Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Na ne mááár! heti 2 alkalom az a minimum,én még 3-at se sokalnám,Hát könyörgöm,minden este itt ülünk és dumcsizunk,utána meg f1. akkor miért ne lehetne heti 2 alkalom ami liga lenne? Én szavazok a heti 2-re minimum! (Most érdekes az egész bajnokságosdi az elején,mint anno 2010-ba fuuhuu volt jelentkező bőven,heti 1 alkalommal játszottuk,de kb mire a szezon felére értünk elfogytak a játékosok(szerintem ráuntak a játékra)) A másik meg mit készülgessek,megy amennyire megy ez csak egy játék,persze 100%os teljesítményt akar mindenki nyujtani,de ott van az exe. hiba ott van a Live kidob ...stb akkor meg kevés a heti 1 futam!!! (az volna az érdekes ha nem csak egy szezont futnánk hanem vagy 5 évadot mint anno grid) de szerintem ráfogunk unni időnap előtt a játékra,na meg ha jön a tavasz akkor már nem itt fogunk csücsülni ,,,szerintem) 1 Like a heti 2-re!!

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest