Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Na ez az, hogy simán Enter-t ütve próbálok belépni, és akkor fagy meg.
ftomi74: Ezt nem próbáltam még, de ha segít, akkor teszek egy próbát. Amúgy még a kormányt sem tudtam beállítani, nyilván érthető okokból, csak a külső program segítségével.
Gyanús nekem, hogy mentési problémája van. Lehet, hogy ha kiveszem a mentéseket, akkor elindul? De akkor újrakezdés. Hmmm...
-
Nunder
őstag
válasz
Steady74 #7653 üzenetére
Hivatalosan csak Vista driver van hozzá, egyéb hackelt dolgot nem találtam. Gondolom, hogy a kormány valamelyik összetevőjével nem lehet gond, mert működik F1 2010, netKar Pro, Dirt, TDU2 alatt is, én a driverre gyanakszom. De akkor hogyhogy másik programnál nem ütközik ki? Mondjuk a 2010 is egyszer eljátszotta ezt, de reinstall mentések vissza és azóta is jó.
-
Nunder
őstag
Enter nyomkodása, a két váltófülön kívül 4 ugyanolyan gomb van rajta, nincs dedikált Start. Legalábbis nem tudok róla, hogy valamelyik alapból ezt a funkciót töltené be.
-
Nunder
őstag
Nem tudom találkozott-e valaki ezzel a problémával, nem találtam hasonlót. Nemrég tettem szert egy Logitech Formula Force GP kormányra. Az előddel (F1 2010) tökéletesen működik, mikor azonban a driver telepítése után elindítottam a játékot, az autosave ikon első feltűnésekor megfagy a játék, és a Leállás hibaüzenet fogad. Lehet, hogy a kormánnyal függ össze? Ha nincs a gépre csatlakoztatva akkor is ez fogad, kormány nélkül ment a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest