Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #12565 üzenetére
A HT-és prescott meglehetősen erős a pentiumok közt is. A tiéd nem rossz proci, de az övéről nem sokat tudunk. Persze mindenképpen egy gyengébb két magos a jó választás a 2600XT mellé.
Benne lennék egy tesztben, ha te is benne vagy. Milyen játékok állnak a rendelkezésedre? -
barnam_
nagyúr
válasz
fatal` #12288 üzenetére
ja igen, elfelejtettem.
felraktam a 64bites Vista-t, de az alaplapi hangkártya drivere sehogy se ment fel, ezért visszaraktam a 32bitest. A játékokat újra kellene telepítenem, amihez nincs kedvem(nem igazán van időm játszani.)
(#12296) VaniliásRönk: na azért ez egy kicsit túlzás... core magos cerkák nem rosszak, de a prescott se volt rossz.
-
törölt tag
válasz
fatal` #11435 üzenetére
MSI Radeon HD 2600XT 256MB DDR3 Erről mi a véleményetek?
Bruttó ár
9 476 Ft-nak írják az árát, és passzív hűtésű.szerk: PCI-E- és nem AGP
-
fagy53
nagyúr
válasz
fatal` #11411 üzenetére
A hő változás éppen a fogyasztást tükrözi. Kipróbálhatod, hogy a nagyon lecsökkentett órajeleidet kettővel beszorozva mennyivel nő meg a hőmérséklet, ill változik-e a venti fordulata. A korrekt mérés feltétele, hogy azonos szobahőmérsékleten, stabilizálodott hőmérsékletű géppel történjen a teszt és mindkét órajelet ugyanaz a progi állítsa be.
A Riva tuning majd 10°C-kal megnöveli a hőmérsékletet, nem tudom miért. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fatal` #11286 üzenetére
370-es lapokkal ne gyere, az másik évezredben volt. A P5K pl. híres a vdropról és állítólag RAM-okat gyilkolászni is szeret, az hogy az ismerőseid megelégedéssel használják, az nem jelent semmit, a P5B egyébként is egy viszonylag jól sikerült sorozat volt ANUS-hoz képest, eleinte.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatal` #11284 üzenetére
Most őszintén, milyen lap az, ami egy bios reset után nem indul el többet? Igen, asrock meg az asus leányvállalata, de ahogy olvasom, minőségben már legalább is egálban vannak. Volt asrockom, szerettem nagyon. asusom kettő volt, mindkettő meghalt. Nem az amd-s vonalra gondoltam (mondjuk személy szerint nem használtam inteles asus lapot, sosem szerettem intelt, P4 meg pláne nem kellene semmi pénzért), itt PH!-n is sokfelé olvasni újabban a problémákat mindenféle termékükkel kapcsolatban...
Jelenlegi gépemmel hw támogatás nélkül, nem találtam olyan 1080-as videót, ami gondot okozna...
-
fagy53
nagyúr
-
válasz
fatal` #10706 üzenetére
Ha leveszed az oldalát, az csak ronthat rajta legtöbb esetben, mert akkor abszolút (Abszol út
) megszünik a levegő keringése. Max. akkor érheti meg levenni, ha egy szobaventit odateszel, hogy lefújja a hőt. Ráadásul így nagyon porosodik és ez nem feltétlenül csak esztétikai gond. Pormacskás lesz minden hűtő rövid idő után, ami pedig hatásfokcsökkenéshez vezet.
Ha hűteni akarsz, akkor a ház elejébe egy beszívó ventit, hátulra egy kifelé szívó ventit tegyél. Vannak nagyon halk és jól hűtő ventik, a hangosodás mininális lehet. Érdemes lehet moddolni kicsit az oldalán, tetején még plusz kifelé szívókkal.Viszont az a 45 fok tökéletes hőmérséklet alapon.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #10697 üzenetére
Ebben most nagyon igazad van, nem kell húznod, mert nem profitálsz belőle sokat. A prescott azért nem teljesen elég neki, de nagyon szépen lehet játszani vele még úgy is, tudom mert előtte én is prescottal zúztam a karit, egy 640(2Mb L2 cache, 800Mhz FSB 3.2 Ghz HT) személyében, amit 3.7 ghz-en használtam. Amikor beleraktam a C2D E4500-at, azt hittem nem jól látok, egyszerűen m,egtáltosodtak a game-k.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #10695 üzenetére
Jó vagy 880!
Szép az már nagyon, nem egyenesen arányos a mhz százalékos emelkedése a valóban bekövetkezett tuningal. Tehát ennél a karinál ha húzol 5%-ot pl 800 ról 840-re, akkor nem 5%-al fognak jobban menni (tehát gyorsulni) a tesztek, és a játékok, hanem sokkal nagyobb arányban. tapasztalatból mondom, de próbáld ki te is. Ajánlom Aggregátor barátunk tesztjét a figyelmedbe. Vmod 2600XT GDDR3
Itt ő is ezt állítja.
-
bolcsodal
addikt
válasz
fatal` #10688 üzenetére
Egész korrekt. Itt nézz körbe a HD2600XT eredmények között: [link]
Az eredmények erősen procilimitesek még a 3,07GHz-re húzva is. Ennyit tud a konfig. A VGA-t nem érdemes tuningolnod.
Nálam alapórajelen 2,6GHz P4 Northwood 3DMark05 [link]
@3.25GHz [link]
A régebbi konfigban. Hibrid lapban: [link]
A 3DMark06 erősen procifüggő...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged