Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Hát először azt a xarkupacot kellett volna rendesen kiadni,illetve patchelni, amit F1 2011-nek hívnak, mert így rengeteg potenciális vevőt veszítettek, már most előre mondom. Én megvettem megjelenéskor az eddigi mindkettőt, de ezt tuti bottal se piszkálom meg, isten engem úgy segéljen

Egyébként ez meg előzetesnek is harmatos, semmi nincs benne ami ingame lenne, tavalyi box felvételek
mi ebben a pláne? -
--Lorant--
aktív tag
Szerintem nem nagy az elvárásod. Erre az időre már meg csinálhatták volna rendesen,ha akarták volna,de tudják ezek mit csinálnak,rfaktor f1-et még nem próbáltam ki,de ami f1 eddig volt azoktól sokkal szebb és jobb a játék CM. Megint csak ott a ,de...! Nagyon sok minden hiányzik még mindég számomra is! Ígérnek mindent csak,hogy kelljen a játék .előrendelésbe is csak vegyed....Sajnálom,hogy meg vettem azért az 1 hónapért amit LIVE-n tudtam játszani kár volt.
Steady: Ha jön Ha.......jön a GRID na arra már láthatatlnaba is befizetnék ,azok a fiilingek amik ott voltak azokat azóta sem találom semmilyen játékba! Nincsenek azok az élmények
,nagy valószínüséggel a társaság is hiányzik Dugó,MMotor stb....
Szép emlék marad,ha nem lesz GDID2
-
Doomgiver
aktív tag
munky: Én is ugyanígy jártam mint te. A patch nem oldja meg a problémát a hiba 1.2 nél is ugyanúgy jelentkezik. Ezt a hibát egy K&F feladat teljesítése produkálja ( azt pontosan nemtudom melyik) de Te még szerencsés is vagy mert másoknak még a játékot sem indította el ( a mentés betöltésekor lefagy...) . Egyszerű a megoldás : 3. szor viszem a singlet a sok fagyás miatt. A szabadedzéseket ki kell hagyni a pi*ába

-
polonic
félisten
Elég vélemény olvasható azoktól, akik bejutottak a zárt rendezvényre. Az f1game.hu-n is van pár magyarul.
Aztán valakinek a twitterén vagy valahol olvastam, hogy mozgóképek 1-2 héttel később jönnek az e3-hoz képest.
Amúgy mik voltak azok az ígéretek, amik a 2010-ben még sem lettek benne? Akkor még nem követtem a híreket.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mi ebben a pláne?
,nagy valószínüséggel a társaság is hiányzik Dugó,MMotor stb....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)