Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Hát először azt a xarkupacot kellett volna rendesen kiadni,illetve patchelni, amit F1 2011-nek hívnak, mert így rengeteg potenciális vevőt veszítettek, már most előre mondom. Én megvettem megjelenéskor az eddigi mindkettőt, de ezt tuti bottal se piszkálom meg, isten engem úgy segéljen
Egyébként ez meg előzetesnek is harmatos, semmi nincs benne ami ingame lenne, tavalyi box felvételek
mi ebben a pláne?
-
--Lorant--
aktív tag
Szerintem nem nagy az elvárásod. Erre az időre már meg csinálhatták volna rendesen,ha akarták volna,de tudják ezek mit csinálnak,rfaktor f1-et még nem próbáltam ki,de ami f1 eddig volt azoktól sokkal szebb és jobb a játék CM. Megint csak ott a ,de...! Nagyon sok minden hiányzik még mindég számomra is! Ígérnek mindent csak,hogy kelljen a játék .előrendelésbe is csak vegyed....Sajnálom,hogy meg vettem azért az 1 hónapért amit LIVE-n tudtam játszani kár volt.
Steady: Ha jön Ha.......jön a GRID na arra már láthatatlnaba is befizetnék ,azok a fiilingek amik ott voltak azokat azóta sem találom semmilyen játékba! Nincsenek azok az élmények
,nagy valószínüséggel a társaság is hiányzik Dugó,MMotor stb....
Szép emlék marad,ha nem lesz GDID2 -
Doomgiver
aktív tag
munky: Én is ugyanígy jártam mint te. A patch nem oldja meg a problémát a hiba 1.2 nél is ugyanúgy jelentkezik. Ezt a hibát egy K&F feladat teljesítése produkálja ( azt pontosan nemtudom melyik) de Te még szerencsés is vagy mert másoknak még a játékot sem indította el ( a mentés betöltésekor lefagy...) . Egyszerű a megoldás : 3. szor viszem a singlet a sok fagyás miatt. A szabadedzéseket ki kell hagyni a pi*ába
-
polonic
félisten
Elég vélemény olvasható azoktól, akik bejutottak a zárt rendezvényre. Az f1game.hu-n is van pár magyarul.
Aztán valakinek a twitterén vagy valahol olvastam, hogy mozgóképek 1-2 héttel később jönnek az e3-hoz képest.
Amúgy mik voltak azok az ígéretek, amik a 2010-ben még sem lettek benne? Akkor még nem követtem a híreket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest