Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- TCL LCD és LED TV-k
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
Aha, valóban a lábnyomok vezettek a bestiához.
Csak az maradt meg bennem h anno vissza akartam menni a pincében a járatokba de bebetonozták, de akkor minden frankó.philoxenia: szilárd erkölcsű férfiként, nem tisztem fedezni mások félrelépését

szerk: ja én mondtam neki intézze a pincét maga, ha nem tetszik neki ahogy beszélek vele
-
Biga123
addikt
B&W Tufoi szörnyeteg küldiben az alagútfúró dögöt ki lehet csinálni?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Én még nem, de haladok...
Egyébként jogos, jöhetne. Kb. jobban várom ezeket, mint a "nagy" GTA6-ot PC-re... -
tibaimp
nagyúr
Érdekes hírek: Szörnyvadász nem leszel, de te is megőszülsz, mire elkészül a The Witcher Remake
Illetve: A The Witcher 4 nemcsak a szemünket fogja kényeztetni, hanem a fülünket is
Ennek az utolsó hírnek nagyon örülök! -
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Igen, volt ilyen pakk, és az AC3 remake-et adták. Én is azt vettem, meg annó.
Nem bánnám én se, mert tuti meg lesz véve mind a kettő, a részemről is. -
Creative997
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Attól függ. Én mikor megvettem talán az AC Odyssey gold pakkot (vagy már nem is tudom melyiket) évekkel a megjelenés után, akkor hozzacsaptak ingyen az AC3 és Liberty remaket.
Szóval lehetne mondjuk egy olyan promo ha megveszed a W4-et kiegészítőkkel akkor megkapod W1Remaket
-
Biga123
addikt
Többszöri nekifutásra sem , bírtam végigvinni az első részt.
Szégyellem is magam erősen , de nem bírom befogadni ,a harcrendszert sem a vizuális "élményt". Talán ha 2007 ben mentem volna neki más lett volna. De így nincs meg a nosztalgia faktor sem. -
tibaimp
nagyúr
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ja persze!! Nehogy elrontsák, nem azért írtam
! Isten őrizz! -
tibaimp
nagyúr
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ez, amúgy simán jogos, mert a W4-et mér el lehet rontani!
-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Még mindig lúdbőr számomra. Jobban várom a TW1 Remake-t, mint a TW4-et.
-
válasz
Creative997
üzenetére
Jaja, és szerintem itt mindenki

-
Creative997
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Teljesen egyetértek vele!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Leírás alapján beállítottam ezt:
[General]
ConfigVersion=5
DBGConsoleOn=true
Azt istenért nem tudom előhívni Keychron billentyűzettel. F2 és ~ sem működik. Én vagyok a bamba? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Azért ne legyen már akkora vívó a faszi... Hátulról bárkit le lehet ütni, ha előre vív. Más kor, de ha nézted a Reacher-t, ott azért más a szitu legtöbbször. Gyakran kell szerencse is, stb. Ha már küzdelem, a Renfri -Geralt meccs, az tényleg jól megcsinált...
Bonhart inkább olyan mint a magyar boxbajnok Kokó... -
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ne is mondd! Nem tetszett az a rész.
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Aztán érte is eljött a vég.
-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"Valakit" valóban de egy volt Witchert, egy jelenlegi többszörös, visszaeső Witcher sorozat gyilkost már nem.
Szívesen megnéznék egy Leo Bonhart köré épülő filmet. Mondjuk összecsapását Vesemirrel. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Bírom az ilyen jeleneteket. Mikor sorba állnak a pofonért.... Valójában meg hátulról simán le lehet szúrni valakit egy vasvillával....

-
tibaimp
nagyúr
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ezt mondtam fentebb. Most nézd meg a Patkányok filmet.
-
CriticalHit
addikt
A 8. rész benne Leo Bonhart véres leszámolása az idióta, önelégült patkányokkal megmentette számomra a 4. évadot. "Pickled rat heads". Ha akarta volna Cirit is kibelezi, lefejezi a többiekhez hasonlóan.
Az évad kellően komor és sötét hangulatát azonban elrontotta a túlhangsúlyozott leszbi kapcsolat a pszichopata Falka és Mistle között, a sérült Kökörcsin giccses, feleslegesen elnyújtott operettbe hajló visszaemlékezése az oxenfurti egyetemi éveire.
Összességében még mindig jobb volt, mint az előző évadok, kivéve azon kevés jól sikerült részt, jelenetet, ahol regényhűek tudtak maradni. -
Biga123
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
kár hogy még várni kell rá. 
#28198 -
Biga123
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Hát érdekes mert pl Novigradban nem tudom reprodukálni ezt a "zizegést". Csak Toussaint-ban, de még barangolok.
De az hogy FG nélkül maxra húzva quality DLSS mellett 70 FPS t tud kitolni magából
, a főpap téren, igen tudom cpu limit (7600X) stb stb, de akkor is . Viszont így már várós az új rész meg az új Reworked mod a 3 hoz . -
genndy
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
és tényleg… nem!
Valóban nem tudná kihúzni a kardot ha a hüvely rögzítve lenne, de Geralt hátán alul laza, lehet is látni hogy megbillenti, lök rajta egyet mindig amikor elteszi a kardot
(mondjuk így meg a hátát verné szét folyton ahogy csapkod ott amennyit fut meg ugrál…
)
-
Biga123
addikt
[link] ezt most vettem észre.
A fal alját kell nézni, nagyon furi, ha kikapcsolom az ambient occlusion-t akkor megszűnik. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
tibaimp
nagyúr
válasz
CriticalHit
üzenetére
OK, ezzel nincs is gond, egyetértek, valóban jól hozta az SW hangulatot! Az első részt kitoltam én is, a Survivor-t még nem vettem meg
, de tervben van.
Mondjuk az Outlaws esetében az open world hozzátett egy nagy lapáttal a játékélményhez, legalábbis számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

! Isten őrizz!

kár hogy még várni kell rá.