Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick #3653 üzenetére
nem létezik csuszka vagy tudsz vezetni és van jó setupod és ismered a pályákat (rengeteg gyakorlás) vagy nem tudsz vezetni nincs jó setupod csak egy két pályát ismersz amit szeretsz.
2010 ben valenciában nagyon gyors voltam az átlaghoz képest imádtam a pályát nagyon jó setupom volt köszönet érte Rollynak és Steadynek ,és itt a 2011 ben pedig egyszerűen szenvedek vele nem érzem az autó tapadását 3 kör alatt elhasználok egy szett lágy gumit pedig már vagy 2 hete küzdök a nekem fekvő jó beállítással szinte minden nap. De haladok és javulok kezdek ráérezni és ez kell a jó csuszkához
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick #3649 üzenetére
Csuszka az egy olyan rejtett menü a játékban ami a tapadást növeli hiába all asist of os volt a szerver
Nekem Rollynak Steadynek Motionnak meg polonicnak és még tudja tök kiknek volt ilyenünk (Aki gyorsabb volt K-Gy nél) annak mindenkinek volt ilyen CsuszkájaSzerk:
werszomjas Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő