- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Szóval ezt a filmet a plex hdr10-el játsza le
1985.2160p.UHD.BluRay.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR10+.x265.HuN-TRiNiTY
ViDEO.CODEC...: HEVC [HDR10+] + [Dolby Vision RPU]
Uj eljarassal keszult, Dolby Vision Profile 8.1 single track single layer, HDR10 kompatibilitassal, a TV gyári lejátszója, legalább hdr10+-el
A korábbi filmet, mind a plex, mind a tv gyári lejátszója, csak hdr10-ben -
Kronk
őstag
Sziasztok, a virágboltból kikölcsönöztem az alábbi terméket
How.to.Train.Your.Dragon.2025.IMAX.2160p.UHD.BluRay.REMUX.Dovi.HDR10.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC.HuN-TRiNiTYHDR FORMAT....: Dolby Vision, Version 1.0, Profile 7.6, dvhe.07.06
BL+EL+RPU, no metadata compression, Blu-ray compatible
SMPTE ST 2086, Version HDR10Már nem ez az első ilyen (ugyan ettől az előadótól, pl back to the future I, II, III), hogy csak a hdr sáv indul el nem a Dolby vision.
Tudok bármit csinálni ezzel kapcsolatban?
Plexen játszom le, 65c9k a tv -
Kronk
őstag
C9k-ra most jött le a v538 OTA
-
Kronk
őstag
válasz
Baga19830701 #38601 üzenetére
534 jelenleg a legfrissebb, napokban várható az 538
-
Kronk
őstag
Sziasztok, nekem is megjött az új tv, egy 65c9k személyében
Több felmerülő kérdésem lenne.
Az első a digi/one csatornalista lett volna, mivel abc sorrendbe tette, és nem úgy ahogy a digi "leküldi" de átállítottam a régiót lengyelre, és rögtön jó lett, majd persze vissza magyarra, különben a legtöbb csatornán angol hang jött be, szóval ez már kész
Második, hogy nagyon jól szól a tv, de este amikor alszanak a gyerekek, nem tudom mit csináljak a hangerővel, a beszéd nagyon halk, ha feljebb veszem, és valami robbanás van, akkor meg túl hangos, melyik módban érdemes használni vajon?
Harmadik, ki szerettem volna próbálni a Disney+ -on bármelyik marvel filmen az imax enhanced módot, ami megy is szépen, és ehhez járni DTS:x hangsáv is, de ezt az istenért sem tudom elővarázsolni, több leírást végig próbáltam, de nem tudom bekapcsolni. -
Kronk
őstag
Sziasztok, adott egy 65p635 tv, hogyan lehet egy adott Bt eszközt letiltani, hogy soha többé ne tudjon csatlakozni?
Valaki állandóan próbál csatlakozni egy btrc30 eszközről a szomszédból, és nagyon idegesítő.
A Bt kikapcsolás nem jó, mert használva van más eszközökkel -
Kronk
őstag
Sziasztok,
Milyen modellek várhatóak idén, ami a 845öt válthatja?
Előreláthatólag mikor érkeznek? -
Kronk
őstag
Sziasztok,
Lenne 2 kérdésem
Mi az utolsó FW c725-re, és hogyan lehet feltenni anélkül, hogy mindent törölne a TV-ről, és újra mindent be kellene állítani?
Illetve usb3-ra tudok kötni LAN átalakítót, mert bár megpróbáltam, de nem jártam sikerrel, ha valaki használja így, tudna segíteni, még mit és hol kell állítani, hogy menjen? -
Kronk
őstag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalat, vagy esetleg ki tudja próbálni, hogy pl az 50c725 típusú, vagy Google TV operációs rendszeren, a Vodafone TV applikáció, működik-e. Illetve ha igen, akkor a HD adások élvezhetőek, vagy nagyon szemcsések
(A régebbi androidos boxokon számított milyen Widevine verziója van a boxnak, attól függően tudod szépe HD képet, vagy nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest