- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO #6130 üzenetére
Na ne mááár! heti 2 alkalom az a minimum,én még 3-at se sokalnám,Hát könyörgöm,minden este itt ülünk és dumcsizunk,utána meg f1. akkor miért ne lehetne heti 2 alkalom ami liga lenne? Én szavazok a heti 2-re minimum! (Most érdekes az egész bajnokságosdi az elején,mint anno 2010-ba fuuhuu volt jelentkező bőven,heti 1 alkalommal játszottuk,de kb mire a szezon felére értünk elfogytak a játékosok(szerintem ráuntak a játékra)) A másik meg mit készülgessek,megy amennyire megy ez csak egy játék,persze 100%os teljesítményt akar mindenki nyujtani,de ott van az exe. hiba ott van a Live kidob ...stb akkor meg kevés a heti 1 futam!!! (az volna az érdekes ha nem csak egy szezont futnánk hanem vagy 5 évadot mint anno grid) de szerintem ráfogunk unni időnap előtt a játékra,na meg ha jön a tavasz akkor már nem itt fogunk csücsülni ,,,szerintem) 1 Like a heti 2-re!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új pc házak! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest