Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Igazad van,jobb is ha nem ártod bele magad annyira. mert jelentkezz és ha rád adná valaki ezt az inget amit nekem adtak akkor ,meg lesném a reakciódat. Ne haragudj szebben nem tudom írni
Hoboval és Ferivel semmi gondom nincsen meg senkivel sem. ,úgy ismersz,hogy félbe hagyom a ligákat amibe jelentkezem?....pár liga azért van a hátam mögött. Így van ,ebbe az egybe nagyot hibáztam,hogy nem néztem fel állandóan,van-e változás. (gondoltam a hamachi teszt meg volt minden megy úgy ahogy azelőtt csak Live nélkül) Stabilnak gondoltam a szabályokat. Részemről a Téma lezárva ....... (persze úgy a legnehezebb,ha mindenki rád száll)+még
Új hozzászólás Aktív témák

- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkbook 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB DDR5 RAM 512GB NVME SS Lenovo Gar: 2029.05ig
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hoboval és Ferivel semmi gondom nincsen meg senkivel sem. ,úgy ismersz,hogy félbe hagyom a ligákat amibe jelentkezem?....pár liga azért van a hátam mögött. Így van ,ebbe az egybe nagyot hibáztam,hogy nem néztem fel állandóan,van-e változás. (gondoltam a hamachi teszt meg volt minden megy úgy ahogy azelőtt csak Live nélkül) Stabilnak gondoltam a szabályokat. Részemről a Téma lezárva ....... (persze úgy a legnehezebb,ha mindenki rád száll)+még