- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Mit gondolsz,ha nekem is jól esett volna írtam volna?
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni...........
Új hozzászólás Aktív témák

- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Svájci jellegű bicska eladó
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni...........