- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Sanya595 #7630 üzenetére
Kösz a segítséget,erre utaltam én is,csak nem tudom ennyire kifinomultan ,érthetően meg fogalmazni....Hobo.(elég bajom volt nekem azzal,hogy nem tudtam 2 futamra jönni,de ezt írtam fórumon is,lehet nem láttátok.írtam azt is,hogy most jönni fogok mert úgy néz ki össze áll a pc-m) ,de most ,hogy vissza olvasom itt az elhangzottakat..K.O. résen kell lenned azért amit az elején lejátszottuk Melbornbe? Köszi,de az volt mondva,hogy ez így marad. Erre most jött az új rendszer ,hogy feküdj oda időbe,mert ha nem lemaradsz és nem küzdhetsz a pontversenybe. Van a másik verzió is,mi van ha épp bejutok és a pontversenyben aki az élen áll és azzal vívod a nagy csatákat az nem?? Hol van akkor az a rész,hogy verseny? Úgy kellett volna hagyni a nevezési sorrendet ahogy az volt,nem is lenne most ez a káosz,annyi becsület van mindenkibe,ha feladja az egészet akkor az közli és mehet a helyére más! De ha ez ilyen alap elven fog müködni mint ahogy ezt írjátok,akkor sajnálom ezt a galibát amit most okoztam.De én így nem jövök,mert minek? úgyis lesznek gyorsabbak akik előbb bejutnak szerverre.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Sanya595 #7630 üzenetére
Igen, leírhatja mindenki a véleményét... Engem nem nagyon érdekel, hogy neked volt ligád, meg honlapod, ez a te dolgod. De akkor sem tűröm, hogy fikázd a munkánkat csak azért, mert neked éppen nem tetszik valami. Főleg úgy, hogy hogy kb. te voltál az első, aki visszamondta... Innentől nem nagyon érdekel a véleményed a ligáról, amiben benne sem vagy...
"szerintem alapjaiban szarul van megszervezve az egész" - tényleg nem minket fikázol...
"ez igy akkor is káosz" - az a káosz, hogy szarik rá mindenki...
"Itt már nem arról szól az egész,hogy ráérö idönkben szorakozunk és jókatt játszunk,hanem arról,hogy ha nem férsz be,nem játszol...ez a szomoru" - ez nem a mi szervezésünk hibája...
Szerintem is gáz, hogy több hetes munkánkat így semmibe veszitek és egyszercsak kitaláljátok, hogy "Jaj, hát mégsem jövök ligázni..."
A baj az, hogy pont ti álltok így hozzá ehhez az egészhez, pedig pontosan miattatok kezdtünk bele és miattatok jutottunk idáig... Nem én állok hozzá rosszul, pajtás, hanem ti, akiknek csak a nagy pofájuk volt, aztán most meg sunyítotok, meg reklamáltok.
Nem én vagyok a fórum királya, ez tény, de hogy te sem, az is biztos.... Úgyhogy nekem ne mondd, hogy vegyek vissza, mert akinek itt vissza kéne venni, AZ PONT TE VAGY!!!!... Még arra sem vagy képes, hogy a mi fórumunkon megjelenj, csak itt tudsz magyarázni, hogy így szar, meg úgy szar.. Szerinted ez nem gáz?
Ha pedig valaki 15 futamon ott tud lenni és harcban van a győzelemért, az nagyon jól tudja, hogy nem az utolsó pillanatban kell megjelenni a lobby-ban, hanem előbb, mert csak 16-an férnek be!!! (ami még mindig nem a mi szervezésünk hibája)
Úgyhogy részemről a téma lezárva, ha szeretnél még erről "beszélni", megteheted itt:
http://gocompete.hu/forum
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest