Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Analóg fényképezés
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
2100 - 2001
46472 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maroni
aktív tag
Itt írta valaki letöltöttem pendrivra másoltam ! Ennyi, nem tudom mit csinál , ezért érdeklődőm! Nekem annyi a bajom , hogy you tubos film közben egy idő után leáll, nem tudom mitől van? Valószínűleg a wi.fi-dobja el!
-
Kiskutya
veterán
Ezeket a frissítéseket honnan lehet letölteni én csak egy letölteni linket kaptam de jó lenne valahol követni milyen újdonságok vannak meg van e újabb. Nekem a tv magától nem ajánlotta fel. Egyébként régebbit vissza lehet tenni ha kijön egy új és az nem válna be?
-
maroni
aktív tag
Sziasztok ez a frissítés V8-R851T02-LF1V321.014450zip az
50DP600 tv-re is jó?
Köszönöm! -
darkrock
aktív tag
Köszi! Sajnos egyik usb port sem látja a rádugott 2Tb vinyot.. Ötlet?
Az 50DP600 nem ismeri az exFAT formátumot csak a FAT32-t és az NTFS-t.
Más. Az 5 év jótállással mi a helyzet akkor? Volt itt valaki aki beszélt az ügyfélszoogálattal.
-
Kiskutya
veterán
Az majd kiderül, nekem is újdonság ez a márka én csak a műszaki adatai alapján vettem meg egyelőre nem bántam meg mert a kép tetszik de a hanggal sokat szívtam de ez lehet egyedi eset meg a frissítéssel sikerül a nagyobb gondokat megoldani.
-
peti665
csendes tag
Az lg-től jobb de nincs viszonyítási alapom megmondom őszintén szobai viszonyokba soha nem láttam még egy jó oledet vagy egy jobb qledet meg csak netflixes hdr filmeket néztem azok nemtom mennyire vannak tömörítve.Én úgy érzem az 55uk6950-hez képest mindenképp előrelépés a tv! Szebb élesebb a kép szebbek a színek és jobb a fekete de gondolom olyan minőséget nem kell tőle várni mint egy 5-600 ezres azonos méretű tv-nek van.
Köszi. Már csak abban bízok hogy nem megy tönkre idő előtt.
-
Kiskutya
veterán
Az lg-től jobb de nincs viszonyítási alapom megmondom őszintén szobai viszonyokba soha nem láttam még egy jó oledet vagy egy jobb qledet meg csak netflixes hdr filmeket néztem azok nemtom mennyire vannak tömörítve.Én úgy érzem az 55uk6950-hez képest mindenképp előrelépés a tv! Szebb élesebb a kép szebbek a színek és jobb a fekete de gondolom olyan minőséget nem kell tőle várni mint egy 5-600 ezres azonos méretű tv-nek van.
-
peti665
csendes tag
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
-
smidipeti1
tag
Köszi! Sajnos egyik usb port sem látja a rádugott 2Tb vinyot.. Ötlet?
-
Kiskutya
veterán
Mi változást hoz a frissítés? Tudsz linket feldobni?Optikán tökéletes a hang amúgy a tv is bitang jól szól..A Plex viszont akadozik nagyon 4K tartalommal pedig most váltottam 1000 Mb netre, Full HD - t szépen viszi. Esetleg más média szerver?
-
smidipeti1
tag
Mi változást hoz a frissítés? Tudsz linket feldobni?Optikán tökéletes a hang amúgy a tv is bitang jól szól..A Plex viszont akadozik nagyon 4K tartalommal pedig most váltottam 1000 Mb netre, Full HD - t szépen viszi. Esetleg más média szerver?
-
Kiskutya
veterán
Panasonic erősítővel fogom használni többnyire mint az Lg-n. Optikai kábellel remélem nem lesz gond a csatlakozás. Majd lehet kérek tőled egy képbeállitási paraméterezést, mit mire állítsak 😁
Optikával nekem voltak gondok de hdmi arc-al már jó. Majd letesztelem lehet csak nálam volt hiba. Képbe segítek de a frissítést érdemes felrakni.
-
smidipeti1
tag
Mindenképp a 65-öt ajánlom mert adatok szerint az va az 55 hva paneles és árban is jobban megéri. KB egy nap alatt meg lehet szokni a méretet én kB 4 méterröl nézem. Fekete feketébe de nem oled szint. Mozgás jobb mint az LG-nek. Színek is szebbek sterintem. Távirányító hiányozni fog de 1-2 nap alatt meg lehet szokni. A rendszer áttekinthetőbb az LG-nek de én felraktam egy frissítést amivel kicsit jobb lett. Én erősítővel használom a hanggal sokat szívtam ami részben megoldodott a frissitessel. (ha a tv hangszórói használod akkor semmi gáz nem lesz frissítés nélkül se kivéve hogy a Ps4 nem dts csak dd de ezt a frissítés se oldja megy talán a következő) ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan.
Panasonic erősítővel fogom használni többnyire mint az Lg-n. Optikai kábellel remélem nem lesz gond a csatlakozás. Majd lehet kérek tőled egy képbeállitási paraméterezést, mit mire állítsak 😁
-
peti665
csendes tag
Nálam semmi folt nincs fekete háttéren ha gondolod lefotozom este. YouTube-on leginkább 55 méretet tesztelnek ahogy írtam az hva paneles valószínű az lesz az oka. Fekete nem egy oled vagy egy q80 Samsung de jobb lesz mint az uk6950 en. A képet be lehet szépre lőni természetesek a színek jobb mint az LG. Nálam csa hanggal voltak gondok de egy része már ok.
Oké, azt megköszönném.
-
Kiskutya
veterán
Nálam semmi folt nincs fekete háttéren ha gondolod lefotozom este. YouTube-on leginkább 55 méretet tesztelnek ahogy írtam az hva paneles valószínű az lesz az oka. Fekete nem egy oled vagy egy q80 Samsung de jobb lesz mint az uk6950 en. A képet be lehet szépre lőni természetesek a színek jobb mint az LG. Nálam csa hanggal voltak gondok de egy része már ok.
-
peti665
csendes tag
Láttam YouTube-on 1-2 videót ami kicsit vissza fogta nálam a gyeplőt. Ez a micro dimming konkrétan mit tud? Lehet finomhangolni hogy pl a fekete háttér ne legyen “foltos”?
-
Kiskutya
veterán
-
peti665
csendes tag
-
Kiskutya
veterán
-
peti665
csendes tag
Mindenképp a 65-öt ajánlom mert adatok szerint az va az 55 hva paneles és árban is jobban megéri. KB egy nap alatt meg lehet szokni a méretet én kB 4 méterröl nézem. Fekete feketébe de nem oled szint. Mozgás jobb mint az LG-nek. Színek is szebbek sterintem. Távirányító hiányozni fog de 1-2 nap alatt meg lehet szokni. A rendszer áttekinthetőbb az LG-nek de én felraktam egy frissítést amivel kicsit jobb lett. Én erősítővel használom a hanggal sokat szívtam ami részben megoldodott a frissitessel. (ha a tv hangszórói használod akkor semmi gáz nem lesz frissítés nélkül se kivéve hogy a Ps4 nem dts csak dd de ezt a frissítés se oldja megy talán a következő) ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan.
Köszi.
az androidtól nem félek, úgyis csak a képet nézem. Netflix + ps4 főleg. -
Kiskutya
veterán
Szia. Nekem is ugyan úgy lg6950 volt, de 1 év után offolta magát. Ahhoz képest a c715 mennyivel másabb? A képminőségre lennék kiváncsi, illetve hogy a feketék hogy produkálnak. Valamint a 10 bit miben másabb mint a 8 bit + frc? Csak mert gondolkodok az 55 és a 65 méret között. Köszönöm előre is
-
peti665
csendes tag
Szia. Nekem is ugyan úgy lg6950 volt, de 1 év után offolta magát. Ahhoz képest a c715 mennyivel másabb? A képminőségre lennék kiváncsi, illetve hogy a feketék hogy produkálnak. Valamint a 10 bit miben másabb mint a 8 bit + frc? Csak mert gondolkodok az 55 és a 65 méret között. Köszönöm előre is
-
smidipeti1
tag
Köszi, biztos szükségem lesz rá.. 👍
-
Kiskutya
veterán
Holnap reggel hozzák 65c715 - t, remélem nem fogom megbánni. 5 éves Lg 55 lb 670 vált, ami most is nagyon jó de már nagyobbat és UHD - t szeretnék
Nekem lg55uk6950-et váltott most már hogy itt a többiek segítségével sikerült a problémákat megoldani azt kell hogy mondjam ennyi pénzért jó tv. Ha valami gondod lenne a beállításokkal írj nyugodtan én elég jól belemélyültem az utóbbi napokban.
-
wallace 234
őstag
Holnap reggel hozzák 65c715 - t, remélem nem fogom megbánni. 5 éves Lg 55 lb 670 vált, ami most is nagyon jó de már nagyobbat és UHD - t szeretnék
Amiket eddig látunk róla jónak tűnik!
-
smidipeti1
tag
-
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
Rá mész az ajánlott filmek, képére kicsit vársz és olyan lesz a háttér, mint a film kép. Pl Az éhezők viadal nyilas képe, vagy te a szürke menü képre gondolsz?
Nem így ok csak azt hittem alapból a feketét is meg lehet változtatni. Köszi!
-
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
Képekre mész akkor is változik a háttér
Képek?
-
wallace 234
őstag
Sziasztok! A főmenü hátterét valahol meg lehet változtatni hogy ne full fekete legyen? (c715) Az itt ajánlott frissítés után első indításnál színesebb volt de valamiért átváltott feketére a menüvel még ismerkedem nem találom lehet e valahol ezt változtatni. Erre gondolok ilyen volt: [kép]
Képekre mész akkor is változik a háttér
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok! A főmenü hátterét valahol meg lehet változtatni hogy ne full fekete legyen? (c715) Az itt ajánlott frissítés után első indításnál színesebb volt de valamiért átváltott feketére a menüvel még ismerkedem nem találom lehet e valahol ezt változtatni. Erre gondolok ilyen volt: [kép]
-
Beniii06
addikt
-
Ciccuka
veterán
T-link a neve úgy tudom és a "három vonal" gombot megnyomva tv csatornán, akkor látnod kellene, ha jó emlékszem.
A firmware-t egyébként honnan szedted? Próbáltam utána keresni, hogy van-e valami központi support oldal, de nem találtam. Amik ide be lettek linkelve(általad és a beyond tvre) mindkettő csak egy file-ra mutat, én viszont későbbi frissítésekről is szeretnék értesülni. Ezt hol tehetem meg?
-
wallace 234
őstag
-
Aaron14
őstag
Hát annyira ez nem hűha! De van ettől rosszabb is!
Persze, csak amikor a Sony KD-55XF7596-os típus is kb. ilyen feketét produkál IPS panellel, azért az elég komoly. Nálam nem hiszem, hogy maradni fog ez a TV.
-
wallace 234
őstag
Hát annyira ez nem hűha! De van ettől rosszabb is!
-
Aaron14
őstag
-
bulek
tag
-
Beniii06
addikt
T-link a neve úgy tudom és a "három vonal" gombot megnyomva tv csatornán, akkor látnod kellene, ha jó emlékszem.
A firmware-t egyébként honnan szedted? Próbáltam utána keresni, hogy van-e valami központi support oldal, de nem találtam. Amik ide be lettek linkelve(általad és a beyond tvre) mindkettő csak egy file-ra mutat, én viszont későbbi frissítésekről is szeretnék értesülni. Ezt hol tehetem meg?
-
Ciccuka
veterán
Nekem a wifi elég gyors az összes youtube videóhoz, viszont néha eldobja a jelet. Utána, amikor ránézek a hálózati beállításokra, minden működik szépen, de 1-2 naponta oda kell kóvályogni a menüben. Elég béna.
Viszont a képet most sikerült úgy beállítani, hogy közel olyan színeket produkál, mint egy jobb fajta ips panellel szerelt tablet. Amit viszont a VA panelnek tudnia kellene, azt nem tudja: a sötét részeken kevésbé látszanak a részletek, mint ips-en (vagy max. ugyanannyira), szóval aki nagy kontrasztot keres, az drágább vonalon nézelődjön!
Ha lesz időm, összeszedem egy hsz-ben a tapasztalataimat és leírom azt is, milyen beállítások mellett tetszik legjobban a kép.
Az jó lenne.
HDMI CEC-et hol találtatok, melyik menüben? -
Aaron14
őstag
Picuture-Settings - Advanced settings - Motion - Judder reduction
Nekem a Motion alatt csak a LED motion clear van.
-
wallace 234
őstag
-
Aaron14
őstag
Vibrálás csökkentést tedd 1 re vagy 2 re, led mozgás törlés nélkül, vagy azt nem nézted?
Ilyet se lattam. 😅 Azt hol keressem? Mondjuk nekem angolul van a TV.
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
Örülök neki hogy sikerült, eddig nem volt hdmi jeltovábitás? Mert én ezzel szívtam arc al, korábbi frissítés galyra tette! de most is hol van hol nincs! Remélem te nem jársz így! Igen ez a frissítés tényleg jót tett neki!

Eddig nem volt. Ennyit még nem szívtam semmivel.
-
Aaron14
őstag
Led mozgás törlés nincs be kapcsolva?
Köszi, megoldva! Még nagyon új nekem ez a rendszer a Sony után. De ha ezt kikapcsolom, akkor darabosabb lesz egyes helyeken a mozgás vagy eg mire jó
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
Ezt nem hiszem el!! Minden úgy szól ahogy kell dts igaz nincs psen de a dd legalább szól és nem csúszik a hang. Ez a frissítést kötelező felrani aki ilyen tvt vásárol! A menü szebb lett a háttér is, szerintem a kép is. Sokkal jobban attekinthetö a menü és van hdmi arc kapcsoló ami az előző fw böl hiányzott! (ez oldotta meg) Mindenkinek köszönöm a segítséget! Nem akarom elkiabálni de így a tv a legnagyobb örömömre marad! Köszönöm mégegyszer!!!
Örülök neki hogy sikerült, eddig nem volt hdmi jeltovábitás? Mert én ezzel szívtam arc al, korábbi frissítés galyra tette! de most is hol van hol nincs! Remélem te nem jársz így! Igen ez a frissítés tényleg jót tett neki!

-
Kiskutya
veterán
-
Aaron14
őstag
Beállítások - kép - speciális videó-fényerőbeállítások! ott van minden
Beneztem, megvan. Viszont ez a TV ugy villog, mint az allat. 100%-os fenyeron oke, de ha lentebb veszem mar elkezd villogni. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
Kiskutya
veterán
Ezt nem hiszem el!! Minden úgy szól ahogy kell dts igaz nincs psen de a dd legalább szól és nem csúszik a hang. Ez a frissítést kötelező felrani aki ilyen tvt vásárol! A menü szebb lett a háttér is, szerintem a kép is. Sokkal jobban attekinthetö a menü és van hdmi arc kapcsoló ami az előző fw böl hiányzott! (ez oldotta meg) Mindenkinek köszönöm a segítséget! Nem akarom elkiabálni de így a tv a legnagyobb örömömre marad! Köszönöm mégegyszer!!!
-
Kiskutya
veterán
-
Aaron14
őstag
Beállítások - kép - speciális videó-fényerőbeállítások! ott van minden
Nekem ilyen nincsen sajnos.
-
Kiskutya
veterán
Le töltöltöd zip ként rá teszed a pendrive ra, tv be a helyi frissítésre kattints, ezt a frissítést nem kell ki csomagolni, előző volt macerás de ez nem az. Hogy jó e rá droidos tv elvileg rá is is jó! Beyond tv
Ok meglesem!
-
wallace 234
őstag
Le töltöltöd zip ként rá teszed a pendrive ra, tv be a helyi frissítésre kattints, ezt a frissítést nem kell ki csomagolni, előző volt macerás de ez nem az. Hogy jó e rá droidos tv elvileg rá is is jó! Beyond tv
-
Kiskutya
veterán
318 as verzió van, 1760 as hozzá szólásnál van a link is
ez tuti jó hozzá? Még annyit hogy a frissítés menetéről van valami leírás?
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
Sry, elnéztem, valamiért azt hittem DP600-as tv-d van, ez esetben tárgytalan, amit írtam.

A Telekomnál tudtommal két opció létezik, ha cseréltetni akarod: elküldöd garanciába, ami ki tudja mennyi idő és egyáltalán hibásnak vélik a tv-t. A másik, hogy szerintem még 14 napon belül vagy(ha neten vagy telefonon rendelted), akkor visszaküldöd, de akkor egyben ki kell fizetni a tv-t és a szolgáltatásokkal is variálni kell. Telekomos otthoni topikban szerintem többet fognak tudni mondani erről.
14 napon belül el állsz úgy müködik, hívod a Telekomot, hogy el akarsz állni akkor felveszi a jegyzőkönyvet, küldik a futárt és elviszik a tvt. Max a vissza szállítási költséget kérik, de annak idején tőlem ezt se kérték. Ha minden rendben van, lesz egy sztornó számlád. Utána újra lehet venni mást!
-
Kiskutya
veterán
Sry, elnéztem, valamiért azt hittem DP600-as tv-d van, ez esetben tárgytalan, amit írtam.

A Telekomnál tudtommal két opció létezik, ha cseréltetni akarod: elküldöd garanciába, ami ki tudja mennyi idő és egyáltalán hibásnak vélik a tv-t. A másik, hogy szerintem még 14 napon belül vagy(ha neten vagy telefonon rendelted), akkor visszaküldöd, de akkor egyben ki kell fizetni a tv-t és a szolgáltatásokkal is variálni kell. Telekomos otthoni topikban szerintem többet fognak tudni mondani erről.
Ha oda jutok úgy is felhivom őket!
-
Kiskutya
veterán
Szoftver verzió azt lehetne frissíteni, vissza olvasol, találsz linket honnan lehet le szedni!
Van új mégnézed nekem mert én az idegtöl semmit nem találok!
-
Beniii06
addikt

-
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
Eszköz beállítások - névjegy - kapcsolat erre kattintva jön be amit keresel! Késik hangkimenet nél tedd pcm re akkor is késik?
-
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
Csak azért kérdeztem, hogy jó e a hang. Jónak kéne lennie, frissítés volt már?
Tv hangszórójából pontos, tehát a Ps4 böl hdmin meg jól megy a tvbe az optikánál csúszik meg valami
-
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
Pcm sztereó ként jön ki a hang!
Az ok de pont az lenne a lényeg hogy 5.1 be szóljon.
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
Eszköz beállítások - névjegy - kapcsolat erre kattintva jön be amit keresel! Késik hangkimenet nél tedd pcm re akkor is késik?
Akkor meg nem digital legalább is az erősítő szerint!
-
Aaron14
őstag
En meg a kepernyo beallitasokat se talalom. 😂 Egyszeruen nem letezik a menupont.
-
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
-
Beniii06
addikt
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
-
Beniii06
addikt
Most nem vagyok otthon, de szabad szemmel inkább egy szürke csík vehető észre bal oldalt Közben rájöttem, hogy lehet valami tükröződik rajta és attól van az az F forma a képen, mert fotón távolabbról nagyobbnak néz ki, közelről kisebbnek. De az is lehet a telefonom kamerája viccelt meg. Nem tudom.
Viszont amit nem értek, hogy 4K videó YouTube-ról eléggé szaggat és a menüben nem találom, hogyan lehetne a motion smoothing-ot bakapcsolni, de a többi kép beállítást se találtam. Esetleg ebben tudsz segíteni?A 4k YT-hez stabil 30Mbps leirányú net kell legalább.
-
Beniii06
addikt
Most hogy a fenébe deritsem ki hogy csak az én tévém a hibás vagy ez ilyen? A tekekom kicsereli másikra ha felhivom őket vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Valaki nem lakik a közelbe hogy legalább a ps4 et rákötni hogy megy e a dts? Én Nyíregyházi vagyok 70 100 km is belefér ha van valaki aki segít!
Szoftver 45 végű rajta?
Egyben fizetted vagy részletre? Szolgáltatáshoz kérted vagy listaáron vetted?
-
Kiskutya
veterán
Csinálok egy rendszer visszaállítást mert ,ár nem tudom mit kezdjek de ez így..... Már rohadt ideges vagyok . Szerintem ezt nem kell magyarázni ennyit nem késhet egy hang és hang beállításokba mindent próbáltam. Játék mód bekapcsolva. ps4 tv-re kötve hdmi-vel a hang optikán megy az erősítőre. Ez az eredmény: [link]
Most hogy a fenébe deritsem ki hogy csak az én tévém a hibás vagy ez ilyen? A tekekom kicsereli másikra ha felhivom őket vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Valaki nem lakik a közelbe hogy legalább a ps4 et rákötni hogy megy e a dts? Én Nyíregyházi vagyok 70 100 km is belefér ha van valaki aki segít!
-
Kiskutya
veterán
Csinálok egy rendszer visszaállítást mert ,ár nem tudom mit kezdjek de ez így..... Már rohadt ideges vagyok . Szerintem ezt nem kell magyarázni ennyit nem késhet egy hang és hang beállításokba mindent próbáltam. Játék mód bekapcsolva. ps4 tv-re kötve hdmi-vel a hang optikán megy az erősítőre. Ez az eredmény: [link]
-
Kiskutya
veterán
Conelser Kft.
Címünk: 8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100.Telefon: +36 22 502 866;+36 20 501 5170 itt tudsz érdeklődniKöszi
-
wallace 234
őstag
Conelser Kft.
Címünk: 8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100.Telefon: +36 22 502 866;+36 20 501 5170 itt tudsz érdeklődni -
Kiskutya
veterán
Most nem vagyok otthon, de szabad szemmel inkább egy szürke csík vehető észre bal oldalt Közben rájöttem, hogy lehet valami tükröződik rajta és attól van az az F forma a képen, mert fotón távolabbról nagyobbnak néz ki, közelről kisebbnek. De az is lehet a telefonom kamerája viccelt meg. Nem tudom.
Viszont amit nem értek, hogy 4K videó YouTube-ról eléggé szaggat és a menüben nem találom, hogyan lehetne a motion smoothing-ot bakapcsolni, de a többi kép beállítást se találtam. Esetleg ebben tudsz segíteni?Én ilyet.:motion smoothing nem láttam. Frissítsd az alkalmazást. Milyen neted van? 4k nálam is szaggat de nekem szar 16 17m netem van. Igaz a netflix meg szépen megy 4k hdr ben is...
-
Aaron14
őstag
Viszont amit nem értek, hogy 4K videó YouTube-ról eléggé szaggat és a menüben nem találom, hogyan lehetne a motion smoothing-ot bakapcsolni, de a többi kép beállítást se találtam. Esetleg ebben tudsz segíteni? -
Kiskutya
veterán
-
Aaron14
őstag
-
Kiskutya
veterán
-
Aaron14
őstag
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok! Tcl-nek van magyar support vagy forgalmazó akivel lehet beszélni?
-
interstate76
addikt
Nekem igaz X815 van de szerintem az a fényerő kicsit alacsony, kontrasztra is mehetne kicsit feljebb, van olyan hogy dinamikus háttér világítás?
Magasabb fényerő esetén elszürkül a fekete, magasabb kontrasztnál pedig még jobban kiégnek a világos részek.
Nem mondom, hogy nincs jobb beállítás, sőt, örülnék, ha valaki találna, de nálam ezek a paraméterek nem húzhatók feljebb.

Új hozzászólás Aktív témák
-
2100 - 2001
46472 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 27% - ASUS TUF Gaming B850-PLUS WIFI Alaplap!
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erősítőn nincs ilyen lehetőség? Hogy a hang késleltetést állítani? 
Vhiktor