- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
T.Peter #27888 üzenetére
Készítőkre meg főleg nem támaszkodunk. Mondanak ezt is, azt is, és a vége egy szép downgrade, láttunk már ilyet. Nincs a cd projektnél sem kolbászból a kerítés. Ha csak a Cyberpunckból indulok ki, lesz launchkor gond bőven. Legkisebb gondjuk lesz a 60 fps . . .
Amit két hete bemutattak videót, ott én többséggel értek egyet, az nem 60 fps-el futott.
Én eleve látványban erősebbet vártam, nekem nem jött ez így be elsőre. Ps5-ön tuti veszem, mert Witcher, de hogy számomra a 3-tól nem lesz jobb, az fix. Azt nem tudják megugrani maguk a készítők sem.#27889 Jorus Nálam jelenleg a mérce Death Stranding 2 (lesz), Last Of Us part 2, Gta 6 (lesz) és talán amin meglepődtem milyen kidolgozott az Assassins Creed Shadows.
-
VTom
veterán
válasz
Szabi® #27887 üzenetére
Nem azt mondták.
Azt mondták, hogy a techdemo, amit éppen bemutatnak, 60fps-sel fut ray tracinggel egy alap PS5-ön.
A játékról eddig annyit mondtak, hogy console first szemlélettel fejlesztik, és szeretnék elérni a 60fps-t a jelen generáción.
Kb. mint bármelyik másik játék, amiben van performance mode.
-
T.Peter
őstag
válasz
Szabi® #27887 üzenetére
Kommentekre meg yt videora nem tamaszkodunk. Az optimalizalos eloadasban mutattak unreal insights-bol profiler data-t es megvolt a 60. A vegleges jatekra meg nem kell semmit sem levetiteni, ez csak egy demo, a szerepet betoltotte. A konkret jatekban sokkal tobb dolog lesz ami terhelni fogja a cpu-t/gpu-t.
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz
T.Peter #27883 üzenetére
Én sztem azon kevesekhez tartozom akik nem tették le a Witcher 4 láttán a hajukat. Eleve az Unreal enginet nem is értem hogy került képbe. Iszonyúan nehéz dolgozni vele hogy a végeredmény rendben legyen, és ne keljen szénné patchelni hogy a performance issuek megszűnjenek. Kb az unreal 5 enginenek eddig a csak a füstje volt nagy, a lángja elenyésző. Kevés stúdió hozott ettől a motortól olyan játékot, hogy lerakjam a hajam, és ne legyen egy statikus baltaarcú karakteres valami a végeredmény. Az unreal tipik az a motor, ami csak techdemokban ütött, a végeredmény mindig felemás volt. Olyan "meh" szinten.
Kíváncsian várom a végeredményt, de amit eddig láttam, az annyira nem tetszett.
A Witcher 3 nál már az elő vgx videó is büntetett, viszont itt nem éreztem hogy a hype indokolt lenne (egyenlőre) . A szóban forgó 60 fps meg nem tudom hogy a végleges verzóra gondolta-e a commenter, mert amit láttam az 25 alig volt . . . -
T.Peter
őstag
válasz
tibaimp #27882 üzenetére
Egy videobol informalodik csak, hamis allitasokat teve dolgokrol, amiknek utana sem nez, mikozben az Epic tobb eloadast is tartott amikben reszletezett mindent amit csinaltak a demo-hoz. Megprobal szakmailag hozzaszolni ahhoz, aminek a mukodeserol fogalma sincs, hiaba allitja hogy volt mar dolga UE5-tel. Erthetetlen, hogy miert nem tajekozodik azelott, hogy velemenyt alkotna. Szinte mindennel gond volt, de nem jegyeztem meg mind. Fakkal kapcsolatban, mogottes tech, animacion mit dolgoztak, render resz, felbontas, izom szimulacio, stb.
Barkinek tudom ajanlani, hogy ha erdekli, akkor nezze meg a live stream-ekben a demo-rol szolo reszeket, fent van az UE youtube csatornan, time stamp is van.
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #27877 üzenetére
Nemtuggyuk.
Elvileg a Fool's Theory fejleszti, akik a Witcher 1 remake-et is, CDPR segítséggel, úgyhogy elképzelhető, hogy berendelnek mindenkit, de az is lehet, hogy a sztori már csak Ciriről fog szólni, ha téynleg átvezető lesz a harmadik és negyedik rész között.
Nálam ez egyelőre hiszem, ha látom kategória.
-
Biga123
addikt
Last wish project
Ezt nézte már valaki? -
cyberkind
félisten
Új Expansion jövőre?
Ezt egyébként miként kéne elképzelni, a már felvett anyagokból tennének össze egy átvezetőket és a többit, vagy újra berendelnek mindenkit, mint anno a 3. részhez?
-
Biga123
addikt
Az kemény, nem korai ez még?
-
-
CriticalHit
addikt
Miért lett hirtelen teljesen The Witcher hangulatom? Talán mert a készítője megegyezik The Witcher 3 rendezőjével. [link]
-
tibaimp
nagyúr
Érdemes megnézni ezt a videót a demóval kapcsolatban: [link]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
CriticalHit #27856 üzenetére
Az a gond, hogy manapság minden is a PC-ségről szól, és most az a trendi, ha erős női karaktert irányítasz! (amivel amúgy nincs bajom, csak mondom)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit #27858 üzenetére
A regények az alap.
-
ripla
addikt
válasz
CriticalHit #27858 üzenetére
Ők nyilatkozták, ne tőlem kérdezd. Bár tippre a 3. részre értették, nyilván.
-
ripla
addikt
válasz
CriticalHit #27856 üzenetére
Miért látná be, a CD Projekt Red elmondása szerint a sztori mindig is Ciriről szólt, Geralt csak azért kellett, hogy valaki aggódjon érte. Tippre itt megfordítják majd a dolgot, Ciri lesz ugye a főszereplő, és szerintem egy visszaemlékezésnél kapunk majd egy olyan küldetést, ahol Geraltot irányítjuk, akár egy utolsó csatában, ami után úgy dönt, elég, belefáradt.
#teamciri
-
válasz
CriticalHit #27852 üzenetére
Én is a team Geraltot képviselem.
-
VTom
veterán
válasz
wednesday #27853 üzenetére
A Nanite-nak pont az a lényege, hogy eszméletlen részletességgel jelenít meg mindent, viszont a CPU-nak, GPU-nak csk azt kell számolni/renderelni, amit látunk. Ezzel jeelntős erőforrás és memóriaigény csökkenést tudnak elérni.
Ergo szebb lesz, és jobban fut.
Nyilván ki fogják centizni a jelen hardware-re majd a látványt és a teljesítményt, azért mondom, hogy ha ezt a látványt nyílt világgal megvalósítják standard SP5-re 30fps-sel, felskálázott 4K-ban, akkor - hozzátéve egy Witcher 3 szintű sztorit és küldetésrendszert - megint egy iránymutató RPG-t kapunk tőlük.
-
wednesday
őstag
A pálya felépítése is sokat nyom majd a latba. Nyilván ebből a tech demo-ból nem lehet az egész játékra következtetni.
De itt a nyílt részeken, nem volt akkora látótered, kicsit "alagút" hatása volt ennek a keskeny ösvénynek, sok szikla és fa, ami takarja a többi objektumot. Pár szépen lerenderelt fán tovább egyébként sem láttunk.
Ezzel nem azt mondom, hogy csak ilyen lesz, tuti lesznek nyílt "pusztaságok", rétek, szántók, (bár meg ott eleve kevés a látnivaló), de pálya design-al lehet trükközni. A városi részek lesznek érdekesek.
-
CriticalHit
addikt
Szorítok bár számomra a The Witcher sorozat Geralt történetét jelenti. A bemutató azonban még így is lúdbőrözve szippantott be.
-
ripla
addikt
2027-nél hamarabb tuti hogy nem lesz kész, de inkább 2028. Illetve meg kell várni azt is, hogy a GTA6-ot még hány alkalommal csúsztatják el, mert két ekkora név nagyon nem lenne jó ha egyidőben jönne ki. Legalább fél évet hagyni kell a két játék között.
Én amúgy értékelném, ha ez már a következő generáció nyitócíme lenne, a konzol eladásokat is az egekbe lökné. A PS5 amúgy is egy gyalázatosan rosszul menedzselt generáció, és ha tartják a 7 éves megjelenési ütemtervet, akkor 2 év múlva már múlt időben beszélhetünk róla. -
VTom
veterán
válasz
CriticalHit #27848 üzenetére
Ez nem átverés, ez egy techdemo.
Azt mutatja be, hogy min doglozik közösen a CDPR és az Epic. Elmond mindent a srác. Gyakorlatilag együtt fejlesztik a motort is, nem csak a játékot. Gyakorlatilag a CDPR open world fejlesztési tapasztalata és az Epic motorfejlesztési tapasztalatát gyúrják össze.
A bemutató egy alap PS5-ön fut 4K 60FPS-sel, RayTracing-gel.
Nyilván ez egy előre renderelt video, de végig azt magyarázza, hogy a Nanite mennyi erőforrást megspórol nekik.Én simán el tudom képzelni, hogy ez a grafika lehozható egy open world címnek a PS5 generáció végére, checkerboard 4K 30fps-sel.
A kérdés, hogy mikor fog megjelenni, hol tartanak a fejlesztéssel, mert lehet, hogy ez már csak PS6-ra jön, vagy PS6-ra IS jön.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
CriticalHit #27848 üzenetére
Nekem csak az furcsa, hogy sima PS5-ön fut így 60FPS-el UE5 engine+RT. Felbontást nem tudom pontosan.
De egyébként fusson tényleg így, mert akkor PC-n is megy majd szépen, akkor is a 4070TiS-emen. -
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit #27845 üzenetére
Vajon ez is átverés-e mint a The Witcher 3 vagy a Cyberpunk első bemutatók voltak?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
CriticalHit #27845 üzenetére
Ezen megy a matek már egy ideje, ha visszaolvasol...
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #27844 üzenetére
Ja, értem. Ez nekem is tetszene, mert erősen növeli az újrajátszhatósági faktort.
-
CriticalHit
addikt
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #27842 üzenetére
Milyen értelemben vársz nagyobb szabadásgot? A harmadik részben gyakorlatilag azt csináltál, amit akartál, nekem a mai napig az az etalon open world játék, ami pl. a felfedezést illeti.
Egyébként, ezt mondta a srác a bemutatón:
"We are making this game to be the most immersive and ambitous open world witcher game ever"
Mivel a harmadik rész előtt azt mondták, hogy az lesz az "RPG fans dream come true", és az be is jött, remélem, hogy ez is be fog
Ennél kevesebbet nem is várunk tőlük
-
VTom
veterán
Nyilván a kész játék nem fog 4K-ban, 60fps-sel futni PS5-ön, de ha 4K 30-cal hozzák ezt a látványt egy open world-ben, akkor szerintem bőven elégedettek lehetünk.
A nanite nagyon sok erőforrást megspórol úgy, hogy közben a részletességet nagyon durván megemeli, és ha valaki, akkor a CDPR szerintem képes ezt kisajtolni az UE5-ből.
-
-
VTom
veterán
Mellesleg a bemutatóbana bajuszos kereskedő szinkronhangja Dijkstra hangja a harmadik részből
-
-
VTom
veterán
válasz
tibaimp #27830 üzenetére
Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz amikor megjelenik, mert ez nyilván egy techdemo, de ha ilyen, és így fut, le fogom fosni a bokámat, az tuti.
Életemben nem csináltam még ilyet, de erre a megjelenésre kiveszek pár nap szabit, ha ez tényleg így jön ki.
A színvilág, a hangulat, a setting teljesen a harmadik részből jött át.
-
ripla
addikt
Megnéztem még egyszer... a kiborult almára rámozdulnak a sárban fetrengő malacok is. A vásárnál meg van 2 tag akik elkezdenek táncolni, meg egy kiskölyök aki kizsebel valakit, elszalad, egy fickó meg indulna utána, de aztán csak dühösen legyint egyet.
És biztos van még amit nem vettem észre. Ez egy következő lépcsőfok lesz a nyílt világú RPG-k között, az teljesen egyértelmű.
Amúgy egyelőre csak egy techdemó, ami bemutatja, hogy mire képes a Witcher világa az Unreal Engine 5-el. Szóval bízok benne, hogy a játék is ilyen lesz. -
-
-
ripla
addikt
Witcher 4 új cinematic:
[link]Ez pedig a következő generációs gameplay, kegyetlen durva ahogy kinéz, és még olyan apróságok is, hogy a kardok nem lógnak bele a ruhába, minden mobnak saját élete van, a folyó sodrása odébb viszi a sziklát, ami által változik a folyásirány, vagy az olyan apróságok, hogy Ciri nekimegy egy embernek aki almákat visz egy ládában, néhány szem kiesik, és egy kisgyerek már szalad is oda hogy felkapkodja:
[link] -
Egy ajándék a 10. évfordulóra: konzolra is jönnek a modok
-
Šolaire
veterán
-
-
Ezt az Immerse Gamepacket néztétek már?
-
-
-
ripla
addikt
Na, közben megjött ez is, a Hiúz iskolájának medálja, ami Ciri nyakában lóg az előzetesben.
December 17-én adtam le az előrendelést a CD Projekt Red saját webshopjában, tegnap kaptam kézhez. Fémből van a medál és a lánc is, cinkötvözet horganyzott bevonattal, hogy pontos legyek. Egy kis fekete műbőr szütyő is jár hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest