Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2

(#13101) dav1dkaah válasza po1son (#13099) üzenetére

dav1dkaah
(tag)
LOGOUT blog

Vette a reget, eddig oké meg a kupás klán de ha már vette akkor használja tisztességesen cheat nélkül ....

Forza INTER!!! * NETHERLANDS *

(#13102) dav1dkaah válasza pr1mzejEE (#13098) üzenetére

dav1dkaah
(tag)
LOGOUT blog

Ja visszatérve a vidokuhoz.
Lehet akkor éppen nem csalt. De biztosra tudom, hogy van neki. Szóval csaló szánalom.

(#13103) daa-raa válasza dav1dkaah (#13102) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha öt percen belül vagy, akkor ne írj új hsz-t, hanem használd a (Szerkesztés) gombot! Még mielőtt arra hivatkoznál, hogy több embernek válaszoltál: erre is van megoldás, szerintem ebben a topicban is találkozhatsz vele.

Si vis pacem, para bellum.

(#13109) pr1mzejEE válasza dav1dkaah (#13102) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rá gondoltam. Még egy 4-5 évvel ezelőtti incidens :)

Football More Than Just a Game ..

(#13110) dav1dkaah válasza pr1mzejEE (#13109) üzenetére

dav1dkaah
(tag)
LOGOUT blog

Ja értem.
Nem te vagy xfiren véltelenül helden van kerkoofen ?

(#13111) pr1mzejEE válasza dav1dkaah (#13110) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

De igen.

(#13112) po1son

po1son
(senior tag)

Most hétvégén néha adta cbén 1. 2. 3. ;]

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

(#13113) Kassadin válasza po1son (#13112) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CB? :Y
Azt hittem, hogy az többségében a csaló játékosok játszótere, s ezért értelmetlen. Vagy csak bizonyos pont fölött?

[ Szerkesztve ]

The pain is my best friend.

(#13114) bimbilla09

bimbilla09
(kvázi-tag)

nemregiben megvettem a cod2t. alkalmi vetel volt, mar regota vartam egy ilyen lehetosegre. regen sokat jatszottam vele. en balga azt hittem, hogy eltuntek a csalok ... hat tevedtem. probaltam kulfoldi srv-en is, ott meg az 1.2es verzio fut, amin meglepodtem. miert hasznaljak meg mindig az 1.2t?! ... ha lenne ra lehetoseg, szivesen kiprobalnam ezt a CB-zest. kimaradt a codos karrierembol :)

" Aki a vizet szereti, DOBJÁTOK BELE ! "

(#13115) Kassadin válasza bimbilla09 (#13114) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak felidegesíted magad rajta... :N

(#13116) bimbilla09 válasza Kassadin (#13115) üzenetére

bimbilla09
(kvázi-tag)

ugy gondolod ? :)

" Aki a vizet szereti, DOBJÁTOK BELE ! "

(#13117) po1son válasza Kassadin (#13113) üzenetére

po1son
(senior tag)

Sok csaló van, de jó csapat játékkal és játékosokkal, akik már régen játszanak, akkor fel lehet venni velük a versenyt.

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

(#13118) korcsi válasza po1son (#13117) üzenetére

korcsi
(őstag)

Így van sajnos, az "ügyes" aimosokat leszámítva megoldható a dolog.

42

(#13119) po1son válasza korcsi (#13118) üzenetére

po1son
(senior tag)

én játszottam már szerintem legalább 1000 cb meccset, ha nem többet, de eddig max 2-3x futottam olyanba, aki aimal játszott. De azok hamar meg is kapták a büntetésüket, mivel a lassításoknál egyértelműen kiderül, hogy nem rántásról van szó, hanem vmi oda húzza neki. :B

(#13120) dudu5130 válasza po1son (#13119) üzenetére

dudu5130
(kvázi-tag)

Igen, azt lehet a legkönnyebben kiszúrni.

(#13121) korcsi válasza po1son (#13119) üzenetére

korcsi
(őstag)

Pubon csoda ha nem minden nap szalad bele az ember egy ügyeskedöbe. :(

42

(#13122) po1son válasza korcsi (#13121) üzenetére

po1son
(senior tag)

De mi egyébként cbről beszélünk és nem pubról. Van a kettő között egy kis különbség. :U

(#13123) Kassadin válasza bimbilla09 (#13116) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak a saját tapasztalataim alapján tudok véleményt mondani, elég rossz érzés az, amikor a másik csapat nem a saját tehetségük miatt nyer. Elsőre, tizedjére még oké, aztán egy idő után beleunsz, és hagyod a francba az egészet.

(#13124) po1son válasza Kassadin (#13123) üzenetére

po1son
(senior tag)

Csak van olyan, aki a fél életét itt éli le a játékban és, ezért játszik ilyen szinten. Mondjuk én is rengeteg időt játszok vele már több 1000 órám van, amire nem nagyon lehetek büszke, de hát nekem ez az egyik kedvenc szórakozásom. Persze megjegyezném, hogy nem ez az egyetlen hobbim. :DDD

(#13125) Kassadin válasza po1son (#13124) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó játékos nem egyenlő csalóval, így van. Mondjuk én már anno is jókat röhögtem, hogy 1200 ponton lecsalnak. :DDD AZ aztán hatalmas dicsőség. No nem mintha a csalás szép dolog lenne, a játék fertője. Játszottam jó csapat ellen cb-n nem is egyszer, vannak persze, aláírom. Lényegében a cod2 közösség egy bizonyos részében semmiféle gerinc nincsen, amikor lecsalnak egy noname szutyok nc-n is, akkor mit lehet erre mondani. :N

(#13126) po1son válasza Kassadin (#13125) üzenetére

po1son
(senior tag)

Lehet, hogy csak szerencsétlen vagy. :DDD
Nekünk is szokott lenni, hogy gyengébb játékosok ellen szenvedünk....

(#13127) Kassadin válasza po1son (#13126) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mármint, hogy kifogtam az ilyen ellenfeleket? Lehet. Mindegy. Az az időszak elmúlt. Kár, hogy a sok csaló tönkreteszi ezt a remek játékot, és kár, hogy itthon már nincsen akkora közössége, mint amit megérdemelne. Pontosabban van közössége, csak ez a szó semennyire se fedi a valóságot. Mondjuk más játékban se, legalábbis cs-ben semmiképp.

(#13128) pr1mzejEE válasza po1son (#13112) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Szépek.

(#13129) Maax

Maax
(újonc)

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a szerveren miként lehet kikapcsolni a jumpot?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv. Norbi

(#13130) pr1mzejEE válasza Maax (#13129) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Legkönnyebben ESL moddal.

(#13131) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki segítsen már.
Ez mi a petscha?
Mert én nem írtam át semmi guid-ot mégis mást ír. Ez undorító.

(#13132) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki segítsen, mert most új állás van!!

Felmentem német szerverre, beírtam, h pb myguid és ugyanazt adta ki, amit a gyerek is mutatott, tehát a rosszat. Beléptem menübe mondom mi f*szom ez és egy számomra soha nem látott szám sorozat fogadott key code gyanánt. Na itt már tiszta ideg voltam, de a tetőpont most jön, mert beírtam a "régi" (azaz aktuális) cd kulcsomat és reconnectnél Global Punkbuster Guid Bann-t írt. Na nem kell mondanom gondolom, hogy mennyire ideges vagyok.
Esetleg találkozott valaki ilyennel?
Mi az, hogy másik cd keyem lesz meg guidom amivel tudok menni minden origi szerverre meg stb a régivel meg global pb guid bann?

Ez hihetetlen és felfoghatatlan számomra, nagyon felháborító, mert amúgy nem ismernek sokan, de most a jó hírem is elszállhat. Soha az életben nem csaltam. :W

CSAK ÉN LEHETEK ILYEN SZERENCSÉTLEN?

[ Szerkesztve ]

(#13133) pr1mzejEE válasza pr1mzejEE (#13132) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Ellopták volna a cd kulcsom? De akkor hogyan lett másik?

Amúgy ezt kapom: [link]

Vissza írom a másikat, de ez szánalmas tényleg.

[ Szerkesztve ]

(#13134) Kassadin válasza pr1mzejEE (#13133) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van módja valakinek ellopni a cd kulcsodat úgy, hogy nem is kapja meg papíron? Meg persze nem teszed nyilvánossá.

[ Szerkesztve ]

(#13135) pr1mzejEE válasza Kassadin (#13134) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg igen, hallottam róla, mikor ts-en beszéltek páran, hogy így-úgy ellopkodják a kulcsokat. Én soha az életben nem hittem volna, hogy ez velem is megtörténik, de igazából nem is érdekel csak az, hogy hogyan lett egy teljesen másik eredeti (ergo kifogástalan) cd-keyem?
Meg, hogy ez már az 5. guid lesz, amit be kéne írni, mert még abban is béna voltam.

(#13136) Kassadin válasza pr1mzejEE (#13135) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, mintha kicserélték volna... Nem értek én ilyen szinten ehhez, de érdekes, hogy ezt meglehet csinálni. Azt hittem, hogy a szerverre, ahova felmész, konkrétan csak a guid-ot tudják megnézni. Vagy valami program lenne?

(#13137) pr1mzejEE válasza Kassadin (#13136) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Alap esetben igen, tényleg csak a guidomat tudják megnézni, annak is csak pár utolsó számjegyét.
Felfoghatatlan számomra, hogy (tegyük fel) ha kicserélték, ez neki miért jó?
Sajnos van pár módja annak, hogy ellopják a kulcsomat. (vírus vagy vmi keylogger nem tudom).

(#13138) Kassadin válasza pr1mzejEE (#13137) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Keylogger? De nem írogatod te naponta a kulcsodat át. Meg akkor lehet, hogy mást is buktál volna...

(#13139) pr1mzejEE válasza Kassadin (#13138) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Utoljára novemberben írtam át, akkor is azért, mert a gépet újra tettem, de mindegy lehiggadtam és nem b@sz@kodok, hanem akkor beírom a mostaninak a guidját és kész el van intézve.

(#13140) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi, erről szól a történet: [link]
Ez fogadott miután beírtam a guid-ot.

Valakit kibannoltak, engem meg jól megloptak és beírta az ő bannolt kulcsát az enyém helyére, az én tiszta keyemet meg lecsalta. Mivel kb fél évente cbzek intenzíven 1 hónapot (kb 30 war ~ napi 1), ezért én mint alkalmi cb játékos nem vettem észre, mivel addig csak puboltam (azt is ritkán) és pcw-t toltam.

Ezek után nem fogok többet cod2-ni, de talán még csak codozni sem. Undorítónak tartom az ilyen embert, aki ellopja a másik pénzén vett cd kulcsot. 4 évig használtam csalás mentesen és most ki van bannolva én meg egy olcsó szar cheaternek leszek elkönyvelve.

Köszönöm a segítséget, Kassadin :)

[ Szerkesztve ]

(#13141) Kassadin válasza pr1mzejEE (#13140) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég durva, nem is tudtam, hogy ilyet is lehet... :U

(#13142) po1son válasza Kassadin (#13134) üzenetére

po1son
(senior tag)

Én már sok mindenen nem lepődők meg. Van olyan ismerősöm, akinek néha használták a cd kulcsát. CB-én rákeresett a saját guidjára és megtalálta az illetőt. Diszkrét volt és nem küldte el melegebb éghajlatra. Megkérdezte, hogy honnan van meg a kulcsa. Aztán az illető lefotózta az első 8 kódot a dobozából a haverom meg a végét és kiderült mind2 ugyan azt a kulcsot kapták...
Egyébként érdemes írásvédetté tenni a fájlt, mert könnyen felülírhatják vmi csúnyasággal...

(#13143) chungee válasza pr1mzejEE (#13140) üzenetére

chungee
(őstag)

Sajnálattal hallom :( Az ismerősi körömben is volt ugyan ilyen eset. Úgy védekezek ellene, hogy törtkulccsal játszok ilyen "mezei" war-okat és pub. Csak akkor origi, ha követeli a másik fél ill. CB. Szemét 1 világban élunk. COD4-nél is úgyszintén cselekszem.

(#13144) pr1mzejEE válasza chungee (#13143) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos nem voltam előrelátó, de igazából nem is feltételeztem volna ezt. Mindenesetre ezek után hasonlóan fogok tenni, mint Te, mert a cod4-em eredeti és azt nem akarom kárba veszni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.