- VR topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Táp ventilátor csere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7634 üzenetére
Már megbocsáss, de nem mi kezdtünk duzzogni, hanem ti, hogy "majd esetleg keresek másik ligát ahol tiszteletbe tartsák az ígéreteket", megy hogy "szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész"...
Alapjaiban nagyon is jól megvolt szervezve, csak sokan leszarták és azért jutottunk ide. Ez egyáltalán nem rajtunk múlt. Jó kis tanulópénz volt nekünk is a vasárnap, de szerintem nem ezt érdemeltük volna első blikkre, amit pl ti ketten ránkosztottatok. Nem akarok én senkit bántani, de basszus... nem is játszom ezt a kib***ott játékot, de mégis csinálom nektek a bajnokságot, Feribácsi az értékes iskolaidejében teszi ugyanezt, sőt!... És amikor a játékosok linksége miatt befullad egy liga és mi próbáljuk megmenteni, akkor még megforgatjátok a szívében a kést az embernek... Tudod, ez rohadt szarul tud esni... Nem sikerült, istenem, nagy dolog... Legközelebb nem fogunk ugyanebbe a hibába esni, azt garantálom! -
werszomjas
addikt
válasz
--Lorant-- #7634 üzenetére
Sztem nem kell veszekedni
Ez csak 1 játék, biztosan lesz megoldás a problémára.
Valszeg újra indulnak a ligák és kettő 50% ON liga lesz.
A gocompete.hu oldalon már lehet is jelentkezni a várólistára.
Meg lehet érteni mindkét oldalt.
Hobo és Feribacsi azért nem kevés időt és energiát feccölnek ebbe az egészbe, gondolom nem esik nekik jól, hogy a kezdeti nagy lelkesedés után a ligákon átlagban csak a fele társaság jelenik meg, ez se nekik, se a liga játékosoknak nem jó.
Gondolom ti sem szerettek 4-en 5-en körözgetni a pályán, mikor 16an is lehetne izgalmasakat meccselni.
Így úgy döntöttek kiteszik az inaktívakat és megnyitják a ligát.
Viszont nagyon sok új ember jött. Ezt ők sem tudhatták előre, ez a tegnapi volt az első ilyen futam, ahol tele volt a rajtrács.
A probléma megoldása folyamatban, nem kell rögtön megsértődni, inkább gyertek vissza játszani.
Azok is akik vissza mondták a LIVE miatt, itt a Hamachi, senkit sem dob ki.
Ligára fel
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest