- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
"Magamtól" biztos nem, de az előfordulhat,h a Windows (7) csinált valamit, mert a mentéssel szenvedtem 1 kicsi (karrier mód), többször be kellett másolnom,h felismerje, és volt, h töröltem is az ott lévőt, mert ha csak felülírta, akkor "mentés nem található, létrehoz újat?" fogadott a játékban. Aztán egyszer csak felismerte hol tartottam, én meg örültem.
-
TGaben
tag
Nem osztott képernyő. Egyedül játszom a karrier módot. Van szabadedzés (néha teljesítendő feladat is), és időmérő is, de egyiket sem tudom megnézni utána, nincs olyan opció. A futamot se. Állítsam fentebb a %-ot? 20%-ra van állítva, a safety car miatt is, bár még úgy nem találkoztam vele,h más okozott volna balesetet, ha meg én rohanok bele valakibe (nagyon), akkor restart, mert nem szeretem, ha miattam valakinek hátránya lesz. (kisebb sérülésnél nem érdekel, megyek tovább) Ez főleg esőben szokott előfordulni, elmérem a féktávot
-
TGaben
tag
válasz
--Lorant-- #8346 üzenetére
Akkor nem értem, nálam nincs.
1.2-es patch, és "sima" karrier mód. Csak 2 "fül" van alul a verseny utáni képernyő alján, continue, restart, és asszem a 3. volt a replay. De nincs ott.
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Rosszul emlékszem,h karrier módban volt visszajátszás?
Mintha többször is megnéztem volna a 1-1 futamot, ha nyertem... Vagy az a 2010-ben volt?
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszotok még ezzel a játékkal, karrier módot? Volt olyan valakinek,h futam közben elkezdett esni, "lágyon" (sárga) kezdett, és "kemény" (szürke) abroncsokon volt - csúszkált - mikor elkezdett esni. Belgium. Ha "intermediet"-et (világoskék) rakatok fel, szintén csúszkálás, mert a többiek maradtak "kemény" gumikon, és nem csúszkálnak.
Azt is próbáltam,h kin maradok +1 kört, és akkor rakatom fel az "intermediet"-et, mert akkor már rendesen esik, de sajna ugyan az, a többiek "kemény" gumira cserélnek mindig.
Akkor is ha előbb jövök ki 1 körrel. A végére mindig "lassabban" kell menni, mert esik, és kipördül egyből. Bug lehet? -
TGaben
tag
válasz
Feribacsi555 #7681 üzenetére
köszi,majd megnézem. az a baj,h ugye csak verseny alatt lehet, mert szabadedzésen, és időmérőn egyből be is áll a boxba, és ott cseréli, persze attól még a menü működhet, de ténylegesen lecserélni nem fogja, 300-as tempónál meg nincs idő oda nyúlkáni. Majd átállítom, ha már megvan mit kell.
-
TGaben
tag
Menet közben a "car status"-nál lehet abroncsot választani? Nekem az a "c", de azon belül mivel navigálok? nyilak?
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Tudja valaki,h verseny közben, lehet-e módosítani a gumi taktikán? 20%-os versenyt szoktam menni, h legyen biztonsági autó, és legutóbb az történt,h verseny közben elkezdett esni az eső, még mielőtt behívtak volna a boxba, tehát ott már esett, és ugyanúgy a száraz pályás abroncsot rakták fel, (mindenkinek) mintha napsütés lenne. A beállításoknál nincs valamilyen gomb,h ilyen esetben tudjam kérni az "intermediet - köztes" gumit, mielőtt a kötelező kerékcsere meglenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest