Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Na ne mááár! heti 2 alkalom az a minimum,én még 3-at se sokalnám,Hát könyörgöm,minden este itt ülünk és dumcsizunk,utána meg f1. akkor miért ne lehetne heti 2 alkalom ami liga lenne? Én szavazok a heti 2-re minimum! (Most érdekes az egész bajnokságosdi az elején,mint anno 2010-ba fuuhuu volt jelentkező bőven,heti 1 alkalommal játszottuk,de kb mire a szezon felére értünk elfogytak a játékosok(szerintem ráuntak a játékra)) A másik meg mit készülgessek,megy amennyire megy ez csak egy játék,persze 100%os teljesítményt akar mindenki nyujtani,de ott van az exe. hiba ott van a Live kidob ...stb akkor meg kevés a heti 1 futam!!! (az volna az érdekes ha nem csak egy szezont futnánk hanem vagy 5 évadot mint anno grid) de szerintem ráfogunk unni időnap előtt a játékra,na meg ha jön a tavasz akkor már nem itt fogunk csücsülni ,,,szerintem) 1 Like a heti 2-re!!

Új hozzászólás Aktív témák

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest