Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DreiN
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DS923+ eszközöm, 1, 2 bay RAID1 2x6TB WD RPlus 2x m.2 cahce-el.
Bay 4- 3TB wdR Raid0, bay 3 a bay 4 ssd cache-e (volt).A 4-es diszken vannak a filmek, onnan streamel a plex. A diszk használt volt, nem én vettem.
Kb fél éve kaptam az értesítést hogy a 4-es diszk csak olvasható, mentsek. Elkezdtem menteni de a hibaüzenet megszűnt, tovább tudtam használni hiba nélkül.2 hete ismét jött az email, a kötet összeomlott, csak olvasható. Újraindítottam a NAS-t de az nem indult el, csak villogott a bekapcsoló gomb, diszk állapotjelzők nem. Kihúztam a 4-es diszket, akkor elindult. Visszahelyezés után nem látta a rendszer. Kipróbáltam Windows alatt is, a diszk nem pörgött fel, teljesen elhalt.
Másnap próbáltam 2db SSD-t beletenni és létrehozni egy Raid0 kötetet 3+4 bay, a 4-es úgyan úgy elszállt, a windows sem tudta olvasni.Most egy másik SSD-vel működik ugyan a 4-es slot, de folyamatosan kapom az értesítéseket:
A rendszer rendellenes tápellátással kapcsolatos hibát észlelt a(z) Kötet 2 kötet Meghajtó 4 meghajtóján. További információkért lépjen a Tároláskezelő > Tárhely menüpontba, és ellenőrizze a megfelelő kötetnél szereplő javaslatot.
Ha nem szeretne több ilyen üzenetet kapni, lépjen a Tároláskezelő > HDD/SSD menüpontba, és válassza ki a kívánt meghajtót. Ezután kattintson a Tevékenység > Írási gyorsítótár konfigurálása elemre, törölje az Írási gyorsítótár engedélyezése jelölőnégyzet bejelölését, majd kattintson az Alkalmaz gombra.Az írási gyorsítótár pipát kivettem ugyan, azóta nem jelez, de ez nem megoldás, eddig sem volt vele baj. Félek ha veszek még egy diszket, azt is tönkre vágja.
A többi slot nem jelez, csak a 4-es. Tapasztalt már valaki hasonlót?
Köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 , FHD+ IPS , Intel Ultra 5 135H, 16GB DDR5, 512GB NVMe SSD, Magyar vil bill
- Decklink Mini Monitor 4K - Blackmagic Design
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest