- Computex 2026: az AI-ra hangolta magát az FSP
- Computex 2026: hűtések és fejlett monitorozás a Montech műhelyéből
- Tízéves az ASRock Taichi, hologramos vízhűtéssel ünnepelnek – Computex 2026
- Computex 2026: hűtési megoldások és ízléses házak a Jonsbo fémjelzésével
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Google Chromecast topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
X8-nál is inkább az számít hogy ne pci-e 2.0 legyen. Ezek az alsó-közép kártyák x8 4.0-val jól működnek.
A 8GB-os megoldások esetében tud gondot okozni a pci-e 4 a sok memória művelet miatt, tele a net ilyen tesztekkel, pl 5060ti esetében, hogy drasztikus fps beesések is lehetnek.
-
Lord Amper
aktív tag
Van b650 alaplap, ahol van pci-e 5.0, b650e esetében meg úgy tudom, hogy mindegyiknél van, de ez nem befolyásolja a cpu teljesítményét, max a bővítő kártyáét, ha az ki tudja használni, pl egy x16 képes vga esetében lényegtelen, x8 esetében és kevés vramnál lényegesebb.
X8-nál is inkább az számít hogy ne pci-e 2.0 legyen. Ezek az alsó-közép kártyák x8 4.0-val jól működnek.
-
Dragon3000
nagyúr
600-as chipkészletnél bukod a pci-e 5.0-ás x16 slotot. Nem tudom mennyi B650E meg X670E jelent meg ami tudja.
Van b650 alaplap, ahol van pci-e 5.0, b650e esetében meg úgy tudom, hogy mindegyiknél van, de ez nem befolyásolja a cpu teljesítményét, max a bővítő kártyáét, ha az ki tudja használni, pl egy x16 képes vga esetében lényegtelen, x8 esetében és kevés vramnál lényegesebb.
-
Lord Amper
aktív tag
Ahogy korábban az amd fanboyokról írtad, hogy nyomják bullshitet, most Te ugyanezt csinálod csak intel fanboyként az ilyen kijelentésekkel. Mit számít annyira a chipest, amikor az első x16 pci-e slot és m2 slot közvetlen a cpu-hoz van bekötve? Innen kezdve a chipset és a lap kérdése függ a kívánt felszereltségtől, de pl egy am5 cpu ugyanúgy fog teljesíteni egy b650 chipsetes alaplap és egy x870e chipsetes alaplap esetében is, ha a vrm elég az adott cpu-nak és persze ha nem aktív egyiknél sem valami automata oc vacak.
600-as chipkészletnél bukod a pci-e 5.0-ás x16 slotot. Nem tudom mennyi B650E meg X670E jelent meg ami tudja.
-
Dragon3000
nagyúr
Ahogy korábban az amd fanboyokról írtad, hogy nyomják bullshitet, most Te ugyanezt csinálod csak intel fanboyként az ilyen kijelentésekkel. Mit számít annyira a chipest, amikor az első x16 pci-e slot és m2 slot közvetlen a cpu-hoz van bekötve? Innen kezdve a chipset és a lap kérdése függ a kívánt felszereltségtől, de pl egy am5 cpu ugyanúgy fog teljesíteni egy b650 chipsetes alaplap és egy x870e chipsetes alaplap esetében is, ha a vrm elég az adott cpu-nak és persze ha nem aktív egyiknél sem valami automata oc vacak.
-
dongettó
tag
Hát legyen úgy, de én nem úgy ismerem őket
Szerintem nem volt még ilyesmire példa intel oldalon, 2-3 év után. 50 évre visszamenve.DDR5 öt nem fognak feleslegesen az alaplapra tenni. DDR4 lesz 2 slottal meg 4 el kb. Nem fognak belemélyedni a slot keverésbe. Lesz vmi halálverő marketing neve, h "ddr4 a killer " aztán mehet. Mindenki vereti majd az olcsóbb 2400Mhz es használt rammal.
ddr5 özni aki akar vesz majd 1851 et.
Egyébként ez a 1851 egész megnyerő, le volt húzva stb, de ha olcsó lenne a ram, akkor simán opció.De még eszembe jutott valami!

Ha esetleg kiadnának vmi olyan mókolt chipsetet amiben van/megy vmi érdekesebb durranás, mint annó az 5775 vagy mi i5, hogy csak C226 okban ment, és (X)97 es lapokban. // i7és akkor jobb volt a videóvezérlő meg keveset evett. Olyan drága volt hogy kutyának nem kellett meg nem is volt kapható.
alin csak 9 ezer forint a C-s i5 , de alig van hozzá alaplap, mondjuk van itthon egy z230 abban majd kipróbálok egyet.
De ez is ddr5 ös lenne valszeg. Összességében értelmetlen az egész még így is, bár lehet ezzel akarnának az amd után menni, hogy ők is tolnak egy foglalatot 10 évig.
egy 12 gigás B510 battlemaget bele integrálnának.
:
:
: hozná a stabil 80fps-t. 400 watton -
KrAt
veterán
-
dongettó
tag
Hát legyen úgy, de én nem úgy ismerem őket
Szerintem nem volt még ilyesmire példa intel oldalon, 2-3 év után. 50 évre visszamenve.DDR5 öt nem fognak feleslegesen az alaplapra tenni. DDR4 lesz 2 slottal meg 4 el kb. Nem fognak belemélyedni a slot keverésbe. Lesz vmi halálverő marketing neve, h "ddr4 a killer " aztán mehet. Mindenki vereti majd az olcsóbb 2400Mhz es használt rammal.
ddr5 özni aki akar vesz majd 1851 et.
Egyébként ez a 1851 egész megnyerő, le volt húzva stb, de ha olcsó lenne a ram, akkor simán opció. -
westlake
félisten
Ennyire nem lehetsz naív. A refresh (rename) fogalma nem egy újkeletú dolog. Nézz már utána, hogy miről is szól már a kezdetektől fogva. Abszolút logikátlan egy régi generációt fejleszteni. De a gyártó (részben) elérte a célját, mivel elhiszitek, hogy ezek bármiben is újabbak.
-
dredbiro
senior tag
Ti tényleg azt hiszitek, hogy fejleszteni fognak? Eskü?
Mondjuk a 12 g ramos 3060 at is "felmérte" az nvidia, szal nem lepődnék meg semmin.A fejlesztésre kiéhezett célcsoport megkapta olcsóbban i5 re címkézve valamelyik ratyibb i7 et emelt memória kezeléssel. És boldogság ült ki arcukra.
mecsoda ÁPKRÉT áprég karl. Nem lett olcsóbb az i7, de megveheted holnaptól i5 ként. Féláron".
Miért ne tennék? Van beharangozóban több (hibrid ddr4+dd5 )megoldást is kínáló alaplap, A procik és a hozzá való lapok gyártás leállítása nem opció nekik . Széles a piaci szegmens,így nyerhetnek is vele.
-
westlake
félisten
-
dongettó
tag
Ti tényleg azt hiszitek, hogy fejleszteni fognak? Eskü?
Mondjuk a 12 g ramos 3060 at is "felmérte" az nvidia, szal nem lepődnék meg semmin.A fejlesztésre kiéhezett célcsoport megkapta olcsóbban i5 re címkézve valamelyik ratyibb i7 et emelt memória kezeléssel. És boldogság ült ki arcukra.
mecsoda ÁPKRÉT áprég karl. Nem lett olcsóbb az i7, de megveheted holnaptól i5 ként. Féláron".
-
dongettó
tag
-
dredbiro
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
Ha csak a 14-16P magot nézzük, az azért nem lesz semmi, szerintem!
-
csakdzsó
tag
Az AM5 mitől válik számodra bughalmazzá,az Intellel szemben?Erre kíváncsi lennék.
-
dredbiro
senior tag
Ésszerű húzás,csak mutasson érdemli javulást a következő refresh. Szerencsére még a drágulás előtt sikerült össze rakni a komplett konfigot. Kíváncsi leszek teljesítményben mekkora ugrás lesz,ha igaznak bizonyul a "pletyka".
-
MaraTóni
tag
Az AMD fanboyok azok a 2022-es 7800X-et lecserélik egy jó árú használt 9000-esre, vagy egy új Zen6-ra. Minden más maradhat.
Egészségére! Tuti jó választás a nem hozzá tartozó chipsettel használni egy procit, biztos kihajtja, meg nem léphetnek fel egyéb problémák. Bár az AMD alapból egy nagy bughalmaz szal belefér, nekik!
-
sid.:Rc211v
őstag
5,1 Ghz-en már majdnem hozol egy 13600k szintet, ugye picit kevesebb az L3-L2 cache és -4E core. A ramjaid időzítésein ha tudnál rövidíteni azzal még további gyorsulást nyernél. pl 3600 cl15-16-16-36 gear mode 1. Az intel gyorsul a jó ramtól.
-
Dragon3000
nagyúr
Az ilyen oldalakat el kell felejteni, semmire sem jók, sokszor fals eredmények is vannak ott. Ha két cpu közti különbség érdekel, akkor érdemes teszteket nézni, mert ott vannak valós programokkal is mérések, ha az érdekel és vannak játékok melletti is, ha az érdekel.
-
tibaimp
nagyúr
Az, hogy "megeszi" kicsit erős ( [link] ), de erősebb a 12600K tudom, de annó mikor i7-8700-ról ugrottam erre, ez a platform nagyon olcsó volt (csak CPU+lap váltás történt), illetve tartottam a hibrid design-tól, így nem akartam 12 gen-t venni (már akkor kint volt), a 11-es i9-es meg csak 8 magos, így maradt a 10900, 10 maggal.
szerk: Ja, és W11-re se akartam váltani még.
-
wwwgomba
csendes tag
azert az nem rossz jatek(10 nagy mag...finom
) siman meg 4-5evet el lehet lenni vele ha nem Vagy hard gamer...azert a i5 megeszi a i9-et[link] https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i9-10900K-vs-Intel-Core-i5-12600K/4071vs4120 -
Dragon3000
nagyúr
Ja hogy az Intel nem jófej, csak kidobja ugyan azt a gent még1x...
Jófej akkor lenne, ha a ddr5 generációt egy sockettel húzná ki.
Ahogy az AMD tette az AM2 óta lényegében.Mit nevezünk ddr5 generációnak, ami már kezeli vagy ami csak azt kezeli? Mert szerintem elég jó stratégia volt az intel részéről az elején a ddr4 és ddr5 támogatás is, amikor szintén elég drágák voltak még a ddr5 ramok, az am5 esetében az elején ez eléggé megfogta a fejlesztési kedvet.
-
tibaimp
nagyúr
-
wwwgomba
csendes tag
-
Heroes fan
őstag
Az am4 nél tök felesleges mert akinek 5900 vagy 800 a van nem cseréli le egy butábbra.
-
wwwgomba
csendes tag
koszonom elvagyok ezzel.320 EU volt 2 evvel ezelott a proci + Prime z690-P lap....nem csucs de megfelel....24/7-ben mukodik..

-
Lord Amper
aktív tag
"alaplap/hűtő/RAM cserés rémálom" az azt igen!
Szép trollkodás!Jelenleg 13700k-m van, 6400MHz-es DDR5-ökkel.
A "rémálom" maximum egy alaplapcserében testesülne meg és egy legújabb Noctua D15-ösben, ha Nova Lake-re váltanék a jövőben!
Addigra minimum 4 éves lenne a platform szal "megértett" is lehetne rá, de egyáltalán nem érzem mindenféle képpen szükségét!
Annyira "szépek" ezek a marketing bullshitek amiket az AMD fanboyok nyomatnak h könnybe lábad a szemem...Az AMD fanboyok azok a 2022-es 7800X-et lecserélik egy jó árú használt 9000-esre, vagy egy új Zen6-ra. Minden más maradhat.
-
Lord Amper
aktív tag
Ja hogy az Intel nem jófej, csak kidobja ugyan azt a gent még1x...
Jófej akkor lenne, ha a ddr5 generációt egy sockettel húzná ki.
Ahogy az AMD tette az AM2 óta lényegében. -
MaraTóni
tag
"alaplap/hűtő/RAM cserés rémálom" az azt igen!
Szép trollkodás!Jelenleg 13700k-m van, 6400MHz-es DDR5-ökkel.
A "rémálom" maximum egy alaplapcserében testesülne meg és egy legújabb Noctua D15-ösben, ha Nova Lake-re váltanék a jövőben!
Addigra minimum 4 éves lenne a platform szal "megértett" is lehetne rá, de egyáltalán nem érzem mindenféle képpen szükségét!
Annyira "szépek" ezek a marketing bullshitek amiket az AMD fanboyok nyomatnak h könnybe lábad a szemem... -
tibaimp
nagyúr
Muszáj valamilyen DDR4-es platformot is életben tartaniuk, ha CPU-t akarnak eladni. Az új Nova Lake már csak DDR5-öt támogat majd.
-
vodkamaffia
csendes tag
Én pont most váltok 1700-ra, de csak i5 12. Gen-re a mostani i5 9. Gen-ről. Marad a 32GB DDR4 RAM, ami most a gépben van. Adni akarok a RAM áraknak úgy 3 évet a normalizálásra, aztán meglátjuk, hogy merre érdemes fejleszteni. Lehet, hogy AMD lesz az új irány.
-
dongettó
tag
A Turbo órajeleket csökkentették. De egyébként igen, kísérteties a hasonlóság a két CPU között (és manapság ember legyen a talpán amelyik megtudja jegyezni melyik CPUban mennyi mag, mennyi L2, L3, mennyi órajelen stb. Pedig a C2D-s időszakban még lazán ment nekem
)Intelnél kell ilyen múltbatekintős csiszolás, mert különben csak az maradna meg a híveknek, hogy már megint új lapot kell venni, az AMDnél meg nem.
Bár az AMDnél is van, hogy még AM4-re is adtak ki CPUkat nemrég.Igen mert ugyan az, annyi hogy a ramot eggyel feljebb tolták.
De pont most röhögtem rajta,
Package Size 44.9 mm x 37.49 mm " csiszolt"
D Vagy a teteje lenne csiszolva
DDD
Hogy érezzék a törődést. Amúgy igen. -
KROK640
félisten
"14,5 gen gondolom kicsit javított 14th gen."
csak ilyen, üveghegyeken túli inteles álom, hogy "javítottak". Átcímkézik a szó amit keresel.285K ból "lett" a 270 " refresh" nem nyúltak semmihez ott sem csak égő lett volna beismerni az árcsökkentést a 285K-ra és így oldották meg.
https://www.intel.com/content/www/us/en/products/compare.html?productIds=245692,241060Mivel az 1700 már úgymond régi, itt el tudok képzelni azonos áron , egy kategória átemelést, hogy az új i5 felel majd meg a hasonló i7 nek, "új" i7 meg emiatt pont nem lesz, csak kidobnak pár hasonló trükköt, /ultra 9 ből ultra 7 / ,
amit kajázni fognak hiszen árcsökkentés. ( hiszen nem értik, hogy ugyanaz )De el lehet képzelni úgy is, hogy ferit meg jocót ráálitják a 14 gen csiszolására, de ez akkora facepalm lenne mint egy ház. Amd fronton nincs ilyen/hasonló múltbatekintős "csiszolás", vagyis nem tudok róla.
A Turbo órajeleket csökkentették. De egyébként igen, kísérteties a hasonlóság a két CPU között (és manapság ember legyen a talpán amelyik megtudja jegyezni melyik CPUban mennyi mag, mennyi L2, L3, mennyi órajelen stb. Pedig a C2D-s időszakban még lazán ment nekem
)Intelnél kell ilyen múltbatekintős csiszolás, mert különben csak az maradna meg a híveknek, hogy már megint új lapot kell venni, az AMDnél meg nem.
Bár az AMDnél is van, hogy még AM4-re is adtak ki CPUkat nemrég. -
E.Kaufmann
veterán
Valószínűleg rájöttek, hogy válság/megszorító hozzáállást kell kapcsolniuk, ahogy ok helyen a vevőik is. Ebbe nem fér bele, hogy lapot meg RAMot cseréltessünk velük.
Érdekes egyébként hogy valójában kinek szól ez a fejlesztés : Mert szerintem kb azoknak akik most is LGA1700-on vannak. Én legalábbis LGA1200-ról ezért tuti nem váltanék 1700-ra.Ahogy írtam, szerintem ez a OEM partnerek részére jó, nagyobb fejlesztés nélkül vagy beragadt készletekre alapozva hozhatnak ki új gépeket.
-
dongettó
tag
Ez maximum is azoknak lehet érdekes akik már LGA1700-on vannak. Én pl LGA1200-ról csak ezért nem ugranék ide. Anno az LGA1700-ban pont a DDR5-re váltás lehetősége volt kecsegtető, de ugye most pont ez a hátránya.
14,5 gen gondolom kicsit javított 14th gen. Mondjuk játszani jobb lehet mint az utána jövő ultra-k.Úgy tűnik az Intel is rájött, hogy nem jó buli folyton lapot cseréltetni a vásárlókkal.
"14,5 gen gondolom kicsit javított 14th gen."
csak ilyen, üveghegyeken túli inteles álom, hogy "javítottak". Átcímkézik a szó amit keresel.285K ból "lett" a 270 " refresh" nem nyúltak semmihez ott sem csak égő lett volna beismerni az árcsökkentést a 285K-ra és így oldották meg.
https://www.intel.com/content/www/us/en/products/compare.html?productIds=245692,241060Mivel az 1700 már úgymond régi, itt el tudok képzelni azonos áron , egy kategória átemelést, hogy az új i5 felel majd meg a hasonló i7 nek, "új" i7 meg emiatt pont nem lesz, csak kidobnak pár hasonló trükköt, /ultra 9 ből ultra 7 / ,
amit kajázni fognak hiszen árcsökkentés. ( hiszen nem értik, hogy ugyanaz )De el lehet képzelni úgy is, hogy ferit meg jocót ráálitják a 14 gen csiszolására, de ez akkora facepalm lenne mint egy ház. Amd fronton nincs ilyen/hasonló múltbatekintős "csiszolás", vagyis nem tudok róla.
-
KROK640
félisten
Nahát, ki gondolta volna még, hogy egy új CPU-nak jó még a DDR4. Ja, pl az Intel...
Valószínűleg rájöttek, hogy válság/megszorító hozzáállást kell kapcsolniuk, ahogy ok helyen a vevőik is. Ebbe nem fér bele, hogy lapot meg RAMot cseréltessünk velük.
Érdekes egyébként hogy valójában kinek szól ez a fejlesztés : Mert szerintem kb azoknak akik most is LGA1700-on vannak. Én legalábbis LGA1200-ról ezért tuti nem váltanék 1700-ra. -
KROK640
félisten
Ez maximum is azoknak lehet érdekes akik már LGA1700-on vannak. Én pl LGA1200-ról csak ezért nem ugranék ide. Anno az LGA1700-ban pont a DDR5-re váltás lehetősége volt kecsegtető, de ugye most pont ez a hátránya.
14,5 gen gondolom kicsit javított 14th gen. Mondjuk játszani jobb lehet mint az utána jövő ultra-k.Úgy tűnik az Intel is rájött, hogy nem jó buli folyton lapot cseréltetni a vásárlókkal.
-
E.Kaufmann
veterán
"Nahat, azt a ket generacio kozti 4% teljesitmeny novekedest ki lehet hozni alaplap es RAM csere nelkul is? Es ezzel megtakarithato egy adag fejlesztesi koltseg is?
Nahat, ki gondolta volna! Ja, pl az AMD."-Itt csak én személyeskedhetek,ez a dolgom!...(macska megmondta)
Amúgy meg az van itt:megfájdult a fejem/nem áll fel a pöcsöm?...ott az AMD-majd ráfogom,nehogy a szar Intel rozsdásodó,szarráfeszelt cpu-i becsületsértést szenvedjenek.Én meg azt sajnálom, hogy miért nem léptem meg az Intel az x86S-t valahogy kiegyezve az AMD-vel, hanem pont hogy a kiegyezés részeként kaszálták a dolgot...
-
csakdzsó
tag
"Nahat, azt a ket generacio kozti 4% teljesitmeny novekedest ki lehet hozni alaplap es RAM csere nelkul is? Es ezzel megtakarithato egy adag fejlesztesi koltseg is?
Nahat, ki gondolta volna! Ja, pl az AMD."-Itt csak én személyeskedhetek,ez a dolgom!...(macska megmondta)
Amúgy meg az van itt:megfájdult a fejem/nem áll fel a pöcsöm?...ott az AMD-majd ráfogom,nehogy a szar Intel rozsdásodó,szarráfeszelt cpu-i becsületsértést szenvedjenek. -
E.Kaufmann
veterán
Nahát, ki gondolta volna még, hogy egy új CPU-nak jó még a DDR4. Ja, pl az Intel...
-
jerry311
nagyúr
Nahat, azt a ket generacio kozti 4% teljesitmeny novekedest ki lehet hozni alaplap es RAM csere nelkul is? Es ezzel megtakarithato egy adag fejlesztesi koltseg is?
Nahat, ki gondolta volna! Ja, pl az AMD. -
E.Kaufmann
veterán
Hááát. Pl komplett gép gyártók számára érdekes lehet. Egy Intel-es Dell pl még mindig egy intel-es Dell...
-
dongettó
tag
Tehát bujtatottan de árat csökkent.
Kiadja majd csont ugyanazt, mem kezelést kicsit feljebb tolja. Mint a 1851nél.
És végülis nem rossz, csak pl most ujonnan kutya nem venne 1700 at eleve. -
KrAt
veterán
Raptor Lake Refresh Refresh
14,5 gen... 
-
E.Kaufmann
veterán
Végre valami jó döntés. Kérdés, az a refresh mire elég.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Béta iOS-t használók topikja
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- További aktív témák...
- MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI eladó! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! Friss BIOS!
- ASUS TUF Z390M-PRO GAMING + Intel Core i5-9600K
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI + 0 perces 32GB 6000MHz CL30 DDR5! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 2x 8GB DDR4 G.Skill Aegis 3200 MHz
- 2x 8GB DDR4 Silicon Power 3200 MHz
- NerdQaxe++ 6.1Th/s 98W Bitcoin miner eladó
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Szerintem nem volt még ilyesmire példa intel oldalon, 2-3 év után. 50 évre visszamenve.
:

kicsit mas, kicsit jobb, de ugyanaz.

D Vagy a teteje lenne csiszolva