Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• --Lorant--

aktív tag

válasz Sanya595 #7630 üzenetére

Kösz a segítséget,erre utaltam én is,csak nem tudom ennyire kifinomultan ,érthetően meg fogalmazni....Hobo.(elég bajom volt nekem azzal,hogy nem tudtam 2 futamra jönni,de ezt írtam fórumon is,lehet nem láttátok.írtam azt is,hogy most jönni fogok mert úgy néz ki össze áll a pc-m) ,de most ,hogy vissza olvasom itt az elhangzottakat..K.O. résen kell lenned azért amit az elején lejátszottuk Melbornbe? Köszi,de az volt mondva,hogy ez így marad. Erre most jött az új rendszer ,hogy feküdj oda időbe,mert ha nem lemaradsz és nem küzdhetsz a pontversenybe. Van a másik verzió is,mi van ha épp bejutok és a pontversenyben aki az élen áll és azzal vívod a nagy csatákat az nem?? Hol van akkor az a rész,hogy verseny? Úgy kellett volna hagyni a nevezési sorrendet ahogy az volt,nem is lenne most ez a káosz,annyi becsület van mindenkibe,ha feladja az egészet akkor az közli és mehet a helyére más! De ha ez ilyen alap elven fog müködni mint ahogy ezt írjátok,akkor sajnálom ezt a galibát amit most okoztam.De én így nem jövök,mert minek? úgyis lesznek gyorsabbak akik előbb bejutnak szerverre. :(((

Új hozzászólás Aktív témák