Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas51
senior tag
válasz
Roooland89 #283181 üzenetére
Amúgy nem, csak a ps4 es verziót így értem el
De végül jó lett -
tomas51
senior tag
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok hozzátok, esetleg meg van valakinek digitálisan a Miles Morales PS4 es verziója?
Ha megoldható szükségem lenne az akkuntra egy mentés visszaállítás erejéig, sajnos a ps5 verzió nem látja vagy kezeli a ps4 es mentésemet, de ha fel tudnám tölteni a ps 4 essel, akkor a ps5 ös már le tudná tölteni (játékon belül fő képernyő), nem tudom érthető e így, de kb ez a helyzet
ugyan lemezen van meg nekem az alap spideman (ps4) de ott meg tudtam ugyan így csinálni, és ezért gondolnám hogy működne mert kiválasztható melyik verziót futtassam és mivel anno ps 4es verziót játszottam végig, így most ez a helyzet
Ha valaki lenne oly kedves és megosztaná azt meg köszönném! -
Dinomano
őstag
válasz
perge666 #283176 üzenetére
Ha 200 alatt kijöttél, akkor valóban jó áron jutottál hozzá a dolgokhoz.
Kendek: Nem értem a dolgot, de mindegy. Nincs bejelentkezve, csak egy account-al az ismerősöm
(Nem teljesen ugyanez, de én egy W betűs op.rendszer 11-es verziójával jártam úgy, hogy ingyen jutottam hozzá, mikor felfrissítette magát W 10-ről.)
-
válasz
Dinomano #283174 üzenetére
Másik account nincs bejelentkezve a konzolján? Mert ha arra meg van vásárolva a játék, és aktív a megosztás, akkor ezért tudja futtatni a sajátján.
perge666: Pl. Halo-kat nyomom rajta, tehát inkább csak régebbi címekre gondoltam. De most épp a Lost Records: Bloom & Rage tolom, és FSR Performance ez is elfut 40-50 fps-sel.
-
-
válasz
perge666 #283173 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy a tévén van négy darab HDMI port, arra lehet kötni PS3, PS4 és PS5, és akkor mellé még oda férhet egy kis PC is. De semmi extrában nem gondolkodtam, vettem egy GMKtec K8 Plus-t. Konzolszerű kialakítás, 8845HS procival, ami FHD játékra teljesen jó.
-
válasz
Dinomano #283172 üzenetére
I5 11400-as CPU és RTX3070 kombó.Természetesen mindent cseréltem körülötte / lap,memória,SSD / de még ígyis 200K alatt maradtam árban.
Én ezzel bőven elleszek néhány évig,jelenleg 4K-ba tolok mindent 40-50FPS-el többnyire max grafikánTV-n de ez csak teszt,monitorral fogom használni FHD-ban,ahogy nézegettem utána ilyen 100FPS-ek meg lesznek vígan.Lehet még egy 1440-es monitor se fog ártani mert ehez a konfighoz azt ajánlják. -
válasz
Dinomano #283168 üzenetére
Előző generációkat nemrég számoltam fel,volt nagyon sok gépem PS1-2-3 vonalon és hozzájuk rengeteg eredeti játékom.
Felfoghatom ezt úgy is hogy azoknak az árából lett egy újabb PC-m./ bár jóval többet kiárultam mint amiért vettem gépet /
Eddig a PS az exkluzív címek miatt volt számomra NR1,de már majdcsak minden címet kiadtak PC-re is ami érdekelt,amit még nem azt meg már kijátszottam úgyis.....
-
Dinomano
őstag
Nekem is megvan a PS4, és nem fogom eladni. Még a PS3 is megvan, játszom még azon is+PC...
Egyik ismerősöm járt úgy, hogy még PS4-re kölcsönkapta lemezes verzióban a Last of Us 2-öt. Akkor, félig-meddig kijátszotta a játékot, de visszaadta a game-et. Azóta váltott PS5-re. Napokban gondolkodott, hogy megvenné akciósan a LoU2-öt (3000 Ft). A konzol időközben nekiállt leszedni a LoU2-höz a PS5-ös frissítést, és simán elindult neki a játék. Van egy free LoU2-je. Más is járt így?
-
válasz
F-ECT$ #283146 üzenetére
Nekem a PS4 már csak a gyerkőc szórakoztatására van,csak Robloxozik rajta.
Tudom erre nem ez a legjobb megoldás,de ha már olyan régóta meg van a gép és sajnálom eladni akkor had menjen amíg bír.
1TB belső tárhely telepakolva játékokkal+1TB külső HDD felén is játékok,de egy ideje csak PC-n játszok magyar felirattal,így nekem sokkal élvezetesebb.
Van egy régi gépem I7 6700+GTX1060,ezzel szerintem vígan tudtam hozni a PS4 képességeit csak magyarul játszottam,nemrégiben viszont teljesen megújítottam a gépemet,nem a legújabb perifériákra természetesen,de így már látványvilágban is tudom magam kényeztetni.
Ebből a pénzből amit PC-re költöttem nagyon vígan tudtam volna venni PS5-öt is,de a magyar felirat vagy akár a szinkron nekem többet ért.Online egyáltalán nem játszok.
Megértem ha sokan ragaszkodnak a PS4-hez,szuper konzol,nem vagyunk egyformák.
-
Skeptik
friss újonc
Üdvözlet,
Köszönöm szépen a diagnózist, tartottam ettől, hogy nem software-es gondja van. Keresek egy kompatibilis hard disk-et es kicserélem. Mikor a GTA platinum kupát csináltam többször volt mentési gondom vele és szörnyen bosszantott. Azóta keveset használtam, de így el sem adható.
Bort, búzát.
-
Szerintem is annak tűnik, jó esetben a HDD haldoklik benne. Ki kell cserélni.
-
Skeptik
friss újonc
Üdvözlet,
Segítséget kérnék, a PS4 slim 1tb 4k konzolommal a következő hibákkal küzdök (csatoltam képeket). Újrainstallálok mindent, ps software-t, updade-elve safe mode-ból és menüből is, játékot frissítve, de beadja ezeket a hibákat újra és újra, aztán újraindításnál, már el sem indul, mi lehet ennek az oka? Köszönöm.
-
vm93hun
aktív tag
Valaki tud segíteni a Library alsó kettő menüpontjának értelmezésében (Purchased és Playstation Plus)?
Amire eddig rájöttem:
Purchased menüpontban találom a Store-ban megvásárolt tartalmakat és néhány PS+ játékot - 1-2 olyat, amit az Extra tier-ből letöltöttem, illetve 1-2 ami az Essentials-ból be van húzva, de nem az összeset.PS Plus menüpontban viszont ott van az összes plusszos tartalom (Essentials és Extra tier tartalmai) ömlesztve, köztük még az is, ami azóta már kikerült az Extra kínálatából és lakatolva lett.
Lakatolt tartalom egyébként a Purchased szekcióban is megtalálható, nem is értem miért, amikor a Plus-ból letöltött tartalom az nem "birtokolt", így azoknak semmi keresnivalójuk nem lenne ott.
Mitől lesz egy Plus-os tartalom Purchased (ezt PS5-ön sem sikerült megfejteni).
Külön öröm, hogy ráadásul még szét is vannak tagolva "Telepített" és "Nem telepített" szekcióra mindkettő, ami miatt még sorba rendezni sem lehet őket rendesen.
Csak nekem tűnik úgy, hogy ez az egész egy átláthatatlan katvasz (még a PS5 káoszához képest is)?
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm csinált a kisfiának PS fiókot és PS4-en játszanak (pl. LEGO-s játékokkal)
Parental Controlshoz berakta a fiókját és semmit se korlátozott csak azt, hogy ne tudjun venni semmit a shopban.
Az a baj viszont, hogy pl. trophies-okat ismerősöm accja megkapja a fia viszont nem és az újdonságok menüpont szinte sose jelez semmit. Mi lehet a gond?
Itt vannak a beállításai a PS appban.:
[kép] [kép] [kép] -
vargalex
félisten
válasz
Kendek #283153 üzenetére
Gimp-el kicsit szerkesztettem és nagyjából ott van, ahol bejelölted, bár elvileg egy kicsit lejjebb (tükröztem a board bejelölt részét és a furatot illesztettem a lemezen található lyukra):
A te képeden és itt is jól látszik (és ahogy írod is), hogy a fő baj az, hogy a chip fele a magasabbra hajlított részhez esik, azaz jó esetben és optimális vastagságú thermal pad esetén is legfeljebb a felület fele érintkezik fémmel...
-
vargalex
félisten
válasz
Roooland89 #283148 üzenetére
Az elképzelés valóban jó, de szeritem egyetlen baj van vele: valójában a HDMI transmitter közelében nincs felület, aminek a hőt át lehetne adni. Ha megnézed, mellette vannak 5-6 mm magas kondenzátorok, amik ugyan úgy elférnek az ott sík (és ráadásul lyukacsos) lemez alatt. Azaz, hogy bármilyen hőt is átadjon az a thermal pad, annak legalább ilyen vastagnak kellene lennie, hogy kitöltse a teret és a lyukacsos lemez miatt nem is lenne hatékony a hőátadás...
-
gab1ka
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Egy barátom kisfia gépén elsődleges az én accountom, a saját gépem pedig a másodlagos itthon, így osztjuk meg a PS Plus Essential előfizetést, hogy ők is tudjanak online játszani.
A kérdésem az volna, hogy a Ps Plus Extrára ha frissítek most, (1 hónap múlva jár le az éves előfizetés) akkor azt is lehet használni ugyanígy megosztva? Tehát itthon a másodlagos accounttal használt gépemen tudom futtatni az Extrához tartozó játékokat?
Volna pár nagyon régi játék, amit már nem szeretnék megvenni postával meg utána eladni, olcsóbb és kényelmesebb volna a fennmaradó 20-30 napra a nagyobb csomag pár ezer forintos különbözetét kifizetnem és ennyi idő alatt végigrohannom azon a 2-3 játékon. -
Roooland89
csendes tag
válasz
Exelsior24 #283147 üzenetére
Ez amit írsz a HDMI chipről egy kifejezetten okos dolog és véleményem szerint nagy hiba a Sonytól,hogy kihagyta.
Mostanában,hogy ezek már azért jó pár éves gépek egyre több ilyen hibával találkozni a PS4-eseknél, kimondottan a pro modellnél. A hűtés nem az igazi és erős igénybevétel esetén érdekesen tudnak kinézni a takaritattlan, átlag felhasználó által használt konzolok. Én is minden esetben alkalmazom ezt a megoldást. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
intuicio #283130 üzenetére
Szívesen!
Az én PS4 Pro-m a legelső generációs, CUH-70.... valami, nem tudom a pontos típusszámát, talán CUH-7015B vagy CUH-7016B.
Pasztát Thermal Grizzly Kryonaut-ot használtam, nagyon szeretem ezt a pasztát, PC-knél és notebook-oknál is mindig ezt használom újrapasztázásnál.
Thermal Pad-okat szintén tőlük választottam. Thermal Grizzly Minus Pad 8 nevűt, 1mm vastagságút, és 120 x 20 mm nagyságút. Ezt szépen fel tudtam osztani 24 darab 10 x 10 mm-es kis lapkára, ami bőven elég a PS4 Pro-hoz. Bejelölgettem és szikével szépen feldaraboltam.Sőt a youtube videóban amit néztem a szétszedésről és újrapasztázásról, ott a srác rakott a HDMI kontroller chip-re is ilyen thermal pad-ot ( a HDMI csatlakozóval szemben található kis chip az alaplapon), mert az egy eléggé melegedő kis chip a nagy igénybevétel és jelátvitel miatt, és gyárilag nincs rajt semmi és gyakran ez megy tönkre egy idő után az alaplapon, így én is tettem rá egy 10 x 10 mm-es kis kockát, ártani nem árthat.
-
F-ECT$
titán
-
vargalex
félisten
válasz
AxBattler #283143 üzenetére
Van otthon MX-6, de konzolban még nem próbáltam (éppen a beszerzés előtt pasztáztam újra - sajna csak Thermalright hűtőhüz járó gyári paszta volt otthon, ami szintén sűrű). Valóban jóval sűrűbb, mint az MX-4 és én is elgondolkodtam, hogy legközelebb megpróbálom. Azért árban jóval kedvezőbb a Kryonautnál. Igaz, gyakran nem kell megismételni a műveletet...
-
Guitar14
senior tag
Múltkor nem volt boltban MX-4 így MX-6-ot vettem. Utánanéztem és azt mondják teljesítményben nagyon minimálisan jobb, de jóval szilárdabb az MX-4-hez képest, emiatt ajánlott "on die" pasztázásra, vagyis ahol nincs heatspreader. Kiindulva amiket olvastam ez is bátran mehet konzolba az MX-4 helyett.
Vagy esetleg tudtok valamit, hogy még az MX-6 helyett is Kryonaut ajánlott? -
-
intuicio
aktív tag
válasz
Exelsior24 #283122 üzenetére
Nagyon köszönöm az értékes válaszodat!
jajaja nekem is szuperszónikus repülőgép hangja van
Azt megkérdezhetem, neked hányas ps4 Pro-d van? Az enyém CUH-7216B
Csak azért kérdem, mert én is gondolkodom, hogy lecserélem a thermal pad-okat, és a méretét nem tudom, milyent kellene vennem. A paszta két régi motoros közt vacillálok:
Thermal Grizzly Kryonaut vagy ARCTIC MX-4
Már csak a padra lennék kíváncsi, milyen méretet kellene vennem.
-
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
Játékcseréről lehet beszélni a topicban? Van egy játékom (Detroit), amit eladnék vagy cserélnék, eladás nyilván nem játszik topicon belül, de nekem az is megfelel, ha cserélek valamelyik topictaggal valami engem is érdeklő játékra.
-
sasa134
addikt
sziasztok, PS4-en most hogya tudok magyar feliratos DS-gel játszani? a PS store-ban most csak PS5 deluxe verzió megvehető... Létezik dobozos magyar felirattal? köszi
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
intuicio #283118 üzenetére
Én tavaly ősszel totál szétszedtem a PS4 Pro-mat, hogy ki pucoljam, illetve újrapasztázzam, konkrétan a ventilátor és a hűtőbordák kipucolásához, kifujatásához totál szét kell szedni az egész konzolt, ami azzal jár, hogy a pasztás hűtőborítást is le kell bontanod az alaplapról, és emiatt mindenképpen újrapasztázni is kell utána.
Mi következik ebből? Az, hogy a tiéd tutira nem lett normálisan kitisztítva, mert akkor újrapasztázva is lenne. Így nem csoda, hogy rohadt hangosan teker a ventilátor, és hogy oylan magasak a mért hőfokok.
Tisztítás és újrapasztázás előtt az enyémnek is már szuperszónikus repülőgép hangja volt, alig lehetett tőle hallani a TV hangját, de amióta újrapasztáztam normális pasztával, illetve a memóriákon a thermal pad-okat is lecseréltem, az egész gépet pedig kifujattam, kitisztítottam azóta alig indul be a ventilátor, alig van hangja, ég és föld a régi állapothoz képest, és végre lehet normálisan használni így.
-
I02S3F
addikt
Ma volt egy 20 percem játszani. 1,5-2 hete ultra stresszes voltam, mert munkahelyet szükséges váltanom.
Azon kicsit meglelpődök, hogy 20-25 perc játék elég nekem egyébként -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Vettem nemrég egy használt CUH-7216B PS4 Pro-t.
Resident Evil Village 1 órás játék alatt elég hangosan teker a venti:
CPU: 83°C
SOC Temp: 70°C
szerintetek ez magas érték, és kellene már újra pasztázni? Elvileg portalanítva lett a konzol.
-
dokee78
félisten
Online hol tudom megnézni melly játékok vannak benne a Plusz szolgáltatásban?
-
pauliboy23
senior tag
Én 2 és fél hónapig voltam a lányommal otthon covid alatt. Nem voltunk betegek, csak nem volt ovi, asszony meg katona volt, így ő nem lehetett otthon.
-
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #283098 üzenetére
Én azért néha visszasírom a covidot.
Nálam úgy zajlott le a dolog, hogy szerda reggel kapart a torkom, estére belázasodtam. Olyan 38,7-el feküdtem három napig (ez rossz volt), kivéve pénteken, amikor elmentem teszteltetni. Vasárnapra konkrétan nem volt semmi bajom! Mivel pénteken teszteltek, hétfőre kaptam meg az utasítást, hogy akkor 10 nap karantén...
10 napig filmet néztem és játszottam teljesen egészségesen!
-
I02S3F
addikt
Én is szarul vagyok, szerintem fogok tudni játszani, persze HO-t, meg szabadságot nem kaptam. Nem kamuzok, tényleg rottyon vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Commodore 64
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest