Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13297 üzenetére
az biztos rev2? hol?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #13295 üzenetére
Ez volt a helyzet a válság előtt, jelenleg a 10-20k között termékek is 3-4k-val drágábbak, elég durva áremelkedés.
Nemrég gondolkoztam rajta, hogy mégis beújítok egy alaplapot, mivel már van hangkari megfelelne egy MA770-DS3 Rev. 2.0 14k-ért... 18k alatt nem kapni sehol. -
gooool
őstag
válasz
AMD Power #13294 üzenetére
Helló!
Szerinted a GTA4-et hogy vinne egy ilyen kari?Mert most cserélem le a 7600GS-emet egy HIS 2600XT-re és nem tom nagyjából mennyit javítana a játékteljesítményen.Tom,hogy a 2600XT sokkal erősebb,de mégis elmenne rajta ez a játék olyan közepes grafikán?(proci:2,8GHz-ig húzott E2200)
Kösz a választ! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tzsolesz #13291 üzenetére
Az mind semmi, az én S3trio-m Kerűlt 100 forintba, mert abból már nem tudtam lealkudni 80-ra, De ma sem adnám oda senkinek 100FT-nál olcsóbban, mert olyan faszagányos, hogy csak na!
Sajnos kegyetlen drágán vetted a 2600XT-det, most kb. 10-12K pénzért már újat kap az ember a boltban.
-
AMD Power
titán
Megvan az első olyan játék ami kifogott az én kis HD2600XT-n. "játékos" beállítások mellett már nagyon szenvedett a Crysis Warhead-el.
-
barnam_
nagyúr
válasz
c41r0^ #13289 üzenetére
Még mindig jobb mintha a hirdetésedbe írtuk volna a kritikát... szerintem sem ér 10k-t, egyrészt pár ezressel alatta mennek itt a 2600Pro/XT-k, másrészt ha szerencséd van találsz még 15k körül HD3850 256MB-t, ami nem kicsit jobb a 2600-nál.
De azért sok sikert az eladáshoz.
Ja és a végére a tanulság: nem kell szakmai topicban reklámozni a hirdetést, tedd be aláírásba, akkor is megjelenik. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Májsztró #13290 üzenetére
Sokan könyörögtek már hogy adjam el a 2600Xt-met 10K-ért. Mondom nem, mert én 10.000 Ft-ért nem adok 2600XT-ét. Nekem 24K-ért adták. így nekem ez a kari minimum 20K-ót ér. mivel meg nem poshadt meg rajta egy ellenállás sem, sem egy tranyó, vagy kondi. Szóval a lényeg, hogy ez a kari "számomra ugyanaz a kari mint amikor megvettem".
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az én karim nem eladó.
Aki venni akar, az menjen be a boltba és vegye meg.
Egyébként én kb. 2-3 hónappal ezelőtt vettem itt a PH!-n egy Nvidia MX440 64bit-es karit 2500HUF-ért, plussz a posta így az 3K-ba került. Ja, és megérte nem is kicsit. Egy 9600XT is 4-5K környékén van. Szóval nehezen hihető hogy egy 2600XT 3.8K-ót ér. Én a helyedben annyiért összetörtem volna apró darabokra.....
amúgy milyen karira hajtassz???
-
c41r0^
őstag
válasz
VaniliásRönk #13288 üzenetére
Egyetértek!
Hirdetés: azért tettem off-ba, mert így a "nem on-topic". És csakis azért tettem ide, mert aki ebbe a topicba ellátogat, talán keres egy ilyen kártyát. Nem hiszem, hogy negatívan érintené a topicot. De már komolyan megbántam, a f@sz kivan, nagyobb lett a füstje, mint a lángja és sokkal több HSZ generálódott ezzel, mint akartam. A #13287-et úgy értettem, hogy fejezzük be ez ebben a topicban, ezért írtam neki privit. Hígul a PH!...
-
-
Májsztró
addikt
válasz
c41r0^ #13285 üzenetére
hidd el nekem hogy nagykerből ott volt neki 3000-ért a 2600XT Sapphire , 256 megás változata a listán... 7300GT-t meg nem is hiszem lenne rajta. Ennyit ér a kártya , nem kell itt a 10ezrekkel vagdalózni ... ez van , előbb utóbb minden átmegy a szart sem ér kategóriába ... Nekem meg el kellett adnom a kártyát , nem várhattam meg amíg majd 8-ért felteszem és valaki meg mondja rá ,hogy 6000 de jó lenne ha egy rohadt péklapátot meg egy 200m-es kutyapórázt beszámítanál .... Korrekten elrendeztem, és nem is igazándiból veszítettem rajta , mert ez a kártya nem ér 10K körül
-
c41r0^
őstag
válasz
Májsztró #13283 üzenetére
normális kiskerben kb. br. 12 K-ért kapni egy Sapphire HD2600XT-t, az én kártyám ráadásul premium hűtésű (jó és hangtalan), ezért 9-10Kért el kell mennie itt a piacon is
nem PH!s okosban megoldott dolgokban kell gondolkodni...3Kért legalapabb PCI-E kártya sincsen, pl. egy GDDR2-es 73GT nagyker listában, amit most látok 4.2K nettó...
csak sajnálni tudom, hogy áron alul adtál túl rajta, messziről jött ember meg azt mond, amit akar, nem volt érdeke beszámolni a kártyádat biztos...
-
Májsztró
addikt
-
c41r0^
őstag
sziasztok!
egy kis ingyenreklám, hátha valakinek iylesmire fáj a foga
-
cudar07
senior tag
sziasztok
vettem egy AMD 4850+X2 procit 2500MHZ megy4
ha GRID-el nyomom 90%-on megy a proci!
(Gigatbytes) 2600XT DDR3
1280*900 felbontáson min 30FPS-en játszok! 2xélsimítás
ÉRDEKES VGA limites lenne a dolog??
hol a vége ezeknek a kártyáknak??
milyen progit ajánlotok TUNINGRA
előre is kösz -
grunge
addikt
válasz
Chaser #13180 üzenetére
jo értékek sztem. nekem 30fok alatt van a 2600xt 2D-ben, az eredeti gyári biosával. mikor frissitettem eltünt belöle a a powerplay, igy gyorsan vissza is dobtam az eredetit, amugy se játszom soakt
képeket sajnos nem tudtam késziteni, ne mjutottam anyi idöre géphez, majd most hétvégén pótolom!
-
gooool
őstag
válasz
Májsztró #13278 üzenetére
Hát köszi,hogy drukkolsz nekem
,remélem sikerrel járok.Karácsonykor meg teszek fel képeket is,mert lesz AC Freezer 7 Pro procihűtőm,egy CM Elite 331-es ház két 12-es ventivel meg persze a kari ha az enyém lesz.És remélhetőleg még a CPU-tuninglistára is felkerülök.Jó lesz az év vége,érzem.
-
gooool
őstag
válasz
Májsztró #13272 üzenetére
Hát beszéltem vele telón és azt mondta ragaszkodik az előreutaláshoz,de mivel mondtam neki,hogy csak csütörtökön lesz lóvém azt mondta,hogy van pár komoly érdeklődője még,de ha hétfőn fent lesz még a hirdetése akkor már az enyém.Ha meg lemondja a többi vásárlóját miattam,akkor tuti,hogy 3600 helyett 4000-et utalok neki.
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13269 üzenetére
mond meg hogy kártyát cseréltek , utána mg utalod a lóvét , vagy személyesen átadod ha úgy is megy ... csak nem lesz ollan ... vagy valamit adj neki biztosítéknak, amit majd visszaad ,hogyha kifizetted a kártyát
Egyébként egy 76GS hol vna egy 2600XT-hez képest ? Pont ott ... hamar cseréld el 2600XT-re
-
barnam_
nagyúr
válasz
gooool #13267 üzenetére
ne ámítsd magad azzal hogy sikerül eladni a 7600GS-t eladni 7k-ért, mert nem ér annyit.
karácsonyig se várj a vásárlással, már nem fognak lejjebb menni az árak.
én a HIS-t venném (ha még mindig beszámolja a 7600GS-t), és ha kell veszel rá valami hűtést; és még mindig olcsóbban jössz ki, mintha újonnan vennél vga-t.szerk.: ilyen 3850ft-s 2600XT után (
) ne számíts sokra a 7600GS-ért, kb. pár ezrest ér.
-
gooool
őstag
válasz
gooool #13260 üzenetére
Vagy várjak karácsonyig és akkor próbáljak meg karit venni?Amúgy mennyiért bírnám eladni az ASUS-t?Mert ha sikerülne elpasszolni 7K körül akkor 12K-ig bármit vehetnék és nem kéne a beszámítást hajkurásznom a hirdetésekben.Addig meg a kis Geforce4-essel elfórumozgatnék.
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13260 üzenetére
van nála beszámítás , de mostanában nem lehet elérni szegénykét ... már 5 napja üldözöm , de semmi .... Meg csak olcsóér számolná be nagyon a kártyádat ha egyáltalán beszámítja ... Meg sztem ha használtan veszel az ugyan olyan jó , 7-8e-ért keress egyet , és ajánlj érte 5-6e-t annál enm ér többet ... az enyémet reggel vitték el 3850 forintért , mondta a srác hogy 3K én meg hogy mivel 3850-est veszek fizessen annyit aztá így is lett
Szóval a Sapphire talán az egyik átlagos hűtésű kari a 2600osok között ... és elég jól is végzi a dolgát. Én mindenképpen a Sapphire-t ajánlanám , vagy ha ráakadsz egy HIS IceQ-ra
Bár ezeknél a kártyáknál édes mind1,hogy éppen milyen a hűtése .. ha nem húzod akkor ugyan úgy 15-20 évig megy mind
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13257 üzenetére
Hát a HIS ből az ICEQ a legjobb hűtéses Ati kártyák ... ha van ilyen 2600XT-be akkor az a legjobb , de ez sem rossz , passzív , ha esetleg melegnek érzed meg ráteszel egy 12cm-es ventit alulfeszelve .. hangja nem lesz de levegőt meg kap a kártya ... ez nem rossz tálasztás
-
gooool
őstag
És ez a kártya mennyire jó:[link]
Jobb a hűtése a HIS-nél? -
gooool
őstag
válasz
VaniliásRönk #13251 üzenetére
Ezt hogy érted,hogy ha elfogy a VRAM akkor igenis számít?
És lehet,hogy te nem próbálkoznál ezzel a karival,de el sem tudod hinni egy ASUS 7600GS passzív bordája hogy tud melegedni! -
-
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13233 üzenetére
annyira zavaró , hogy ha csak a gép megy , nem hallgatsz zenét , vagy a tv nincsen bekapcsolva ... akkor elég rendesen lehet hallani hogy elpörög , aztán visszalassul ... ha fent van a ház oldala , meg van benne 1-2 házhűtő akkor sztem egyáltalán nem fogod hallani ... de összességében nem hangos a kártya ... engem már az sem zavar ha 2d-be össze vissza pörög . Nem foglalkozom vele
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13230 üzenetére
Hát ... igazándiból én csak azt tudom mondani ,hogy nem hangos ... nálam nincsen fent a ház oldala. Egy baja van a kártyának , hogy 2D-ben ugrál a fordulatszáma , de ezt BIOS-átírással meg lehet oldani. 3D-ben meg úgysem azt fogod hallgatni ,hogy éppen mennyire búg , vagy sem ...
-
gooool
őstag
Helló!
Azt szeretném kérdezni,hogy egy Sapphire HD2600XT-nek mennyire hangos a hűtője?Mert pár embertől hallottam,hogy nem a legcsendesebb.Nem érdekel annyira a zaj,de azért 30dB alatt van ugye? -
Piero89
aktív tag
8.9 1280x1024 2XAA minden Very High dx10 15-20 fps (dx9 30-50fps)
8.10+hotfix 1280x1024 2XAA Very High dx10 30-50 fps .....
Nem is hittem volna hogy ennyi fps-t jelent egy egyszerű hotfix
Már majdnem beletörődtem hogy dx 9-be játszom ki,de nem lett volna tragédia mert nem látok különbséget dx9 és dx10 között ebben a játékban.
-
Májsztró
addikt
válasz
Chaser #13221 üzenetére
[link]
Ilyeneket művel ... meg többször kidobott a játékból emg vissza ... VPU Recovery is volt közbe , több is ... volt hogy rendesen visszajött a kép ... Volt hogy a menü , a térkép , meg semmi más sem látszott csak a játék maga ... volt hogy tök fekete képernyő és csak az iránytű maradt meg meg a célkereszt .... érdekes -
vanek
tag
helló! érdeklődni szeretnék hogy egy agps 2600 xt 512 mb nek elég-e egy 400w os táp?
vagy jobban megérné egy 3650?? nagy a tanácstalanság...sokat nem szeretnék költeni
köszi!!!
-
Májsztró
addikt
Lenne egy problémám , remélem valakinél már volt ugyez , és már siekrült megoldania
Szóval BIA:HH-ben a Black Friday nevű mapon vagyok .. esik az eső , lőnek ... egyszer csak kékhalál az ati3duag.dll-re hivatkozva .... megpróbáltam hogy a 8.9-es drivert cserélem 8.10-re ... de ugyan úgy kékhalál. Valakinek valami ötlet ? -
Geza26
senior tag
1280*800, minden kikapcs, textura normal mind, tri: 50-70 fps
Ja! COD 5
-
Agostino
addikt
No jó, menjünk vissza az alapokhoz. A TV-s csati a két DVI között most TV-OUT, vagy TV-OUT/IN egyszerre?
-
Agostino
addikt
Sziasztok!
Adott egyszer a címben szereplő kártya, egy VCR, és RCA kábel és egy átalakító. Az átalakítót bedugom a kártyába, abba bele az RCA kábel, az meg fut a lejátszóba. Virtualdubot megnyitom, captrue mode és nincsen kép. Capture source-ot nem tudom választani. Először azt hitte az a baja, hogy csak a driver van fenn, felraktam a control centert de így sincsen haladás a témában. Nem tudjátok hol a hunyó az egyenletben?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Piero89 #13204 üzenetére
Ha az XT-t pl a Rivával húztad egyból 10°C-ot rátett és nemcsak a kijelzés változott, hanem ténylegesen a GPU hőmérséklete is megnőtt ennyivel. Többek között ezért fejeztem be a 2600 segédprogis húzását és az RBE segítségével a bios átírása után már nem voltak ilyen gondok.
-
Piero89
aktív tag
Alapon nála 34 fokon volt majd nyomtam neki egy kis tuningot
kb 20-30 mhz-t azt egyből felugrott 50 fokra a kártya.Habár ezzel a jelenséggel a 2600XT-nél is találkoztam
Most sem értem miért volt........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest