- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
válasz
Steady74 #7673 üzenetére
Az elmúlt 3 esős versenyemnél ebbe az inter/wet-be keveredtem bele.
Kanadában az egyik verseny heavy rainnel indult majd light rain lett utána el is áll illetve 5 perc hiányzott még hozzá amikor kijöttem a boxba interért de aki mögöttem jött wettel ledolgozta 3 kör alatt a 10mp-s előnyömet.
Monzában meg pont ezt próbáltam ki h light rainre felraktam a wetet. 2 kör múlva ki is kellett jönnöm. Én úgy vettem észre h az eső sokkal bonyolultabb lett 2010 óta.
Azt figyeltem meg h mindig másképp változik az időjárás nincs olyan séma mint az előző játéknál. Itt Spaban pl iszonyat hirtelen szakadt le az ég. -
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7673 üzenetére
Nem-nem, az ideiben számít hogy inter vagy wet kell, ha nincs elég víz elkopik/túlmelegszik 2-3 kör alatt a wet. Én is intereztem pár kört, csak én egyből azt tudtam feltenni az 1. cserénél.
Versenytől függ hogy mennyit mix3-azok, Spaban nem sokat lehet 1-1,5 kör után lement optimalra a benya
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest