Hirdetés
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az utóbbi napokban egyre inkább fagyogat nekem is a játék. (Carrier 4. évadnál kezdte SPA-ban, és onnantól kezdve minden versenyen vagy az időmérőn, a gyors kér megkezdésénél, vagy a verseny közepén... Az utóbbi dühítőbb... Ilyenkor beragad a kép és a hang, és vagy CTRL+ALT+DEL lehet csak leállítani, vagy magától kilép.) A patch kettőt még nem tettem fel, offline profillal játszok, úgyhogy nem is kellett. (Így legalább tudok majdnem olyan időket menni, mint ti....
) A patch megoldaná a problémát?Ja és köszönjük Feri bácsinak és HOBO-nak....

Az Arkham Cityt is felraktam mellé, lehet, hogy az kavart be valamit Windows Live-nál...?
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- VR topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Mobil flották
- Highguard
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) A patch megoldaná a problémát?