- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Mindjárt megvan a GTA IV.
Eddig 1x se húztam meg a kis HD2600XT-t. Ha esetleg kéne majd a játék miatt akkor mik azok az értékek (Mhz) ameddig biztonságosan lehet húzni a kicsikét?
Thx
-
empir3
tag
Én sajnos nem értek ilyen dolgokhoz, ha tudnám segitenék. Csak azért néztem be, hogy: "Kellemes ünnepeket" kivánjak mindenkinek.
-
ti13i
csendes tag
Sziasztok!
Valaki Help!!!
Van egy agp-s Zafirom. Csúcs volt, beraktam, feltelepítettem a cd-t, és kifogástalan volt.
Nem igen játszadozom, inkább a 2. megjelelítőként használtam a sima slimcsöves tv-nket, aranyS-video-kígyóval. Ment is a cucc, néztük a filmeket mint állat. Amíg a dvi-n kötött LCDmonitorom , mellé rádugtam analógba egy másikat.
Azóta Ha a másodlagos tv-re áthúzom az amúgy a moncsin kifogástalanul futó wmp-et filmmel és be nyomom a playt, egyből bejön a tipikus bezár ablak, hogy nem jó a codek.
Pedig amúgy jó mert az lcdn megy. Ja és ha ugyan az megy mindkettőn akkor is klappol.
Help!!! kösssz!! -
Tomaaasz
aktív tag
Mivel tudom 857MHz fölé rángatni?
amd gpu clock tool 0.7-al nem megy, lefagy. -
AMD Power
titán
Tavasszal lehet ,hogy le kéne majd váltanom a kis HD2600XT-t. Ezt néztem ki helyette.
-
gyiku
nagyúr
javitott shot, alapon minden.
-
gyiku
nagyúr
mondom, hogy nem lehet. hiaba nyomok set clock-ot, semmi.
AMD GPU Clock Tool v0.9.8 ezt raktam felTzsolesz mondom hogy alap
mod: 0.7es felhuzza siman. holnap tuningolt eredmennyel jovok
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #13574 üzenetére
Még csak az. Szerintem tuningolva van a VGA, csak lehet hogy nem úgy tűnik gyiku-nak. Akkora GPU pontszám lehetetlen alapon. Ha igen, akkor kegyetlen lesz tuningolva.
Egyébként az én karimat meg már ati tray tools-al sem lehetett húzni a 8.6-os driver óta. Nem tudom mit fejlődött azóta. Nekem tuning-nál amikor 3D-be váltott, mindíg visszacsapta magát a memó alapra.
-
tzsolesz
nagyúr
#13569: Nem szereti valószínű az oprendszered. De bármi elképzelhető. Volt amikor nekem sem ment.
Nem mondod, hogy ez még csak alapórajeles eredmény volt??
Tegnap kicsit beteg voltam (másnapos) A melóhelyen kicsit szétestem az évbúcsúztatón.
milyen erzes, hogy 3dmarkba mindig elkenem a szadat?
Jó, amíg a 2600XT-vel teszed. Annak csak örülök, ha jól megy a szeretett kis kari.
-
tzsolesz
nagyúr
Igen én 8.5-el csináltam. Igen nagy valószínű, hogy a driver különbség miatt van ez a difi, mert a cpu pöttyöm az több mint a tiéd. Inkább az az érdekes, hogy az miért több annyival?
Amúgy lődd már be a Vantage topic-ba. Akkoriban volt egy srác, aki egyből felszólalt,hogy lám lám az Ő 8600GT-je megverte a 2600XT-ét, mert neki 1340 pontja lett vagy mennyi. Most legalább megmented a kari becsületét.
Asszem valóban erősebb most a 2600XT. A driverek sokat fejlődtek azóta hál istennek.
Ő az
Ez vért kíván.
-
gyiku
nagyúr
az miert van, hogy regen amd gpu clock tool-al siman felrantottam vgat 857/999-re, most hiaba irok be akarmilyen erteket, nem tortenik semmi. catalystban meg csak 855/880ig engedi rantani?
-
grunge
addikt
kiprobáltam a dead space-t. nem hittem volna, h ilyen szépen fut ezez a kártyán!
-
gyiku
nagyúr
szerintem itt a problema forrasa: Codegen 350W
Aggregator: tap lesz az, anno mikor radugtam az agp-s 2600xt-t a 400as kodeganyomra, el is fustolt egybol. agp-snek kulon molexen is megy a kakao.
-
Hegyi84
csendes tag
Szevasztok.
Lenne egy kis gondom remélem valaki tud segítteni. Vettem egy Powercolor HD 2600 pro AGP csatlakozós kártyát. Újratelepítettem a Windows -t a legújabb XP SP3-t. Leszedtem a 8-12agp-hotfix_xp32_dd_ccc_72281 es drivert és telepítettem azt is. Minden ok elindulnak a játékok de pár perc után megfagy a rendszer még a monitor is kikapcsol. 44° os a mag hőmérséklet alapból. A gépház oldala le van véve. Gondoltam hátha nem szellőzik rendesen és ez okozza a hibát. Ti tudtok valami ötletet mondani mi lehet a gond?
-
zannor
tag
Rivatuner-ben számít valamit ha a ventilátort folyamatos 100%-ra állítom, vagy van esetleg valami jobb beállítás, esetleg maradjon automatán a hűtés?
-
zannor
tag
válasz
Matamata #13558 üzenetére
Azon a hőátadó párnán van egy pici négyszöglető "lyuk" amin keresztül látszik a chip. Ha hozzáér a chiphez esetleg a hűtő akkor az nagy gond(Tudom láma kérdés de nem merem kockáztatni, mert idáig mindig hőpasztázva tettem fel az összes hűtőmet és ilyennel még nem találkoztam, hogy a párnán lyuk van.)? Vagy esetleg a párnára kenhetek pasztát is pluszban? Még egy kérdés: Általában meddig bírják ezek a kártyák a tuningot?
-
zannor
tag
Üdv!
Ma én is beléptem a HD 2600 XT (AGP) tulajok körébe
Lenne egy kérdésem a kártyával kapcsolatban, nevezetesen az, hogy a kártya hátoldalán a rialto chipen kéne lennie valamilyen hűtésnek? Mivel az enyémen csak valamiylen rózsaszínes paszta van. -
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13555 üzenetére
hehe, álmaimban még mindig a színpompás, 3d-s képek hullámain glideolok
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13547 üzenetére
na mii ez a stilusos lótúro?
netán kell hozzá egy s3 trio dx2 4MB társkártya? mert akkor elgondolkozom a beszerzésén...
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13547 üzenetére
-
válasz
VaniliásRönk #13543 üzenetére
akkor Neked erre van szükséged
-
DrLEEi
aktív tag
Sziasztok!
Kotorásztam a topikban de nem találtam választ.
Kérdésem az lenne hogy 2600XT(256Mb) hez milyen cpu-ram páros a legideálisabb
tapasztalototok szerint,amivel kihozható a kártyában rejlő teljesítmény?
Inteles lap,jelenleg egy 3G prescott hajtjaKöszönöm
-
válasz
VaniliásRönk #13538 üzenetére
hogy miért is van szükségem nagyobb teljesítményű VGA-ra.
há' me' nagyobb lesz tőle az e-péniszed, hö?
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13540 üzenetére
lol
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13538 üzenetére
mert a procid nagyobbat kihajt. 2600xt-hez eleg volt a 4400+ is alapon
ne ketyegjen mar potyara 3.0+ ghz-t
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13535 üzenetére
De megélt 450e lekérést, és 13e hozzászólást
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13535 üzenetére
tobbseg 4670re valtott, azon agyalok en is, hogy megyek a tobbi 'birka' utan
-
VaniliásRönk
nagyúr
Kezd kihalni ez a topik is.
Gépet kellene fejleszteni.
-
empir3
tag
Érdemes-e 8.12-es drivert feltelepiteni? Vm változás vagy siker valakinél jelentkezett-e?
Mert újra kellene telepitsem a gépem és gondoltam, hogy ezt felrakom ha már van új verzió. (AGP Hotfix esetében).
-
Fetyoka0
tag
8,12es driver nem valami stabil. Legalábbis nálam. A játkok futnak rendesen csak egy idő után elsötétül a monitor átvált készenlétbe és annyi. Minden játéknál kivétel nálkül 5-10 perc játék után. Érdekessss. Visszarakva a 8,10est semmi gond.
-
törölt tag
720p-nél nálam 10-30% KMplayer-el, 4400+ X2-es procival vistán nem fojtva.
Xp-n egymagos 3000+ procival 6600-os vga-val totál maxon ment a gép 1080p-s filmnél, mpc-al overlay-on.
Talán elég lesz a procid a 720p.hez, de nem biztos, olyan agp-s kari meg asszem nincs amiben nemcsak rásegítés van hanem full hardveres, mint pl egy 780g-s alaplapi chip. Én a helyedben cserélnék gépet. -
Gyuri27
félisten
Urak valaki használta ezeket a vga-t coolvivával (passziv)?
Illetve a 2600 furatai egyeznek-e a 3650-l? -
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a tanácsotokat.Vane gy Athlon Xp-s gépen(2500+),de 5.1 -el kicsit elcsúszi ka hang a 720p-s HD filmeknél is,az 1080p-ről ne is beszéljünk,ott akad is rendesen.Szóval gondoltam,hogy beruházok egy ATi HD2600 pro vga-ra,mert ebben van AVIVO,kódolási rásegítés,ha jól tudom és átveszi a terhelést a cpu-ról.
Ez tényleg igaz-e,és működni fog-e ahogy gondolom,a hang elcsúszások,akadások megszűnnek?
Valamint tudja valaki,hogy hány %-os terhelés átvételt jelent egy ilyen kártya használata,ami átveszi a kódolást?Előre is köszi a segítséget!
-
Digital
addikt
Hali!
AGP-s HD2600XT-hez holt találok friss drivert? Az ATI oldalán PCIe-hez találtam, vagy az is jó volna AGP alá?
Szerk: első hsz.
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon HD2600XT kártyám..és hozzászeretném kötni az újonnan vásárolt LCD TVmhez HDMI kábellel.Azonban nem találom az audió beállításoknál azt ahol az audio kimenetét átlehetne állítani a kártya Audio kimenetére:S Pedig már föltettem a HD Audio drivert hozzá. LEhetséges hogy csak azután tudom majd ezt megtenni ha már ténylegesen belesz kötve a kábel?Mert még nem kötöttem össze.
-
Readi
tag
hd2600xt agp karim van gta4-et tolom.Valaki megmondaná h lesz-e hotfix hozzá és ha lesz akkor kb mikor?
-
Jannn
aktív tag
8.12-es catalyst driverrel tényleg jobban fut a GTA IV
1024-ben teljesen játszható low grafikával (én nem látok drasztikus minőségi javulást high-on, csak lassulást). Hajrá 8.12
-
modern
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13504 üzenetére
Am vkinek megy rendesen a gta4 2600-as vga-n?
Az xt-en megy csak zavaró h előttem tölt a be a grafika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest