- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steve2006 #38779 üzenetére
Csak gondoltam a 486-tól már eltelt némi idő a 534-ig és hátha sokminden mégis változott addig, de akkor lehet én is ráveszem magam mégis a kalibrációra.
Bár fogalmam sincs mennyivel érezném jobbnak, mert számomra most is tökéletes a kép.
Amit viszont rendkívül nagy f*szságnak tartok és csodálkozom, hogy eddig még sohasem volt szó róla az az, hogy 534-es firmware óta, ha ki van fizikailag kapcsolva a TV-n a mikrofon, akkor folyamatosan 4 db LED, sárgán való világításával jelzi ezt felém a TV (ami elég elég zavaró nézés közben), hogy nem tud hallgatózni…
Ha átnyomom a kapcsolót, hogy működjön a mikrofon, úgy egyből kialszanak a zavaró világítások.Egyelőre nem zavar a dolog amúgy, nem hangzanak el a szobában titkos információk, amiket lehallgathatna a TV, de mégis ez egy nagy fekete pont most nálam.
————————————
@vargalex: Már nem lényeg, meg lett oldva az egész bármiféle alkalmazás telepítése nélkül.
-
Swenk
aktív tag
válasz
Steve2006 #38779 üzenetére
Szia! Nekem 65C765 van és 486 Fw van fent. A 486 FW-t a fórumokon nagyon dícérik, azt is írták, hogy a V534, 509-ről inkább visszaálltak a 486-ra. Ezzel most nálam minden ok, csak a foci közvetítéseknél látható, amikor svenkel, vízszintesen mozog a kamera, akkor egy nagyon lágy fátyolosodás látszik a pálya egy részletén, függőleges sávban. Talán kicsit lassan vibrál, villog is. Ha megáll a kamera, nincs ez a tünet. Nálad bevállt ez a legújabb FW?
-
kokokka
addikt
válasz
Steve2006 #38453 üzenetére
Feltettem. A Netflix nem indult, TV 15 másodperces áramtalanitása megoldotta, az összes többi stream is jó. Kicsit több minden került be a T-Exhibitoion-be és más (jobb) lett a Saftey Guard is. Képpel kapcsolatban én nem látok változást. Ugyan úgy nem akad, nem röcög semelyik film egyik stream-en se. Ettől tartottam a legjobban, de hibátlan maradt.
-
faölelgető
csendes tag
-
Dani_kp
addikt
válasz
Steve2006 #34727 üzenetére
Végső soron a 765 hozza azt a szintet, ami miatt azt vetted? Valóban olyan jó mint a tesztekben?
freeland0806
Valóban a te posztodat olvastam
. Tehát akkor neked a 43-sal volt gond, alacsony felbontású tartalmaknál. Érdekes hiba, lehet hogy később szoftveresen javult volna. De megértem a visszaküldésed okát. Köszönöm neked is a beszámolót
.
Szerk.: túl optimista vagyok akkor a 8 éves működési idővel?
Most egy ps4 pro-m van, szerintem ha oda kerül a sor akkor is lesz valami konzol, ha szoftveresen fog úgy avulni, hogy "használhatatlan" lesz, de maga a kijelző és hangszóró jó, akkor legrosszabb esetben vagy konzollal vagy valami akkori tv okosítóval lesz használva. Minden esetre kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest