Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Csak szél jegyzet: én is így játszom minden játékkal.
De itt nem tudod bejárni. Játék közepén nyílik ki a teljes térkép. Plusz itt játék állás függően aktiválódnak a random mellék küldetések.
Pl mindent , de mindent fel fedeztem, mindenhol voltam, majd elértem egy szintet és egy kihalt faluba oda teremtek.
És semmi se jelezte, hogy van új mellék küldetés, csak véletlen botlottak bele, kártya keresés közben.
Ha nem kártyázgatok mindenkivel akkor sose megyek arra megint, és az kimarad.
Ki tudja hol van még ilyen. -
aujjobba
addikt
Basszus de szep Toussant a blood&wine DLC-ben!

Egyebkent kozben kivittem a foszalat es a hearts of stone DLC-t is, 60h volt nagyjabol a ketto. -
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Találtam több ilyet is, például: Yennefer
-
Lenry
Topikgazda
Zoltán része a főküldetésnek, nem tudsz vele nem találkozni
sidequestek: van egy pontja a főküldetésnek, amely után az addig nem teljesített mellékküldetések egy részét elbukod, de erre akkor a játék egy felugró üzenetben figyelmeztet is, ott még vissza tudsz fordulni, hogy befejezd, amit akarsz.
egész addig ilyen gond nincs, inkább csak az, hogy minél nagyobb a szintkülönbség közted és a felvett küldi közt, úgy kapsz egyre kevesebb XP-t a teljesítésért, és egy ponton túl (úgy emlékszem 5 vagy 10 szintnyi különbségnél), már csak 1 XP-t kapsz -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lenry
Topikgazda
Meghalt Alexander Morton, ő adta Zoltan Chivay angol hangját a Witcher 2-ben és 3-ban

-
Plata
félisten
Maga a játék világa,a kidolgozottsága és a változatossága csodás,szerintem más nincs is hasonló.
De a főszereplő az nekem unszimpi,ha Arthur olyan lenne mint John akkor imádtam volna.
Online szerettem is,mert ott saját karaktered van.
Mivel az online karim csaj volt,a túl a barátságon hangulat nem volt érezhető.
-
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem már évek óta csücsül a polcon, de még sose álltam neki.
-
Plata
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Én elővételben vettem meg a speckó változatot,de öt évig tartott a sztori.

Őszintén a főszereplő nekem teljesen unszimpi volt.Szerintem a pasi nem épp a nőkhöz vonzódik. Szerintem.
Online-t toltam sokat,de mivel az meg rohadtul tele van modderrel pc-n élvezhetetlen.
Plusz az online rohadt fapados. -
aujjobba
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
€59.99 steam-en, az mar nekem tul van a hataron.
Mindegy gyakran van akcio, a tavaszin kellett volna megvenni, de mindegy lesz majd ugyis.Azert nem vettem meg, mert olvastam hogy van amikor felorat csak lovagolsz benne.
Erre a witcher-ben mit csinalok?
Direkt nem hasznalom sokszor a gyorsutazast, helyette jo sokaig lovagolok es elvezem a grafikat…
A last of us szinten kivansaglistas.
szerk.: anno a witcher-t is egy nagy learazason vettem, valami 4-5 eur kornyeken. Csak aztan evekig nem kezdtem bele.
-
aujjobba
addikt
Juppi, kivittem a foszalat, 59h ment bele csak.
Johetnek a mellekesek, meg a felfedeznivalok
Amig le nem akciozzak a RDR2-t
-
lanszelot
addikt
Kezdőknek:
Több év után vettem újra elő a W3-t, és már el is felejtettem, hogy nagyon nem mindegy mit hol adsz el, szedetsz szét.
Pl ha nem fegyver kovácsnál szedeted szét a fegyvert 4-szeres díjat fizetsz érte.
Az összes fegyvert szét szedettem, és jóval utána jutott eszembe, hogy hupszi. Pár ezresem bánta... -
-
lanszelot
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
Ez nem off topik.
A játékról van szó.Kerestem, de nem látom milyen konfig.
Ddu-val gyaluld le a gpu drivert úgy ahogy kell /net le, csökkentett mód, stb/
Legújabb drivert rakd fel./még mindig net nélkül/
Witcher vissza dx12-re és beállítások alapra.
Grafika high vagy ultra ha birja a rendszer.Így is fagy?
-
aujjobba
addikt
válasz
stefi76
üzenetére
Igen, az off, probakepp se kapcsoltam be.
A vsync es a frame limit minden kombinaciojat probaltam, nem segitett.Napok ota dx11-en jatszok, azota nem volt problema, reszponzivabb is, cserebe nincs FSR elsimitas, upscaling es raytracing.
Nativ 1440p, TAAU, HBAO+.Tegyuk hozza en linuxon tolom, de ugyanezeket a tuneteket es megoldast olvastam rengeteg helyen windows alatt is, ebbol gondolom nem a linux miatt van.
-
stefi76
aktív tag
Van egy ilyen ajánlás erre, akinek bevált:
V-Sync off és az FPS korlátlanra állítva a játékon belül.Lehet mondjuk olyan animáció játszódik le, ami csinál egy ilyesmi ugrást ide-oda és a határértékek miatt nem tudja legenerálni a képkockát le vagy fel.
Így van egy kis lehetősége a szoftvernek "dolgoznia" keretek nélkül talán.
És lehet, ez akaszt.
Nem tudom, csak filózom rajta.Egy próbát megér.
-
-
Plata
félisten
Tegnap este a játék ugyanott kétszer kifagyott.
Még nem csinált ilyet eddig.
Gondoltam felfedezem az egész térképet mielőtt tovább mennék a főküldetéssel,már kb 60% körbe van járva,gyalog.
Találtam kincses küldetést,mentem megcsinálni,a banditatábort kipcoltam és mennék épp el mikor jön egy hegy nagyságú medve,megütöttem és a játék meghótt.
Újra indítottam,megcsináltam újra banditatábor kipucolást megint jött medve újra megcsaptam újra lehalt a játék.
Eredeti az összes Witcher játékom.
Talán fussak el a medvétől?
-
stefi76
aktív tag
Üdv srácok!
Itt van egy ilyen:
(a francba, mindegy mi van, most letöltöm és nekiállok megint végignyomom, basszus!
) -
aujjobba
addikt
Egyebkent visszaalltam directX 11-re, igy nincs FSR es RT se, viszont a teljesitmeny jobb es allitolag segithet a fagyasokon.
Meglatjuk, mindenesetre mar ugy vagyok vele idonkenti fagyasok mellett is vegigtolom a jatekot, ha maradnak. -
Plata
félisten
Ezen a jegyzeten jót derültem.
Megvolt az első kincsvadászat.
-
aujjobba
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Dehogynem, idobe, sok idobe

-
tibaimp
nagyúr
A skill fát kell csak nézni, mivel amit beteszel oda, csak az aktív! Amúgy még az a zöld halálfejes skill fontos, mert az ad +x% (már nem emlékszem) a mutagénre (a nagy piros karikák oldalt) hatást. Illetve tettem a jelek skill-re is Aard-ra és a tűzre főleg, mint ahogy látod, be is vannak téve és a macska iskola kiképzésre mert az is +%-ot ad a macska felszerelés sebzésre, ha jól emlékszem. A nagy középső kör (ahol a C betű van majd a DLC-ben aktiválódik).
Meg ez egy NG+-os karakter, akkor tudod csak elérni a 100-as szintet, egy végigjátszás olyan ~60-as szint max.lanszelot: Én pedig állítom, hogy a hirdető táblákon csak a nagy papírok adnak küldetést!
Amúgy a rengeteg rúna meg majd a Rúnaművesnél kell szintén DLC. -
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Nam csak a nagy hirdetések tartalmazhatnak küldetést.
Bármelyik tartalmazhat segítséget, pl a kard fejlesztés papírja merre van.
Mert pl a macska kard enhanced papírjának nem találtam meg a segítségét.
Vagy kinkellett volna hallgatni mit beszélnek, vagy hirdető tábla papírt hanyagoltam el, vagy nem tudom hol volt.
De netről kellett megnéznem hogy hol van.
És azt csak úgy nem találod meg. Pláne ha pusmognak róla és lemaradsz. Az bukta.Amúgy millió rúnám van, de egyet se használtam még.
Nem is nagyon tudom mit kezdjek velük.más: a verekedés 30 feletti küldetés volt. Befejezve oda jött egy ember hogy volna még egy verekedés és 11es küldit adott....
Kipróbáltam újra a ruhát beraktam a ládába, de már nem felezte le. Valószínű bug volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest