Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Mit gondolsz,ha nekem is jól esett volna írtam volna?
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni...........
Új hozzászólás Aktív témák

- Motoros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPon Computer
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyik nap Az volt ki írva ,hogy akik újonnan érkezőknek ami marad autó azzal indulhatnak. Na már most nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy ki szabad túrni a másikat,azzal,hogy mert túl jelentkezés van(akkor nem is kellene jelentkezni,hanem csak úgy becsöppenni attól,hogy valaki fel van íratkozva,nem számít). Főleg úgy,hogy előtte pár nappal szólok,hogy jövök. Valaki rá kontráz,hogy reméljük is. Erre megyek és azzal fogadnak,hogy sorry,de el fogyott a hely! Persze,hogy el kezdek duzzogni...........