- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SoundBlaster X-Fi
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO #7619 üzenetére
Még annyi, ha így át rendeztétek a ligát akkor meg is van értve,....nem tudtam.Meg azt se ,hogy minden nap változik valami. Persze,mindent megértek,a kutyásat is.De a véleményt nyilváníthatok talán. Így van....vannak ennél fontosabb dolgok is az életbe,játékok miatt nem kell bocsánatot kérni...csak egy játék....sajnálom,hogy versenyt kell futni az idővel is,hogy be juss a szerverre,ha már 1x odaértél..............nem fogom magamat minősíttetni másokkal azzal ,ha elkezdek kiakadni egy kis játékocskán. De én indítottam volna még1 szervert,,,még szerencse,hogy csak én nem jutottam be. De ha ti jól éreztétek magatokat akkor annak nagyon örülök
csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest