Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
-
maroni
aktív tag
Sziasztok ez a frissítés V8-R851T02-LF1V321.014450zip az
50DP600 tv-re is jó?
Köszönöm! -
darkrock
aktív tag
válasz
smidipeti1 #2090 üzenetére
Az 50DP600 nem ismeri az exFAT formátumot csak a FAT32-t és az NTFS-t.
Más. Az 5 év jótállással mi a helyzet akkor? Volt itt valaki aki beszélt az ügyfélszoogálattal.
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2093 üzenetére
Az lg-től jobb de nincs viszonyítási alapom megmondom őszintén szobai viszonyokba soha nem láttam még egy jó oledet vagy egy jobb qledet meg csak netflixes hdr filmeket néztem azok nemtom mennyire vannak tömörítve.Én úgy érzem az 55uk6950-hez képest mindenképp előrelépés a tv! Szebb élesebb a kép szebbek a színek és jobb a fekete de gondolom olyan minőséget nem kell tőle várni mint egy 5-600 ezres azonos méretű tv-nek van.
-
Kiskutya
veterán
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
smidipeti1 #2086 üzenetére
Optikával nekem voltak gondok de hdmi arc-al már jó. Majd letesztelem lehet csak nálam volt hiba. Képbe segítek de a frissítést érdemes felrakni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2083 üzenetére
Nálam semmi folt nincs fekete háttéren ha gondolod lefotozom este. YouTube-on leginkább 55 méretet tesztelnek ahogy írtam az hva paneles valószínű az lesz az oka. Fekete nem egy oled vagy egy q80 Samsung de jobb lesz mint az uk6950 en. A képet be lehet szépre lőni természetesek a színek jobb mint az LG. Nálam csa hanggal voltak gondok de egy része már ok.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2077 üzenetére
Mindenképp a 65-öt ajánlom mert adatok szerint az va az 55 hva paneles és árban is jobban megéri. KB egy nap alatt meg lehet szokni a méretet én kB 4 méterröl nézem. Fekete feketébe de nem oled szint. Mozgás jobb mint az LG-nek. Színek is szebbek sterintem. Távirányító hiányozni fog de 1-2 nap alatt meg lehet szokni. A rendszer áttekinthetőbb az LG-nek de én felraktam egy frissítést amivel kicsit jobb lett. Én erősítővel használom a hanggal sokat szívtam ami részben megoldodott a frissitessel. (ha a tv hangszórói használod akkor semmi gáz nem lesz frissítés nélkül se kivéve hogy a Ps4 nem dts csak dd de ezt a frissítés se oldja megy talán a következő) ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan.
-
peti665
lelkes újonc
válasz
Kiskutya #2075 üzenetére
Szia. Nekem is ugyan úgy lg6950 volt, de 1 év után offolta magát. Ahhoz képest a c715 mennyivel másabb? A képminőségre lennék kiváncsi, illetve hogy a feketék hogy produkálnak. Valamint a 10 bit miben másabb mint a 8 bit + frc? Csak mert gondolkodok az 55 és a 65 méret között. Köszönöm előre is
-
Kiskutya
veterán
válasz
smidipeti1 #2073 üzenetére
Nekem lg55uk6950-et váltott most már hogy itt a többiek segítségével sikerült a problémákat megoldani azt kell hogy mondjam ennyi pénzért jó tv. Ha valami gondod lenne a beállításokkal írj nyugodtan én elég jól belemélyültem az utóbbi napokban.
-
wallace 234
őstag
válasz
smidipeti1 #2073 üzenetére
Amiket eddig látunk róla jónak tűnik!
-
smidipeti1
tag
Holnap reggel hozzák 65c715 - t, remélem nem fogom megbánni. 5 éves Lg 55 lb 670 vált, ami most is nagyon jó de már nagyobbat és UHD - t szeretnék
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2070 üzenetére
Nem így ok csak azt hittem alapból a feketét is meg lehet változtatni. Köszi!
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2068 üzenetére
Képek?
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok! A főmenü hátterét valahol meg lehet változtatni hogy ne full fekete legyen? (c715) Az itt ajánlott frissítés után első indításnál színesebb volt de valamiért átváltott feketére a menüvel még ismerkedem nem találom lehet e valahol ezt változtatni. Erre gondolok ilyen volt: [kép]
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2062 üzenetére
Persze, csak amikor a Sony KD-55XF7596-os típus is kb. ilyen feketét produkál IPS panellel, azért az elég komoly. Nálam nem hiszem, hogy maradni fog ez a TV.
-
Aaron14
őstag
Hát nem tudom. Egyelőre ez a TV nem nyerte el tetszésemet. [kép] Ennél pl. a Samsung Q70R ezerszer szebb feketét produkál és kb. egy árban vannak. Kicsit olyan IPS feelingem van ettől a paneltől, csak a betekintési szögek alacsonyabbak. 😀
-
Beniii06
addikt
válasz
Ciccuka #2058 üzenetére
T-link a neve úgy tudom és a "három vonal" gombot megnyomva tv csatornán, akkor látnod kellene, ha jó emlékszem.
A firmware-t egyébként honnan szedted? Próbáltam utána keresni, hogy van-e valami központi support oldal, de nem találtam. Amik ide be lettek linkelve(általad és a beyond tvre) mindkettő csak egy file-ra mutat, én viszont későbbi frissítésekről is szeretnék értesülni. Ezt hol tehetem meg?
-
Ciccuka
veterán
válasz
interstate76 #1985 üzenetére
Az jó lenne.
HDMI CEC-et hol találtatok, melyik menüben? -
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2056 üzenetére
Nekem a Motion alatt csak a LED motion clear van.
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2053 üzenetére
Ilyet se lattam. 😅 Azt hol keressem? Mondjuk nekem angolul van a TV.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2049 üzenetére
Eddig nem volt. Ennyit még nem szívtam semmivel.
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2050 üzenetére
Köszi, megoldva! Még nagyon új nekem ez a rendszer a Sony után. De ha ezt kikapcsolom, akkor darabosabb lesz egyes helyeken a mozgás vagy eg mire jó
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2025 üzenetére
Beneztem, megvan. Viszont ez a TV ugy villog, mint az allat. 100%-os fenyeron oke, de ha lentebb veszem mar elkezd villogni. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
bulek
tag
válasz
wallace 234 #2038 üzenetére
Van már 321 is
Lengyel fórumról link -
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2042 üzenetére
Ezt nem hiszem el!! Minden úgy szól ahogy kell dts igaz nincs psen de a dd legalább szól és nem csúszik a hang. Ez a frissítést kötelező felrani aki ilyen tvt vásárol! A menü szebb lett a háttér is, szerintem a kép is. Sokkal jobban attekinthetö a menü és van hdmi arc kapcsoló ami az előző fw böl hiányzott! (ez oldotta meg) Mindenkinek köszönöm a segítséget! Nem akarom elkiabálni de így a tv a legnagyobb örömömre marad! Köszönöm mégegyszer!!!
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2025 üzenetére
Nekem ilyen nincsen sajnos.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2040 üzenetére
Ok meglesem!
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2038 üzenetére
ez tuti jó hozzá? Még annyit hogy a frissítés menetéről van valami leírás?
-
wallace 234
őstag
válasz
Beniii06 #2034 üzenetére
14 napon belül el állsz úgy müködik, hívod a Telekomot, hogy el akarsz állni akkor felveszi a jegyzőkönyvet, küldik a futárt és elviszik a tvt. Max a vissza szállítási költséget kérik, de annak idején tőlem ezt se kérték. Ha minden rendben van, lesz egy sztornó számlád. Utána újra lehet venni mást!
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2033 üzenetére
Van új mégnézed nekem mert én az idegtöl semmit nem találok!
-
Beniii06
addikt
válasz
Kiskutya #2020 üzenetére
Sry, elnéztem, valamiért azt hittem DP600-as tv-d van, ez esetben tárgytalan, amit írtam.
A Telekomnál tudtommal két opció létezik, ha cseréltetni akarod: elküldöd garanciába, ami ki tudja mennyi idő és egyáltalán hibásnak vélik a tv-t. A másik, hogy szerintem még 14 napon belül vagy(ha neten vagy telefonon rendelted), akkor visszaküldöd, de akkor egyben ki kell fizetni a tv-t és a szolgáltatásokkal is variálni kell. Telekomos otthoni topikban szerintem többet fognak tudni mondani erről.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2021 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2028 üzenetére
Tv hangszórójából pontos, tehát a Ps4 böl hdmin meg jól megy a tvbe az optikánál csúszik meg valami
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2024 üzenetére
Az ok de pont az lenne a lényeg hogy 5.1 be szóljon.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Akkor meg nem digital legalább is az erősítő szerint!
-
Aaron14
őstag
válasz
En meg a kepernyo beallitasokat se talalom. 😂 Egyszeruen nem letezik a menupont.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #2013 üzenetére
Most hogy a fenébe deritsem ki hogy csak az én tévém a hibás vagy ez ilyen? A tekekom kicsereli másikra ha felhivom őket vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Valaki nem lakik a közelbe hogy legalább a ps4 et rákötni hogy megy e a dts? Én Nyíregyházi vagyok 70 100 km is belefér ha van valaki aki segít!
-
Kiskutya
veterán
Csinálok egy rendszer visszaállítást mert ,ár nem tudom mit kezdjek de ez így..... Már rohadt ideges vagyok . Szerintem ezt nem kell magyarázni ennyit nem késhet egy hang és hang beállításokba mindent próbáltam. Játék mód bekapcsolva. ps4 tv-re kötve hdmi-vel a hang optikán megy az erősítőre. Ez az eredmény: [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2010 üzenetére
Köszi
-
wallace 234
őstag
válasz
Kiskutya #2002 üzenetére
Conelser Kft.
Címünk: 8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100.Telefon: +36 22 502 866;+36 20 501 5170 itt tudsz érdeklődni -
Aaron14
őstag
válasz
Kiskutya #2007 üzenetére
Most nem vagyok otthon, de szabad szemmel inkább egy szürke csík vehető észre bal oldalt Közben rájöttem, hogy lehet valami tükröződik rajta és attól van az az F forma a képen, mert fotón távolabbról nagyobbnak néz ki, közelről kisebbnek. De az is lehet a telefonom kamerája viccelt meg. Nem tudom.
Viszont amit nem értek, hogy 4K videó YouTube-ról eléggé szaggat és a menüben nem találom, hogyan lehetne a motion smoothing-ot bakapcsolni, de a többi kép beállítást se találtam. Esetleg ebben tudsz segíteni? -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Megerkezett a TV. Van egy problemam vele.
[kép] Ez mitől lehet? Nem a moiré-ra gondolok, hanem a világosabb csíkokra. -
Kiskutya
veterán
Sziasztok! Tcl-nek van magyar support vagy forgalmazó akivel lehet beszélni?
-
interstate76
addikt
válasz
wallace 234 #1998 üzenetére
Magasabb fényerő esetén elszürkül a fekete, magasabb kontrasztnál pedig még jobban kiégnek a világos részek.
Nem mondom, hogy nincs jobb beállítás, sőt, örülnék, ha valaki találna, de nálam ezek a paraméterek nem húzhatók feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest