ilyenre használni. Valószínűleg sokkal rövidebb élettartama lenne, mint egy bármilyen SSD-nek.
Árban tényleg egy kb. bármilyen SATA3-mas HDD/SSD + USB-s külső tok lehet a nyerő
Használhatóságban/kényelemben meg valóban a NAS lenne az optimális megoldás, vagy a letöltésre használt számítógépről is meg lehet osztani a filmeket helyi hálózaton keresztül, és akkor plusz eszköz sem kell, csak egy kis utánajárás -
boborján2
senior tag
Nagyjából bármelyik. 65C835 -re ha JMicron vezérlős usb---sata eszközt rakok random HDD vagy SSD -vel az is megy, ha temu-s fogalmam nincs milyen nevű átalakítóval szintén megy gond nélkül.
Viszont arra készülj hogy hamar unalmassá válik a folyamatos dugdosás , úgyhogy inkább egy nas legyen a kiszolgáló ,a maga összes előnyével együtt.
Ha mégis az usb mellett maradsz ,akkor legyen egy 10-20cm kábeles usb hosszabbítód is, ami folyton a tv-ből lóg, csak hogy ne a tv csatit nyírd ki a folyamatos ki/be húzással. A kábel bármikor cserélhető , a tv usb csati már kicsit nehezebben.
-
bnorci71
addikt
Boltba vetted át? Mert ha igen simán mondhatják te ejtetted pofára?
Philips oledet vettem anno Eunicsba eladó kihúzta a dobozból bedugta és aláíratta ,hogy OK a készülék.
Futártól is csak úgy veszünk át hogy megnézi az ember nincs külsérelmi nyom ha nem akarja megvárni akkor teheti is vissza a puttonyba. -
Vhiktor
Topikgazda
-
mrmft
senior tag
Nalam a csalad a 160 zonas 65C745-el is boldog... 55 tesojat is szeretjuk, csak mar kicsi a masik mellett, ott meg keveseb a zona. "Jobb" a tobb zona, de ez foleg a sotet jeleneteknel - pl. csillagos egbolt jon ki feltunobben. Volt 805 is nalunk sok zonaval, de nem az maradt meg.
-
Bogyi007
veterán
Sokunknak van ilyen készüléke - többségünknek 55"-os méretben. Nekem 11 hónapja van meg és teljesen elégedett vagyok vele...
Itt tudsz mazsolázni a hozzászólások közül ami kapcsolatos a készülékkel.
-
Redlight2
tag
Nekem a 43" kistesòja van a konyhàban. Tökéletesen megfelel, ha a helyén kezeled. Fényereje elég, bàr kicsit tükrözödik , így ne ablakkal szemben helyezd el.
HD tv adàsok is jòl néznek ki rajta, a 4k streaming filmek meg kifejezetten szépek. Fekete az elmegy, nàlam nem felhősödik a panel. Menüje viszonylag gyors. A c845ömhöz képest lassabb, de ha nincs összehasonlítàsi alap, akkor fel sem tűnik. Hangja sem vészes, bàr kicsit doboz hangú. Főleg, ha hàzimozi utàn hallgatod meg
. Egy olcsòbb soundbar, sokat segíthet ezen. De ,mint mondtam ha a helyén kezeled, akkor megéri az àràt. Főleg , ha telekomos vagy. Én ott vettem majdnem félàron egy közepes telefonos előfizura. Ha van lehetőséged rà és tudsz a telekomtòl valamilyen előfizura vàsàrolni, akkor kukkants meg őket. A c645 bolti àràbòl, telekomnàl kedvezményesen még lehet egy c805 is befér a keretedbe. Az meg fényévekkel jobb képet fog mutatni. Ràadàsul telekomnàl vàsàrolt tcl-ekre is van ingyenes +3év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 10
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest