Új hozzászólás Aktív témák
-
ádikácska
aktív tag
válasz
greatchaos #11578 üzenetére
Akor megmondom neki, hogy mégse a GT-t vegye Hanem a PRO-t de csak akkor ha GDDR3-as éértem köszi akkor mégeccer
-
ádikácska
aktív tag
hello
itt vagyok isméthaver akar venni vga-t mondta hogy kérdezzek rá valahol h meiket érdemesebb neki megvennie szval a két kari ami közt nem tud dönteni egy 8600 GT és egy HD2600 PRO ti melyiket ajánlanátok neki? az ő nevében is előre
thx
-
ádikácska
aktív tag
Hogy lehet hogy alapjáraton 68 fokos a vga-m??
-
ádikácska
aktív tag
ha nem tudnád a fraps amugy is egy csomó fps-t leszív szal ha felvenném neked frapssal hogy mennyi az fps-m az korántsem a valóságot adná vissza...
és dx9-ben nekem is 30 fps-em van... mondtam is (elözö hsz...)
nekem a monitorom miatt a max felbontás 1280x1024 szal nekem ez a full
-
ádikácska
aktív tag
érdekes a jump szerverek sem szoktak laggolni pedig ott nincs fps korlát....
amugy 1000-es fps télleg full szar gafon volt
árnyékok csak dx9-ben vannak... nekem dx9 mindne fullon, full felbontás 40 fps
dx7-ben full minden 250 fpsés bocsi de értek hozzá valamennyit és nem a minimum grafikán jáccottam
azért állitottam mindent a legszarabbra hogy megnézzem az 1000-et kihúzza-e az uj gépem és láss csodát kihuzta
szerencsére
az jo ha tolod
skilled
-
ádikácska
aktív tag
ja és lécci mondj egy szerot ahol 125 fps a korlát felmegyek és megmondom nekik hogy mekkora lamik
-
ádikácska
aktív tag
"85 fps a limit" ez teccik
konzolba ird be hogy /com_maxfps 999 és ha van olyan jó a géped máris 1000-es az fps-ed (pl: nálam
) amugy az fps-től hogy laggolna a szerver, jó lenne ha elmagyaráznád thx
-
ádikácska
aktív tag
hát pirk nem tudom te mennyit cod2-zöl de egy csomó szerveren nincs fps limit...(pl miénk, de még tudnék mondani 1000 másikat...) amugy cod4-ben is volt már 970-es fps-em...
-
ádikácska
aktív tag
zsolesz: egészeddig a pro-rol dumáltam
de mind1, amugy geforce-oknál a gts-ek mindig szarra sikerültek valahogy...
pirk: attol hogy te nem birod az nvidiát meg a geforce-ot nem kell leszólni a 8600 gt-t... azoknál a kariknál amik elötte jöttek ki mind jobb
és amugy is én meg vagyok vele elégedve (CoD2-ben kihuztam vele az 1000-es fps-t...
) és 3 "kattintás és gts lesz belőle"
-
ádikácska
aktív tag
Amúgy én abból következtettem arra, hogy a HD2600 PRO ratyibb a 8600GT-nél mert haveromnak HD2600 PRO-ja van (procink ua.) és ugyanazokkal a beállításokkal nekem mégis több fps-em volt...
-
ádikácska
aktív tag
Köszi a helpet mind2töknek
-
ádikácska
aktív tag
Bocsi hogy ide írom az offot de az érdekelne hogy az aláírást hol lehet szerkeszteni?
előre is thx a helpet -
ádikácska
aktív tag
a 8600-ot sem verte, minden tesztben amit olvastam a 8600 gt legalább 2-3 hellyel a 2600 elöt volt
-
ádikácska
aktív tag
Ha a 9600-al lenne egy szinten, akkor vennék egy 2600-at
-
ádikácska
aktív tag
Mért lenne visszafejlődés?? A 8600 GT minden tesztben több pontot ért el mint a szutyok ati-k... Az ATI-nak egy versenyképes kártyája van jelenleg és az a HD4850, mondjuk abba lehet hogyb e is fektetek
-
ádikácska
aktív tag
Én decemberben vettem egy sapphire hd2600 pro-t 2 hét alatt tönkrement... ennyit erröl a karirol szerintem...
(mondjuk azota már uj gépem van
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest