Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC HOBO

aktív tag

válasz --Lorant-- #7634 üzenetére

Már megbocsáss, de nem mi kezdtünk duzzogni, hanem ti, hogy "majd esetleg keresek másik ligát ahol tiszteletbe tartsák az ígéreteket", megy hogy "szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész"...
    Alapjaiban nagyon is jól megvolt szervezve, csak sokan leszarták és azért jutottunk ide. Ez egyáltalán nem rajtunk múlt. Jó kis tanulópénz volt nekünk is a vasárnap, de szerintem nem ezt érdemeltük volna első blikkre, amit pl ti ketten ránkosztottatok. Nem akarok én senkit bántani, de basszus... nem is játszom ezt a kib***ott játékot, de mégis csinálom nektek a bajnokságot, Feribácsi az értékes iskolaidejében teszi ugyanezt, sőt!... És amikor a játékosok linksége miatt befullad egy liga és mi próbáljuk megmenteni, akkor még megforgatjátok a szívében a kést az embernek... Tudod, ez rohadt szarul tud esni... Nem sikerült, istenem, nagy dolog... Legközelebb nem fogunk ugyanebbe a hibába esni, azt garantálom!

(#7637) Steady74: :R :R :R

(#7638) moronso: Légyszi IDE ÍRJ!

• werszomjas

addikt

válasz --Lorant-- #7634 üzenetére

Sztem nem kell veszekedni :)

Ez csak 1 játék, biztosan lesz megoldás a problémára.

Valszeg újra indulnak a ligák és kettő 50% ON liga lesz.

A gocompete.hu oldalon már lehet is jelentkezni a várólistára.

Meg lehet érteni mindkét oldalt.

Hobo és Feribacsi azért nem kevés időt és energiát feccölnek ebbe az egészbe, gondolom nem esik nekik jól, hogy a kezdeti nagy lelkesedés után a ligákon átlagban csak a fele társaság jelenik meg, ez se nekik, se a liga játékosoknak nem jó.

Gondolom ti sem szerettek 4-en 5-en körözgetni a pályán, mikor 16an is lehetne izgalmasakat meccselni.

Így úgy döntöttek kiteszik az inaktívakat és megnyitják a ligát.

Viszont nagyon sok új ember jött. Ezt ők sem tudhatták előre, ez a tegnapi volt az első ilyen futam, ahol tele volt a rajtrács.

A probléma megoldása folyamatban, nem kell rögtön megsértődni, inkább gyertek vissza játszani.

Azok is akik vissza mondták a LIVE miatt, itt a Hamachi, senkit sem dob ki.

Ligára fel :)

Új hozzászólás Aktív témák